MITT SPARÅR - 52 veckor mot ett friare liv

Min dag-för-dag-guide till dig som bestämt dig för att börja spara!


Vad är Mitt sparår - 52 veckor mot ett friare liv?

Det är en bok som är uppbyggd som en kalender där du varje månad utmanas inom ett specifikt område. Månaden bryts ner i enkla uppgifter per dag. Tanken är att du ska kunna genomföra dem även om du jobbar heltid och har fullt upp med familjelogistik. 

Varje månad inleds med en fyll-i-tabell över dina inkomster och utgifter. Därutöver fyller du varje dag i dina småutgifter, vilket gör att du under året kommer att få örnkoll på var dina pengar tar vägen. Sist men inte minst har du "investeringsgrafen" där du månad för månad markerar storleken på ditt investerade kapital.

Vad är syftet med Mitt sparår - 52 veckor mot ett friare liv?

Den primära målsättningen med boken är att spara pengar. Men när du gått igenom året kommer du dessutom att ha koll på dina prylar, ha en välordnad garderob, ett fräscht och inbjudande hem samt ett eget kartotek av vardagsnöjen, budgetvänliga resmål och plånboksvänliga recept. Du kan börja med boken när som helst under året, men enklast är om du börjar vid ett månadsskifte. 

Hur skaffar jag Mitt sparår - 52 veckor mot ett friare liv?

  • I min webbshop (syns även i datorläge på bloggen). Här styr jag själv priset och det är 129 kronor + 36 kronor frakt = 165 kronor.
  • Bokus tar 177 kronor + 35 kronor frakt = 212 kronor.
  • Adlibris tar 156 kronor + 35 kronor frakt = 191 kronor.
Nätbokhandlarna ändrar löpande sina priser, men detta är vad som gäller i skrivande stund. Den lämpar sig inte bra som biblioteksbok eftersom man ska fylla i den löpande med nuffror, rita saker och fylla i grafer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar