Statusuppdatering

Först och främst vill jag tacka alla er som bidragit med läsarmail under sommaren. Förutom att berika bloggen har det givit mig rejält med andrum. Jag hade hoppats att nu i augusti kunna återvända med tre inlägg i veckan och ett "happy ending"-inlägg om min mans sjukdom. Dessvärre har det inte blivit bättre. Inte sämre heller, det står bara och stampar. Efter en initial stafettläkarfadäs (nedtrappning existerande antidepp-medicin på tre dagar istället för rekommenderade sex veckor) blev min man kraftigt försämrad. Det är i mångt och mycket sviterna av relaterade utsättningsbiverkningar som läkarna nu försöker mota i grind med så kallad elbehandling (ECT).

ECT är ett fantastiskt verktyg då det ganska omgående lyfter en person med serotoninbrist ur det deprimerade tillståndet, eftersom själva behandlingen i sig boostar såväl serotonin som dopamin. Dessvärre är effekten inte permanent, utan behandlingen måste fortgå med så kallad underhålls-ECT tills dess att medicinerna sätter sig (vilket de inte alltid gör, exempelvis om patienten är i behov av medicinbyte). Under ECT:n blir man lite som en dement person, med svårt att skapa nya minnen. Det är alltså en pest-eller-kolera-situation för min man. Vidrig ångest i princip all vakentid eller temporär demens? Just nu väljer han det senare. 

Vi hoppas ju på att den elbehandling han nu genomgår (den andra omgången) köper oss tid nog för dosökningen av hans gamla medicin (den som felaktigt fasades ut) att jacka rätt mot receptorerna. Men det finns inga facit eller garantier. Det kan mycket väl vara så att min man blir fortsatt sjukskriven under flera månader framöver, med elbehandling varje vecka för att hålla honom flytande. Om det visar sig att hans gamla medicin inte är verksam ens i maxdos behöver en ny prövas ut och som nämnt tar det sex veckor att fasa ut hans nuvarande preparat och uppskattningsvis två månader att se full effekt av det nya. Om inte heller den medicinen funkar: Repeat. 

Det är med andra ord en rätt tröstlös situation vi befinner oss i. Främst för honom naturligtvis som inget hellre vill än att få tillbaka sitt gamla liv, börja jobba igen, övningsköra med barnen och träna dem i tennis. Men shit happens och nu får vi anpassa oss efter det. 

Tro det eller ej, men jag har en FIRE-koppling även på detta. Jag har redan ältat hur skönt det är att ha en rejäl buffert när skiten slår i fläkten. Detta faktum kvarstår. Som ni vet är varken jag eller min man 4 procentregelfria, utan vårt liv i sus och dus bygger på att vi då och då drar in lite deg. Jag vikarierade och jobbade ju deltid förra året och min man har jobbat mellan 50 och 65 procent sedan flytten upp hit. Det har funkat för oss fram tills nu. Men i ett scenario där min mans deltidsanställning inte längre är aktiv behöver jag steppa upp mitt game. Jag har visserligen kapital nog att bekosta mina räkningar (kostnaderna relaterade till landethuset och barnen) medan min man dragit en annan del av utgiftsposterna (lägenheten och mat). Det är emellertid av yttersta vikt att han inte känner sig jagad tillbaka i förtid till jobbet utan att han får tid att verkligen bli frisk. Om det betyder att jag under en period behöver gå tillbaka och jobba är det ett billigt pris att betala, varför jag nu börjar snegla mot arbetsmarknaden (snacka om att göra en Living A FI).

Ser jag det som ett misslyckande? Både och. Tanken med vårt heltidsjobb-bryt var ju att kunna leva mer fritt. Ta vikariat, deltidsanställningar, plugga om andan faller på eller vara ledig i längre perioder för att exempelvis föda upp en ullig gullig kyckling eller klyva ved i lugn och ro. Så ja, det blev inte som vi hade tänkt oss. Samtidigt, den här situationen hade varit miserabel upphöjt till två om vi inte haft den ekonomiska slack vi nu har. 

Med det sagt kommer jag nu att göra en bloggpaus. Jag har fortfarande gästposter kvar i utkast-korgen och jag har för avsikt att publicera dem någon gång framöver. Bara inte just nu. För även om det inte kräver så vansinnigt mycket jobb att kopiera in ett mail i Blogger och trycka publicera, är det ett moment jag inte riktigt har sinnesnärvaro för. Jag vet att ni förstår och jag är grandios nog att tro att ni finns kvar den dagen dimman lättar. 

Om jag inte sagt det nog förr säger jag det igen: Ni är en fantastisk läsarskara. Ett särskilt tack vill jag rikta till de av er som nyligen gav tips om hur man får bort det förhatliga realist-filtret på en ny tv. Det är nu gjort med stor framgång. Min bild är nästan kornig när jag kollar på dvd, true bliss. 

Jag anar också att idag är dagen då många av er går tillbaka till jobbet efter semestern. På grund av effektivt vaccinationsprogram utgår jag också från att många av er lämnar hemmajobbet och går tillbaka till ett kontor. Jag önskar er lycka till med jobbstarten och en höst full av matlådor och lunchpromenader i icke-kommersiella miljöer.

Mvh/
FruEfficientBadass

60 kommentarer:

 1. Varma tankar! <3
  /Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slutade han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom men allt var förgäves, jag ville ha tillbaka honom så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningshanterare som kunde hjälpa mig att trycka en trollformel för att få honom tillbaka men jag är typen som aldrig trodde på stavning, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade ut stavningen och han berättade att det inte var några problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva lyckligt tillsammans igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationer, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e -postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Love Spells
   2) lösning och botemedel mot all sjukdom
   3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom/sjukdom
   4) Äktenskapsförtrollningar
   5) Graviditet
   6) Uppbrottsspells
   7) Dödsförtrollning
   8.) Du vill bli marknadsförd på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här underbara mannen om du har problem för en varaktig lösning
   via {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Klokt. Kraft och styrka till hela familjen, det kommer att bli bra.

  SvaraRadera
 3. Vilken jobbig situation, lider med er. Typiskt att när det känns riktigt bra och går riktigt bra så slår nästa katastrof eller problem till...

  Håller tummarna att det inte blir en repeat och att det snart blir bättre!

  SvaraRadera
 4. "This too shall pass"

  Med hopp om att ni snart kommer ut på andra sidan.

  SvaraRadera
 5. Det var tråkigt att höra om att förändring i medicinering blev fel. Jag önskar er all lycka och styrka i att ta er igenom denna tuffa situation!

  Mvh

  Egon

  SvaraRadera
 6. When the going gets tough the tough gets going osv. Ni fixar det här med!

  SvaraRadera
 7. Åh, många kramar till dig och make. Det är så sjukt jobbigt det där, har varit med om medicinbytesbonanza för SSRI och SNRI. Man vet till slut inte hur man mår och vad som är ägget eller hönan eller något annat. Håll ut, det tar oändligt med tid (gångra allt alla säger med 47) och ännu mer ork. Men inte ens den värsta skit varar för evigt.

  SvaraRadera
 8. Vill bara önska er lycka till nu och hoppas din man kommer tillbaka till sin forna form.

  Ta hand om er, familjen är alltid viktigast!

  Mvh PB?
  Pappa betalar? - Bloggen om privatekonomi

  SvaraRadera
 9. Lycka till! Hoppas medicineringen fungerar och din man så småningom kan återfå sitt välmående.

  /Arbetsplanen

  SvaraRadera
 10. Önskar er allt gott och hoppas att din man med tiden börjar må bättre!

  Bloggen kommer ligga kvar som bokmärke och kollas av lite då och då. Sedan kan man ju alltid gå tillbaka och läsa om gamla inlägg - du har ju fått till en rätt rejäl katalog nu :-)

  Allt gott från Götet!!

  SvaraRadera
 11. Livet, livet, livet. En jäkla berg och dalbana... Ni är väl rustade och tar er igenom detta också. Knoppen tar dock tid på sig ibland att fixa till - men till slut så. Kramar!

  SvaraRadera
 12. Lider med er och önskar er god bättring . Välkommen tillbaka .

  SvaraRadera
 13. Tack för all inspiration hittills, ta hand om dig och de dina!

  SvaraRadera
 14. Önskar er en bra sensommar och höst med förbättringar i sikte. Jag är en av dina läsare som har läst alla blogginlägg sedan starten (många i efterhand för att komma ikapp) och är väldigt inspirerad av er resa. Bakslag kommer tyvärr ibland men det fina är att lika ofta kan det vända åt rätt håll igen.

  SvaraRadera
 15. Mitt varmaste deltagande i denna träliga situation. Ni löser det, men det tar säkert tid. Så klart att vi finns kvar.

  SvaraRadera
 16. Tag all tid ni behöver. Att läka själen kan ta lång tid. Vara extremt plågsamt. Men det går. Med era marginaler och med er invanda frugala livsstil har ni bra förutsättningar för att skapa det utrymme och den tid som kommer att behövas.

  Var rädda om er och ha tålamod.

  SvaraRadera
 17. Instämmer med alla ovan skribenter! Läser boken just nu och älskar den, rekommenderar den till alla under kommande bloggpaus.

  Allt gott till er alla!

  SvaraRadera
 18. Hej!
  Hälsan är ändå det viktigaste.
  Angående ECT så har jag sett det från sidan då en släkting fått sådan behandling. Det fungerade och han är idag helt frisk.
  Det är konstigt med tiden. Kriser av det slaget som svår sjukdom i familjen innebär, liksom stannar tiden. Sedan startar den igen.
  Jag önskar att ni orkar finnas i det som är. Ibland orkar man bara ett andetag i taget.
  Har ni vänt på varje sten för att ta hjälp med praktiska saker? Våga göra det. Kanske nån granne kan steppa in och göra ett handtag?
  Håll ut, håll i. Att du behöver jobba mer, det får vara så. Ni får bära varandra, och hjälpas åt. En annan period är det du som är den svagare parten. Det hör till i ett parförhållande.
  God bättring. Det kommer bli bättre.

  SvaraRadera
 19. Professor Kalkyl9 augusti 2021 kl. 12:11

  Hoppas att din man kommer att bli frisk så att ni alla i familjen åter kan leva som vanligt igen.
  Ett tips med koppling till ekonomidelen: att sjukdom är ett av de uppräknade giltiga skäl till att få tillstånd till andrahandsuthyrning av BR i Stockholm. Jo, ni har haft den uthyrd tidgare (två år är det väl) men av annat skäl. Så, det kan väl kanske vara en möjlighet värd att prova? Om BRF inte bifaller så finns hyresnämnden som överklagandeinstans.

  Med tanke på att era barn går i skola i Hudikområdet samt att du studerar (?) /skulle ha studerat på annan ort än Stockholm kan nog anses vara skäl som positivt stödjer ett bifall av ansökan.

  "
  Vägrar styrelsen samtycke har bostadsrättshavaren ändå rätt att upplåta sin bostad i andra hand om denne har fått tillstånd från hyresnämnden. Tillståndet som är tidsbegränsat ges om bostadsrättshavaren anses ha skäl för uthyrningen.
  "

  SvaraRadera
 20. Vill bara skicka en kram och hoppas att det kommer en ljusning snart. Du vet var jag finns om du behöver något, vad som helst. Kanske en koll på försäkringsvillkor? ;-)

  Bloggen får vila, tid med make och familj är viktigare. Vi finns garanterat kvar här när/om du börjar blogga igen. <3

  SvaraRadera
 21. Hoppas det löser sig. Har också sett ECT på nära håll. Visst finns biverkningar, men jag tycker metoden har oförtjänt dåligt rykte. Det är en kraftfull behandling!

  SvaraRadera
 22. Varma tankar om en snar hälsoförbättring sänder jag över till dig och din familj.

  SvaraRadera
 23. Klart vi stannar kvar, tills du börjar blogga igen! Hoppas mannen kryar på sig snart. Varma hälsningar Malin

  SvaraRadera
 24. Kram - ta hand om er nu hela familjen! Välkommen tillbaka på bloggen när det nu än blir.

  SvaraRadera
 25. Varma tankar till er, ta hand om er och hoppas vården fungerar bra. Välkommen tillbaka, och till dess tack för allt du delat med dig av.

  SvaraRadera
 26. Styrkekram, hoppas att ni finner en mer hoppfull situation!

  SvaraRadera
 27. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen trist att höra!
   Jag kan inte mycket om ämnet så du får ta mitt inlägg med en nypa salt.
   Min hund är en helt suverän kompis, säger aldrig något fel, är kramgo och är alltid på gott humör. Dessutom behöver man gå ut flera gånger om dagen så man får autmatiskt frisk luft och sol på sig, så att man kan tänka på annat en stund.
   Kort sagt: en hund kanske kan vara bra...

   Tor Torsson

   Radera
 28. Nu hoppar jag in här med en kommentar utan att ha läst alla inlägg eller ha hela bilden: Antidepp är bara symptomlindrande, som hostmedicin. Dom botar inget, inte som t.ex antibiotika. För att bli frisk måste man attackera grundproblemet - TANKARNA. Det tar lång tid att ändra tankebanor, dom blir som djupa hjulspår och vi tänker 95% samma tankar idag som vi tänkte igår, och färdiga spår är så lätta att trilla tillbaka i om vi inte ser någon annan väg. Fast att vi helst inte vill gå i dom. Det är omöjligt att må dåligt om du bara tänker glada tankar och det är omöjligt att må bra om du bara tänker dåliga tankar. "The problem is not the problem - the problem is your attitude about the problem". Så det spelar ingen roll vad vi har upplevt i vårt liv, eller vad vi är rädda för att uppleva i framtiden, det enda som finns på riktigt är just nu och här idag. Nu vet jag inte vad för tankar som tynger din man men är det skuldkänslor så är det bästa man kan göra att förlåta sig själv för först då finns möjligheten att bli en bättre människa och göra skillnad i världen. Styrkekramar. Helveteshålet vill ingen hamna i, men det vänder alltid även om det känns så.

  SvaraRadera
 29. Tack för all inspiration, läser om alla gamla inlägg nu.
  Allt gott!

  SvaraRadera
 30. ECT har, som någon skrev ovan, oförtjänt dåligt rykte. Det är ett bra sätt att behandla vissa tillstånd, och i en del fall det enda som hjälper. Jag har sett det verka fantastiskt väl på många patienter, både som AT-läkare på psyk och när jag gick bredvid narkosen som sövde patienterna.

  Jag hoppas att din man har god nytta av det, och att han med tiden blir bättre.

  /Cosmonomics

  SvaraRadera
 31. Skulle så gärna vilja ge tröst och lindring, med tankar kunna hjälpa. Det skulle vara ett mirakel, den förmågan har inte jag. Men jag kan hoppas och önska att något hjälper er ur det svåra snart.

  SvaraRadera
 32. Åh, jag känner verkligen med er. Det är fruktansvärt jobbigt att vara deprimerad och alldeles hemskt att stå bredvid och känna maktlöshet när man ser någon lida. Önskar er all tröst och styrka!

  Jag har dels läst om alla dina äldre inlägg på bloggen och nu håller jag på att läsa alla böcker i din boktipslista. The art of frugal hedonism var fantastisk!

  Man vill så gärna hjälpa när man hör att någon har det svårt. Men samtidigt vill man vara respektfull och inte lägga sig i. Jag hoppas ni får bästa tänkbara sjukvård. En sak man ibland inte tänker på är att be om a second opinion. Det kan känns litet ofint mot läkaren, på något vis. Men ibland kan det vara klokt att få fler perspektiv.
  Kramar!

  SvaraRadera
 33. Skickar kärlek och omtanke ❤

  SvaraRadera
 34. Ta hand om dig och familjen i denna jobbiga situation, hoppas verkligen att det blir bättre snart och att ni får bra hjälp. Är övertygad om att läsarskaran finns kvar när du kommer tillbaka.

  SvaraRadera
 35. Vi håller alla tummarna att det ordnar upp sig för mannen. Jag hade inte sett en tillbakagång till arbetslivet som ett misslyckande, absolut inte. Vilka möjligheter ni haft och kommer ha i framtiden tack vare FI! Vi kommer att sakna blogginläggen men vi är redo när du är tillbaka :-)
  /Smartsnål

  SvaraRadera
 36. Tack för allt du skrivit, blogg såväl som bok! Hoppas det löser sig för din man snart och att övriga familjen ändå orkar hitta på roliga saker. Jag skickar med ett flamsig, roligt poddtips (lyssna på flashback forever) för mitt i allt behöver man tänka på annat ibland. Det har fått mig att skratta högt på spårvagnen många gånger.

  Ta hand om er!

  SvaraRadera
 37. Skickar kärlek och hopp om snar bättring. Hoppas att du har vänner i din närhet som du kan få stöd av IRL och inte bara här digitalt.
  Frugala hedonisten ❤

  SvaraRadera
 38. Tack så här långt. Det har varit inspirerande att läsa om er resa under många år nu och det har hjälpt oss på traven att tänka efter och kämpa på. Mer gott än du anar har kommit ur for skrivande. Vi ser fram emot när ni förr eller senare tar nästa steg. :)

  SvaraRadera
 39. Jag önskar er all lycka.
  Ta hand om er.
  Bodil

  SvaraRadera
 40. Instämmer med alla ovanstående kommentarer! Sedan är ett tips att din make, när han mår lite bättre, uppsöker en psykoterapeut för att få gå i KBT. Tillgången kan se olika ut i landet och det bör helst vara någon som är ordentligt utbildad i metoden, dvs har en psykoterapeututbildning. Han bör inte endast få enstaka sessioner utan en lite mer omfattande insats. Ni kanske redan har testat detta, men ville bara nämna det.
  Sköt om er!

  SvaraRadera
 41. Stor kram till er!

  Vi finns kvar när blogg-andan faller på.

  Det är inte ett misslyckade FIRE-mässigt. En del av planen är att det går att jobba igen om något skulle hända. Nu hände det och det blir lite jobb igen ett tag. Bra att ni tog chansen till ett annat liv så tidigt!

  En sista kommentar bara. Nog borde väl mannen kunna få sjukersättning även om han "bara" jobbar timmar?! Behöver ni inte skämmas för att använda, han jobbade ju faktiskt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har man en behovsanställning på timmar får man inte sjukpenning. Det krävs en tillsvidare eller tidsbegränsad anställning på deltid eller heltid för det.

   Radera
 42. Följt dina spänstiga inlägg men aldrig kommenterat. Du är en fantastisk människa! Fint och modigt av dig att dela med dig av läget. Psykisk ohälsa är förstås en stor påfrestning för dem den berör, men det är också en fas som går att ta sig vidare från med dagens behandlingar och återhämtning. När det kör ihop sig har människan en väldig förmåga att samla ihop sig och ta sig igenom svårigheter. Allt kommer att bli bra!

  SvaraRadera
 43. Tack för att du delat med dig av din vardag! Älskar ditt språk och humor. lycka till framåt

  SvaraRadera
 44. Tack för din intressanta, lärorika och oftast humoristiska blogg! Du gör helt rätt i att fokusera på det viktigaste i livet. Hoppas att din man mår bättre snart. Vill bara säga att jag ääälskar din bok! Lånat den på bibblan förstås (lång kö), men har nu beställt ett ex som jag ska tvinga mina barn (34 o 35 år) att läsa. Den ena kan nog bli frälst, den andra, kanske så småningom… ta hand om dig och familjen, kram.

  SvaraRadera
 45. Hej
  Vill bara dela med mig av ett podtips.
  Ulla-Karin Nyberg ( aktuell som sommarpratare) har en podcast som heter inferno. I avsnitt 8 delar stridspilot Johan Lindqvist med sig om sin resa genom och ur depressionen. Stark och hoppingivande

  SvaraRadera
 46. stort tack för din blogg. förstår att du behöver fokusera på familjen. styrkekramar till din man och dig och hela familjen. "This too shall pass". Hoppas blogg-andan faller på såsmåningon, tills dess: bloggen och boken är en skatt i sig. allt gott/S

  SvaraRadera
 47. Ville bara lägga in denna länken här om en ev framtida lösning. https://www.intelligentliving.co/amp/psychedelic-toad-slime-mental-health-benefits/

  SvaraRadera
 48. Tittar in då och då, hoppas ni har det bra och att snart få läsa ett inlägg från en av mina inspirationskällor!
  /Krister

  SvaraRadera
 49. Håller med Krister ovan, kollar in då och då och tänker på er.

  SvaraRadera
 50. Åh, hur går det? Kikar in då och då i hopp om livstecken..

  SvaraRadera
 51. Jag följer dig o Er med hjärtat i handen, inte minst för att jag själv de senaste åren fått hantera egen utbrändhet, depression, förlamande o katatoniskapande panikångestattacker. Jag som ignorant nog trodde det var halvt båg och halvt sådant svaga människor fick. En äcklig ståndpunkt som jag får betala med ränta. Jag har nu lärt att det vanligaste är att det drabbar högpresterande människor som gjort för mycket för intennsivt under för lång tid utan att ge sig själva uppskattningen av välförtjänt nyladdning o vila. Eller att det bara drabbar en oavsett. Så är man den man är idag, långt från högpresterande. Tack o lov har medicinering landat rätt så panikångestattackerna är borta och det övriga bättre men inte bra. Håller tummarna för Er! <3

  SvaraRadera
 52. Hej mina damer och herrar! Behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är en långivare och även en finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, personlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer information, skriv till oss via e -post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

  Vi är ett omfattande företag för finansiella tjänster och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finanslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
  * Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
  * Höga godkännandepriser - Du har 99,9% chans att få lånet
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en period på 1-30 år.
  * Enkel onlineapplikation.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av brist på finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via
  E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla berörda parters fördelar.

  SvaraRadera
 53. Två Månadslöner15 september 2021 kl. 11:18

  Lycka till! Ibland kan det vara tufft... :(

  SvaraRadera
 54. DU BEHÖVER LÅN Jag fick precis mitt lån på 200 000,00 kr från REMY.CREDIT Skicka e -post till dem nu för ditt lån (remy.credit111@gmil.com) whatsapp: +46769618757 de är de bästa, ge dem ett försök och vittna om att låneförbudet är mycket snabbt och säkert med interstat på 2% EMIAL: (remy.credit111@gmail.com) Behöver du ett brådskande lån inom 24 timmar? de har snabbt och enkelt lån till dig Jag karlsson Mehterzail från Stockholm Sverige är en ensamstående mamma är mycket nöjd nu med mina 2 barn REMY COMPAY är det bästa få ditt lån idag} Maila honom nu för ett snabblån Mail: remy.credit111@gmail.com Gud välsigne dig, herr REMY FINK.....

  SvaraRadera
 55. Det fungerar! Mitt ex blockerade mig ...

  Det fungerar! Mitt ex blockerade mig på varje plattform. Det tog ett tag, ungefär två månader eller så, men HAN LÅSTE UPP LÅNG MIG FÖR ETTA TIMMER SEDAN! Ge inte upp! DET FUNGERAR! kontakta Dr.osunbor för hjälp nu ... vi är tillbaka tillsammans. Ha tro på denna process..Här är hans kontakt..WhatsApp honom:

  Maila honom på: +393663677754 dr.osunbor23@gmail.com

  https://drosunbor.wixsite.com/solutiontemple

  SvaraRadera