Sporadiska inlägg

Hoppsan, glömde visst publicera i måndags. För att göra en lång historia kort är det lite rörigt just nu, både professionellt och privat och bloggen är inte i fokus. Jag har en semi-matta inlagd men räkna med att det kommer att vara lite himpavimpa framöver. Återkommer när det lugnat ner sig på världshaven. Men återigen: Allt är bra. Hoppas detsamma med er bitchas. 

Mvh
FruEfficientBadass

4 kommentarer:

 1. Hoppas allt ordnar upp sig fort. Tack för en bra blogg.

  SvaraRadera
 2. Oj. Hoppas att allt ordnar sig till det bästa. Sigrid

  SvaraRadera
 3. Skönt att höra att allt är bra! Blev orolig att det hänt nåt riktigt hemskt! Älskar din blogg! Hoppas allt ordnar upp sig snabbt.
  Karoline

  SvaraRadera
 4. Hej, Jag heter Claudia Klein, jag är finansansvarig, jag ger lån och andra finansiella tjänster och jag representerar Spotcap Global Financial Services.

  Spotcap Global Financial Services är ett heltäckande och pålitligt låneföretag och vi erbjuder alla typer av finansiella tjänster som; Privatlån, företagslån, bolån och många fler. Om du är i stort behov av några lånetjänster kommer jag att råda dig att kontakta min firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | och har ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

  Vi erbjuder både långfristiga och kortfristiga lån, säkrade och osäkrade lån och även du kan låna upp till 15 miljoner euro till en ränta på 3 % årligen med en återbetalningstid på 1 till 30 år. Mitt företag hjälper dig att uppnå en mängd olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

  Jag erkänner det faktum att att få ett legitimt lån alltid har varit ett stort problem För individer som har ekonomiska problem och behöver en lösning på det, har många människor det så svårt att få aktielån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner p.g.a. hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra orsaker

  Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig 24/7 - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver det

  Vi tillhandahåller 24-timmars lånetjänster i världsklass. För frågor/frågor? - Skicka ett e-postmeddelande till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller skicka ett sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar omedelbart

  Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har ont om pengar, skriv bara till oss så får du ett lån.

  Din ekonomiska frihet är i dina händer!!

  SvaraRadera