Camp FI 7 aug 2022

Några har hört av sig och efterfrågar ett postpandemiskt Camp FI 2022 och denna några tyckte att ovan datum skulle kunna funka. Bland annat. Men för att förenkla det hela säger vi söndagen den 7 augusti. 

Jag tar inte på mig någon sammankallande/organisatorisk roll annat än att jag här spottar ur mig ett datum. Kanske kommer jag dit, särskilt om det sker i Stockholm eftersom vi kommer hem från en resa precis innan. Så vad säger ni? Söndagen den 7 augusti? Picknick? 

Törs knappt fråga var, eftersom jag vet att den frågan kommer att föranleda lika många svar som det finns läsare. För min del får det gärna vara i Stockholm, men känner inte att jag kan ställa några krav givet att jag kanske inte ens kommer. Vi har ju kört ett i Malmö men inte i GBG. Vad tycker ni? Kan vi inte säga så här att ni kommer med era oorganiserade och spretiga förslag i kommentatorsfältet och när vi sedan gemensamt kan konstatera kaos kan jag utlysa att det hela kommer ske på exakt samma ställe som förra gången, d.v.s. Bellmansro på Djurgården i Stockholm. Vackert, avskilt, hyfsat lätt att finna och visst skydd mot regn. 

Mvh/
FruEfficientBadass

31 kommentarer:

 1. Ja! Jag säger ja! Jag kokar kaffe!

  SvaraRadera
 2. Göteborg alla gånger. Då kan även jag ta mig dit som bor här. Tredje gången gillt i Göteborg såklart!

  SvaraRadera
 3. Skulle vara riktigt häftigt att köra ett sånt här "event" i Friluftsbyn i Docksta, en fantastiskt miljö som på något sätt känns gjuten för de som är FI eller strävar mot FI.

  SvaraRadera
 4. JA! VAD KUL DET SKA BLI!

  SvaraRadera
 5. Jag har grava skador från att ta mig hem från Stockholm sist, så jag är tveksam till om jag kommer dit i år. Men skulle vi vara i tex Uppsala, Enköping (Sveriges närmaste stad, dock också Sveriges tråkigaste) eller Västerås kanske jag kan komma. Men just nu är det för långt bort för att jag ska orka tänka ens. :-(

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förutom att Enköping är Sveriges närmaste stad så är det känt för sina vackra parker, bra förslag :)

   Radera
 6. Tolkar det som att Stockholm är spikat då, ska försöka komma denna gång :-)
  Om jag kommer blir det 5-kamp för de som vill.
  /Arbetsplanen

  SvaraRadera
 7. Mina sommarplaner är inte helt spikade men 7 Augusti skulle kunna fungera om det är i Stockholm. Plats egalt så länge där finns hyfsad kollektivtrafik och något att sitta på utöver marken eftersom höften vägrar marksittande... Jag skulle dessutom kunna ta med mig något slags kaka.

  SvaraRadera
 8. Ni får ha det så kul! Själv hade jag lätt varit med om det var i Malmö.
  / Johanna

  SvaraRadera
 9. Hade lätt varit med om det hade varit i Hudiksvall eftersom jag bor cirka 65 mil norrut så då kan jag ta bilen och köra ner på en ”kvart”…

  SvaraRadera
 10. Mitt i ledigheten när man är på vift i spenaten. Just i år är det omöjligt att ta sig hem vid sagda datum eftersom jag befinner mig på plats där jag är beroende av transport som inte är flexibel.
  Förra gången i Stockholm så var det väl på årets mest intensiva helgdag (händer alltid massor på nationaldagen), det funkade inte heller.

  En vecka senare kanske hade fungerat. Två veckor senare, när skolor och arbetsplatser dragit igång, är bättre.
  Vi som fortfarande är löneslavar vill gärna njuta av ledigheten så länge det går. Att behöva åka in till stan i sommarhettan räknas inte som ett nöje, även om man träffar likasinnade.

  Ni får ha det så skoj, var det än är.

  Spargrisen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
 11. Söderhamn har många glömda guldkorn annars!

  SvaraRadera
 12. Jag är intresserad av att delta. Storstockholm med omnejd (typ Enköping/Uppsala/Västerås/Eskilstuna) funkar fint för min del så länge det går att ta sig fram kommunalt. //erohT

  SvaraRadera
 13. Jag är nyfiken och fixar det om det blir av! /Krister

  SvaraRadera
 14. Räknar med att komma. Skulle inte skada med Sveriges närmaste stad, men överlever även Stockholm. Boende i Göteborg under sommaren verkar väldigt dyrt så utifrån det perspektivet hellre Stockholm eller typ Enköping. /Frihetsmamman

  SvaraRadera
 15. Det går väl att ta en dagstur till Göteborg eller sova hos någon bekant likväl som jag från Gtb behöver boende i sthlm . Då kan jag tyvärr inte komma.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag behöver boende oavsett om det är i Stockholm eller Göteborg, men har förstått att GBG i år kostar uppemot 6000 per natt och rum, vilket är lite tufft med barn och behov av flera rum eller familjerum, samt sannolikt minst två nätter för att få det att funka mtp lång resa. Menade inte att Stockholm på något sätt skulle kräva att färre antal personer skulle kräva hotell utan bara att utbudet är bättre utifrån hög efterfrågan i GBG. /Frihetsmamman

   Radera
  2. Jag har precis bott på hotell med 2 barn i Göteborg. Hotell Dialog i Örgryte. Kostade drygt 1000 kr/natt för oss tre. Vi fick en liten lägenhet med eget rum åt barnen och ett åt mamman. Mysigt. Supersköna sängar. Trevlig personal. God frukostbuffé.

   Radera
  3. Om man nu inte ska hyra en svit så förstår jag inte hur man kommer upp i 6000 kr natten förutsatt att man inte har väldigt många barn.

   Radera
  4. Såg på sociala medier att massor med människor efterfrågat boende privat och i närliggande städer och läste sedan detta:

   https://www.expressen.se/nyheter/het-konsertsommar-hotellpriser-skenar/

   Men gick in och kollade på Hotels.com för aktuella datum och det verkar vara någon hundralapp eller kanske en tusenlapp dyrare så det funkar också för mig. Det var inte min mening att skapa en debatt om prisläget i Göteborg.

   Radera
 16. Är Jönköping eller Linköping ett alternativ, lite mittimellan Sthlm och götet med ok kollektivtrafik, iaf linkan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var det bästa förslaget tycker jag. Vi snåla smålänningar åker inte längre än så. Punkt

   Radera
 17. Då slipper ni krocka med kungen denna gång när ni undviker 6 juni. Förra gången sprang jag ihop med honom på vägen hem. Eller rättare sagt, jag sprang, han åkte häst och vagn. Vi tittade på varann en stund i ett sånt där stelt ögonblick där man funderar över vem som egentligen borde hälsa på vem först.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du må vara en motvallskäring av rang, men nog fan hälsar man på konungen?

   Radera
  2. Nope. Känner inte honom och i och med att jag betalade hans lön (och tvingats stå längs vägen och vänta på hans följe för att kunna springa vidare) kände jag att han borde hälsa först.

   Radera
  3. Känns som att kungen är mer som ett väsen, ett koncentrat av själva riket i en förvirrad, dyslektisk man.

   Hade det varit en politiker dock...

   Radera
 18. Så kul! Var med vid förra tillfället och det var så himla trevligt att hänga med er sköna enkla människor! Och så roligt att få ett ansikte på er!
  /Frugala hedonisten

  SvaraRadera
 19. Jag kommer om Theresa Williams kommer. Väl mött!

  SvaraRadera
 20. Testkommentar då jag inte lyckats kommentera på flera månader och nästan gett upp..
  /GoFi aka 73 månader kvar

  SvaraRadera
 21. Någon gång får jag hänga på. Har varit på paus från bloggandet under en längre period, men insåg nyligen hur jag saknat det - man lär sig helt enkelt för mkt. Med vänlig hälsning, VÄL

  SvaraRadera