Gott nytt år!

 


Imorgon KÖR VI! Så sov klart, snyt dig och kavla upp skjortärmarna. Låt detta år bli det år du tar ditt sparande till en ny nivå. Det kommer att bli tufft, det kommer att bli kul och det kommer att bli framgångsrikt. Välkommen 2023, välkommen SPARÅR!

10 kommentarer:

 1. Woho! Mitt mål är att bli helt skuldfri innan året är slut. Det kommer inte bli lätt men det kan gå. Och som FruEfficientBadass skriver, det kommer bli en rolig utmaning.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bästa målet, Lycka till!

   Radera
 2. Hell yeah! Jag är redo!

  SvaraRadera
 3. Samma här. Skuldfri innan årets slut är vårt mål.

  Magnus

  SvaraRadera
 4. Fyfan, första uppgiften avklarad. Tog 65 minuter men kylskåpet har inte varit så rent sedan det var nytt. Hittade inte så mycket gammalt mög men har däremot blev det väldigt bra ordning. Efter två veckors sjukdom på hemmaplan under julen så är frysen redan fylld med matlådor. Känns bra inför nästa veckas jobbstart.

  SvaraRadera
 5. Skuldfri i 20 år. Känns skönt att inte ha avbetalningar på prylar som telefoner osv! //erohT

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker mer bostadslån jag. Enda lån jag någonsin tagit men det var rätt stort å andra sidan...

   Radera
 6. Mitt i abstinenshelvetet dag två i snusstoppet. Gjorde en pöbel och slutade igår efter evigheter av två dosor om dagen. Har sugit på en gammal portion i två dagar. BESPARINGEN! Dansar lyckodanser mellan avgrundsdeppen i huvet när jag tänker på att snus inte kommer besudla min strama budget. Herregud, jag är på väg mot friheten! Ska bara köra en ”hop on hop off” i Hades några varv först.
  Gott nytt SnyggFrun
  Morsan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snyggt jobbat med snuset. Håller alla tummar för att du klarar det - både för ekonomin och hälsans skull!

   Radera
 7. Men när ska en gå igenom frysen? Lär ju finnas en del att ta tag i också där. Kylen gick så snabbt att jag fuskade med kryddlådan redan idag också. Imorrn blir det skafferi - och kanske frys?

  SvaraRadera