Tävlingsdags!

Eftersom vi (jag) under sommaren har pratat minimalism och rensning så tänkte jag att det var dags för en tävling (dessutom är det dags för mig att rensa ut bokhyllan). Ni som varit med sen start vet att jag i bloggens begynnelse premierade en handfull som delade bloggen på sociala medier med ett presentkort på Privat. Men det tänker jag inte göra den här gången eftersom jag inte vill uppmuntra till alkoholintag, även om det rör sig om en väldigt god och prisvärd cava (@Privat: Jag skickar faktura). Tävlingen är enkel och jätterolig: Du tar före/efter-bild på ett rensningsprojekt och mailar mig med chans att vinna nedan tre titlar.

"101 tankar om aktier lär dig mer om aktiemarknaden, mänskligt beteende och några av de vanligaste orsakerna till att vi ibland tänker fel när vi köper och säljer aktier."

"Att spara i aktier kan vara mycket enkalre än de flesta tror. Och inte alls så riskfyllt heller. Särskilt inte om du följer de goda råd vi samlat i boken.""Boken er også et essay (älskar norrmän!) om arbeidets rolle i livet og velstandens dilemma: Gleden over nye ting og upplevelser, strevet medåskaffeseg dem og åklare å sette pris på alt sammen."


DEADLINE: Måndag. Ja det är korrekt, efter denna helg. Den rensning som dröjer är den som inte blir av.

Du får gärna maila anonymt (fruefficientbadass[at]gmail.com) men när jag sen utser dig vinnare får du hosta upp en adress såvida du inte vill komma till Hudik och hämta ditt pris.Något sånt här tänker jag. Fast ni behöver inte sätta ihop bilderna själva. Jag kommer alltså att publicera bilderna på bloggen, men utan att avslöja ditt namn. Det behöver inte vara ett helt rum, det kan vara en garderob, en låda, ett skåp. Ange också gärna vilken bok du är intresserad av så att jag kan utse vinnarna på bästa sätt. 

Mvh/
FruEfficientBadass

10 kommentarer:

 1. Attans! Jag är ju redan städad, rensad och förenklad så att vinna den norska boken ter sig omöjligt. Eller?

  SvaraRadera
 2. Samma här! Var på tippen två gånger Den här veckan med de sista lassen någonsin. Nu är allt 100% perfekt.

  Men jag skulle kunna röja hos svärföräldrarna kanske...

  SvaraRadera
 3. Jag vill inte vara med i tävlingen, men vill bara säga att jag köpte nagelstärkaren du tipsade om och oh my! Den fungerar!

  Mina naglar är papperstunna av naturen, skivar sig och flisar sig framme i kanten så jag går oftast runt med flisiga nagelstumpar på fingrarna. Det ser inte klokt ut men efter att ha provat alla tillskott och nagelstärkare på marknaden utan större resultat hade jag gett upp.

  Nu har jag använt den du tipsade om lite sporadiskt i en månad och nu har naglarna växt ut fram till kanten av fingertoppen och är så hårda att jag kan knacka med dem. Det känns som ett smärre mirakel!
  Jag ska låta dem växa en månad till och sedan ska jag kosta på mig ett Chanellack. Äntligen! Vilken är säsongens färg? Eller bör jag satsa på klassiska rouge noir?

  /A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rouge Noir är ju den snyggaste om du frågar mig. Har lagt mig till med ovanan att slösurfa på Chanel-lack på Tradera och just nu ligger Sellpy ute med ett antal, dock inte särskilt mycket billigare än butikspris. Men där fanns ett par snygga färger. Glad att den funkade för dig och endast en med pappersstumpar i bagaget (jag) kan förstå känslan av att kunna knacka med naglarna. Jag börjar få motsatt problem - de har blivit FÖR hårda och svåra att klippa, så nu applicerar jag den bara ett par gånger i veckan. Och som någon skrev: Det är nog nagellacket som tar död på bakteriefloran (och acetonen) så var försiktig. Men en enstaka Chanel-treat tycker jag borde funka.

   Radera
  2. Och om någon missade inlägget så låg det 8 juli:

   https://efficientbadass.blogspot.com/2020/06/en-kosmetisk-produkt-som-funkar.html

   Radera
 4. Asså vem vill INTE komma till Hudik och hämta ett ev pris?!

  Trevlig helg =)

  / P

  SvaraRadera
 5. GoFi aka 96 månader kvar28 augusti 2020 kl. 21:23

  Kan man vinna genom att ha rensat ut sitt jobb ur livet?

  (Stressat fram en uppsägning så att man kan vara arbetslös en stund medan man funderar på i vilken del av ekorrhjulet man ska kliva på igen..)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men va? Grattis! Man blir ju nyfiken på hur du "stressade fram en uppsägning".

   Radera
 6. GoFi aka 96 månader kvar29 augusti 2020 kl. 10:11

  Då man direkt efter semestern får veta att man jobbar för lite (45h/vecka) så blev det direkta svaret ”ok, då kan du avveckla mig, för jag kommer aldrig kunna leverera tillräckligt med tid om jag ska ha min familj kvar”
  Resten är enbart formalia med fackförhandling etc. Extra enkelt i mindre bolag.

  Att ha FU-kapital och inkomstfördelning i ryggen gör det extra enkelt.

  Så snart ett provskott på lite frihet under tiden nästa äventyr tar form.

  SvaraRadera