En liten weekend

Jag skriver det här inlägget en sen torsdagskväll på tåget till Stockholm. Vi åker hela familjen och det är både business och pleasure. Så mycket pleasure det nu kan bli att dra runt i ett iskallt Stockholm och rädas virus. En annan är ju van att sitta tryggt förskansad på gården utan annat umgänge än en skymt av lantbrevbäraren en gång om dagen. En parentes men så har mitt liv utvecklat sig på sistone. Jag kan bygdens vanor utan och innan. Jag känner i hela kroppen när det är dags för EPA-traktorerna att burna uppför den 5-gradiga lutningen i backen utanför huset, något försenade till fordonsprogrammet på ortens gymnasieskola. När jag hör pipiga röster utanför vet jag att det är kvinnan med stavarna och hennes tystlåtna vän som går på förmiddagspromenad. Skrammel, skrammel, vedmannen är på väg med leverans till grannbyn. Och sen det mjuka surret av Postnords lilla elbil. Då är det högtidsstund. Kanske har Kuckelimuck Bank skickat iväg en kontrolluppgift i fönsterkuvert? Jag skyndar mig ut för att vittja brevlådan. 

Men nu som sagt ett avbrott. Eftersom jag enligt egen utsago är i ett Deep Year var det inte som att jag satt på nålar och bara "YES ÄNTLIGEN" utan mer ett "Okej, let's go". Vi ska besöka en tandläkare, barnen ska sova hos kompisar och min man ska lämna tillbaka sin gamla jobbdator.

Jag hade lösa planer på att träffa vänner men jag har avbokat allt. Jag, som i början av pandemin nästan önskade mig corona för att få det överstökat, har blivit mycket rädd för att få det. Det som skrämmer mig är vittnesmålen från folk med långtids-covid, vilket företrädesvis verkar drabba unga, snygga och vältränade kvinnor så ni fattar att jag ligger risigt till. Nej men seriöst, vilken dynga! Hörde en kvinnlig läkare i min ålder på Kropp & Själ som sa att hon haft feber sen i mars. Att ena dagen blev en tå blå, nästa dag fick hon brutalont i en led. Hon var så trött att hon inte längre orkade ta hand om hemmet, möjligen kunde hon en dag ”byta ett örngott”. Det är kanske det sistnämnda som skrämmer mig allra mest, att inte kunna städa. Vad hade det varit för liv?

På Göteborgs filmfestival såg jag också Maj Wechselmanns något ojämna dokumentär "The Swedish Way", där en kvinna berättade om hur hon under de värsta veckorna hostat upp något som såg ut som äggvita. "Okeeej" tänkte jag, "det lät väl inte så farligt, jag har hostat upp värre saker". Sen sa hon något jag aldrig kommer att glömma: "Kokt äggvita alltså". Där och då bestämde jag mig för att inte träffa någon förutom min man, mina barn och mitt barns tandläkare, innan jag fått sprutan. 

Inlägget fram till och med nu skrevs på tåget till Stockholm, men resterande text skrivs på tåget från Stockholm och här får ni min helg i bilder:

P-vakter...Jag har inte sett dem på typ åtta månader. De är överallt. I Hudik har vi typ en P-vakt och hen syns aldrig till. Landet-stan, 1-0.


Vi bodde i mina föräldrars lägenhet och närmsta butik är ICA Vanadis. Vilket ställe! I entrén någon sorts deli där folk beställer mat, tar med eller äter på plats, det spelas ambiance loungemusik som om vore man på en resort i Saint Tropez. Belysningen, fräschören, personalens outfits, det var så totalt fjärran från Coop Extra eller Lidl Hudiksvall. Stan - Landet, 1-0.


Barnet fick träffa en tandreglerare och till skillnad från den vaga mumbo jumbo och tidsestimat på "tre år tills du kanske eventuellt får träffa regionens tandreglerare" var här raka rör. "Det här fixar vi, vi börjar om en månad, klart inom ett år" tjopp tjopp. Privat tandvård - Folktandvården, 1-0.


Vi träffade en gammal hundbekant och jag fick nöjet att gå med honom runt Djurgården i ett alldeles förtjusande vårväder. Djurgården! OMG vilken skillnad att gå snitslad promenad, ink. broar och längs med vatten, jämfört med att tröska fram och tillbaka på en landsväg. Djurgården - Min väg, 1-0.


På min väg mellan att lämna ett barn hos en vän och att ta ett annat barn till en annan vän stannade jag till på Myrorna Fleminggatan där jag hittade en bok om Feng Shui från 1990. Ni kan lite på att det blir inlägg. Myrorna har vi inte i Hudik, men väl två väldigt fina loppisar som står sig mer än väl mot denna något sjaviga butik. Loppis Hudik - Myrorna Fleminggatan, 1-0.

Jag passade också på att hamstra sådant jag inte får tag på i Hudik, som levain från Fabrique och salta sjögräsblad från asiatiska butiken. Någon frugal helg var det inte. Storstad kostar pengar. SL-kort ska laddas, mat ska köpas från scratch eftersom mina föräldrar mer eller mindre bosatt sig på landet och kylen är helt tom. Jag förbannat mitt snåla kortminne som inte minns att barnen, även om de inte dricker så mycket vatten hemmavid, default blir jättetörstiga så fort de sätter sig på ett tåg (vilket kan ha att göra med att jag köpt chips till dem, osmart), så jag la runt en hundring på världens mest onödiga produkt: SJ:s köpevatten. 

Vidare blev det en del Uber av logistisk/lata skäl. Men överlag en härlig helg. Bäst av allt: Att bo i en vältempererad lägenhet utan köldpustar från fönster och golvlister. Badkar! En dusch som ger jämnvarmt vatten med bra tryck, inte omväxlande iskallt/kokhett vatten i mesig dropp-stråle. Jag badade långt över vad som anses rumsrent i miljökretsar, vågar knappt säga hur många bad jag klämde in under fyra dagar. 

Well, well, nu åter till gården. Både jag och min man kunde konstatera att vi trivs ganska bra oavsett var vi är. Visst var det kul att komma tillbaka till våra gamla kvarter och se förändringarna, gå på Djurgården och handla i en livsmedelsbutik som andades lite framåtanda. Men det var inte så att vi drog en jämmersuck när vi satte oss på tåget. Faktum är att jag längtade lite hem då. "Hem" säger jag om Hudik. Men när vi pratar om Stockholm i Hudik kallar vi det "hem". Jag blir inte riktigt klok på det. Var hör jag hemma? Det är som att ha en fot i båda läger. 

Hur var din helg? Och är det bara jag som tvångsmässigt måste kora en vinnare mellan två ställen hela tiden?

Mvh/
FruEfficientBadass

52 kommentarer:

  1. Lantbrevbärare, fönsterkuvert... kanske är vi sista generationen som förstår dessa ord.

    Förklarade förra veckan för en tolvåring vad ett brev är, alltså ett sådant där man kan skicka privat, handskrivet och i ett kuvert. Hon hade knappt sett något sådant och kunde inte ens sin egen postadress.

    Gamling

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha wow ja jag känner igen det där. När tweenien började köpa och sälja kläder via den dysfunktioonella appen "Plick" (Tradera för tweenies) var det alltid spännande att se henne frankera försändelserna. Förnamn och gata i en rad och sen inget mer. Jag talade med en kvinna på postombudet om detta och hon bekräftade att barn/ungdomar betedde sig så överlag. Det här med frimärke...var det ska sitta etc. Minstingen tror att frimärken är någon form av frivillig dekoration, ungefär som en sticker på ett mobilskal, som man eventuellt placerar någonstans på brevets fram- eller baksida för skojs skull.

      Radera
    2. Alltså nu känner ju *jag* mig gammal (född -90). Vi lärde oss hur man adresserar och frankerar post i skolan, det finns ju liksom bara ett korrekt sätt att göra det på. Nog för att det bara är relevant för julkort, bröllopsinbjudningar och typ bygglovsansökningar numera, men ändå. Jag hade fått på moppo hemma om jag inte kunde fullständig adress, hemtelefon och mobilnummer till mamma ifall jag kom bort och inte hittade hem. Är inte postetikett fortfarande viktigt med tanke på alla paket som skickas..?

      Radera
    3. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Home is wherever i lay my hat. Inte för att jag använder hatt men ändå. Jo visst jämför jag olika ställen, men det helt optimala finns nog inte. Eller det är väl så att allt har sina poänger och omväxling förnöjer. Föredrar att bo lantligt och göra utflykter till stan. Din blogg gör min dag, blir så besviken när jag inte har koll på vilken dag det är och det visar sig att det inte är måndag onsdag eller fredag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Eller det är väl så att allt har sina poänger och omväxling förnöjer. Föredrar att bo lantligt och göra utflykter till stan." +1! Du satte nog huvudet på spiken.

      Radera
  3. Japp! Uddevalla - Ödeborg= 1 000 - noll. Ha ha ha... Bor i en 15 minutersstad nu och stortrivs på mindre yta, med färre prylar och med havsbad utanför dörren. Win win win i all evighet <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Havsbad utanför dörren, ja det går inte att tävla med.

      Radera
  4. Bäzt loppis i "Stockholm" (eg. Täby. Landet?) = Kyrkornas Second Hand i Grindtorp. Stort, billigt, spännande. Dottern kom hem med ett par väldigt låga 90-tals-jeans, så snart är de tillbaka som trend. Helgen var lugn annars, jag stickade klart min tröja och sydde läxan till min kurs i mönsterkonstruktion (ärm). Jag var rädd för Covid, hade Covid över jul, blev inte särskilt sjuk alls. Är dock fortfarande rädd för div. mutationer.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åhå, får ta hjälp av min kompis i området för utforskning av denna post pandemi. Tack för tipset!

      Radera
  5. Helgen har innehållit lite städning, hundpromenader och mycket matlagning. Helstekt dovhjortsinnanlår med hasselbackspotatis och portvinssås med trattisar. Mums i magen! Blåbärspaj blev det visst också en dag. Och 20 matlådor till hunden kommande veckan. Han har fått en allvarlig mag/tarmsjukdom och skall äta en hypoallergenkost. Väljer att laga maten själv, då jag tror det är bättre. Men mycket tid vid spisen blir det.
    Vi träffas bara utomhus när det gäller att vara sociala, så vi längtar efter vår och lite värme. Alltid lättare att vara ute då./Horsewood9

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hasselbackspotatis! Madeleinekaka till min barndom, måste göras snart.

      Radera
  6. Jag säger som jag brukar på den frågan. Har det varit helg? Swosh sa det bara...

    Jag har maxat hästaktiviteterna (precis som vanligt), så min helg har sett ut typ som frukost-jobba häst 1-lunch-jobba häst 2-middag-rengöra grejer-sova. Häpp.

    Var och åt middag med en kompis som haft covid-19 och nu är jag också rädd. Hoppas verkligen att jag inte åker på det här innan jag vaccineras. Lär väl inte få sprutan närmaste halvåret, oerhört normal som jag är.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag tänker att klarar man sig till midsommar bör man klara sig (sa jag och blev sjuk imorgon). Viruset borde väl dämpa sig lagom till sommaren, som förra året, och sen är det väl vår tur. Jag läser inte så mycket dagligmedia men så mycket uppfattade jag igår som att det trillat in många fler doser än förväntat (från att ha förväntat och sen inte förväntat) så egentligen i enlighet med plan?).

      Radera
    2. Jag har gett upp att ens hålla koll. Tänker att nån hör av sig i min närheten när jag får vaccinera mig. ;-)

      Radera
  7. Skulle få en av mina klasser (18 åringar) att skriva sin egen adress på ett kuvert så vi skulle kunna posta gymnasiearbeten hem till dem. Det var en intressant aktivitet som jag hade planerat ca 5 min tid till (inkl förklaring och utdelning av kuvert). Tog ca 15 min och hälften hade skrivit adresserna på fel ställe/upp och ner på kuvertet eller med en handstil som motsvarar ca strl 1 i dataskriven stil.... Dagens ungdomar....

    SvaraRadera
  8. På den tiden jag pluggade och det fanns sommarjobb "vid löpande band" (enligt reglerna för godkänd praktik på anrik högre utbildning) så hörde jag följande från en av de fast anställda på fabriken (fatta' hur länge sen det ÄR, när det fanns fabriksliknande arbetsgivare även i Stockholm): "Efter 10 månader här längtar vi hem till lilla byn vid Medelhavet. Efter två månader där vid Medelhavet längtar vi hem till lägenheten i förorten i Stockholm." Arbetsplatsen var full av sk gästarbetare som kommit på 60- och 70-talet för att bara stanna "ett litet tag".

    Visst är det vanligt att man längtar till skärgården, Paris, fjällen mm. Men sen är det förbaskat skönt att komma hem igen. Som idag, efter en vecka i ett funktionsdugligt men lite trångt fritidshus, så är det skönt att alla har var sitt rum att distansarbeta ifrån.

    Spargrisen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min tes också. Eller min tes är snarare att dussincharter (eller ens exotisk charter) inte håller vad den lovar. Hur många gånger har jag inte förundrat kunna konstatera hur jag redan dag två-tre på det där eftertraktade resmålen känt mig mätt på upplevelsen, redo att åka hem om tillfället skulle uppenbarat sig? Nyckel är att hitta förnöjsamhet i det så kallade vanliga livet, högtidsstunder i en vanlig dag. Som njutningen i att tända en brasa eller dråsa ner framför en kvalitativ film, äta en god middag med familjen och spela 80-talsklassikern Master Mind med ett barn i två timmar (som ikväll) eller lyckas traggla igenom ett musikstycke med ett annat barn utan tårar (som i eftermiddags). Det är ALLTID skönt att komma hem och alltid skönt att vara hemma, förutsatt att man skapat de rätta förutsättningarna och förmår kalibrera sina förväntningar på vad en vardag ska innehålla.

      Radera
  9. Jag säger fortfarande hem om Göteborg fastän det är 3 år sedan vi flyttade HEM till Malmö och inte har några planer på att återvända till västkusten.

    Helgen? Digitalt yoga retreat, bokade airbnb fre-lör em. Ensamtid, mkt godis, frysrätter. Vaknade samma tider under ensamnatten som jag brukar vakna.

    SvaraRadera
  10. Jag uppskattar dig alla dina goda vänliga kommentarer, jag är alltid glad att läsa olika kommentarer här, på samma sätt som jag läste en kommentar som tog tillbaka min ex kärlek man efter vi skilde sig i 2 år återvänder han fortfarande för att älska mig och vi är lever lyckligt gift. Jag läste en kommentar förra veckan om Dr.Oduduwa Love Spell Solution fungerar snabbt och brådskande resultat inom 24 timmar efter aktivering. Jag försökte det, så förvånansvärt fungerar det för mig, jag vet inte om dig .. vill du ha din ex-kärlekspartner tillbaka till äkta kärlekskänslor. det här är intressant, bara skicka ett e-postmeddelande till adressen (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Dr. Oduduwa svarar på dig och sedan är alla dina problem över inom några timmar kommer du att känna ett positivt kärleksutfall.

    SvaraRadera
  11. KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
    Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  12. Jag heter Helena Leon. Jag och min man har varit gifta i över 10 år. Det var flera stora slagsmål och smärtsamma situationer i vårt äktenskap, men vi verkade alltid komma ut starkare på andra sidan. Ur det blå satte min man ett skilsmässosamtal över mig, jag var blind! Jag såg det inte komma, jag kände inte igen tecknen. Han tycker inte längre att jag är sexuellt attraktiv. Jag kunde inte låta bli att gråta hela tiden för jag var oerhört sårad. Jag var helt deprimerad tills jag hittade Dr ISIKOLO trollformlern som alla pratade om på nätet och jag kontaktade honom för en kärleksåterförening. Under vårt samtal försäkrade han mig att han skulle ta tillbaka min man inom mindre än 48 timmar efter hans förtrollning. För mig verkade det omöjligt. Du kommer inte att tro att min man ringde direkt efter 48 timmar och bad mig att glömma vad han sa om skilsmässan. Jag blev helt förvånad! Det finns så mycket kärlek i min familj sedan jag använde hans trollformler. Han är underbar och hans trollformler fungerar så snabbt. Nu älskar min man mig mer än tidigare. Du kan också kontakta honom om du har problem med ditt äktenskap eller förhållande. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  13. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  14. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag berättade för honom om min man och hur han övergav mig för cirka 4 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Jag följde processen och han gjorde sitt arbete. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad så jag valde samtalet och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Det var tydligt att DR ISIKOLO återställde den kärlek och lycka vi hade och att förbli permanent. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Ofemo på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  15. Jag vill tacka den store DR ISIKOLO för att han återupprättade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Anna Dario. Ingen kunde någonsin ha fått mig att tro att vittnesbördet någonsin kommer att bli verklighet. Jag var världens största skeptiker men jag fick höra av en pålitlig källa (en mycket nära medarbetare) och jag provade det, det var en av de bästa sakerna jag någonsin har gjort. Mitt kärleksliv var i spillror, hjärtekross och var på randen av en tredje. Jag kunde helt enkelt inte möta ytterligare en skilsmässa och jag ville försöka hårdare för att få vårt förhållande att fungera men min man verkade inte bry sig. Han gjorde slut med mig igen. Jag var förvirrad och vet inte vad jag ska göra igen, snarare för att komma i kontakt med DR ISIKOLO. Han gjorde en kärleksförtrollning som fick min man att komma tillbaka till mig på exakt 48 timmar, försäkrade han mig. vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. DR ISIKOLO fick henne att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på RIKTIGT och för gott. han kan också hjälpa dig att fixa din trasiga relation. Jag fick tillbaka min man! Det var som ett mirakel. kontakta honom nu om du behöver hjälp. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  16. KÄRLEKSBETALNINGAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENTA FÖR EVIGT.
    Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Jag heter Lucia Alexander och min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och hittade en sida där jag såg att DR ISIKOLO en trollformler, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO , en kraftfull trollformare för lösningar på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  17. Jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvänder till mig, jag heter Lora Milan och jag vill tacka Dr Isikolo för att han gav glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en trollformel som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag förlorade min pojkvän, jag behövde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo som en trollformel, och han kastade en kärleksförtrollning för mig, och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min pojkvän om två dagar fyra dagar senare ringde min telefon, och så chockerande nog var det min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste 3 åren, och bad om ursäkt för hjärtekrossningen och berättade att han är redo att vara min ryggrad tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Allt tack går till Dr Isikolo för det överdrivna arbete han har gjort för mig. Nedan är e-postadressen om du är i någon situation du genomgår ett hjärtkross, och jag försäkrar dig att som han har gjort min, kommer han definitivt att hjälpa dig också. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  18. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  19. Jag tog nästan livet av mig på grund av min man som lämnade mig och slutar välja mina samtal. Han sa att han inte älskar mig längre, jag försökte tigga honom, men han kommer inte att svara mig förrän vi bråkade och gjorde slut i sex månader, sedan inser jag att jag inte kan gå utan honom. Jag försökte allt för att få tillbaka honom men misslyckades. tills jag stötte på den här mannen som heter DR WALE på nätet kontaktade jag honom och berättade allt som har hänt mellan mig och min man innan vi skildes åt. Han frågade mig att inte vara rädd för att allt ska bli bra igen. han sa åt mig att betala för föremål som han skulle använda för att förbereda kärleksförtrollningen åt mig och jag betalade och följde alla råd och instruktioner han gav mig. Efter att ha hjälpt mig att kasta en kärleksförtrollning och se, kom min man tillbaka inom en vecka. När jag bad mig om förlåtelse blev jag så förvånad över att trollformler som DR WALE fortfarande existerar. Om någon här behöver lite hjälp, med all uppriktighet, kontakta DR WALE idag via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com
    du är verkligen den bästa DR WALE tack för att du gjorde mitt hem till ett lyckligt hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig sir. hans är verkligen en fantastisk man du kan kontakta honom för lösning för alla typer av problem som
    (en) lotteri besvärjelse
    (två) ex tillbaka
    (tre) blir gravida
    (fyra) botemedel för alla slags sjukdomar, sjukdomar och infektioner
    Och många andra kontaktar denna stora man idag och får din
    Problem lösta till 100%

    SvaraRadera
  20. God dag allihop, jag är här ute för att sprida de här goda nyheterna till hela världen om hur jag fick tillbaka min ex man. Allt började när min man var otrogen mot mig med en annan kvinna utan att veta för honom att kvinnan är en trollkarl, kvinnan förtrollade min man vilket fick min man att ändra sina känslor mot mig och barnen och bröt vårt femåriga äktenskap. Jag var förvirrad och stressad på grund av smärtan av att vara en ensamstående mamma, så jag ringde en vän och förklarade mina äktenskapliga utmaningar för henne, hon instruerade och uppmanade mig att kontakta denna fantastiska kraftfulla trollformler som heter DR WALE, den främsta anledningen till att hon instruerade mig att kontakta DR WALE var för att hon på senare tid har läst några vittnesmål på internet som vissa människor har skrivit om den kraftfulla trollformaren DR WALE och jag blev så nöjd och jag bestämde mig för att söka hjälp från honom vilket han gjorde ett perfekt jobb genom att förtrolla min man och utnyttja den andra kvinnans krafter som fick honom att komma tillbaka till mig och be om förlåtelse. Jag kommer inte att sluta publicera hans namn på nätet på grund av det goda arbete han gör. Till alla med äktenskapsproblem, skilsmässoproblem, förlorad älskare eller relationsrelaterade problem, kan du kontakta WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  21. Jag heter Barbara Dahlström. Vi vet alla att kärlek förblir fantastisk när du är tillsammans med din själsfrände och lycka i alla tider är garanterad för er båda. DR ISIKOLO fick mig att inse att du kan återställa det som gör livet vackert för dig precis när jag tappade hoppet om att få tillbaka min man och han lämnade tillbaka honom till mig. Vi hade ett komplicerat förhållande och bråkade hela tiden och han lämnade hjärtat krossat och jag var olycklig. DR ISIKOLO kom in i bilden efter flera försök att vinna tillbaka honom och misslyckades. Han återställde kärleken och kopplingen mellan mig och min man och strax efter 48 timmar hade vi en dejt och pratade om saker och nu planerar vi att gifta oss och leva lyckligt tillsammans för alltid. Ord kan inte uttrycka min tacksamhet till DR ISIKOLO och alla som har talat mycket om honom har aldrig ljugit om honom eftersom han verkligen är pålitlig. Kontakta honom idag och låt honom hjälpa dig också. mejla: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  22. Hej alla, jag heter Frieda Dyrssen. Precis som så många andra människor ger jag varmt min tacksamhet till Dr Isikolo för hans hjälp och lösning på mina problem. Jag var förblindad av svartsjuka och osäkerhet, och det skapade kaos i min relation med min fästman och han kunde inte motstå mina problem och han lämnade mig. Efter att han insåg att jag hade gått för långt med allt jag gjorde fel mot honom bara för att han skulle flytta till en annan stad och jag förlorade alla sätt att försöka nå honom och be om ursäkt. Vid det här laget visste jag att jag behövde hjälp för att få tillbaka honom, så jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo. Han visade mycket oro, och jag berättade allt för honom och gick med på att jag hade fel, och han försäkrade mig om att få tillbaka honom och återställa den kärlek och lycka vi delade, vilket han gjorde. Precis som utlovat ringde Thompson mig efter 48 timmar och jag bad om ursäkt för allt och han bjöd in mig så att vi kan hitta på saker och vara tillsammans igen. Tack Dr Isikolo för allt och din uppriktighet i att hjälpa människor. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  23. Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag är Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  24. Hej alla, jag heter Anna Macovei. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  25. Mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på månader. Jag har min man tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Det var ett långt sökande efter hjälp och så många uppoffringar men jag är glad att jag har fått Frenkie tillbaka. Det tog 2 dagar för mig att få resultat som Dr Ilekhojie lovade mig och han svikit mig inte. Jag är ett levande bevis på vad Dr Ilekhojie kan göra. Bara du kunde hålla ditt ord och löfte. Kontakta Dr Ilekhojie om du behöver hjälp. WHATSAPP/RING via +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  26. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  27. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  28. Hej alla, jag heter Klaudia Kusa. Under ganska lång tid bodde min man i en annan lägenhet på grund av arbetspress och vi var väldigt lyckliga tillsammans trots att han höll sig ifrån oss i några månader. Föga visste jag att en kollega från jobbet redan hade en affär med honom som fick min man att lämna in en skilsmässa mot mig från ingenstans. Jag visste att något var fel eftersom vi aldrig behövde bråka eller bråka så mycket för att få honom att lämna. Jag var traumatiserad och jag söker hjälp för att ta itu med situationen som ledde mig till DR ISIKOLO från beröm som folk gav honom på nätet. Vi diskuterade länge och han berättade allt jag behövde veta om vad som hände och processen för att åtgärda problemen. Han uppfyllde sina löften och fick min man tillbaka till mig och skilsmässaprocessen avbröts. Nu är min man tillbaka hem till oss och vi är lyckliga tillsammans. Det är verkligen fantastiskt hur människor verkligen kan hjälpa andra människor när de är i nöd. Han kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  29. MIN POJKVÄN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR ISIKOLO OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD
    Hej alla, jag är Karen Edling. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR ISIKOLO som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  30. Jag heter Bertha Baumann och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  31. Kontakta den mest ärliga och kraftfulla trollformaren som heter Dr Isikolo som hjälpte mig så kommer han att göra detsamma för dig.
    Jag heter Marie Cedergren och allt för gott, jag uppskattar Dr Isikolo som hjälpte mig med sina stora krafter att återställa mitt hem och den lycka jag delade med min man och det är verkligen något jag är evigt tacksam för. Det hände att jag var hjälplös och nedslagen i nästan ett år när min man lämnade mig på grund av äktenskapliga problem som vi stötte på. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda mitt äktenskap och ingenting fungerade förrän DR ISIKOLO kom till min räddning. Han hjälpte mig och kärleken och lyckan jag delade med min man återställdes och mer fantastiskt. Jag vet att det låter konstigt om han verkligen kan hjälpa någon, men han är 100% garanterad att inte göra dig besviken när han försäkrar dig om att ha önskat resultat efter 48 timmar. Han kan hjälpa dig också om du är villig att ge honom chansen att göra det. mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  32. Min man och jag kommer för alltid att förbli tacksamma mot Dr Ilekhojie för hans gudomliga ingripande i våra liv. Min fru och jag flydde från Somalia till Kanada. Vi kom till Kanada och livet var inte lätt och vi behövde mer pengar för att klara våra räkningar. Min fru gjorde en del efterforskningar på nätet för att få hjälp med att vinna ett lotteri och hon fick trovärdiga rekommendationer från sin chef för att nå ut till Dr Ilekhojie som delar ut lotterivinstnummer med sin lycka-ritual. Vi tog kontakt med Dr Ilekhojie som informerade oss om processen som vi gick med på att utföra omedelbart. Efter att lycka-ritualen var klar köpte vi en lott i Hospital Research Foundation Home-lotteriet och spelade den precis som Dr Ilekhojie instruerade med siffrorna som han avslöjade. Med 2 dagar vann vi en lägenhet med 3 sovrum och ett kontantbelopp på $700 000. Våra liv förändrades inom en vecka och som Dr Ilekhojie instruerade skickades %30 av beloppet till vilket vårdhem som helst för äldre människor för att hjälpa till att betala för vård för de övergivna. Du kan kontakta honom och se vad som händer. Ring/smsa +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  33. Jag kan inte fatta att den här mannen är så verklig. Jag kan inte låta bli att vittna om de goda saker du har gjort för mig. Jag presenterade någon för dig med 100% förtroende och hon ringde precis till mig att hennes man ringde för att avbryta skilsmässan och på väg hem. Jag tror med förtroende och öppenhet, att du kan lösa alla problem. Tack Dr Ilekhojie för din hjälp och faderliga råd. Mitt äktenskap som nästan tog slut har väckts tillbaka till livet på grund av din hjälp. Är du ett offer för några motgångar i ditt äktenskap eller förhållande, kontakta Dr Ilekhojie för hjälp Ring/sms:a +2348147400259 eller mejla: gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Jag gick fortfarande på college när jag träffade min fästman. Vi dejtade ganska länge och var sambo och vårt förhållande godkändes av våra föräldrar. Vi kom överens och allt var perfekt. Han reste ut för lite träning och sedan dess blev allt aldrig bra för oss igen. Han träffade en dam där borta och han tenderar att ha engagerat sig mycket i det de delade och lämnat mig utanför bilden. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda problemet men ingenting fungerade förrän jag hörde talas om Dr Isikolo. Jag kontaktade honom och förklarade vad jag gick igenom och han lovade att hjälpa vilket han gjorde som utlovat. Jag följde instruktionerna han gav mig och han fixade problemet jag hade med min fästman och nu är han tillbaka till mig och vi ska gifta oss om en månad. Allt tack vare Dr Isikolo. Kontakta honom nu om du behöver hjälp. mejla: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  35. Jag vaknar varje dag med ett leende på läpparna, allt på grund av Dr Ilekhojie som har gjort mig en stor tjänst genom att rädda mitt förhållande från upplösning. Jag brukade tro att jag har ett perfekt förhållande tills när min älskare började komma hem sent och varje dag ger han mig olika ursäkter då jag bestämde mig för att hålla ett öga på honom och sedan upptäcker jag att han hade en affär med en annan tjej. Jag var krossad för att jag litade så mycket på honom och visste att han har ett hemligt förhållande och att han längre uppmärksammade mig eller visade mig kärlek. Innan jag visste ordet av lämnade han mig för flickan och jag var i djup röra och förlorade honom till en annan kvinna. Men jag tackar alla som placerat kontaktinformationen för Dr Ilekhojie på Internet. Han hjälpte mig att få tillbaka honom på 48 timmar och idag har min relation återställts med kärlek och stark känslomässig anknytning än någonsin tidigare. Du kan kontakta Dr Ilekhojie via samtal eller WhatsApp på +2348147400259

    SvaraRadera
  36. Den äktenskapskris jag gick igenom kom till och slutade när Dr Isikolo blev inblandad. Precis som alla andra par där ute hade vi våra olikheter och jag ser till att jag gjorde mitt bästa för att leda henne rätt, försörja henne och mina barn och även skydda dem. Vi gjorde båda uppoffringar för att säkerställa att vi överlevde förbundet tills hon började agera och medvetet hade så många slagsmål med mig. Hemmet blev obehagligt för alla andra inklusive mina barn. Hon manipulerades av en vän som hade blivit skild och ville också förstöra mitt äktenskap. Jag var tvungen att kontakta Dr Isikolo och han svarade och gjorde sitt bästa för att avsluta problemen. Han återställde kärleken och kopplingen mellan oss och jag kan nu säga att vilken illusion min fru än var under har tagit bort och hon är en bättre kvinna nu. Resultatet av vad Dr Isikolo gjorde för mig som visade sig efter två dagar var det som förvånade mig. Jag och mitt hushåll är fortfarande tacksamma. Jag vädjar till alla som behöver hjälp att fixa sina relationer och äktenskapsproblem att kontakta Dr Isikolo eftersom lösningen är säker. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  37. Jag har försökt i 2 år att bli gravid och behövde hjälp! Jag har gått till läkare men fortfarande ingenting. Läkarna förklarade att jag och min man är fertila och jag vet inte vart jag ska vända mig. I ett av mina besök på sjukhuset träffade jag någon som vi hade ett hjärtligt samtal med och hon förklarade hur hon väntade i 15 år tills hon träffade Dr Ilekhojie som gav henne örter som gjorde henne gravid bara en månad efter. Hon sa så många bra saker om Dr Ilekhojie och jag var tvungen att se själv. Det har gått 4 månader sedan jag fick örterna och vi är redan gravida. Tack vare Dr Ilekhojie är jag så exalterad att jag snart blir mamma. Jag lämnar hans kontakthjälp till alla som har problem med att bli gravida. Lita på mig och be honom om hjälp. E-post gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  38. Jag förlorade mitt äktenskap efter 2 år och det var en hemsk upplevelse för mig. Min fru lämnade mig och min son och allt hände utanför min kontroll och jag visste aldrig att få människor runt omkring mig konstruerade min fru och vände henne mot mig bara för att jag väljer att bygga min familj och fokusera mer på det. Jag var tvungen att söka hjälp eftersom jag vet att jag inte gjorde något för att mitt äktenskap skulle krascha. Dr Isikolo hjälpte mig och mycket avslöjades för mig om vad som hände. Han förtrollade en kärleksåterförening som knöt ihop min fru och jag igen och hela det onda min familj gjorde mot mig avslöjades. Är tacksam för att mitt hem är tillbaka lyckligare än någonsin och all uppskattning går till Dr Isikolo eftersom han verkligen fixade mina problem strax efter 48 timmar. Bara maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  39. Efter 3 veckors separering älskade jag fortfarande min man och ville ha tillbaka honom. Min man skilde sig från mig för att han träffade en yngre kvinna på jobbet. Efter 17 års äktenskap kunde jag inte ge min man ett barn och även om det inte var mitt fel så uppskattade jag honom eftersom han hade tålamod med mig i många år. Jag förklarade alla mina problem för Dr Ilekhojie och han lovade att hjälpa mig om jag är seriös och villig att lita på honom. Bara inom 72 timmar körde min man mil till vårt hus och frågade om vi kunde arbeta oss tillbaka tillsammans och försonas. Han förklarade för mig hur olycklig han har varit de senaste veckorna och bad att få flytta hem. Jag är glad att mitt livs kärlek är tillbaka och att saker och ting blir bättre. Prata med Dr Ilekhojie för all hjälp. Hans whatsapp-kontakt: +2348147400259 eller mejla gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  40. Min man som jag byggde mitt liv med i 23 år lämnade mig och barnen utan ett ord. Allt rasade över mig och jag sträckte ut handen till våra nära och kära och ingen kunde hjälpa. Det kom en tid då han ansökte om skilsmässa även när vi inte hade några problem eller någonsin slogs om något katastrofalt. Dr Isikolo kom till min räddning och fixade problemet jag hade med min man. Han återförenade oss igen och han återvände hem till oss. Livet är verkligen mystiskt och jag trodde aldrig att jag skulle uppleva det jag gick igenom men allt tack vare Dr Isikolo som arbetade för mig och försäkrade mig om de positiva resultaten efter 48 timmar som verkligen blev som han lovade. Han kan också lösa dina problem om du kontaktar honom nu. Sms:a honom på WhatsApp honom på +2348133261196 eller för mer information om hans arbete, Maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera