Tack kära ni

Idag är det den 21 december och eftersom den här bloggen är anonym kan jag berätta att våra barn inte alls har vinterkräksjukan som vi låtit påskina inför skolan. Vi drog till landet redan igår och skippade helt fräckt skolavslutningen med tillhörande spektakel av typen "klassrumsmys"*3. Idag ska vi handla billigt julkäk på Lidl, snålhugga en gran i vår lilla skog, pynta den med julgranspynt från 30-talet (hade inte förvånat mig om vi hittat svastikasymboler på flaggspelen så gammalt är det) och det kommer eldas i kakelugnar och drickas billigt vitt vin så det står härliga till. Kort sagt, en ramp-up till en riktigt fröjdefull jul enligt FruEfficientBadass-standards.
Men innan jag går in i julskugga vill jag tacka er som läser denna blogg för att ni gör just det. När jag ser sidstatistiken och inser att inte bara en handfull utan tio handfullar fölk faktiskt läser vad jag skriver, blir jag inte bara stolt och glad, jag blir också motiverad att hitta nya saker att skriva om. Detta har lett mig in i en del spännande grejer under hösten. Böcker, mingel, rensningar (jag är en nörd ja, tycker att rensning är spännande - ni kommer att få ta del av dessa äventyr nästa år exempelvis i inlägget "bokhyllan"), nya matexperiment osv. Jag har till och med lärt mig ett nytt fylleknep. Framför allt filtrerar jag tillvaron på ett annat sätt i jakt på innehåll och det har bara gjort mitt liv bättre.


Och inte bara det. Bloggandet i sig är en underbar hobby och inte ett gäng vilda hästar kan hålla mig borta från datorn om jag kommer på ett ämne jag måste få ur mig (på så sätt är det ju ett sjukt bra sparknep - börja blogga och du kommer varken ha tid eller lust att dra på stan som en annan consumer sucka). Så en eftermiddag nyligen, när min man klargjorde att han ämnade ägna resten av dagen till att hamra ett Genesisstycke (1) om och om igen på pianot i vår lilla lyhörda lägenhet, tog jag mitt pick och pack och drog till ett närbeläget hotell. Till det facila priset av en kaffe satt jag sedan i lugn och ro framför en brasa i en härlig hotellobby med allt vad det innebär (konversationer på främmande språk, mjuk jazz, klirr från servisen och fri WiFi). Här hade jag inte suttit om det inte varit för er, så tack! Jag fick också privilegiet att avlyssna en första date av något slag vilket var väldigt uppmuntrande för ett fortsatt äktenskap.Kvinnorna på bilden är inte jag


Mvh/
FruEfficientBadass2 kommentarer:

 1. Tack själv! Relativt nyligen hittat din blogg och uppskattar den mycket. Fortsätt så :) God Jul önskar Frilosofen.

  SvaraRadera
 2. Glad att jag hittade denna roliga och intressanta blogg!

  GOD JUL!!!!

  Mvh
  Newman

  SvaraRadera