Soc kommer!

Eftersom jag liksom de flesta lever ett liv mestadels i hemmamiljö för tillfället tänkte jag dela med mig av en störd liten lek jag ägnar mig åt när jag är uttråkad. Jag kallar den "soc kommer". Reglerna är enkla: Du ska föreställa dig att du får ett meddelande om att socialtjänsten dyker upp om en timme (ok, säg 1½) och att du under den här tiden ska försöka skapa ett hem som ser förtroendeingivande ut så att du även fortsatt får behålla vårdnaden om barnen. Cyniskt? Kanske. Effektivt? Ja. Jag vaknade själv en morgon för inte så länge sedan och eftersom det var tentatid var jag inte nödbedd att dra igång med vadhelst som inte var pluggrelaterat. Nedan ett par före/efterbilder.

TV-rum före

TV-rum efter (att jag ens behöver säga det, men ok)

Knarkarkvart före (accidental poor image quality, men ganska nära min perception av detta rum, var som en japansk skräckfilm)

Knarkarkvart efter
Jag drog som en tornado genom alla rum. Plockade smutstvätt, bytte lakan, dammsög och sorterade upp triljoner pysselprylar av typen saxar, limpistoler, glitterburkar et cetera samt tillämpade ett av de bästa knepen jag hört från någon gratistidning som damp ner här för ett tag sedan: Ställ och häng saker raka. Låt gardinerna falla rakt ner. Ställ stolar rakt. Häng filtarna på stolarna rakt. Gör underverk!

Jag drog över min 1½ timme lite för jag behövde lassa i ett par tvättmaskiner å, men det gjorde inget för soc hade fastnat på vägen.

Har du några skojiga städknep att dela med dig av såhär i hemmatider?

Mvh/
FruEfficientBadass

21 kommentarer:

 1. Bjud hem gäster! Det knepet funkade till och med på truliga tonåringar när det begav sig. De tyckte alltid bjudningar var skoj och hjälpte till att städa. Då tillkommer dessutom att det blir god mat att äta, hehe. Dock funkar det tipset sådär just nu i Coronatider...
  Istället får man pimpa altanen och träffas ute och grilla.
  /Horsewood9

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jo, jag har hört om den strategin. Nu tillhör jag den ytterst störda delen av befolkningen som nästan enbart städar för min egen skull och inte för andras så det funkar inte på mig. Jag har inga problem att bjuda hem folk när som. För jag har redan städat. För min egen skull haha! Bring me in, psyket!

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Stoppa skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Graviditet spell
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Japp! Jag gör samma sak, typ, även fast jag inte alltid tänker att de är soc som kommer. Kan lika gärna vara ett gammalt ex, eller min dotters fröken, eller prinsessan eller...Ja, du förstår! Eller så hör jag av mig till någon och föreslår en spontanfika hemma hos mig, och jisses vad mycket jag hinner få gjort på 30-60 minuter då!

  Mvh Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, städa för exet, intressant. Påminner mig om en fånig tankelek jag har när jag fixar till rum, av typen renoverar/stylar ett gästrum. Då brukar jag tänka "Skulle Madonna kunna tänka sig sova över här?". Pinsamt om hon vänder i dörren liksom.

   Radera
 3. Ett tips är att dansa samtidigt som du dammsuger eller dammar.
  Och på arbetstid, för ännu större tillfredsställelse.
  Och gärna riktigt sunkig och härligt gungig musik av det här slaget: https://www.youtube.com/watch?v=zNl00mOSnJI

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snyggt! Tyvärr kan jag inte längre städa på avlönad tid, men det var en härlig känsla. Jag kände mig som en väldigt bra betald städerska (ofta med ett poänglöst möte i lurarna, mutat).

   Radera
 4. Jag brukar sätta mobillarmet på 10 minuter sen är utmaningen att städa så mycket som möjligt på utsatt tid. ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den gör jag också! Fast jag fortsätter nästan alltid efter, kan inte hantera slutsignalen.

   Radera
 5. Hahaha, detta var riktigt kul! Minns en gång när jag jobbade på soc och skulle på hembesök till en klient. Min kollega och jag var lite tidiga. När vi närmade oss klientens hus så såg vi På håll hur klienten springer ut med soporna samt att hen vädrade lägenheten. Kollegan och jag tog ett extra varv runt huset så klienten skulle få hinna städa klart...

  SvaraRadera
 6. Förstår att du överdriver, en knarkarkvart skulle nog ta ett par dar att riva av. Har man vandrat in i en sån är allting oöverstigligt,både mentalt och praktiskt. Inte sällan behövs det hjälp utifrån och in och inifrån och ut. Kommer gud eller kärlek i ens väg som en placebostyrka så kan det gå utan förstånd att omvälva tillvaron. Sen lever man i ett annat rus med gud eller kärlek eller både och. Lögnen är bättre än verkligheten både för omgivningen och en själv

  SvaraRadera
 7. Jag har aldrig så välstädat som när mamma ska komma. Tur att hon inte kommer och hälsar på oannonserat längre. Att inbilla mig att mamma ska komma för att få fart på städningen? Nähä så lättlurad är jag inte!!

  SvaraRadera
 8. Rammstein på hög volym i lurarna, timer på 60 min. Se det som ett träningspass dvs. svettas är ok. Sen är det bara att köra och sjunga med "Du riechst soooo guuuuut" /Mika

  SvaraRadera
 9. Hej, Behöver du ett snabbt lån?
  Jag är Susan Benson, jag är långivare och finansiell konsult.

  Med tanke på den stagnation som världen går igenom till följd av inverkan av coronavirus (COVID-19) på företag och ekonomi står många människor inför otydliga ekonomiska utmaningar. Med närvaron av kontantöverskott i vårt företag syftar vi till att påskynda penningcirkulationen genom att finansiera kunder inom och utanför Europa med ett lån.

  Behöver du ett brådskande lån för att starta ett företag, köpa ett hus eller en bil, eller behöver du ett lån av andra personliga skäl? Jag vill att du ska kontakta mitt företag. Vi levererar alla slags lånetjänster både säkrade och osäkrade lån. Om du läser detta och vet att du behöver ekonomiskt stöd kan du bara skriva till oss via e-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com eller meddela oss direkt på WhatsApp via: +447903159998 & få ett svar på ett ögonblick.

  Vi är ett omfattande finansföretag och vi är engagerade i att hjälpa dig att förbättra dina långsiktiga och kortsiktiga finansiella mål eftersom din finansiella stabilitet är vårt slutmål.

  Funktioner & fördelar;
  * Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännandet.
  * Flexibel ränta på 2,85 till 5,95%.
  * Höga godkännandepriser
  * Du får chansen att välja återbetalningsdatum, antingen varje vecka, varje månad eller per år under en varaktighet av 1-30 år.
  * Enkel online-applikation.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Många tycker att det är så svårt att få ett lån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av vissa skäl.

  Om du verkligen behöver lösning på dina ekonomiska utmaningar, skriv bara till mitt företag så hjälper vi dig med ett lån. Vi har hjälpt ett stort antal individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen. När du ansöker hos oss ansöker du hos ett pålitligt företag som bryr sig om dina ekonomiska behov, vår högsta prioritet är din ekonomiska stabilitet och du kommer att tas om hand genom hela processen.

  För mer information om vårt lånerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via:
  E-post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com ELLER;
  WhatsApp: +447903159998
  2020 © ️ Alla rättigheter reserverade

  SvaraRadera
 10. HUR JAG FÅR MITT LÅN FÖR DETTA STORA FÖRETAG

  Hej min kära folk, jag är Linda McDonald, som för närvarande bor i Austin Texas, USA. Jag är änka för närvarande med tre barn och jag satt fast i en ekonomisk situation i april 2020 och jag behövde refinansiera och betala mina räkningar. Jag försökte söka lån från olika låneföretag både privata och företag men aldrig med framgång, och de flesta banker avböjde min kredit, inte fullständigt byte till de där huvuden där som kallar dem självpeng långivare de är alla bedrägeri, allt de vill är din pengar och du hör väl inte från dem igen de har gjort det mot mig två gånger innan jag träffade David David. Den mest intressanta delen av det är att mitt lån överfördes till mig inom 74 timmar så jag kommer att råda dig att kontakta David om du är intresserad av att få lån och du är säker på att du kan betala honom tillbaka i tid kan du kontakta honom via e-post ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Ingen kreditkontroll, ingen cosigner med bara 2% ränta och bättre återbetalningsplaner och schema om du måste kontakta något företag med hänvisning till att säkra ett lån utan säkerhet, kontakta David Wilson idag för ditt lån.
  De erbjuder alla slags kategorier av lån de
  Kortfristigt lån (5_10 år)
  Långtidslån (20_40)
  Lån i media (10_20)
  De erbjuder lån som
  Hemlån ............., Affärslån ........ Skuldlån .......
  Studielån .......... Företagslån
  Affärslån ......., Företagslån .............. osv
  E-post .......... (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  När det gäller finansiell kris och lån så är David Wilson lånekonomi stället att gå, berätta bara honom att jag fru Linda McDonald riktar dig lycka ................... ....

  SvaraRadera
 11. Jag heter Linus SAARINEN, och jag är vårdgivare. Jag noterar att jag just nu är som den lyckligaste. Jag vittnar om ett lån mellan individer som jag just har fått. Jag fick mitt lån tack vare tjänsten av Pierre Michel. Jag började med henne förra fredagen och på tisdag 10:45 eftersom bankerna inte arbetar på lördagar, då fick jag bekräftelsen att överföringen av beloppet på min begäran på 400.000 kr skickades till mig. och efter att ha hört mitt bankkonto mycket tidigt, till min stora förvåning var överföringen lyckad. Här är hans

  E-post : combaluzierp443@gmail.com  SvaraRadera
 12. Hej damer och herrar, behöver ni ekonomisk hjälp? Jag heter Max Bent. Jag är långivare och även finansiell rådgivare.

  Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett aktielån för att förbättra din verksamhet? Har du avvisats av banker och andra finansiella byråer? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till det förflutna. Kontakta oss via e-post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Detta är Ocean Finance inteckningar. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Området sträcker sig från 5 000,00 euro till maximalt 100 000 000,00 euro.

  SvaraRadera
 13. Kryptomarknaden kommer att fortsätta att växa och vinster kommer alltid att göras och nya miljonärer kommer alltid att skapas men bara de med rätt information kommer alltid att dra nytta av dessa kryptovinster, det krävs därför att ni alla får förstahands -kryptoinformation och investeringshjälp så att du kan växa ditt $ 200 -kapital till $ 5000. Endast en professionell kan vägleda dig till denna typ av ekonomisk frihet, whatsapp +16465479827 eller e -post: Finance.4all@aol.com nu för att gå med i den bästa professionella kryptogruppen och lära sig mer innovativa sätt att tjäna bra pengar på Ethereum, XRP, BTC och många fler .

  SvaraRadera
 14. lan

  behöver du ett lån? Skicka oss ett e-postmeddelande remy.credit111@gmail.com Skicka ett e-postmeddelande till remy.credit111@gmail.com Hej Hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi ger lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån Skicka ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757

  SvaraRadera
 15. Hej mina damer och herrar! Behöver du ekonomiskt stöd? Jag heter Susan Benson. Jag är en långivare och även en finansiell konsult.

  Behöver du ett företagslån, personlån, bolån eller ett lån för att slutföra ditt projekt? Om ditt svar är ja, rekommenderar jag dig att kontakta mitt företag. Vi tillhandahåller alla typer av lånetjänster inklusive lång- och kortfristiga lån. För mer information, skriv till oss via e -post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller meddela mig direkt på WhatsApp via: +447903159998 och få ett svar på ett ögonblick.

  Vi är ett omfattande företag för finansiella tjänster och vi är engagerade i att hjälpa dig att uppfylla alla dina ambitioner. Vi är specialiserade på att tillhandahålla strukturerade finanslösningar till privatpersoner och företag på det mest effektiva och snabbaste sättet.

  Här är några skäl till varför du bör kontakta oss för ett lån;
  * Bekvämlighet - Du kan ansöka om ett lån när som helst, var som helst.
  * Flexibelt belopp - Du bestämmer hur mycket du vill låna.
  * Snabb direktfinansiering - Få ditt lån inom 24 timmar efter godkännande.
  * Flexibel ränta - Prisvärd ränta på 3%.
  * Höga godkännandepriser - Du har 99,9% chans att få lånet
  * Flexibel återbetalning - Du ska välja återbetalningsdatum, antingen veckovis, månadsvis eller årligen under en period på 1-30 år.
  * Enkel onlineapplikation.
  * Personlig vägledning och expertis.
  * Inga dolda avgifter

  Gå inte miste om en möjlighet på grund av brist på finansiering. Kontakta mitt företag nu, vi kan hjälpa dig med ett lån eftersom vi har hjälpt många individer och organisationer som har haft ekonomiska svårigheter över hela världen

  För mer information om vårt låneerbjudande, vänligen skicka oss din lånebegäran via
  E -post: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com
  WhatsApp/Telegram: +447903159998

  Förmedlare/konsulter/mäklare är välkomna att ta med sina kunder och är 100% skyddade. I fullt förtroende kommer vi att arbeta tillsammans för alla berörda parters fördelar.

  SvaraRadera
 16. Hej mina damer och herrar, behöver du ekonomisk hjälp? Jag är Max Bent. Jag är långivare och även finansiell rådgivare.

  Behöver du ett brådskande lån för att rensa dina skulder eller behöver du ett eget lån för att förbättra din verksamhet? Har du blivit avvisad av banker och andra finansiella organ? Behöver du en lånekonsolidering eller inteckning? Sök inte mer eftersom vi är här för att göra alla dina ekonomiska problem till ett minne blott. Kontakta oss via e -post:

  oceanfmortgages@gmail.com
  oceanfmortgages@gmail.com

  Detta är Ocean Finance Mortgage. Vi erbjuder lån till dem som är intresserade av en rimlig ränta på 2%. Intervallet sträcker sig från 5 000,00 Euro till högst 100 000 000,00 Euro.

  SvaraRadera