Ny inläggsserie: Mammas tips till barna

Idag satt jag och letade i mailen efter något och trillade då över det manuskript jag satte samman för några år sedan i syfte att fostra mina barn. Skriften heter: "Mammas tips till barna - en handbok till att klara sig i lifvet" och var resultatet av en sömnlös natts panik över att barnen började bli stora och jag fruktade att jag inte skulle hinna överföra till dem all min livsvisdom. 

Jag tror att jag skrev om den på bloggen för några år sedan och vissa av er fick den skickad till er per mail, då den avslutas med en lång radda svåra ord och uttryck som jag under ett halvårs tid roterade i badrummet i syfte att vidga deras ordförråd. 

Eftersom jag har lite att stå i för tillfället och så kommer att ha ett par månader framåt tänkte jag att jag gör en inläggsmatta med dessa punkter. Inte i syfte att uppfostra er kära läsare (även om gudarna ska veta att en del av er verkligen skulle behöva en del upptuktning), utan som ett diskussionsunderlag.

Kanske tänker jag fel? Kanske har du tips jag inte tänkt på? Dela gärna med er av egna erfarenheter relaterade till de olika punkterna. Start imorgon: Del ett. Taggas "Mammas tips" om du vill söka på bloggen sen. 

Mvh
FruEfficientBadass

2 kommentarer:

  1. Det bästa tipset man kan ge sin barn är att alltid se till att dina inkomster är större än dina utgifter.Detta sa min pappa till mig när jag var ung och det har jag alltid haft i bakhuvudet.Mvh Peter Jansson

    SvaraRadera
  2. Vad roligt! Minns att jag blev nyfiken när du skrev om det sist så ska bli kul att läsa. Har nyligen skaffatbarn självoch de känns bra att utöver min egen livsvisdom kunna ge honom lite av din

    SvaraRadera