CampFI Süd 12 oktober

Ciao suckerz in the south, nu är det dags! Baby IGMR har gjort poster och där framgår allt som är värt att veta:


Be there or be square! På tal om FIRE har det kommit en ny blogg på temat och det är MammasPengar som jag nu även lagt i min blogglista.

Mvh/
FruEfficientBadass

11 kommentarer:

 1. Dagen är bokad! Jo-jo kortet kontrollerat och nu vet vi vart vi skall ta vägen, yeay! /Horsewood9

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jojo? Är det Oyster Card of Malmö? Välkomen Horsewood9, det ska bli spännande att träffa läsaren med det varsamt frammejslade aliaset.

   Radera
  2. Oyster Card of hela Skåne faktiskt.

   Radera
 2. Kul för de i söder, dock inte tillräckligt mycket söder för oss. Ville passa på och tacka frun för sommarens FIRE-tillställning på Djurgården, det var superintressant och vi mötte många trevliga och pratglada gelikar! Tack!
  Vi (mest jag tror jag) lovade att återkomma till dig om vi valde att blogga något från vårt FIRE-äventyr på Mallorca. Har bara hunnit skriva lite grann men ska försöka bli lite flitigare nu när vår "vardag" äntligen är här.

  https://PalmaOnFIRE.com

  Ps. Så, nu fick vi äntligen till den första kommentaren efter 2 års smygläsande. Ds.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart, älskar bloggnamnet! Det finns nog både en och två expatrierade levnadskonstnärer på Palma, träffade några av dem i januari. Det som är o-FIRE är skolavgiften på era barns skola...

   Har lagt till bloggen i listan!

   Radera
  2. Ja, vi har redan mött en hel del "FIRE-människor" som spenderar sina dagar på padel/tennis/golf-banan här. ;-) Sen att de aldrig hört talas om FIRE är en annan sak.
   Ja, skolavgiften är rätt tuff i längden men det finns ju gratis kommunal skola samt halv-privata som är toppen men sjukt svåra att komma in på. Det kommer inlägg på det temat så småningom...

   Trevligt, hoppas du hinner följa lite så kan vi ju jämföra erfarenheter Mallorca vs Landet nästa Djurgårdsträff(ja, vi räknar med dig)! Menar det genuint och inte på något annat sätt!

   Radera
 3. Fin poster! ska bli så roligt :-) Tack för länken till min blogg!

  SvaraRadera
 4. Cya there, I will bring Kanelbullar to the people

  SvaraRadera
  Svar
  1. I Malmö blev just himlen om möjligt ännu mer ljusblå.

   Radera
 5. För oss som av någon anledning "missade" FIRE-mötet i stan, kommer vi vi att få en ny chans eller var det första och sista?

  Tack

  /Staffan

  SvaraRadera