Gästinlägg från FrökenEfficientBadass

Not från FruEfficientBadass: Lördagar ska ju vara min inläggsfria dag, var bara tvungen att lägga upp om påven sist. Men denna lördag smyger jag in en liten trendspaning från en tioåring eftersom jag då, rent tekniskt, inte lägge rupp något själv.


Hej! Idag tar jag (FruEfficientBadass' 10-åring) över och har tänkt att diskutera tjejtrender!
(Detta är mina åsikter, och du får ha på dig vad du vill och tycka vad du vill, men detta är vad jag tycker och tänker)

1.Uggs 

Jag fattar grejen och så, de ser faktiskt väldigt bekväma ut, som hemmatofflor ungefär. Men nu har typ alla Uggs och de ser inte ens snygga ut, lite klumpiga och för mjuka för att gå i utomhus.



2. Odd Molly kofta 

Lite samma sak som Uggs, det ser bekvämt ut, men inte någonting som skulle vara trendigt idag. Ser lite gammaldags ut, inte snyggt gammaldags som pastellfärgat trä som väggar på landet. Nästan lite ”tantigt” om man får uttrycka sig så. Jag säger inte att gamla personer borde gå i Uggs och slitna jeans, men Odd Molly koftor är något som skulle passa på gamla damer.




3. Timberlands 

Jag älskar den här trenden! Först tyckte jag inte om färgen, och fattade inte modellen och tanken alls, men nu känns det som att jag hade kunnat ha de även om några år när de inte är trendiga. Jag gillar särskilt stövlarna och de med klackar. Superfint!



4. Boyfriend jeans 

Jag älskar boyfriend jeans! Det är så himla fint, jag har inte jättemycket mer att säga om det.
Jag tycker att det är lätt att styla det, man kan ta nästan vad som helst till och det blir superfint!
Man kan ha vilken tröja som helst och sätta upp sitt hår i en slarvig bulle, and you are ready to go with your super casual outfit!




5. Chokers 

Chokers är typ samma sak som Odd Molly koftor förutom att de har lyckats få det att se ut som en trend bland ungdomar. Chokers brukade jag mest se bland gamla damer, men nu ser det ut som att det har varit ungdomarnas grej hela tiden! Jag tyckte att det var fint, jag hade själv en, men nu har jag mest tröttnat på det, eftersom att man ser det överallt.




6. Levis T-shirts 

Levis T-shirts är väl snyggt, eller? Egentligen är det bara en vit T-shirt med en Levis logga på. Dock tycker jag att den vita med en röd logga på är finast. Jag ser sådana här överallt, och typ alla har de, med var finast när det inte var så populärt. Jag har faktiskt inget mer att säga än att det är väldigt basic och typ alla har de. (Utom jag dvs.)




7. Highlight 

Dels tycker jag att den ser lite fettigt ut, men om man inte skulle ha highlight men bronser och contour så skulle man se väldigt fläckig och lite smutsig ut. Om man får till den bra och inte tar för mycket så att det blir onaturligt så ser det helt okej ut. Jag själv tycker att det räcker med lite bronser.



8. Nätstrumpbyxor med slitna jeans 

Jag har inga problem mot den här trenden, det är inte så många (vad jag har sett) som har på sig det. Det är en fin kombination. Jag gillar bara ljusblåa jeans till svarta nätstrumpbyxor med stora rutor, inte svarta eller vita jeans med vita nätstrumbyxor med små rutor. Jag gillar den här trenden, man sticker ut, men ändå inte för mycket. Det är fint.



9. Tröjor med hål för axlarna 

Det kan vara snyggt om man gör hålen på ett diskret sätt. Som att det ser ut som ett linne fast med en volang under axlarna så att det det bildas ett hål, eller som hon på bilden. Men om det är en vanlig tröja med två små hål på axlarna så gillar jag det inte alls. Jag gillar mer om det är lite oversizat på tröjorna så att det se naturligare ut, än att det sitter tajt och så kommer det plötsligt ett hål på varje axel. 


3 kommentarer:

  1. Så söt, håller med om det mesta. Jag är 28 och förstår mig inte på vissa trender. Vissa saker kan vara snyggt men det håller bara i sig i en väldigt kort period. Mitt bästa tips är att hålla sig till klassiska, tidlösa, snygga och bekväma kläder som man trivs i, de går att matcha till allt o man kan använda de i flera år framåt. Ens smak och stil förändrar väldigt mycket genom åren o de flesta trender kommer och går. Jag är uppvuxen med dessa trender och vissa har dykt upp igen, däremot har jag aldrig fastnat för odd molly, chokers, tröjor med hål osv

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller helt med! Att ta på sig sin egen stil och inte fastna för trender är superbra eftersom att man aldrig behöver lägga ner för mycket pengar på något som man inte ens gillar!

      //FruEfficientBadass

      Radera
    2. Det var alltså FrkEB som svarade...

      Radera