Frugalt biotips: GBG filmfestival

Hallå! Igår började ju Göteborgs filmfestival. Jag vet inte om det alltid går så enkelt att streama, men troligtvis har det blivit än enklare efter corona. Du kan alltså se hela festivalprogrammet för 295 kronor. Det är helt bisarrt billigt jämfört med Stockholms Filmfestival där varje streamad biljett kostade runt 80 kronor (förutom startkostnaden för själva festivalspasset). För att inte jämföra med en bio IRL.


Det är en handfull premiärer per dag så man kan beta av filmerna några åt gången. Igår såg jag filmen om Tove Jansson ("Tove") som hade kunnat bli en normalstark trea om någon lagt en timme på att röstcoacha Shanti Roney vars åländska brytning lät som när ett av mina barn fånar sig. Jag började också på "The Killing of Two Lovers" som jag ska se klart nu. Den stora höjdpunkten blir på torsdag då min idol Thomas Vinterbergs nya film ""En runda till" får Sverigepremiär. Däremellan ett pärlband av för mig okända filmer och dokumentärer som med största sannolikhet kommer att rena min hjärna från årets inhemska filmproduktion samt alla de amerikanska romcoms jag på sistone satt i mig med själväckel som följd. 

Du kan se filmerna i mobilen med appen "Draken" eller streama med Chromecast e d till tv:n så får hela familjen 11 dagars kvalitetsfilm för under tre hundra kronor. Du köper festivalpass här


Mvh/
FruEfficientBadass

8 kommentarer:

  1. Tack bra tips, framförallt vill jag se The killing of two lovers

    SvaraRadera
  2. Eftersom Shanti Roney kan vara Sveriges mest överskattade skådespelare genom tiderna hade det antagligen varit enklare att ta in Olof Wretling, för i det fallet är kopian bättre än originalet:
    https://sverigesradio.se/artikel/714853.

    SvaraRadera
  3. Hej allihopa. Jag såg kommentarer från människor som redan fick sitt lån från CHRISTY WALTON FINANCE och sedan bestämde jag mig för att ansöka under deras rekommendationer och för bara några timmar sedan bekräftade jag på mitt eget personliga bankkonto ett totalt belopp på $ 30 000 som jag begärde. Det här är verkligen en fantastisk nyhet och jag råder alla som behöver riktigt lån att ansöka via sin e-post (christywalton355@gmail.com) Jag är glad nu när jag har fått det lån jag begärde

    SvaraRadera
  4. KÄRLEK STAVAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENT TIDLIGT.
    Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i deras relationer eftersom det finns en bestående lösning. Min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågade mitt hjärta. Jag var sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och stötte på en webbplats där jag såg att DR ISIKOLO, en trollformel, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka efter två dagar. Det var så vi återförenades och det fanns mycket kärlek, glädje och fred i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO, en kraftfull spell-caster för lösningar på hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  5. Hej jag heter Edith jag var gift i flera år tills saker och ting började bli fula och vi hade bråk och bråk nästan varje gång ... det blev värre vid ett tillfälle som han begärde skilsmässa ... Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sitt tänk & stanna hos mig. Han flyttade ut ur huset och fortsatte fortfarande att ansöka om skilsmässa ... Jag vädjade och försökte allt men ingenting fungerade. Genombrottet kom när någon introducerade mig för denna underbara, fantastiska stavningshanterare som så småningom hjälpte mig ... Jag har aldrig varit ett fan av sådana här saker utan bara bestämt mig för att försöka motvilligt eftersom jag var desperat och lämnade inget val ... Denna stora baba mukuru gjorde speciella böner och andra saker han var tvungen att göra ... Inom 2 dagar ringde min man till mig och var ledsen för allt det känslomässiga trauma han hade kostat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel baba mukuru och den tro jag hade på honom gjorde för mig och min familj. Jag har presenterat honom för många par med problem över hela världen och de har fått goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver hans hjälp. så ansträng dig extra för att rädda ditt äktenskap/förhållande om det verkligen är värt det. kontakta honom via e -post på (bbabamumudu@gmail.com)
    du kan kontakta honom via WhatsApp ..+2347061132597

    SvaraRadera
  6. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag berättade för honom om min man och hur han övergav mig för cirka 4 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Jag följde processen och han gjorde sitt arbete. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad så jag valde samtalet och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Det var tydligt att DR ISIKOLO återställde den kärlek och lycka vi hade och att förbli permanent. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr Ofemo på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  7. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? kontakta Dr Isikolo för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och ett halvår sedan, vilket ledde oss åt. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på Dr Isikolo på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig. För att kortfattat göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 timmar, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig Dr Isikolo för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta tillbaka honom. Om du behöver hans hjälp kan du maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  8. Jag är en lyckligt gift kvinna med ett barn, mina söner heter Felix, jag gifte mig med min man man Ivan i mer än fyra år i äktenskap, vi hade gräl, bråk och oenighet mycket tid, men jag älskar honom fortfarande och jag är villig att göra allt för att få honom att älska mig på samma sätt. Jag träffar en man online konsultation som verkligen har varit till god hjälp för mig att se till att min man man är trogen och inte otrogen mot mig, jag gjorde en kärleksförtrollningsbön för att hålla min man att älska bara mig och jag älskar honom på samma sätt.
    Innan under våra första två år av äktenskap gjorde min man mig riktigt förbannad, eftersom han alltid sökte efter en annan relation/kärlek med andra kvinnor, jag har tolererat detta dåliga uppförande från honom i mer än två år, jag klagar till min vän som vi arbetar på samma jobbkontor, och hon råder att jag hellre kontaktar kommunikationen med den här kärleksförtrollningen som heter Dr.Oduduwa från Sahara Africana nation, jag kommunicerade med Oduduwa och jag berättade för honom allt om mina relationsproblem med min man är alltid otrogen mot mig och går efter andra kvinnor i samma stad som vi bor i. så han gav mig alla instruktioner och hur man utför en kärleksförtrollning för att skärpa vår kärlek. Jag följde noggrant alla Dr.Oduduwa instruktioner och fram till idag är min man mer omtänksam, kärleksfull och trogen mig. Jag är väldigt glad eftersom jag inte kunde ha gjort det här utan hjälp av en stor kärleksförtrollare Oduduwa. Jag rekommenderar starkt hans tjänst till alla som går igenom liknande relations- eller äktenskapsproblem, som,
    kärlekstrollform för att få tag i en mans hjärta för alltid
    kärlek stava charm att ta med bac ex
    äktenskap stava att vara trogen och engagerad kärlekspartner
    hur man hittar en sann kärleksrelation (talisman kärleksring)
    uppbrottsbesvärjelse
    hur du får ditt ex att älska att ångra att du lämnade dig för en annan
    hur man återställer förlorad kärlek och tillit till ett förhållande.
    och mycket mer äktenskapskrislösning är tillgänglig genom att kontakta Dr.oduduwa onlinekonsultation via e-post eller telefonkommunikation.
    WhatsApp; +2349129715420 https://wa.link/q5f107
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera