The magic of the duck

Under en längre tid har jag haft en ful, brun rand runt kranen i handfatet i badrummet. Jag använder företrädesvis gulsåpa när jag städar och har försökt dränka ner beläggningen med gulsåpan för att någon kvart senare skrubba med tandborste. Men det har inte funkat. Så för ett tag sedan fick jag en ingivelse att istället dränka in beläggningen med WC-anka av typen nedan.
Det var puts väck inom ett par minuter. Ville bara tipsa om det. För någon månad sedan tipsade även Linn om det i kommentatorsfältet så jag är inte själv om denna upptäckt. Framför allt kommer ni aldrig veta om jag upptäckte detta oberoende av Linn eller om jag helt enkelt stulit Linns tips och gjort det till mitt. Om ni möter mig i Skärselden tillsammans med Mussolini och formgivaren av WC Duck får ni svaret, men tills dess, håll tillgodo med knepet.

Mvh/
FruEfficientBadass

7 kommentarer:

 1. Ett annat bra tips är bakpulver eller bikarbonat, strö ut och droppa på lite vatten och låt verka ett tag. Så går det enkelt att torka eller gnida bort sen

  Trevlig helg

  SvaraRadera
  Svar
  1. Detta ständiga bikarbonat, måste väl krypa till korset snart och testa. Köps på matbutiken? Trevlig helg du med!

   Radera
  2. Får testa bikarbonat. Hade en billig WC duck kopia och den hjälpte inte.

   Radera
  3. Återrapportera gärna så att jag vet om jag ska investera eller ej. Man vill ju inte slösa pengar på bikarbonat bara sådär.

   Radera
  4. Japp återkommer. Är storkonsument av bikarbonat + ättika pga ständigt stopp i avlopp + stank.

   Radera
  5. Ja precis köps i vanlig mataffär (finns i kryddhyllan) bakpulver innehåller ca 1/3 bikarbonat och det återfinns rätt ofta redan hemma i skafferiet så testa med det annars :).

   Radera
  6. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera