Egen glass 2:0

Ni som hade civilkuraget att testa mitt glassrecept från tidigare måste erkänna att den blir ohyggligt god. Och då menar jag blåbärsglassen från detta inlägg. Ni som följer mig på Insta har sett hur jag fortsatt att göra glass enligt detta recept (d.v.s. med den ljuvliga kondenserade mjölken a.k.a. beviset på att det finns en högre makt) fast med andra smaksättningar nämligen vanilj (OMG), vanilj+choklad (OMGOMG) samt vanilj+choklad+kaffe (spruckna blodkärl i ögat-gott). Ellinor och jag enades om att blåbärsglassen är brutal, men att de hela blåbären lämnar mer att önska eftersom de:

a) Lägger sig i en matta på burkbotten och surar.
b) De är väldigt isiga. Och även om det är gott med isiga hela blåbär är det godare utan.

Därför gjorde jag en ny variant där jag körde de halvtinade blåbären i mixern och sen ner i smeta. Det blir lite mer som att häva ner blåbärssylt, vilket får mig att inse att det går troligtvis precis lika bra att använda. Liksom hallon-, jordgubb-, lingon-, drottning- eller hjortron-sylt. 


Jag började med att göra en enkel vaniljsmaksättning (med vaniljsocker, den med den tvivelaktigt avbildade mannen av afrikanskt ursprung på, få se hur länge den loggan håller) och hälla den i burk ett för att sedan addera blåbären som jag hällde i burk två och sist gjorde jag något vågat nämligen klämma i några droppar lime som fick bli burk nummer tre. 


Vid varje smetetapp hällde jag ett litet lager i "kaviar"-burkarna på bilden (stenbitsroms-burkarna om man ska vara korrekt). De är, som ni ser, tre stycken till antalet och jag har mig veterligen tre barn. Tanken är att om jag och Pappi behöver prata julklappar, kan barnen få varsin glassburk vilket kommer att föranleda en snabb reträtt in i barnrummen under minst en halvtimme medan de slafsar i sig glass och ser på skärm, tydligen en drömkombo. Jag kan verkligen rekommendera Abbas kaviarburkar eftersom de saknar etikett på sidorna. ICAs diton har etiketter med jätteäckligt klister, sådant som inte går bort trots att man gnuggar med aceton och rakblad.*


Det som däremot störde mig var locken. Vem vill tänka på stenbitsrom när man äter vanilj-lime-blåbärsglass? Inte jag! Så jag målade locken med Nordsjö snickerifärg. Hoppas vi inte har några målare bland läsarna för då får jag väl dödshot på mailen. Och nej, snickerifärg fäster inte superbra på glansiga metallock, så jag fick dessvärre lägga dem i återvinningen efter det här experimentet. Några tips där? Lack? Nagellack? Oavsett vilket är burkarna en bra idé. Om man då är ensam om att vilja äta glassen går det betydligt snabbare att tina en sådan här liten, särskilt om man ställer den i diskhon i ljummet vatten några minuter. Om du frågar mig är det ett rätt rart sätt att servera en efterrätt på även i festligare sammanhang. Men då måste du spara stenbitsromsburkar ett tag, beroende på storleken på ditt entourage. 

Over and out bitch.
FruEfficientBadass

* Nu har jag iofs lärt mig i Zero Waste & Fly Like A Crazyperson-boken att man kan gnugga etiketterna med en blandning av bikarbonat och kokosfett, men lite meck är det även med detta.

73 kommentarer:

  1. Jag är lite tråkig för jag är en sån där foliehatt som tror på att komjölksprotein är hin håle. Jag är dock FÖR hållning av kor (inte i americawayofearingmeat-volymer) men vi behöver öppna landskap och tillgång till kött ibland. Alla marker är inte lämpliga för att odla grönsaker på men funkar som betesmark/odla foder på. Det tycker jag de nyfrälsta veganerna glömmer ibland. Vi kan inte odla soyabönor i norra Sverige liksom.. Vi behöver fler bönder och mer matproduktion i Sverige men just mjölkprodukter är jag skeptiskt till att äta själv.
    (Märks det att Thorbjörn Fälldin var mycket aktad under min uppväxt?) Att flickor får sin mens tidigare och tidigare kopplar många ihop med komjölksproteinet. Så jag slår ett slag igen för att testa veganglass. Det är svinenkelt. Bara att byta ut x-mjölkprodukt mot tigerbanan ( som vår gamla Konsum så innovativt kallade de ruttna bananer de ville kursa till fullpris). Då får du en glass ungarna gärna kan få som frukost, fullproppad med nyttigheter. Lite krämigare glass får man med en fint mogen avocado, plus bananen, men då passar choklad bäst. Ingen mjölkshaming från mig, bara ett tips på alternativ! Om man vill testa lite crazy kale lady-life. Som när du tar mig i hampan när jag får för mig att svälta isken för att jag vill ha i ladan för inflationsmössen att gnaga på..
    Morsan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det inte tråkigt när ord ger en direkt negativ association såsom feminist eller vegan även om de i grunden står för bra saker. Tyvärr, verkar det inte finnas några nyanser av grått hos de flesta.

      Annars håller jag med dig om det mesta förutom komjölksprotein är hin håle. Jag tycker inte det finns något gott alternativ till ost, smör och yoghurt. Mjölk/grädde använder jag begränsat i mat och till kaffet.

      Radera
    2. "tigerbanan ( som vår gamla Konsum så innovativt kallade de ruttna bananer de ville kursa till fullpris)." Haha! Vilka kungar. Alltså jag har nog missat att vegan har negativ klang? Jag har inga specifika matdogmer jag håller mig till förutom att jag försöker att undvika helfabrikat och överdrivet mycket socker.

      Radera
    3. För mig har den i alla fall fått det efter att jag börjat följa några miljöbloggar och instagrammare inom zerowaste- och miljöområdet. Oavsett ämne kommer kommer ett antal inlägg om att vegankost är det enda rätta som kommer att rädda världen och allt annat är mord.

      Radera
    4. Extrem radikalitet kan vara ett steg i en process mot mer mognad. Känner igen det från religiösa området. Nyfrälsta ser alla som ljumma och oinformerade eller i värsta fall som förtappade. Samtidigt ger de en injektion till de totalt insomnade. Om det inte går för hårt fram vill säga. Bör väl bemötas med lite välvilja och tålamod. Om radikaliteten är äkta håller den en längre tid och man bör kunna skörda god frukt från dessa personer.

      Om det däremot leder till våld, hat och bitterhet handlar det förstås om något annat. En kurskamrat erkände i 25-årsåldern att hennes radikalitet i tonåren var en reaktion mot att hon aldrig kunnat unna sig något utan dåligt samvete och hon drömde lyx- och frosseridrömmar om nätterna medan hennes dagjag var duktigt och fördömande mot "syndarna". Det handlade om vegetarianism och miljötänk. Hon lämnde inte detta, men "växte upp".

      När jag såg bilden med färgburken och de målade småburkarna kunde jag inte hålla mig för skratt. "Hon är helt galen den där Fru EB", tänkte jag. "Hon skojar nog", men sedan läste jag texten och det gjorde du ju inte! Hade kanske testat med något klippbart klisterpapper eller att limma fast något kraftigt papper på med passande text eller bild på det bär eller frukt som ingår. Sedan, som du skrev, behövs inte locket vid servering. Kanske onödigt jobb då.

      Vill erkänna en sak också: Skulle nog inte nöja mig med en sådan liten burk, inte ens efter en stor middag. Antar att det är så gott att man vill ha två, tre stycken helt för sig själv... ;)

      /Eva

      Radera
    5. "Nyfrälsta ser alla som ljumma och oinformerade eller i värsta fall som förtappade." Precis som nyblivna FIRE:s! Eller LCHF:are!

      Radera
    6. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) Bindande stavar
      6) Breakup Spells
      7) Förbanna en förälskad älskare.
      8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
    7. Vilken fantastisk och inspirerande historia! Jag var gift i sju år utan något barn, därför börjar min man agera konstigt, kommer hem på sistone och inte spendera tid med mig längre och han skilde mig. Så blev jag väldigt ledsen och förlorad i livet eftersom min doktor sa till mig att det inte finns något sätt för mig att bli gravid. Det gör livet verkligen olyckligt för mig. tills jag kom över en vän som berättade om DR ODION från internet, hur han har hjälpt många kvinnor med liknande problem som jag går igenom så kontaktade jag honom på: (drodion60@yandex.com) och förklarade för honom . han berättade för mig allt vad han skulle ge innan han kunde kasta en återförenad stava för att få tillbaka min man som jag gjorde och han skickade en kraftfull bön som jag fick säga vid midnatt när han kastade kärleksspell. Det var ett mirakel, 24 timmar senare kom min enda man tillbaka till mig och ber om ursäkt för allt han gjort och berättade att han är helt redo att stödja mig i någonting jag vill ha, jag kallar snabbt DR ODION och berättade för honom vad var pågår i det ögonblicket och han beredde också och skickade mig en örtmedicin som han sa att det kommer att bota alla oönskade sjukdomar eller infektioner som har hindrat mig från att tänka mig och sedan instruerade mig på hur man använder det innan man träffade min man. Se efter att ha använt denna naturliga örter och rot, några veckor senare började jag känna graviditetsskyltar över mig, verkligen jag var gravid, jag födde bara en pojke pojke den 1 i denna månad. Jag lovar att låta hela världen veta om DR ODION för att rädda mitt förhållande och för att ge mig barn jag kan stolt ringa till mig själv idag. För någon kvinna som tycker det omöjligt, här är ett tillfälle för dig att le och få lycka till din familj vänligen kontakta DR ODION via e-post på: (drodion60@yandex.com). eller WhatsApp honom via +2349060503921 Faktum är att han är en gud som skickas för att ta tillbaka förlorade älskare och ge dig glädje ...

      Radera
  2. Åh detta recept måste testas. Jag älskar allt med kondenserad mjölk (för att inte tala om den ljuvliga färdigkondenserade varianten som är kola på burk...yummy...) Men du kör alltså med elvisp och sen fryser in, inte i glassmaskin?

    SvaraRadera
    Svar
    1. No ice cream machine, det enda du behöver är en elvisp. Har jag drömt att du skulle sluta med eldrivna verktyg i köket?

      Radera
    2. Hahaha! Ja antagligen :) Låter dock som ett mycket intressant hipster-experiment.

      Radera
  3. Hanmarlack! Rugga upp ytan lite med sandpapper först.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Efter att jag skrivit inlägget kom jag ju på att locket använder man ju bara i frysen. Man serverar ju locklöst. Men tack ändå! Kan komma väl till pass i annat projekt.

      Radera
  4. Ej miljövänligt alls men sprayfärg funkar bra till metall.

    SvaraRadera
  5. Vet inte om off topics förargar, men här är ytterligare en ingenjör som räknar slantarna. Han sparade ihop kontantinsats till bostad medan han pluggade!

    https://www.svt.se/nyheter/knepet-ar-att-inte-kopa-skit

    /Eva

    SvaraRadera
  6. Aber woher sind du Ellinor?! Has du ein problem mit deine kompjuter? #Jagsaknardig

    Har kört ett tag på grönsaksstavar och dipp som efterrätt åt oss och barnen men förra veckan köpte vi hem en kondenserad mjölk för att testa receptet. Hann som tur är inte testa just blåbärsreceptet innan detta uppdaterade 2.0-inlägg kom - God bless, hade ju kunnat bli hur tokigt som helst. Med en 3-åring och liten tonåring på 6-år i huset finns inte stora marginaler att få göra FEL.

    Tur för oss att du är så noggrann, har öga för detaljer och inte lämnar saker åt slumpen fru EB!

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Med en 3-åring och liten tonåring på 6-år i huset finns inte stora marginaler att få göra FEL. " Inte undra på att man går in i post-traumatiskt stresstillstånd och blir "deprimerad" när de flyttar hemifrån.

      Radera
  7. Vi provade detta idag. Eller jag googlade "kondenserad mjölk glass" och hamnade på Icas hemsida med ingredienserna: sötad kondenserad mjölk, vispgrädde och 250 gram blåbär. Mixade bären och vet inte om det blev bra än, men vi tyckte det var roligt helgnöje. Tack!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låt mig veta om det var gött. Vilket jag vet att det var jag vill bara veta nivån på gött.

      Radera
  8. Annars kan man helt enkelt sandpappra bort motivet och få fräsiga lock med "borstat stål" look :)

    https://utbrytningen.blogspot.com

    SvaraRadera
  9. LOTTO, lotteri, jackpot. Hej, alla mina tittare! Jag är väldigt glad för att dela dessa stora vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vinner lotteri euro miljoner mega jackpotten. Jag är en man som tror att jag en dag kommer att vinna lotteriet. Slutligen kom mina drömmar igenom när jag mailade DR ISIKOLO. och berättade för honom att jag behöver lotteri numren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att jag ska vinna. Men jag visste aldrig att vinnande var så lätt förrän den dagen jag träffade spellcasteren online som så många människor har pratat om att han är väldigt bra i casting-lotteri, så jag bestämmer mig för att prova. Jag kontaktade denna stora doktor och han gjorde en stavning och han gav mig vinnande lotteri nummer. Men tro mig när dragningarna var ute, var jag bland vinnare. Jag vann 300 000 euro. DR ISIKOLO verkligen du är bäst, med dessa stora Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så väldigt glad att träffa den här stora mannen nu, jag kommer alltid att vara tacksam för dig dr. Maila honom för dina egna vinnande lotteri nummer via isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196 Hälsningar

    SvaraRadera
  10. I år 2019 har jag varit så lycklig mot mig, för Gud har gett mig en anledning att leva lyckligt igen efter att ha blivit hjärtat i 3 månader när min man försummade mig och gick tillbaka till sin älskling. Jag led och gick igenom alla typer av emotionella torturer för att jag inte kunde få någon hjälp för att få min man tillbaka, förrän jag var refererad till Dr ISIKOLO av min medarbetare som gav mig henne full försiktighet om honom att han kan vara till hjälp till mig. Jag kom i kontakt med Dr ISIKOLO och jag lyssnade på hans ord och följde de instruktioner som han gav mig. Kan du tro att min man kom hem inom 48 timmar som sagt av honom och idag är mitt äktenskap återställt och jag är så tacksam, tacksam och tacksam för Gud för att använda Dr ISIKOLO för att få min man tillbaka efter 3 månaders brutet äktenskap . Finns det någon där ute som behöver komma tillbaka till han eller hennes älskare tillbaka eller behöver någon hjälp av något slag? Då föreslår jag att du kommer i kontakt med Dr ISIKOLO nu via hans Email ID: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 för mer information. Gud välsigne dig herrn.

    SvaraRadera
  11. Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om Dr Isikolo hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr Isikolo till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. Han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. Dr Isikolo var den enda stavningskastaren som kunde hjälpa mig. Förvisso är det verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. Dr Isikolo kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Även om jag tvivlade på att han kan ta tillbaka henne till mig på 48 timmar, gjorde Dr Isikolo och det var fantastiskt och otroligt. Jag är glad att ha en enadamilj, det kunde inte vara möjligt utan dr Isikolo. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet. Gör kontakt med Dr Isikolo för relationshjälp Skicka honom till; isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  12. Jag är så glad att dela detta fantastiska vittnesbörd om mig. Mitt liv har förändrats helt i 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången i åldrarna. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt en 24 timmar efter att stavningen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig ville bryta upp att han inte kunde hantera känslomässigt bagage som jag bar hela tiden. Han sa att han trodde att han var det negativa inflytandet på mitt liv och tyckte det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag fortsatte att prata om förflutna hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har pengar i fickan som äntligen är min egen. (Min kompensationskontroll kom genom att jag fick veta att det var månader kvar. Jag är ett bevis på vad Dr Isikolo kan göra. Jag tackar så mycket Dr Isikolo för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. hjälp vi både kunde se och prata sanningen mot varandra. Jag trodde aldrig att en stava kunde hjälpa ett par innan jag var väldigt glad kontaktade dig och initierade allt detta skulle hända. Alla som har ett problem med förhållandet kan kontakta Dr Isikolo via e-post isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  13. Jag vill ge ett obegränsat tack till den här stora mannen som heter Dr Isikolo. Jag är glad idag eftersom min man nu är tillbaka med full kärlek, min man lämnade mig för en annan kvinna, bara för att vi hade lite missförstånd. Han lämnade mig och lovar att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. jag gråter hela dagen och letar efter en lösning som hjälper mig att ta tillbaka honom. Sedan såg jag ett vittnesmål dela på internet av Luck. jag mailar honom och berätta för honom mina problem med min före detta man, och han lovar att ta hem hem inom 2 dagar. Han är verkligen underbar, han hjälper mig att få min man tillbaka inom 2 dagar som han lovar och min man återvänder till mig och lovar att älska mig för alltid och ber mig om smärtan han orsakade mig. Jag kommer för alltid att vara tacksam för dig Dr och jag kommer inte sluta att publicera ditt namn på internet för att människor ska se hur sanningsenligt du är. Och jag vill säga till alla på den här sidan att jag alltid kommer att vara tacksam mot den här mannen Dr Isikolo för allt han har gjort för mig. Min man är tillbaka med kärlek, omtänksamhet, sanningsenhet och han lovar att älska mig för alltid. Jag har gjort ett löfte att varje kropp jag vet aldrig kommer att ha ett problem med problemet, via e-post isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  14. Jag heter alina costin Utan respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat, allt de vill ha var efter mina pengar. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Isikolo. Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom på mindre än 48 timmar. Hans stavar fungerade underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det var som ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som säger att jag borde ge honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen kortfattad av ord och glad, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig stavningskastare, kontakta Dr.Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  15. Hej alla, jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavningskastare som heter Dr Isikolo. Jag är Tereza Ondra och jag bor i London, min man och jag hade lite kamp på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker online för hjälp och jag såg mycket av människors vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälper dem och kom ut med positiva resultat som skilsmässor, Cancers, lotterier, fertiliteter och andra. Så jag mailade honom och berättade för mig mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 48 timmar senare berättade han att han är klar med stavningen och min man kommer inte längre skilja mig och när min man kom tillbaka från jobbet berättade han för mig att han inte skiljer mig längre han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Isikolo för hans hjälp Om du behöver Dr Isikolo hjälp maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  16. Hej jag är Nina Eugen. Efter att ha varit i relation till min man i åratal bröt han upp med mig. Jag gjorde allt inom räckhåll för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så illa på grund av den kärlek jag hade för honom, jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningsknutare som heter DR ISIKOLO som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, jag hade inget annat val än att prova. Jag pratade stavbrottet och han försäkrade mig att det inte fanns något problem och att allt kommer att vara bra innan två dagar. Han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, min man ringde mig. Jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Spellhjulets e-postadress är: isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall. 1) Love Spells 2) Förlorade Love Spells 3) Skilsmässa Spells 4) Äktenskap Spells 5) Bindande Stava. 6) Breakup Spells 7) Förbjuda en tidigare älskare 8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning 9) vill tillfredsställa din älskare Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning genom isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  17. Jag vill dela mitt vittnesbörd med allmänheten om vad den här mannen kallade Ilekhojie. För det han just har gjort för mig har den här mannen just återfört min förlorade ex man till mig med sin stora stavning, jag var gift med min man och vi var tillsammans länge och vi älskade oss men när jag inte kunde ge honom ett barn lämnade han mig i ett år och sa att han inte kan fortsätta längre så jag letade efter sätt att få honom tillbaka till en min vän berättade för mig om den här mannen och gav mig hans kontakt email (gethelp05@gmail.com) ELLER (gethelp05@gmail.com) då kommer du inte tro på det här när jag kontaktade den här mannen på mina problem som han förberedde denna stavning och Ta med min förlorade man tillbaka till mig, du kan också kontakta honom via e-post: gethelp05@gmail.com Ring / Whatsapp +2348147400259 och få din älskare Tillbaka permanent 100%

    SvaraRadera
  18. Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe Dr.akobemagicspell@gmail .com delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tror också att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av dr.akobemagicspell@gmail.com Jag vill att du alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via sin personliga e-post Dr.akobemagicspell@gmail.com eller hans whatsapp nummer +19725819702
    Det här är en del av lösningen som han kan
    1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
    2. Återställ hälsa för de sjuka
    2. Ta tillbaka ex kärlek
    3. Stoppa någon från att störa din relation.
    4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
    5. Snabbt äktenskapsförslag
    6. Rengör all luck och återställ din lycka till
    7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
    8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
    9. Rengör dig själv från varje ond spell
    10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
    kontakta honom nu via Dr.akobemagicspell@gmail.com eller hans whatsapp nummer +19725819702
    snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

    SvaraRadera
  19. Vilken fantastisk och inspirerande historia! Jag var gift i sju år utan något barn, därför börjar min man agera konstigt, kommer hem på sistone och inte spendera tid med mig längre och han skilde mig. Så blev jag väldigt ledsen och förlorad i livet eftersom min doktor sa till mig att det inte finns något sätt för mig att bli gravid. Det gör livet verkligen olyckligt för mig. tills jag kom över en vän som berättade om DR ODION från internet, hur han har hjälpt många kvinnor med liknande problem som jag går igenom så kontaktade jag honom på: (drodion60@yandex.com) och förklarade för honom . han berättade för mig allt vad han skulle ge innan han kunde kasta en återförenad stava för att få tillbaka min man som jag gjorde och han skickade en kraftfull bön som jag fick säga vid midnatt när han kastade kärleksspell. Det var ett mirakel, 24 timmar senare kom min enda man tillbaka till mig och ber om ursäkt för allt han gjort och berättade att han är helt redo att stödja mig i någonting jag vill ha, jag kallar snabbt DR ODION och berättade för honom vad var pågår i det ögonblicket och han beredde också och skickade mig en örtmedicin som han sa att det kommer att bota alla oönskade sjukdomar eller infektioner som har hindrat mig från att tänka mig och sedan instruerade mig på hur man använder det innan man träffade min man. Se efter att ha använt denna naturliga örter och rot, några veckor senare började jag känna graviditetsskyltar över mig, verkligen jag var gravid, jag födde bara en pojke pojke den 1 i denna månad. Jag lovar att låta hela världen veta om DR ODION för att rädda mitt förhållande och för att ge mig barn jag kan stolt ringa till mig själv idag. För någon kvinna som tycker det omöjligt, här är ett tillfälle för dig att le och få lycka till din familj vänligen kontakta DR ODION via e-post på: (drodion60@yandex.com). eller WhatsApp honom via +2349060503921 Faktum är att han är en gud som skickas för att ta tillbaka förlorade älskare och ge dig glädje ...

    SvaraRadera
  20. Vilken fantastisk och inspirerande historia! Jag var gift i sju år utan något barn, därför börjar min man agera konstigt, kommer hem på sistone och inte spendera tid med mig längre och han skilde mig. Så blev jag väldigt ledsen och förlorad i livet eftersom min doktor sa till mig att det inte finns något sätt för mig att bli gravid. Det gör livet verkligen olyckligt för mig. tills jag kom över en vän som berättade om DR ODION från internet, hur han har hjälpt många kvinnor med liknande problem som jag går igenom så kontaktade jag honom på: (drodion60@yandex.com) och förklarade för honom . han berättade för mig allt vad han skulle ge innan han kunde kasta en återförenad stava för att få tillbaka min man som jag gjorde och han skickade en kraftfull bön som jag fick säga vid midnatt när han kastade kärleksspell. Det var ett mirakel, 24 timmar senare kom min enda man tillbaka till mig och ber om ursäkt för allt han gjort och berättade att han är helt redo att stödja mig i någonting jag vill ha, jag kallar snabbt DR ODION och berättade för honom vad var pågår i det ögonblicket och han beredde också och skickade mig en örtmedicin som han sa att det kommer att bota alla oönskade sjukdomar eller infektioner som har hindrat mig från att tänka mig och sedan instruerade mig på hur man använder det innan man träffade min man. Se efter att ha använt denna naturliga örter och rot, några veckor senare började jag känna graviditetsskyltar över mig, verkligen jag var gravid, jag födde bara en pojke pojke den 1 i denna månad. Jag lovar att låta hela världen veta om DR ODION för att rädda mitt förhållande och för att ge mig barn jag kan stolt ringa till mig själv idag. För någon kvinna som tycker det omöjligt, här är ett tillfälle för dig att le och få lycka till din familj vänligen kontakta DR ODION via e-post på: (drodion60@yandex.com). eller WhatsApp honom via +2349060503921 Faktum är att han är en gud som skickas för att ta tillbaka förlorade älskare och ge dig glädje ...

    SvaraRadera
  21. Hej jag heter Nevena Denis och jag är från Sverige. Jag hade en paus med min fiancee en gång för fyra månader sedan efter att jag kom in i en stor strid med henne om någon kille som hon hävdar att hon aldrig sett innan jag berättade för henne att förhållandet är över av ilska och hon lämnade mitt hus den natten. jag hade tänkt att hon skulle ringa mig men hon gjorde aldrig jag gjorde allt jag kunde men hon vägrade att acceptera min överklagande eftersom jag älskar henne så mycket, jag förlorade nästan hoppet tills jag korsar vägen Dr Isikolo och berättar för honom vad som händer, jag tvivlade på honom först men det förvånade mig hur han hjälpte mig att få min fiancee tillbaka det är varför när jag har problem jag alltid ringer till Dr Isikolo för att hjälpa mig, så har Dr Isikolo alltid hjälpt mig. Jag är glad att jag kontaktar Dr Isikolo i mitt liv. Nu gör jag äktenskapsplaner det är ett mirakel hur han hjälpte mig att få henne tillbaka eftersom jag är en lycklig någon nu. du kan också kontakta dr Isikolo om du har något slags problem. Dr Isikolo är en kraftig läkare som kan lösa dina problem för dig så att du kan bli en glad person som jag också och han har gjort bra saker i mitt liv sedan jag har känt honom. kontakta dr Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  22. Jag är så glad att dela detta fantastiska vittnesbörd om mig. Mitt liv har förändrats helt i 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången i åldrarna. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa ledsen en 48 timmar efter stavningen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig ville bryta upp att han inte kunde hantera känslomässigt bagage som jag bar hela tiden. Han sa att han trodde att han var det negativa inflytandet på mitt liv och tyckte det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag fortsatte att prata om förflutna hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har pengar i fickan som äntligen är min egen. (Min kompensationskontroll kom genom att jag fick veta att det var månader kvar. Jag är ett bevis på vad Dr Isikolo kan göra. Jag tackar så mycket Dr Isikolo för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. hjälp vi både kunde se och prata sanningen mot varandra. Jag trodde aldrig att en stava kunde hjälpa ett par innan jag var väldigt glad kontaktade dig och initierade allt detta skulle hända. Alla som har ett problem med förhållandet kan kontakta Dr Isikolo via e-post isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  23. Allt tack går till DR ISIKOLO för att återförena mig och min man tillsammans igen, allting började när jag firade min mamma 10 års jubileum och på den ödesdigra kvällen ringde jag min man för att veta var han var och senare efter att partiet har gått lite långt. jag såg min man promenerade in med en dam jag tittade bort och gick för att hälsa på honom och låtsas att ingenting hände, senare i rummet medan vi skulle sova frågade jag min make som den damen var till honom, plötsligt ropade han på mig att jag borde aldrig fråga honom om hur han levde sitt liv, men jag insisterade på att veta, han lämnade genast sängen och gick bort och sedan dess har jag aldrig sett honom igen, han berättade att det var över, men all min ångest slutade när jag träffade DR ISIKOLO på nätet, som berättade för mig att han kommer att kasta en kärleksspell på honom och inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig och krypa tillbaka till mig, och så var det han gjorde stavningen och i 48 timmar kom min man ber mig och nu lycka och harmoni återställs tillbaka till mitt hem .. kontakta honom idag på hans email; isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  24. Jag heter Agneza Dušan, och jag är baserad i Sverige. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emosionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter DR ISIKOLO, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar via internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmoderhalsnära, botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Ana, hon testade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon DR ISIKOLO-e-postadressen. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare. DR ISIKOLO, är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stava caster för att lösa alla dina problem för dig. kontakta honom email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  25. Jag har använt stavgjutning för att få min ex make tillbaka till mig och bli också gravid med tvillingar genom hjälp av en stor och betrodd stavningskastare som heter Dr Isikolo. När jag kom online i januari mötte jag ett vittnesbörd om DR ISIKOLO som har hjälpt människor och jag bestämde mig för att kontakta honom. Vi pratade på e-post på isikolosolutionhome@gmail.com och senare gav han mig hans Whats App nummer som är +2348133261196 och han sa att han också skulle hjälpa mig att få Fredrick tillbaka efter 3 år utan kontakt. När din make lämnar dig känner du att hela din värld börjar smula ner. Det finns inget som verkar rätt längre. När jag träffade DR ISIKOLO är han den bästa stavningsklipparen jag måste säga. Min man ringde mig efter 48 timmar och när jag fick örtmedicin för fertilitet blev jag bördig. Jag och min man återkopplade, hade sex och jag blev gravid. Jag är glad idag för att vara tvillingsflickans mor och det här är ALLT TACK TO DR ISIKOLO. Om du behöver hjälp sparas du med denna stavningskastare, kontakta hans email på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196 och du också kommer att ge ett vittnesbörd också för att hjälpa andra.

    SvaraRadera
  26. Kontakta Dr Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com om du vill få din man, fru, pojkvän och flickvän tillbaka och återfå din lycka.

    Jag heter Angel Zetina Cea. Jag är verkligen nöjd med den här tjänsten Dr Isikolo gör för mig. Jag är en av de som sa: "Jag kommer aldrig att ringa en psykisk eller en trollkarl eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter Dr Isikolo Jag hade aldrig i en miljon år trodde att jag skulle skriva ett brev så här, men när jag nästan förlorade Andrew i en av våra dumma slagsmål (han bröt upp med jag trodde jag hade förlorat allting. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. Jag läste ett vittnesbörd av en kvinna som heter Anna om honom och säger att hur Dr Isikolo hjälper honom att komma tillbaka är EX fru inom 48 timmar. Jag mailar honom snabbt. Han gjorde en (Lover spell) för mig. 24 timmar senare kom min (ex-pojkvän) till mig och ber om ursäkt för de missförhållanden han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Helt sedan dess har allt återgått i vanligt och vår kärlek är nu starkare att han inte kan göra utan att vara med mig. Jag och min pojkvän lever tillsammans lyckligt igen. Dr Isikolo är den bästa online spell caster som är kraftfull och äkta. Och när jag var mest desperat, utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra service för en person i sant behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur den här magiken fungerar, men allt jag vet är, det fungerar !! Andrew och jag är lyckligtvis tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam för Dr Isikolo e-posta honom för någon form av hjälp är mycket kompetent och pålitlig för hjälp.

    Maila honom {isikolosolutionhome@gmail.com}
    {WhatsApp / Call: +2348133261196}
    (Viber: +2348133261196)

    SvaraRadera
  27. Tack Gud, jag trodde på DR ISIKOLO efter att ha läst så många vittnesmål om hans arbete och bestämde mig för att kontakta honom. Jag är Edi Gordan. Jag skriver mitt eget vittnesbörd som jag aldrig trodde skulle vara möjligt. Innan jag träffade DR ISIKOLO, kände jag att allt detta var vidskeplig övertygelse och stava var inte vetenskapligt bevisat att vara sant men den här stavningskanelen fick mig att tro på något annat. HAN ÄR EN GOD MAN. Jag fick min ex-fru tillbaka med hjälp av den här mannen efter 4 års försök men det visade sig inte vara möjligt att visa. Om du läser något vittnesbörd om DR ISIKOLO är det sant. Min fru Sharon hade lämnat mig i över 4 år och jag ville ha henne tillbaka och försökt be henne om att komma tillbaka till mig men hon betalade mig döva öron och gjorde mig en idiot i allmänhet. DR ISIKOLO hänvisades till mig av en min vän som han också hjälpte till på min arbetsplats och jag sa till honom att han var vidskeplig och en dåre att tro på sådana fetiska saker. Men efter så många tankar på det gick jag online för att leta efter honom och jag bestämde mig för att kontakta honom på hans email. Han gav mig snart sitt mobilnummer och vi pratade också en bra stund. Han är den bästa. Innan hans stavning fungerade, hade jag redan försäkring. Inom 3 dagar kom min exkvinna efter 4 års skymning av att vara en värdelös man, till mig och bad mig den här gången. Jag visste inte vad den här mannen gjorde men han är väldigt bra att göra så för mig. Jag tackar honom och min vän för att känna honom alltför vardagligt i mitt liv. Jag tror att han kommer att hjälpa alla som kommer till honom för hjälp. Du kommer att kontakta honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196 om du vill ha din ex tillbaka eller vill ha någon lösning på ditt problem.

    SvaraRadera
  28. Spara ditt förhållande med en pålitlig stavningskastare.
    Jag heter Agata Jadran och jag är mycket glad att DR ISIKOLO för att hjälpa mig att få min ex make tillbaka och det gjorde mig väldigt glad att jag kom online här för att posta om hans arbete. Jag lovade honom att om han fick min ex make till mig om 2 dagar, kommer jag att göra ett bra vittnesbörd och få många människor som behöver hjälp till honom för hjälp. Hans andliga tempel är i Afrika och han har varit i detta arbete och hjälpt så många människor. Han är en stor stavningskastare och kan hjälpa dig oavsett var du är. Min man Petar är nu tillbaka med mig och den här stavningskastaren tog min man tillbaka till mig om 2 dagar efter den nödvändiga processen som stavningen görs, någon som lämnade mig i 2 år nu. Kan du snälla kontakta den här mannen? Han hjälper dig och du kommer att se. Hans tempel är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  29. Tack sir Dr Isikolo för dina äkta stavar. Jag stötte på många vittnesmål om att skriva om DR ISIKOLO, en voodoo-stavningskastare som hjälper dig att kasta en kärleksspell för att ta tillbaka din ex-älskare. Jag och min pojkvän separerades i 3 månader och jag tvungen verkligen tvingade Han tillbaka igen, jag trodde inte det först, men när livet blev värre och jag bestämde mig för att prova, kontakta DR ISIKOLO voodoo spel och till min förvåning gjorde han en kärleksspell för mig och jag och av pojkvän 2år som var sepreted för 3month är nu tillbaka ihop igen och det tog Dr Isikolo bara 48 timmar att återvända honom tillbaka till mig. Vi planerar en semester nu och jag vet att det kommer att bli fantastiskt. nu är jag ett levande vittnesbörd om de goda verken av DR ISIKOLO voodoo kärleksspell, en begåvad man med stormakter och gott hjärta. Det är min hemlighet men jag bestämde mig för att göra världen känd för det eftersom det kan vara en hjälp till någon som är intresserad eller står inför några problem med förhållandet eller äktenskapet. Maila honom idag på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber på +2348133261196.

    SvaraRadera
  30. HUR JAG FÅR MIN HUSBAND BAKA HEM MED HJÄLP AV EN VERKLIG OCH GENUIN SPELL CASTER DR BEN TEXT ELLER KONTAKTA VIA WHATSAPP +2348159101215 ELLER EMAIL HEM PÅ goodwillspelltemple@gmail.com.

    Jag heter Mirela Boro, jag tog nästan mitt liv på grund av min man som lämnade mig och slutade välja mina samtal som svarade på mina mail och mina meddelanden. Han sa att han inte litar på mig längre, jag försökte övertyga och be honom, men han kommer inte att tro eller svara mig förrän vi hade en kamp och bröt upp i 6 månader, då förstår jag att jag inte kan leva utan honom på grund av kärleken Jag har för honom. Jag försökte allt som var möjligt för att få honom tillbaka, men inte fungerade för mig, några falska stavhjul scammed mig och gick bort med mina pengar tills jag kom över den här mannen som heter Dr Ben han hjälpte mig att göra en stavning och se min man kom tillbaka efter 48 timmar, ber mig om förlåtelse, jag var så förvånad över att stavfel som Dr Ben fortfarande existerar. Om någon här behöver hjälp med all uppriktighet, kontakta Dr Ben idag På goodwillspelltemple@gmail.com Kontakta honom via whatsapp nummer +2348159101215 ja du är en präst tack för att du gör mitt hem till ett gott hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig herre. Dr Ben är verkligen en bra man du kan kontakta honom för lösning för någon form av

    problem som
    (1) lotteri stavning
    (2) ex tillbaka
    (3) bli gravid
    (4) bota för någon form av sjukdom, sjukdom och infektion
    Och många andra kontaktar den här stora mannen idag och löser dina problem.

    SvaraRadera
  31. Jag är här för att uppskatta det arbete som utförs av Dr Isikolo för mitt liv, han är inte bara bra i växtbaserad medicin utan också bra för att kasta kärleksspell för brutet äktenskap, lycka till stavning, brutet förhållande och så mycket mer. jag hade oroat mig för att min man lämnade mig efter att han började se en dam på sitt kontor och jag konfronterade honom med varför han fuskar på mig och han skrek åt mig och gick hem, jag bad om att jag är ledsen, och han vägrar förlåta eller komma hem hemma, jag var kvar med de stora barnen ensamma att ta hand om, jag kände mig frustrerad med honom och stannade hos en annan kvinna, jag försökte hitta en stavningskastare som kan hjälpa mig, men när jag surfar såg jag så mycket vittnesmål om hur Dr Isikolo har hjälpt många människor, jag sa att jag skulle ge Dr Isikolo en rättegång och verkligen kastade han en kärleksspell som tog tillbaka min underbara make i faktiskt 2 dagar och det var otroligt, och han bad om en överraskning bilgåva som ett symbol för vad han har gjort lämnar mig allt detta samtidigt, och jag förlåter honom och idag är vi lyckliga familjen igen. Vänligen vem som helst som har några svårigheter i äktenskap eller förhållande, vänligen kontakta den här stora herbalisten eftersom jag är säker på att han har botemedel mot eventuella situationer som du kan hitta dig själv. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber på +2348133261196. Gud välsigne dig

    SvaraRadera
  32. Jag heter Eleonora Lovrenco och jag bor för närvarande i Sverige. jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag kom tillbaka till min man tillbaka, vem jag svurit att någonsin vara med tills han lämnade mig till en annan kvinna utan anledning och jag försöker få saker att fungera för oss båda ändå saker där det blir värre och jag älskar honom så mycket och det finns inget jag kunde göra för att få min man tillbaka tills jag träffade ett vittnesmål dela av en kvinna som heter Ana Mateovic från Australien på internet och pratar om en kraftfull stavkorsare som heter DR BEN som tog sin man tillbaka inom 48 timmar och jag bestämmer mig för att försöka och till min största överraskning gjorde han det också för mig, precis som han gjorde för Stella och jag har många människor som klagar på falsk stavningskastare men den här jag träffade var en riktig stavningskrockare som hjälp mig att lösa mitt problem, jag har ingen lösning på, jag presenterar många av mina bästa vänner som har liknande problem, och deras problem löstes med den stora hjälpen av Dr Ben. som hjälper dem att få tillbaka sina älskare inom 48 timmar. Jag är så glad att min man är tillbaka till mig igen, och det mest överraskande är att vår kärlek är mycket stark, varje dag är glädje och glädje. och det finns inget som varit med mannen du älskar. jag är så glad min älskade är tillbaka till mig med hjälp av Dr Ben om du har liknande problem kommer jag att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och lägga ett leende på ditt ansikte som han gjorde mot mig och andra. kontakta email: goodwillspelltemple@gmail.com du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

    SvaraRadera
  33. Min man lämnade mig för en yngre kvinna och jag blev förödad. Det var som om hon hade honom under en ond spell, vände Paul sig mot mig över natten utan någon varning. Det hände förra året, jag var desperat så jag använde varje stavgjutningswebbplats som jag kunde hitta utan resultat. En vän skickade mig länken till Dr Ilekhojie-webbplatsen och jag kontaktade honom. Han började jobba med mig i juni. Som ett resultat av allt hans underbara arbete är min man och jag tillsammans igen. Jag är så glad och
    privilegierad att ha en så stor person som du på min sida. Tack! Todds kontakt gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvaraRadera
  34. My name is Amelia. from Canada. Am here to testify of a great and powerful spell caster named Dr.Adoda I was so confused and devastated when my lover left me for another girl. I needed him back desperately because i loved him so much. So i contacted this great spell caster on (adodalovespelltemple440@gmail.com ) for help. He helped me cast a return love spell on my boyfriend and just within 48hours my boyfriend came back to me crying and begging for my forgiveness. Dr. Adoda released him to know how much i loved and wanted him back. And He also opened his eyes to picture how much love we have share together. As I am writing this testimony right now i am the most happiest woman on earth. I want to recommend this great spell caster to anyone that truly needs an urgent solution to a love break up Email him at; adodalovespelltemple440@gmail.com or What-App his call phone number on +2348112825421.

    SvaraRadera
  35. Dr Ben är verkligen en gud som sände att hjälpa människor.
    Jag heter Malinka Radanovic. Är här för att vittna om en stor och kraftfull stavkista som heter Dr Ben Jag var så förvirrad och förödad när min älskare lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Så jag kontaktade den här stora stavningskastern för hjälp. Han hjälpte mig att kasta en återvändande kärleksspell på honom och bara inom 48 timmar kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Dr Ben släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och han öppnade också ögonen för att visa hur mycket kärlek vi har delat ihop. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här stora stavningskastaren till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på en kärleksbrott. Skicka honom till: goodwillspelltemple@gmail.com eller Whatsapp / ring hans mobilnummer +2348159101215.

    SvaraRadera
  36. Min relation om 3 år sjönk och jag blev förödad. Min fiance bröt från mig och jag fick inga förklaringar från honom. för mig att få honom tillbaka, jag måste hitta en lösning, jag gick till 3 olika stavhjul som de alla misslyckades med att ta tillbaka min älskare, jag var verkligen inte säker längre om stavar var verkliga så som jag gjorde en sökning en morgon såg jag några bra recensioner om DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), jag var lite skeptisk först men en vän bad mig att försöka se vad som händer, så jag bad om en kärlek stavning från denna stavningskastare, sa han att han skulle ta hans tid att göra en kärleksspell som kommer att få min man tillbaka till mig, efter 2 dagar min älskare stämde med mig, det kände mig bra att få min älskare tillbaka, när han kom tillbaka sa han att han aldrig skulle lämna mig igen. Jag såg honom förvandla från en kille som ville ut till en kille som alltid ville vara med mig. nu är min älskare mer öppen, med Dr Isikolo Jag vet att kärleksspell är riktig, tack till Dr Isikolo för att få mig min man tillbaka. Jag uppskattar all sin tid, ansträngning och energi som han lägger under stavningen. du kan kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  37. Har du något problem stör dig?
    Vill du vinna lotteriet?
    Har du någon sjukdom?
    Är du deprimerad?
    Behöver du läka?
    Vill du ta tillbaka din ex?
    Eller du måste bli gravid etc.
    Jag tar med goda nyheter; Dr Ilekhojie, den stora psykiska / spell-casteren, hjälper dig. Han är mycket bra i stava, så han rekommenderas från långt och nära. Tala med honom idag, han kommer att kunna hjälpa dig. Din integritet är placerad Strikt konfidentiell. Tack! Akpabio kontakta akpabiospells@gmail.com eller ring +2349056543070 dö inte med din sjukdom, röst ut ... du förtjänar att vara glad!

    SvaraRadera
  38. Carla Houston
    Jag är så exalterad att mitt brutna äktenskap har återställts, min ex make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra 2kids för en annan kvinna. Jag var så glad att träffade Dr Ilekhojie, hur han hjälper många människor att ta med sig Lover tillbaka så jag kontaktar honom för att hjälpa mig också. Det var så Dr Ilekhojie hjälper mig att ta min man tillbaka. Ett stort tack till dig Dr Ilekhojie för att jag aldrig trodde att min ex-man kommer tillbaka till mig så fort med din stavning. Du är den bästa och världens största. Om du är här och du behöver din Ex Lover tillbaka eller din man flyttat till en annan kvinna, gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvaraRadera
  39. hur jag fick en stavningskrock online och han är helt enkelt det bästa du någonsin kan se.
    Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra år och i femte år av mitt äktenskap hade en annan kvinna en stavning för att ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag menade ett inlägg där detta mannen Dr Isikolo har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att få min älskling hem hemma och tro mig att jag bara skickar min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och såg att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. : isikolosolutionhome@gmail.com du kan också kontakta honom eller Whatsapp honom på denna +2348133261196 tack så mycket

    SvaraRadera
  40. FÅ BAK DIN EX FAST, SPARA DITT HANDLING FRÅN DIVORCE OCH ÄNDRA DITT BROKADE FÖRBINDELSER MED HJÄLP AV DR ISIKOLO CALL ELLER WHATSAPP +2348133261196

    Hej alla, jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavningskastare som heter Dr Isikolo. Jag är Kiara Martin och jag bor i USA, min man och jag hade lite kamp därför att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom så mycket jag söker online för hjälp och jag såg mycket av människors vittnesbörd om hur Dr Isikolo hjälper dem och kom ut med positiva resultat som skilsmässor, Cancers, lotterier, fertiliteter och andra. Så jag mailade honom och berättade för mig mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 48 timmar senare berättade han att han är klar med stavningen och min man kommer inte längre skilja mig och när min man kom tillbaka från jobbet berättade han för mig att han inte skiljer mig längre han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Isikolo för hans hjälp Om du behöver Dr Isikolo hjälp maila honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt och han kommer att få ett slut på ditt problem

    SvaraRadera
  41. Tack Dr Isikolo för att hjälpa mig
    Jag heter ana david, ur respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans stavar fungerade underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor och sa att jag skulle förlåta honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är verkligen kortfattad av ord och glad, du är en Gud skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna ännu en gång. Tack så mycket Dr Isikolo För alla som letar efter en riktig stavningskastare ska kontakta Dr Isikolo På isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196, jag är ett levande vittnesbörd om hans makt

    SvaraRadera
  42. Efter 9 år i äktenskap med min fästman med 3 barn började min man gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skilja sig från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, var jag helt förödad och förvirrad tills en gammal vän av mig berättade för en stavningskrock på internet DR Ben som hjälper människor med sitt förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksförloppens krafter, tvivlade jag först om sådant någonsin existerade men bestämde mig för att ge det en försök när jag kontaktade honom hjälpte han mig att stava en stavning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med damer och han är med mig för gott och för riktigt. Det är svårt och konstigt men det är den enkla sanningen att det finns stora människor som Dr Ben där ute välsignade med krafter för att hjälpa människor som behöver lösningar på sina problem. Kontakta den här stora stavningskastern för ditt förhållande eller äktenskapsproblem via: goodwillspelltemple@gmail.com du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

    SvaraRadera
  43. Jag har varit i stor trängsel i nästan 2 år som lider i en cheating mans händer, vi var glada och lämnade väl tills han menade sin gamla tjejvän och han började träffa henne utanför vårt äktenskap innan du visste att han slutade bry sig om och ta hand om sin egen familj var det i den utsträckning att han nu planerade att gifta sig med henne och skilja sig från sin egen fru, jag har gråtit och rapporterat honom till sin familj men han lyssnade aldrig på någon utan att skära min historia kort i kom i jakten på en riktig stavningskastare som kunde förstöra sitt förhållande och få honom att komma tillbaka till sin fru och 2 barn på min sökning såg jag att folk gjorde vittnesmål om hur deras äktenskap där återställdes av DR ISIKOLO jag hämtar hans email och jag berättade för min historia till honom och han gick med på att hjälpa mig och efter att ha stavat på den tredje dagen hade de båda en strid och han slog sin flickvän upp och han kom hem och bad om att jag och mina små barn skulle förlåta honom att hans ögon är klara nu när han kommer aldrig göra någonting Det kommer att skada sin familj igen och lova att vara en vårdande far och aldrig fuska igen. Jag är så så glad att jag inte tappade honom till tjejen. Alla uppskattningar går till DR ISIKOLO, för du är en stor stavningskastare och till vilken det här kan vara om du har en otrogen man eller fru kan du också maila DR ISIKOLO honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  44. Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet kom jag över ett visst vittnesbörd om det här bra. Dr Isikolo hjälper till att få ex tillbaka snabbt och sluta skilja sig eller skilja sig och så vidare, så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en (återvänd kärlekstavling) för mig. 48 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera den här stora stavningskanalen till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes brutna relationer och äktenskap, maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Kontakta bara den stora "Dr Isikolo" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig., gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Tack Dr Isikolo för att rädda mina trasiga relationer och tog min pojkvän tillbaka till mig! "Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  45. Jag är Lucija Karlo från Australien. Min man lämnade mig utan anledning, Han flyttade in med en annan kvinna, när vi har några dagar kvar för vårt bröllop. Jag kände mig som att döda mig själv. Jag har provat olika stavhjul och åkt till olika tempel för att be, men alla till ingen nytta. Mitt liv var väldigt bittert och sorgligt. Därefter berättade en vän av mig en dag om DR ISIKOLO och att han är väldigt bra och inte ens tar ut mycket för sina tjänster. Han sa att han hjälpte honom att få sitt jobb tillbaka och på sina äktenskapliga angelägenheter. Jag trodde inte det eftersom jag har arbetat med många av dem och det fungerade inte. Han bad mig vidare, så jag bestämde mig för att prova DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och gav honom den nödvändiga informationen. Jag trodde fortfarande inte, men jag fortsatte fortfarande med kärleksspell och nästa dag fick jag ett samtal och det var min älskling man, Erik ber om ursäkt och kom tillbaka till mig. Han gav mig även lite pengar som ersättning och för att förbereda vårt bröllop. Jag är nu en väldigt glad kvinna. Tack DR ISIKOLO Jag kommer för alltid att vara tacksam för dig. han kan lösa alla problem. Prova honom idag och du kommer inte att förbli densamma igen. Du kan kontakta honom via denna email på
    Viber / WhatsApp: +2348133261196
    E-post: isikolosolutionhome@gmail.com
    Webbplats: drisikolosolutionhome.webnode.com

    SvaraRadera
  46. Jag är så glad att skriva detta vittnesbörd idag. Jag kommer att skriva detta vittnesbörd på andra ställen för att hjälpa andra att hitta denna stavningskastare och få hjälp. Jag heter Ana Denis. Det finns bara en stavningskastare jag har kontaktat som har hjälpt mig med stavhjularna jag träffade online. Jag spenderade inte en vecka att prata med den här mannen när jag började se förändringar i mitt liv och min mans liv. Hans namn är Dr Isikolo. Jag har varit gift i 3 år och jag kunde inte bära ett barn. Min man gick ut med en annan kvinna och dricker fortfarande och röker. Det var svårt för mig att bära och jag har letat efter hjälp. Jag kontaktade denna stavkirurg och min man började snart komma hem alltid efter jobbet inom 2 dagar, snart lämnade den andra kvinnan honom ensam och snart blev jag gravid. Det är ett bunt av glädje i mig att jag äntligen hitta hjälp med en kort kontaktperiod för att hålla mig hela mitt liv. Hur annars ska jag dela detta vittnesbörd om mitt liv. Snälla hjälp mig att dela. Kontakta honom också, Ja, Kontakta honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  47. Lauriane När jag hittade Dr. Ilekhojie var jag i desperat behov av att föra min ex älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr.Ilekhojie via hans hemsida och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att ha försökt få det han ville ha han en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans . Strax efter att han gjorde sin stavning började min pojkvän skriva mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och sedan började han spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr.Ilekhojie hjälpte mig, är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ilekhojie till alla som behöver hjälp. E-post: gethelp05@gmail.com, Ring honom eller lägg till honom på whatsapp via: +2348147400259

    SvaraRadera
  48. POTENTIELLA STAVTEMPEL EN STÄLL där alla problem "S PROBLEM LÖSAS MED 100% GARANTI-SAMTAL: +2348133261196 Jag" Patricia Šime från Makedonien, jag vill använda den här möjligheten för att tacka den Stora [DR ISIKOLO] för att hjälpa till att få min man tillbaka till mig, jag har haft mycket ont tills den dagen jag kontaktade [DR ISIKOLO] han kastade en kärleksförtrollning för mig och sa till mig att vänta på bara 48 timmar att min man kommer att ringa mig och jag gjorde enligt anvisningarna till mig av honom och överraskande, på 48 timmar, ringde min man verkligen till mig och började be om ursäkt för allt han hade orsakat mig. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden idag eftersom [DR ISIKOLO] har gjort en underbar handling i mitt liv och jag kommer att fortsätta dela detta vittnesbörd, om du skulle vilja kontakta [DR ISIKOLO] och om du vet att du stöter på samma situation, besök honom idag genom att kontakta honom via hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  49. Jag är mycket överraskande för den mirakulösa upplevelsen och underverk av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha genomgått så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och ha en vila att försäkra mig om att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen att jag skulle förlåta honom och löfte på telefon, han kom hem och fick mig också en väldigt trevlig gåva bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa DR ISIKOLO och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen, Tja om du behöver en effektiv och verklig stavhjul för alla pr oblem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller ring eller WhatsApp honom hans direkta linje +2348133261196

    SvaraRadera
  50. Efter att ha varit i relation med honom i sju år, gick han upp med mig. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves. Jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom och jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon på nätet och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavagare DR ILEKHOJIE som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det . Jag skickade med trollstavarna och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan två dagar att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig och jag blev så förvånad så jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavagaren som hjälpte mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla falska där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavaggregatet, hans e-post: gethelp05@gmail.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348147400259

    SvaraRadera
  51. Jag är så ledsen att höra om alla dessa sorgliga berättelser. Tyvärr är jag också i samma båt som du är. Min man gick ut på mig och bröt mitt hjärta, han ville sedan komma tillbaka och jag lät bara honom utan att ens tänka på vad som hade hänt. Sedan hade jag en paus bort eftersom jag inte riktigt kunde få mitt huvud runt det vid den tiden, vid min återkomst sa jag till honom att jag behövde tid och utrymme och även om han lämnade bombarderade han mig och gav mig inte utrymmet jag frågade för. Nu har jag haft mitt utrymme och tid för tankar som vi går igenom med en skilsmässa. Jag är helt uppdelad och vill att han ska återvända hem till min son och jag men han kommer inte, han vägrar och sa att han inte kan komma tillbaka till oss. Riktigt skam eftersom jag vet att vi kunde ha kommit igenom detta tillsammans om vi började på nytt. Jag känner mig helt förlorad utan honom och tycker att jag inte gör någonting under dagen eftersom jag är så nere och missnöjd med tanken på att han inte kommer hem någonsin. Jag antar att detta är en del av sörjningsprocessen och för tillfället kan jag inte se mig själv med någon annan någonsin, vid 51 års ålder känns det som att du har haft ditt liv och att alla tillgängliga människor är de som avvisas eller varit läggs på hyllan vid deras andra hälft. Jag kan inte föreställa mig mitt liv med någon annan eftersom jag fortfarande älskar min make dyrt och jag tror inte att jag någonsin kommer att komma över detta. vi har varit tillsammans i 15 år och gifte oss i 11 och min värld har krossats. Han har gått vidare och har uppenbarligen en annan flickvän redan. Det är inte detsamma när du inte har ungdom på din sida, jag går inte ut eller umgås och alla mina vänner har partners så jag är ganska ensam med min son, de flesta dagar jag bara gråter och jag vill smärtan att stoppa och försvinna. Så jag bestämde mig för att gå ut för hjälp och lyckligtvis för mig såg jag en kommentar på internet om en stor spell / voodoo-läkare som heter AJAYI. Jag var tänkt att veta att han kan hjälpa mig återställa mitt hem, jag har inget annat val än att ge det ett försök och till min överraskning efter tre dagar fick jag ett samtal från min man som ber om ursäkt och sa att han inte visste vad som blev över honom allt tack vare Dr Ajayi, vi är glada att leva tillsammans nu i kärlek och fred. Om du passerar ett liknande kärleksproblem, var inte blyg eller rädd att kontakta dr Ajayion det här e-postmeddelandet: drajayi1990@gmail.com ELLER Whatsapp: +16318578318

    SvaraRadera
  52. Har du hört talas om en stor man som heter Dr Ajayi, han är en stavsamlare, problemet jag hade i mitt äktenskap ledde mig till honom. Jag är 51 år, mitt äktenskap var en gång i ett skamligt tillstånd eftersom jag var äktenskap i 15 år utan att ha kunnat bli gravid för min man, sedan en kväll sa han till mig att han ville skilsmässa, han flyttade till och med ut ur huset den kvällen efter plocka några av hans saker jag vädjade till honom men all min vädjan föll på ett döva örat och det bröt mitt hjärta eftersom jag har letat efter hjälp från olika källor men ingenting fungerade för mig. Jag gick igenom en Facebook-sida när jag såg en kvinnlig vittnesbörd om hur en stavsläpare som heter Dr Ajayi hjälper henne att få tillbaka sin man efter 5 års separation, hans kontakter tappades av damen, jag tog dem och kontaktade stavbeslagen , han svarade inte omedelbart, men när han äntligen förklarade förklarade jag mig själv för honom och han ställde mig också några frågor som jag gav svar på efter avsnittet och berättade vad jag måste göra och lovade mig att min man kommer tillbaka hem inom 72 timmar när de nödvändiga sakerna har gjorts följde jag allt enligt vad jag fick höra, tro mig att jag blev förvånad när min man kom hem igen efter månader av separation och mössa allt. Dr Ajayi gjorde mig till en örtmedicin, jag födde tvillingpojkar detta verkligen cementerar mig och min man och all tack till Dr Ajayi för hans stora stavkrafter och jag upptäcker också att han har hjälpt många andra människor, så om du går igenom någon svår tid i ditt förhållande och vill ha en varaktig lösning kontakta Dr Ajay jag är den stora spell spellisten via WhatsApp: +2347084887094 eller e-post: drajayi1990@gmail.com

    SvaraRadera
  53. Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min make efter tio års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en förtrollning på honom och han lämnade mig och barnet att lida. en dag när jag läste via webben såg jag ett inlägg om hur denna stavagare på den här adressen gethelp05@gmail.com, har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han sa till mig att en kvinna hade en stava på min man och han sa till mig att han skulle hjälpa mig och efter 3 dagar att jag kommer att få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavskärmaren har kraften att föra älskare tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. Tack för Ilekhojie Hans e-post: gethelp05@gmail.com eller Hans WhatsApp-nummer: +2348147400259

    SvaraRadera
  54. POWERFUL SPELL CASTER THAT BROUGHT MY EX HUSBAND BACK INTO MY LIFE AFTER HE LEFT ME EMAIL HER VIA EMAIL maamtifah@GMAIL.COM ADD HER ON WHATSAPP +27605775963 Hello my fellow friends online I’m munilah from USA, I want to use this medium to thank Dr latifah because I’ve brought back my Ex husband. my husband left me for his ex girlfriend he had before he married me it’s a difficult situation for me i called and beg him to come back he refused he said i don’t love me anymore i tried every possible way to get him back all was in just I told my friend about her and she gave me Dr. Great email and I emailed him and told me my problem and she told me what to do and I cast a love spell which brought back my husband within 24 hours. If you need help getting your ex back,

    SvaraRadera
  55. am here to give my testimony about Dr latifah who helped me .. i want to inform the public how i was cured from (HERPES SIMPLEX VIRUS) by salami, i visited different hospital but they gave me list of drugs like Famvir, Zovirax, and Valtrex which is very expensive to treat the symptoms and never cured me. I was browsing through the Internet searching for remedy on HERPES and i saw comment of people talking about how Dr latifah cured them. when i contacted her she gave me hope and send a Herbal medicine to me that i took for just 2 weeks and it seriously worked for me, my HERPES result came out negative. I am so happy as i am sharing this testimony. My advice to you all who thinks that there is no cure for herpes that is Not true just contact her and get cure from Dr maam healing herbal cure of all kinds of sickness you may have like
    (1) CANCER,
    (2) DIABETES,
    (3) HIV & AIDS,
    (4) URINARY TRACT INFECTION,
    (5) CANCER,
    (6) IMPOTENCE,
    (7) BARENESS / INFERTILITY
    (8) DIARRHEA
    (9) ASTHMA
    (10 ) SIMPLEX HERPES AND GENITAL
    (11) COLD SORE
    HERPES. he also cure my friend from cervical cancer Email: maamtifah@gmail.com or whatsapp hER on +27605775963

    SvaraRadera
  56. Maria Kuncewiczowa4 juli 2020 kl. 16:31

    Me and my husband was going through a divorce after 16 years of marriage I see that come in for a while we just was not the same with each other I contacted Dr Okiti he cast of a powerful marriage blessing that reunited me back together with my husband and also made our marriage stronger than ever it’s like we’re newlyweds all over again thank you so much from the bottom of my heart love you psychic Dr Okiti he can also help you contact Okitilovespelltample@gmail.com

    SvaraRadera
  57. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

    (1) Sluta skilsmässa.
    (2) End Barrenness.
    (3) Lycka till stava.
    (4) Äktenskapspell.
    (5) Bli av med andliga problem.

    SvaraRadera
  58. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  59. Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet, men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag, kom jag över en webbplats som föreslog att Dr. Ige Ajayi kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Två dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr. Ige Ajayi. Om du behöver en trollformler som kan besvärja en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Kontakta E-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvaraRadera
  60. Min man och jag har varit gifta i ca 7 år nu. Vi var lyckligt gifta med två barn, en pojke och en flicka. För 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man träffar någon. Han började komma hem sent från jobbet, han brydde sig knappt om mig eller barnen längre. Ibland går han ut och kommer inte ens hem på ca 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att åtgärda det här problemet men utan resultat. Jag blev väldigt orolig och behövde hjälp. När jag surfade på Internet en dag, kom jag över en webbplats som föreslog att Dr. Ige Ajayi kan hjälpa till att lösa äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han gjorde en trollformel åt mig. Två dagar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala. Min familj lever lyckligt tillsammans igen.. Allt tack vare Dr. Ige Ajayi. Om du behöver en trollformler som kan besvärja en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Kontakta E-post drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348057393990

    SvaraRadera
  61. Med hjälp av Dr.Pellar fick jag tillbaka ex-mannen
    Detta vittnesbörd är en sann historia och jag är Dake Linda. Jag kom i kontakt med Dr.Pellar genom ett vittnesmål skrivet om honom och jag har också stött på många vittnesmål om hur han har hjälpt andra att leva. Att komma tillbaka med ett ex är en av de mest viscerala känslorna som många människor skulle vilja uppleva, särskilt eftersom minnen med en ex-man alltid grumlar våra sinnen när någon annan gör några av samma saker som vår ex-man gjorde. Jag har varit ensamstående förälder i nästan 6 år och även om min exman har varit borta från mina barn önskar jag fortfarande att han skulle komma tillbaka till mig någon gång. Denna trollformelare som jag stötte på känd som Dr.Pellar hjälpte mig att uppfylla mina önskemål och jag är glad att kunna säga att jag är tillbaka med min exman. resultatet kom efter 48 timmar när han försäkrade mig om att kärleken och bandet vi delade var fantastiskt återställd. Om du vill komma tillbaka med ditt ex, kontakta den här fantastiska guiden på hans Viber: l. e-post: drpellar@gmail.com

    SvaraRadera