A new deal

Gullizar. Från och med nu kommer jag att dra ner mitt bloggande till tre gånger i veckan. Jag tänker vara så badass att jag inte ens ger en motivering till mitt handlande, ni får helt enkelt spekulera i varför. Kanske...

...har jag kalendern full med de modelluppdrag jag fått i sviterna av att min 12-åring klipper mitt hår.
...väntar jag trillingar i syfte att maxa flerbarnstillägget och kräkningarna gör att jag bara kan sitta upp fem minuter åt gången vilket försvårar arbete vid datan.
...har jag fullt upp med skolarbete och dessutom ett nytt hobbyprojekt som gör att jag inte har så mycket tid över som jag är van vid.
...har jag ingenting mer att säga på temat sparande - gå i frid mitt barn.

Så - planerat schema är: Måndag. Onsdag. Fredag, start nu.

Mvh/
FruEfficientBadass

20 kommentarer:

 1. Äsch och jag som satt och väntade på dagens inlägg!

  Men man får ta det onda med goda eller hur det nu var och plöja igenom alla gamla inlägg på tisdagar och torsdagar för där är jag inte klar ännu.

  Ps jag har undrat hur du bär dig åt för att hitta ämnen och hinner skriva så jag håller på alternativet ”fullt upp”.

  SvaraRadera
 2. Aj då vad tråkigt! Men så länge du inte slutar helt är jag ändå glad och nöjd! För det där med att du inte har något mer att säga, det tror du väl inte på själv heller antar jag... Men mycket att göra, det köper jag.

  SvaraRadera
 3. Jag bloggar väldigt lite, det är tidsaspekten i kombo med att jag gör det som "dagbok" för min egen skull. Vidmakthålla disciplinen i att följa den plan som beslutades vid senaste stryrelsemötet med Me, Myself och I. Inga tankar om att tjäna pengar på bloggandet heller.

  Nå 3 dagar är inte dåligt det heller. Du återvänder nog stärkt inom kort. Lycka till med whatever.

  SvaraRadera
 4. Höjdpunkten på dagen att läsa din blogg , om man inte räknar med dagar som du skriver om strykning...:) Brukar börja med din blogg och sen gå vidare till alla som du har i din lista, några är intressanta och några inte men brukar kolla de flesta. Tack för tipsen :)

  SvaraRadera
 5. Du gör helt rätt EB. Jag tror jag vet vad du är up to och jag står lite och väger att göra det samma under en period. Har också ett nytt projekt som behöver lite attention.

  SvaraRadera
 6. Jag tror att du har fått modelluppdrag. Kollade in intervjun med dig i Avanza (visserligen bakom solglasögon) och du är smashing.

  Säger som skogsanna, har fullt upp att läsa gamla inlägg och kommer att vara sysselsatt ett bra tag framöver.

  Älskar bloggen. Frugalt, smart och glamoröst :-)
  Sigrid

  SvaraRadera
 7. Glad att du fortsätter blogga så pass frekvent ändå! :)

  OT: Jag och sambon ska till Stockholm i slutet av året, som fire-aspirant skulle jag vilja höra med dig vilka (hyfsat) fire-kompatibla nöjen och sightseeing jag absolut inte får missa? Tacksam för tips även från andra i kommentarsfältet som känner till huvudstaden bättre än en lantis som mig besökte staden för drygt 10 år sedan senast :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det korta svaret är inga alls förutom att gå runt och glädjas åt att ni slipper bo i en så ful stad. Annars kanske du kan få uppslag här: http://www.gratisistockholm.nu/

   Radera
  2. Haha! Tackar ödmjukast för denna länk, super!

   Radera
  3. Hallywylska och nationalmuseum har gratis inträde, kan vara en idé att hänga på låset dock, särskilt helger. Ta en Waxholmsbåt och njut av skärgården om vädret tillåter, SL-kortet fungerar på båtarna :)

   Radera
 8. Ajdå! Personligen tycker jag bloggar utan dagliga inlägg känns rätt överflödiga ;-).

  Nu får jag säkert din hatsvans efter mig, så det är bäst att tillägga att jag kommer fortsätta läsa. Om inte annat så för att klura ut vilket av alternativen som stämmer. Lutar åt trillingarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hatsvansar får man se upp med, bloggande är som vilken Sandlåda som helst har jag redan märkt. Bara med "vuxna" människor.

   Radera
 9. Tre dagar är bättre än noll dagar <3

  / P

  SvaraRadera
 10. Jag är glad över att dela mitt vittnesmål här, jag är brenda och har varit gift för länge sedan, var nöjd med mitt äktenskap, inte förrän det fjärde året i vårt äktenskap, när min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen till vår äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att det hela var en lögn, men han förlorade kärlek, förtroende och förtroende för mig. Så vi blev gnagande par och fyllde sedan för en skilsmässa, senare blev vi separerade. Två år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv men jag kunde inte, så jag inledde en sökning på hur man skulle få tillbaka min man, och då hänvisades jag till Dr. IZOYA, en stor och mycket andlig man som älskade en kärlek stava för mig och fick min EX att återvända till mig inom 48 timmar. med glädjen och lyckan i mig släpper jag hans kontakt, drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom, han är verkligen en stor och mäktig man. Hjälper också till att följa frågor ...
  (1) Stop Divorce (2) End Barrenness (3) Behöver andlig hjälp (4) Alla typer av stavning

  SvaraRadera
 11. Vilken tur att det är fredag i morgon då.

  //Ingolf

  SvaraRadera
 12. Ja, vad säger man .... Ta den kärlek du kan få :-D :-D :-D

  SvaraRadera
 13. Uppskattar din blogg så oerhört och med det gedigna material du knåpat ihop finns mycket i arkivet att repetera så tack och bock för det och att du ändå tänker fortsätta!

  SvaraRadera
 14. Kan inte leva utan din blogg ;-), så mycket skratt, igenkänning, ökad kunskap, aha-upplevelser och inspiration jag fått under de två år jag följt din blogg!!! Glad att du inte slutar helt!/ Må bäst!

  SvaraRadera
 15. Hade det funnits något att klaga på din blogg hade det varit att det det tar för lång tid att läsa ikapp om man har varit borta några dagar. 3ggr i veckan blir perfekt.

  SvaraRadera