Säsongsskifte i garderoben

Vän av ordning har noterat att jag i höst besparat dig mitt omständliga inlägg "säsongsskifte i garderoben". Det beror helt enkelt på att det har varit så sömlöst och lätt att jag inte haft skäl att skriva om det. För så här var det: Allting var så perfekt paketerat i min vinterlåda att det bara var att plocka upp och hänga på vår nya klädstång. Jag behövde ägna mig åt 0 minuter rensning, 0 minuter kombinationsskapande och 0 minuter tvättning/strykning/kem. Första gången bitchas, och jag är 43 år gammal vad är det för fel med mä? Återstod nu bara att göra dito med sommarkläderna.

Sommarkläder före

Sommarkläder efter
Det tog en vecka ungefär för det var rätt mycket som skulle tvättas, torkas (på kall vind), strykas och lagas. Sen ville jag inte vika dem när de var nystrukna för då blir det så fula veck, utan jag lät dem hängtorka något dygn efter strykning. Men så äntligen, söndagen den 22 september, förseglade jag sommarlådan och la den på hyfsat mussäker plats. Jag vet med 100% säkerhet att jag kommer att hoppa av förtjusning när jag öppnar lådan framåt maj. Jag är också så oerhört nöjd med att det verkar räcka med en låda för vinter- respektive sommarförvaring av kläder. Och att allt sitter som en smäck och fyller alla mina upptänkliga behov. Kan man begära något mer av en garderob?


För övrigt gjorde jag världens vintage hustle: För några år sedan köpte jag en gammal Busneltröja i ylle på den lokala loppisen för 40 kr. Efter ett par vintrar var jag tvungen att acceptera att ylle sticks. Tröjan var snygg och så och i helt perfekt skick, men det minskade inte dess stickighet. Särskilt när jag blev varm...fy jag får ångest bara av tanken. Tacka vet jag cashmere. Any heuw, gissa vad den gick för på Tradera?

Mvh/
FruEfficientBadass

P.s. Om du vill läsa alla inlägg på temat kläder scrollar du ner på denna sida och väljer "webbversion" varefter du scrollar ner och håller utkik i nedre högra marginalen på blögga för där ser du etiketterna, däribland etiketten "kläder". D.s.

13 kommentarer:

 1. Har också en as-snygg Busnel. Fådd. Kliar. VAD fick du för den???

  SvaraRadera
  Svar
  1. IGMR gissade rätt. Alltså jag instämmer i hyllningskören till ditt deltagande i Plånboken. Du är cool som en filbunke.

   Radera
  2. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade upp mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) Älska trollformler
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässor
   4) Giftermål
   5) Bindande trollformler
   6) Uppdelningar
   7) Dödsförtroll
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare 10) Lotteri
   Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
  3. Tack fru EB för det där om filmjölken! Oj, 450 kr. Ska genast försöka kränga mitt Busnel-item. Glad helg :)

   Radera
 2. Jag gissar på 500.-!

  Du har kanske hittat ännu ett side hustle där - fynda billiga märkeskläder på lokal loppis & sälj dyrt på Tradera!

  SvaraRadera
 3. Du bevisar hur viktigt det är med god självinnsikt och disiplin :)! Jag ändrar meg, om inte flera gånger om dagen, så åtminstonde i veckan. Därmed har jag jättemycket kläder.
  I Norge pågår den stora NAV skandalen, det har varit straffbart at lämna Norge om man får pengar för at vara sjukskriven, på rehabilitering, på avklarning etc. Många har suttit i fängelse, eller helt enkelt dött av stress og fattigdom. Nu visar det seg att man har, sedan nogra år, kjent til at detta er fel og olagligt enligt Eu-lagar om fri mobilitet. Även efter att detta nu har "hit the fan" finns det politiker som tycker at dette bevisar hur et EES medlemskap forstör självrådarätten. Det får inte finnas sjukpenning-flyktningar - pengarna måsta användas för att styrka den norska ekonomien. För meg pekar detta åt två håll - en sak är tanken om att man inte skal åka till et annat land om man td är pensionär derför att man tar pengar från ekonomien och lever hämskt bra i et varmt land med god mat (typ bettre änn oss som stannar kvar), den andra och rätt skremmanda aspekten är tankan om att det är orättvist att sjuka människor skal ha en akseptabel ekonomi utan att arbeta.
  På samma tid är det et häftigt kjör om hur tidliga pensionärer sönderriver demokratien.
  Morsan har tidigare ställt frågan om hvem som är arbetarklassen, och jag tänker att i denna sammenhängen blir det veldigt interessant.

  Espresso + ibuprofen, Gulag, här kommer jag!
  /Ann, som arbetar med sin svorsk

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har missat detta helt, intressant!

   Radera
  2. Din svorsk är helt begriplig och samtidigt på något sätt det roligaste jag läst den här veckan ;-)

   Radera
 4. Min historia är förmodligen typisk, men inom två dagar fick jag en snabb lösning för att återvända min ex kärlekspartner. Min man föll i en affär med en annan kvinna på hans arbetsplats, min kärleksman lämnade mig med två barn som vi hade tillsammans, alla massor av ekonomiska utgifter på mig ensam, han gav inte barn supporr till våra barn, jag vill ha min man tillbaka hem för att älska mig. Jag fick en lösning för att föra tillbaka honom med magiska trollformuleringar från äktenskapspellens trollmagi av en andlig man som heter Dr. Oduduwa. Strax efter två dagars magiska kärlek stavning aktiverades för mina räkning för att föra tillbaka ex love man återvända hem till mig, det var en överraskning att jag inte ens kan förklara hur allt händer, det fungerade som magi, inom två dagar är min kärleksman hemma för att be om ursäkt, be om min förlåtelse, jag var väldigt glad och mina böner svarar, idag är min man tillbaka till mig, vi lever tillsammans som en familj lyckligare i kärlek mer än någonsin tidigare.
   Jag kunde inte ha gjort den här magiska kärleksförtrycket utan hjälp av Baba Oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg en annan kvinna, så sa han att vi var klara. Efter att Love stavaktivering ringde min man mig på mobiltelefon vi pratade snyggt och nästa dag återvänder han hem med massor av gåvor till mig och barn.
  Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom till alla som har liknande äktenskap, förhållandeproblem, att snabbt kontakta kommunikation med Dr.Oduduwa Spiritual spell spellista för att återvända ex love back. via hans personliga kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
  Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

  SvaraRadera
 5. Jag bor och arbetar i Storbritannien. Mitt liv är tillbaka !!! Efter 2 år med trasigt äktenskap lämnade min man mig med två barn, jag kändes som att avsluta allt, jag begick nästan självmord eftersom han lämnade oss med ingenting, jag var känslomässigt nere allt detta medan. Tack vare en stor stava caster som heter Dr Ilekhojie som jag träffade online som förde min man tillbaka till mig. På en trogen dag, när jag bläddrade på internet, stötte jag på flera vittnesbörd om Dr Ilekhojie. Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern, botade cancer och annan sjukdom, tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

  SvaraRadera