Tävling tävling!

Hi suckas

Ni vet ju att det är två saker som trendar i mitt liv just nu:

a Mitt hat till sociala medier (inlägg kommer)
b Min kärlek till er (inlägg kommer inte, räcker det inte att jag säger det såhär?)

Inspirerad av det gensvar jag fick på Frugalwoodsutlottningen tänkte jag att jag skulle kombinera a+b och göra en tävling på sociala medier i syfte att främja tillförseln av läsare till blögga.

Tävlingsregler:

1 Du väljer ett inlägg från FruEB, vilket som helst och delar i valfritt socialt medium.*
2 I ditt inlägg adderar du ett lyxigt sparknep. Eller ett sparsamt lyxknep. Du vet, "livet-på-en-pinne-knep". Du behöver inte fota dina fötter framför en flaska rosé i solnedgång, det räcker med bokstäver.
3 Du tar en skärmdump på ditt inlägg och skickar till mig på mailen i sidhuvudet.
4 Deadline på töckera** är fredagen den 20/4 klockan 07:00. Det är för att jag ska kunna posta priserna i tid till lönecavadags.

Ni deltar anonymt, men jag förbehåller mig rätten att publicera de vinnande knepen på bloggen. Om det förekommer bilder får ni när ni mailar mig ange om det är ok att jag lägger in dem eller inte. Vinnarna får per post, runt den 23-24 april, ett presentkort på stora gröna apoteket på 109 kronor, vilket råkar sammanfalla med priset på en av mina favoritcavor. Ni köper givetvis vad ni vill, men det blir ett litet helsike att få ihop beloppen om ni väljer något annat.

Kassören uppskattade verkligen mitt initiativ med slattbelopp på fem olika kort
Kör så det ryker!

Mvh/
FruEfficientBadass

* Tre uppmärksamma läsare har sett att jag bakdaterat ett inlägg och lagt det i september 2017 som heter "Ny på bloggen?" i syfte att suga in nyrekryter i min värld av frugal salongsberusning. Men ni väljer fritt.
** Det är Hudikdialekt för "detta". Varför tala rikssvenska när man kan låta som en lantbrukare?

1 kommentar:

  1. Haha, kul idé! Har tyvärr inte några sociala medier, eller gills forumet ? ;)

    Hälsningar,
    mrFIRE svenskafire.se

    SvaraRadera