Fattigveckan Del 7 - Ramennudlar

För ett tag sedan hittade jag en fantastisk sida som visar hur man kan uppgradera de där förhatliga studentnudlarna. Saxat därur:


"Det finns en uppsjö av videoklipp på nätet där glada amatörer och proffs ger tips på hur man kan få sin nudelsoppa att bli lite mer spännande. Det krävs inte så mycket. Det räcker med lite grönsaker för att få din tråkiga nudelsoppa att bli lite mer färgglad och mer smakrik."


På samma sida hittade jag ett Youtubeklipp på hur man med några enkla grepp gör en fin ramennudelrätt med ägg och grönsaker för runt 70kr. Lägg till ett extra paket nudlar, lite mer vårlök än receptet säger, och du har en lunchlåda tills imorgon. Du behöver:
Häll på kryddorna som ligger i nudelpaketet på nudlarna. Häll på varmt vatten och vänta tills de svällt upp en smula. Hacka ett par vårlöks-stänger i skivor. Lägg i lite sriracha-sås och rör om. Lägg i vårlöken, majsen och ägghalvorna. Gå gärna in på YouTube och sök efter studentmat. student food etc. Det finns massor här, här eller här.
Mvh/
FruEfficientBadass

1 kommentar:

  1. På min tid så var det ris med en matjesburk, alternativt blodpudding med potatis. Föga anade jag vilken lyx jag levde i ;-)

    SvaraRadera