Fattigveckan Del 8 - Kylskåpsgoogla

Aaah känner du - årets fattigaste dag...passa på och njut lite av den spartanska stämningen på gator och torg. Och vid hemkomst - kylskåpsgoogla. Jag vet ärligt talat inte hur vi klarade oss utan google. Hur annars hade man fått en recept baserat på följande sökord?


Ost+oliv+brödsmulor
Prinskorv+ägg+timjan
Ketchup+Blend Menthol


Okej den sista hittade jag inga träffar på, men där gick också gränsen, alla andra kombinationer jag sökt på har funkat något sånär historiskt. Så dagens utmaning till dig är att gå hem och nagelfara det som finns kvar i kylen och hitta ett recept som matchar. Och bli nu inte sådär petig - "Det ska vara två msk mejram vi har bara en" - det är inte så noga. Om du känner för att vara lite vågad, ställ fram det du råkar ha hemma, numrera det och gör som de söta små barnen i videon, blanda!


Mvh/
FruEfficientBadas1 kommentar:

  1. Löjligt ;) Jag frifräser istället för att googla.

    Finns två nödlösningar som ALLTID fungerar. Den ena är att kasta ner resterna i en ugnsform tillsammans med pasta, sås och lite riven ost på toppen. Oavsett vad som gömmer sig under osten kan man kalla det gratäng och alla äter utan att fråga onödiga frågor om innehållet. Det var så vi blev av med sista julskinkan, en bit övergiven bit zucchini och broccoli som börjar se lite deppig ut.

    Alternativ två är att kasta ner vilka slattar som helst i buljong och kalla det soppa. Mina barn gillar Risonipasta som funkar perfekt i soppa. Snöar man över lite nyriven parmesan blir det "italiensk soppa". MUMS!

    SvaraRadera