Min man har sagt upp sig

För ett tag sedan fick jag äran att intervjuas av MI30 och lite överraskande var det flera kommentatorer som undrade om jag gick i skilsmässotankar eftersom min man inte förekommer så flitigt på bloggen. OMG jag tycker ju att jag har överexponerat den jäveln, han har fått synas på bild, han har fått förekomma i text, jag menar, räcker det inte nu? Vavava?

Men okej, låt mig berätta om min man. Jag kan börja med att berätta om när jag träffade min man, för det är en pretentiös historia kan jag lova. Jag var blott 24 när våra vägar möttes anno 2000 på hans inflyttningsfest i Vasastan i Stockholm. Min man hade då precis flyttat upp till Stockholm från goa glada Göttlaburg för att bli kanonmat på en av The Big Five (som efter Enron ganska snart blev Big Four) och jag knep han illare än kvickt för jag förstod att han, till skillnad från de pajaser jag då hade i loopen*, var Husband Material. Mycket för att han hade en Bokyllan Billy full med klassiska CD:s (ni hör ju, detta var på forntiden) varav Bachutgivningen var i total avsaknad av Naxos till fördel för Deutsche Grammofon och EMI och kan du inte förstå skillnaden är du inte FruEB Husband Material. Han är själv mer en fransk impressionistfan och det var när jag stod och vägde en Ravel-CD för 189 kronor i hand på Åhléns Citys mediaavdelning (R.I.P) som jag förstod att det var han som skulle föda mina barn.

Dessvärre gick medicintekniken inte så snabbt framåt som jag hade hoppats så det var jag som var tvungen att droga mig och klämma ut dem alla tre och den sista vägde nästan fem kilo och med detta har jag carte blanche för resten av vår tid tillsammans. Men viktigast av allt, min man är smart. Han är intelligent och allmänbildad och musikalisk på ett sätt som gör att jag alltid jämte honom kommer att känna mig som en smått begåvningsutmanad bonnaläpp och märkligt nog är detta en förutsättning för att jag inte ska tröttna. Så nej, jag har inga intentioner av att göra mig av me'n i första taget så kom inte här och släng lystna blickar på min Ravelnörd till revisor. Att jag inte sitter och skriver fyrhändigt med honom här på bloggen har väl i huvudsak att göra med a) Det är min blogg, han har sina endeavors på YouTube och dem lägger inte jag mig i b) Han har inte suttit på förarsätet i familjens FI-resa, men varit en föredömligt foglig passagerare. Men nu stundar nya tider, för som ni som följer mig på Instagram redan vet sade min upp sig vecka fyra i år. Han har sedan många år lämnat revisionsyrket för en klassisk white collarkarriär som ekonomichef och vid tidpunkten för hans uppsägning satt han också i runt tio styrelser m a o han var uppe i smöret.

Det hela mottogs med viss överraskning av hans chef som på frågan "Och vart ska du gå nu?" (d.v.s. till vilket nytt chefsjobb inom kucklimucksvängen ska du till) fick ett "Nej, jag och familjen ska flytta upp till landet och ha höns." Det sjuuukaste inträffar då, nämligen att hans chef medger att hen också gått i existentiella jobbtankar. "Is this all there is?" kinda shit. Och ett antal kollegor kom veckan efter fram till honom och medgav i förtroende att de och deras respektive funderat på liknande aktioner, men att de inte riktigt får tummen ur, vågar, har pengarna etc. En rätt stor procent av hans snart forna kollegor tror säkert att min man helt enkelt fått kicken, eftersom man ofta omformulerar den typen av förehavanden och ju mer cred personen får i sitt announcement, desto mer kicken har personen fått. Men hans chef vet. Och hen kommer att grubbla. Och prata med sin respektive och sina vänner och bekanta, rest assured. Jag skickade chefens rätt roliga announcement-mail till IGMR och han svarade: "Som Inception, fast tvärt om"**. Det här är bara en händelse, banal i sin litenhet. Men bara dagen efter det att min man sa upp sig frontar Oskar & Maribel Aftonbladet-löpet. I samma veva släpper den tidigare utbrända gymnasieläraren Åsa Axelsson en bok med titeln "Jag lämnar ekorrhjulet":
"Det som börjar i ekonomisk nödvändighet blir snart en livsstil – och en tillvaro i balans. Livet är roligare, friskare och rikare än på länge. Märkligt nog råder balans även på bankkontot. Lönearbetet och stressen visar sig ha skapat utgifter. En fråga väcks: Varför sliter vi ut oss, borde vi inte försöka leva annorlunda?"
FI-bloggarna poppar upp som champinjoner i Kurravaaraas gruvgångar med min nya favorit Utbrytningen som en av årets mest pregnanta nykomlingar. Jag passade på att ställa ett par frågor till min man, en sorts miniintervju:

FruEB: "Så vad ska du göra då när du inte längre har ett tjänstemannajobb att gå till?"

FruEB:s man: "Jag kommer att ta några månader helt ledigt till att börja med och då vara med barnen, försöka engagera mig i deras liv på ett sätt jag inte förmått göra under tiden som anställd. Sen har vi en flytt att förbereda också så det kommer ju att ta en del tid. Och väl på plats på landet till midsommar finns det massor att göra: Vi ska skaffa höns och jag har alltid en massa snickeriprojekt igång. Ett av de första projekten blir att bygga en mellanvägg så att äldsta barnet får en dörr att stänga om sig. Sen tänker jag springa och spela massor av piano och se klart alla avsnitt av Miami Vice**. När sommaren är slut och jag känner för det tänker jag nog söka någon form av interimtjänst inom ekonomi, fast då utan personalansvar. Dessutom har jag lovat min gamla chef att stötta min efterträdare i början så det kan bli en inkomstbrygga också. Men tanken är att jag kommer att ta huvudansvaret för hemmet och barnen under läsåret 19/20 när du pluggar."

FruEB: "Vad är det härligaste med att leva med mig, om du måste begränsa dig till sju punkter?"

"Å helt omöjligt att välja, det finns så mycket. Din ödmjukhet och din tolerans mot avvikelser i städningen är två saker jag spontant kommer att tänka på. Jag lovar att jag som ledig nu kommer att skärpa mig och alltid torka av köksbordet och köksbänkarna när jag lagat mat samt att alltid hänga upp badrumsmattan (som inte är en matta utan en tjockare handduk som man bara ska stå på temporärt efter duschen i syfte att droppa av på sen ska den hängas upp på badkars-kanten, min anm.) samt lägga tillbaka mitt schampo i för ändamålet avsedd korg.....

.....o shit det var visst jag som satt och dagdrömde. Det var inte han som svarade. Men det mesta stämmer nog. I alla fall det där om Miami Vice. Frågor på det bitchas?

Vi firar Nobel
Mvh/
FruEfficientBadass

*Alltså, en var bokstavligt talat clown, han kunde sluka eld and such.
**Fast det är ju Inception, för under andra halvan av filmen ska de ju plantera en idé snarare än extrahera en idé? Vet ej, somnade halvvägs men läste synopsis på IMDB. 
*** Han köpte hela serien på DVD på loppis för ett par år sedan och har hunnit ungefär halvvägs.

214 kommentarer:

  1. Underbar start på dagen med din blogg. Så himla roligt skriven.
    Stort grattis till Er!
    Med vänlig hälsning, J

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Bindande trollformler
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
    2. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)





























      Radera
  2. Väldigt kärleksfullt skrivet om din man! Blev riktigt rörd. Intressant också med chefens och några kollegors reaktion.
    /Eva

    SvaraRadera
  3. Så hjärtans fint skrivet! Kramen

    SvaraRadera
  4. Weehoo! Stort grattis :) Gud vad härligt det låter! Du skriver alltid i så trevliga ordalag om din make. Har reflekterat över det tidigare, folk inom FIRE-communityt verkar vara extra nöjda med sina respektive (om vi bortser från när MMM skiljde sig).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, eller så är vi bara snåla (har du någon aning om vad det kostar att skilja sig?)

      Radera
    2. Inte jag väl? Min man tycker jag dissar honom nästan lika mycket på bloggen som i verkligheten...

      /Frihetsmamman

      Radera
  5. Tänker att det kommer bli lite som Farmen i bloggform nu när ni flyttar uppåt - fast utan utröstning då (hoppas jag).

    Ska bli mkt kul att följa detta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jo, utröstning ska vi såklart ha! "Och i år är det du Matilda, som lämnar familjen. Här är din nya fosterfamilj och de bor i Falun!"

      Radera
  6. Grattis - det låter bara alldeles underbart! Jag känner frihetskänslan nästan fysiskt. För att parafrasera en replik från en av mina favoritfilmer, Woody Allens "Små och stora brott" ("Crimes and Misdemeanors"), "You're doing what I'd like to be doing". Men tider skola komma, hoppas jag.

    Magnus

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Men tider skola komma, hoppas jag." Hoppas och hoppas, det blir som du vill. Var det inte Goethe som sa: "Beware of what you wish for in youth, because you will get it in middle life." Och du är väl en ungdom Magnus?

      Radera
    2. Ung i sinnet och, tycker jag, omoget nyfiken på allt fortfarande. Men de grå tinningarna avslöjar mig.

      Radera
    3. Äsch, dem viftar jag bort med lite Nutrisse 100% grey coverage. Svårare för män att komma undan med hårfärgning dock, kan lätt uppfattas som lite narcissistiskt.

      Radera
    4. Jag skulle aldrig som man komma på tanken att färga mina gråa hår. Jag tycker det är snyggt och coolt och stiligt och snyggt. Sa jag snyggt förresten?

      Radera
  7. Du satt alltså och intervjuade dig själv lajvandes din man? Jag gillart! XD

    https://utbrytningen.blogspot.com

    SvaraRadera
  8. "Jag kommer att ta några månader helt ledigt till att börja med och då vara med barnen, försöka engagera mig i deras liv på ett sätt jag inte förmått göra under tiden som anställd. "

    Mmm, när jag läser orden kan jag känna smaken i munnen av att säga upp sig och blicka mot friheten. Har upptäckt att det tisslas och tasslas lite vid fikabordet på jobbet om mig när jag inte är där. Om mina planer att bara jobba 7-8år till. Eftersom ingen vill prata med mig om det så antar jag att de tycker det hela är obegripligt och verklighetsfrånvänt. Vilken i sin tur kommer göra det hela ännu skönare att genomföra det.

    Känner även igen det där med att göra en förändring, som din man iom att säga upp sig och att folk börjar bikta sina innersta drömmar. När jag lämnade konsultbranschen i göttlabåårg, för att flytta up på landet och jobba på småkommun kom det fram flera personer till mig och berättade hur de drömmer om samma sak. "Tänk att få leva så!" Ja, det är väl bara att gör'at? Men då kom det ursäkt på ursäkt om allt annat som låser fast dom. Förstår att allt inte är så enkelt att bara göra, men tror att de flesta lägger ner innan de ens försökt eller börjat. Grattis till din man iaf! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Eftersom ingen vill prata med mig om det så antar jag att de tycker det hela är obegripligt och verklighetsfrånvänt. Vilken i sin tur kommer göra det hela ännu skönare att genomföra det. " How awkwaaard! Och samtidigt lite najs att vara kontorets snackis? Jag menar, känns ju bra mycket mer bidragande och meningsfullt än att vara DPO (googla skiten om du är lycklig nog att inte veta vad det är).

      Radera
    2. Dataskyddsombud? Somnade redan när jag läste titeln på google. Tror inte det snackas så mycket dock, inte nu när det finns viktigare saker att prata om som snö och mello.

      Radera
    3. AAh ja mellon. Melon. Är det sant att snittåldern på mellotittaren är 4 år?

      Radera
    4. "Grattis till din man" är ju en klurig dubbelgratulation, om man klurar lite.

      Radera
    5. Du menar att "Grattis till mig för att jag hittade min man" och "grattis till min man som sagt upp sig från ett bullshit job". Se! Jag klurade ut det direkt!

      Radera
    6. Det var till och med ännu mera mysrosa: Grattis till dig som har honom och grattis till honom som har dig!Naaaaaw!!

      Fast jag förstår din slutsats, med tanke på inläggets tema. Jag lyfte bara ut frasen som den var.

      Radera
    7. Bara en go göbbe kan komma upp med någe så myzigt

      Radera
  9. Är det klart med målning/uppsnyggning/renovering av lägenheten? Kontrakterat andrahandshyregäster? Fått skriftligt ok från brf?
    Det är många frågor nu bland oss läsare som snurrar runt, hjälp oss FruEB att inte bli alldeles snurriga i mössan i vintervädret.

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Är det klart med målning/uppsnyggning/renovering av lägenheten?" Ja
      "Kontrakterat andrahandshyregäster?" Nej, på grund av punkt...
      "Fått skriftligt ok från brf?"

      Nyheten breakades (till föreningen) förra veckan och kring alla hjärtans har de möte där saken ska avhandlas. Min man får då lämna rummet eftersom han är ordförande. De är negativa, men de har inte så mycket val, vi har giltiga skäl.

      Lite intressant för den som funderar på att hyra ut till företag är att det är rätt kortta puckar, även för en expat som ska stanna i flera år. En tvåa i innerstan annonserar förmedlingen ut cirka två månader innan man vill hyra ut. De rekommenderade emellertid att vi, som vänder oss till familjer på grund av antalet rum, kan gå ut "redan i maj". Alltså...är det bara jag som är kontrollfreak här? Hade jag tagit familjen utomlands hade jag velat ha rubbet klart minst ett halvår innan ink. skolor, exakt adress, vilka butiker jag ska handla mat i etc. Men det kanske bara är jag?

      Radera
    2. Jag har funderat kring andrahansuthyrning av brf. Ett giltigt skäl är studier, men räcker det att studera 25% på annan ort men distans? Hur mycket snuskiga detaljer vill föreningen egentligen ha? Räcker det inte att skriva under anledningen "Studier inom humaniora på annan ort 1år framöver".

      Radera
    3. Jag letar och letar på Interwebz men hittar inget om att deltidsstudier skulle vara en deal-breaker. Föreningen har rätt att se "studieintyg" varje år och man ansöker om att hyra ut "ett år i taget". Vet emellertid inte om man måste uppvisa tagna poäng. Ser ingenting om detta någonstans.

      Spontan reaktion från en styrelsemedlem: "Hon kan väl plugga i Sthlm?" Enligt föreningens jurist har BRF:en ingen som helst möjlighet att få vara med och tycka om den saken. Det enda som betyder något är att studieorten ska vara såpass långt bort att man anser att den ej är pendlingsbar. Jag hade exempelvis nog inte fått hyra ut om jag bedrivit studier på mitt gamla lärosäte Mälardalens Högskola. Eller vad heter den där i Flempan...söderhörn...

      Radera
    4. Jag hyr t.ex ut pga längre resa utomlands. Är dina skäl inte helt absurda så kan de inte hindra det. Jag tänker att tillfälligt boende på annan ort för att testa om det är ett långsiktigt alternativ borde också funka.

      Radera
    5. "Också borde funka" funkar ej i min förening utan här är det bäst att hålla sig till hyresnämndens riktlinjer och de är:

      dina studier ska bedrivas på en annan plats
      du har en tillfällig anställning på en annan plats
      du kommer att bo utomlands en längre period
      du kommer att flytta ihop på prov med någon
      du är på sjukhuset och får vård under en längre tid

      Fast nu när jag kollar på dem känns det som att det du gör - resa utomlands - borde fall under "bo tillfälligt utomlands". Du bor ju tillfälligt...utomlands. Hmmm tål att tänkas på den dagen barna flyttar hemifrån och jag vill göra slow travel i Portugal under ett år.

      Radera
    6. Fru EB, du syftade kanske på Vänsterturns Högskola i Flemingsberg? /Eva

      Radera
    7. Hur är det då med distansstudier, är det ett giltigt skäl att studera vid Umeå Universitet på distans men bo kvar på sin bostadsort? Du studerar ju vid ett universitet långt ifrån orten men under vilken form tar väl inte hyresnämnden upp(?)

      Radera
    8. @Bagarn låter ju väldigt långsökt, men bygger väl på hur nitisk föreningen är: Vill de promt ha studieintyg och ser att det står "distans" coh väljer att driva vidare till hyresnämnden vete tusan om du kommit undan med det. I så fall hade ju alla gjort så.

      Radera
    9. Reglerna har ändrats från att det krävdes särskilda skäl eller ngt liknande (orkar inte googla) till att det krävs skäl för att hyra ut din bostadsrätt. Så det som anges på hyresnämndens sida är ju bara exempel. Det krävs numera ganska starka skäl för en brf att neka. Du kan ju ange som skäl att du behöver tillfälligt flytta till stugan för att ha råd att studera. Det är ju bara att visa en uträkning av inkomster och utgifter till hyresnämnden för att visa att det inte riktigt går ihop.

      Radera
  10. Väldigt skönt att klassisk musik inte alltid betyder Hannibal the cannibal.
    Jag har studerat reglerna och praxis för andrahandsuthyrning av bostadsrätt. Föreningen ska vara positiv vid starka skäl, t ex studier på annan ort. Beslutet ska gälla lämplig tid, normalt ett år. Efter den tiden kan man ansöka igen. Det är då skälet som styrelsen på nytt ska pröva, inte om man redan hyrt ut ("men han hyrde ju ut förra året"), eller om man tycker det är orättvist att andra har sparat ihop pengar ("men jag gillar han inte"). Varje ansökan om att hyra ut är alltså som en ny ansökan.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Kaktus: Aha! Men kan du då komma med input på min och Bagarns diskussion ovan?

      Radera
    2. Du har ju listat de vanliga skälen ovan. Distansstudier är väl inte så bra skäl. Jag antar något i stil med att "vi vill försöka etablera oss i Y-stad där vi håller på att renovera ett sommarhus" eller nåt sånt?

      Radera
    3. Hahaha, precis så gjorde jag, fast i faktiska Ystad. Hyrt ut min lgh i Gbg, sa upp mig från jobbet, flyttade till mitt hus på landet utanför sagds stad, skaffade höns och pluggat lite lagom mycket, delvis dvs mestadels på distans, men även träffar ibland på lärosätet och läser enbart sånt jag tycker är intressant, och utan någon press på mig själv om att ta någon jäkla examen igen. Jag har redan så många så behöver inga fler titlar. Läst på universitetet i sex år innan och sen flera års specialistutbildning. Nu ska jag snart börja ett helt nytt jobb, på deltid, i sex månader till att börja med och sen se hur jag vill fortsätta. Har också fått frågan om att bli projektledare på halvtid för ett spännande projekt. På min lediga tid är jag hemma, och sparar pengar, läser böcker från biblioteket eller kollar på film, eller myser med alla djuren hemma eller hänger i stallet och pysslar, myser och rider min häst.

      Radera
  11. Grattis, så härligt det låter!

    SvaraRadera
  12. Grattis till er.

    Ser fram emot läsa mer om hönsen. Blir det nå tupp? hierarki bland höns är intressant att förkovra sig i.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut tupp, om du kan ta hand om avkomman. Di är ju sö söta de där små ulliga kycklingarna!

      Herregud jag har redan ångest för eventuell flytt tillbaka till stan och vad vi ska göra med ev. kvarvarande höns. VI kommer att bli de första någonsin in på veterinärkliniken med ett gäng hönor för avlivning (allt medan vi håller dem i famn och spelar Vivaldi). Och sedan statsmannamässig begravning med hemmagjorda kors i vitsippebacken.

      Radera
    2. What?! Höns är ju mat.

      Radera
    3. @Anonym 11:59 Du är välkommen upp när det är flyttdags. Ta med dig skalpell eller vad man nu använder vid hönsmord.

      Radera
    4. Ska ni skaffa höns (och kycklingar) får ni nog vara beredda på att nacka också. Det blir inte bara hönor av kycklingarna utan även tuppar. Det funkar när de är yngre men när de växer upp måste de "omplaceras". Tex i en gryta som coq au vin.

      Radera
    5. Glöm inte försäkra hönsen, tror det kostar runt 300kr/höna hos Agria.

      Radera
    6. Ska f.ö gå en hönskurs i vår, ska bli spännande lära sig mer om dessa små varelser.

      Radera
    7. @Bagarn: "Glöm inte försäkra hönsen, tror det kostar runt 300kr/höna hos Agria." Du skojar antar jag. Kommer att tänka på den där sketchen igen, vem tusan var det...Skillnaden mellan katt och hund. Hunden blir skadad, man betalar vad som helst. Katten: "We can probably save his leg if we do a bla bla procedure that will cost 2000 dollars and the do this and that..." - "Can you just give me a new cat..?". Det finns väl inte ens höns som kostar 300 spänn??

      Radera
    8. @Fru: Jag var lite ironisk, men skulle jag haft 2-3höns med lite hjärna och även får ränna runt inomhus kanske jag ändå skulle försöka rädda en stackare om den blev utsatt för nå sjukdom :)

      Radera
    9. Normalpris för en höna verkar vara 300 kr st om man tittar på någon av de sidor som finns på fb

      Radera
    10. @Bagis: Är inte den största risken TJOFF så kom räven?

      Radera
    11. Därav premien, vad jag förstår på mina hönsfellas däruppe händer det titt som tätt. Kanske skulle löna sig ändå...

      Radera
  13. Du skriver roligt, skriv en bok med dig. nuuuu..!

    SvaraRadera
  14. Det är så coolt att han rakt upp och ner gick till chefen och sa helt ärligt vad det är han ska ta sig för. Själv smet jag ut bakvägen med "plugga" som en ursäkt. Det är bara genom att vara ärlig man kan bli en förebild. All cred till honom!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja han är rolig på det viset, inte så full of himself. När kollegorna nu börjat fatta att han kommer att sluta redan i början av maj och vi inte flyttar förrän till midsommar säger han att han "måste vara ledig lite innan han blir ledig."

      Radera
    2. Hahaha, precis så gjorde jag, fast i faktiska Ystad. Hyrt ut min lgh i Gbg, sa upp mig från jobbet, flyttade till mitt hus på landet utanför sagds stad, skaffade höns och pluggat lite lagom mycket, delvis dvs mestadels på distans, men även träffar ibland på lärosätet och läser enbart sånt jag tycker är intressant, och utan någon press på mig själv om att ta någon jäkla examen igen. Jag har redan så många så behöver inga fler titlar. Läst på universitetet i sex år innan och sen flera års specialistutbildning. Nu ska jag snart börja ett helt nytt jobb, på deltid, i sex månader till att börja med och sen se hur jag vill fortsätta. Har också fått frågan om att bli projektledare på halvtid för ett spännande projekt. På min lediga tid är jag hemma, och sparar pengar, läser böcker från biblioteket eller kollar på film, eller myser med alla djuren hemma eller hänger i stallet och pysslar, myser och rider min häst.

      Radera
  15. Stort grattis till er båda!

    Av egen erfarenhet kan jag säga att få saker tycks vara så provocerande och förvirrande som att någon säger upp sig för att göra "ingenting".

    Och som genererar så många viskande frågor om "hur" och så mångs lätt avundsjuka suckar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det roliga (apropå "hur") är att en del verkar ha fått för sig att vi flyttar till en aktiv bondgård, alltså en i produktion med köttdjur och veteleveranser till Lantmännen. Så de frågar min man "vilken typ av djur" och så ha ha. "Eeh..än så länge har vi bara en dvärghamster men det kan nog bli uppåt fem hönor ja...och så potatis i djupbädden på baksidan."

      Radera
    2. Var ligge er gård ni ska flytta till? Hur stor stad har ni nära till?

      Radera
    3. Revisorer behövs ju även i Bollnäs, Ånge, Edsbyn, Mullhyttan osv så jobb lär inte vara några problem för han att få!

      Radera
  16. Love love love this! Vilken grej! Just nu är våra barn i åldern skitjobbig, bara en veckas semester var en pärs. Gissar att dina ska gå i folkskola i byn eller har ni hyrt in dem på Lundsberg för att idka hönsfarm på tu man hand. När våra hönor blev gamla kunde varken mannen eller kvinnan i förhållandet göra slut på lidandet. Vi kallade på veterinär (ok vår granne men ändå). Cheezus vad äldre generationer hade tyckt om detta. Nacka och plocka en höna var ju vardagsmat.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Vad skönt, att vi inte blir de första att kalla på veterinär. Jag funderar på om man kanske kan smula ner en dödscocktail av Rohypnol och råttgift i deras majs så att de får somna in stilla..?

      Jag ska posta ett klipp från Modern Family till dig på Insta nu. Kolla 15:09-filmen baby.

      Radera
    2. Ja jag skulle inte kunna nacka någon av mina höns. Jag har löst på hur man ska göra, slå dem i huvudet med baksidan av yxan för att bedöva och sen halshugga. Skulle jag aldrig kunna göra, och hoppas jag slipper. Två av mina hönor hat självdött, från ena dagen verkar helt ok för att sen ligga stendöd på morgonen. Så nu är flocken bara två stycken och behöver utökas. 4 var en lagom stor flock som genererade lagom mycket ägg

      Radera
    3. Det sägs ju att antalet RUT-tjänster ska utökas, så nackning av hönor har viss möjlighet att dyka upp på den famösa listan hos Skatteverket så småningom ;-)

      Radera
    4. Det kommer nog tillfällen då ni måste avliva tyvärr. Överlever de skadade av en rovdjursattack tex. Och inte ska behöva lida.

      Radera
  17. Ett stadig grepp om nacken och en rejäl sving och hönan flög till pärl(-ehöns)porten... Tror jag var tillvägagångssättet eftersom mannen och kvinnan vände sig bort med tårfyllda ögon.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Så man kan säga att du är bra på att döda höns i teorin. Pluspoäng för ordvitsen.

      Radera
  18. FruEB, ser att datum som gäller för högskolestudier via vhs
    "Höstterminen 2019:
    15 mars Webbanmälan öppnar
    15 april Sista anmälningsdag"

    Om du inte ska studera på ABF eller liknande förstås, där du säkert automatiskt har förtur eftersom du har varit på (S)ödertörnsHögskola innan:

    Är jag en katt? Södertörnstudenter svarar
    https://www.youtube.com/watch?v=Qd1SVUXFgr8

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh Yeaz, har redan plitat ner 15 mars i min kalender. Jag ska läsa på det som kallas "Mittuniversitetet" och döm om min förvåning när jag, en lördag, mailade deras kursansvarig journalistik i en fråga och fick svar samma dag. Lite "Men hej och så KUL att du ska komma till oss i höst, antagningen öppnar 15 mars." Hade det varit Uppsala eller Sthlm hade det varit auto reply och sen två veckor till svar. Inbillar jag mig.

      Radera
    2. Nämen nej. Nu är ju studenten kund och ger institutionen pengar, det är klart man vårdar relationen. Och inom humaniora och journalistik och dylika människoinriktade ämnen är man i allmänhet mer genuint nyfiken på andra människor. (Andra är strategiska och tänker i första hand på vad man kan vinna för karriärfördelar.) Det är klart man svarar på mail så snabbt som möjligt då och som statligt anställd är man dessutom skyldig att svara inom rimlig tid också. /Eva

      Radera
  19. Tjena,
    Underbart inlägg och visst framstår han som rena drömkarlen. Miami Vice och smulor och bös mm kan man ju relatera till. Det var mitt favvoprogram i min ungdom, Don Johnson i en Ferrarri och en krokodil som husdjur..

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är faktiskt förvånansvärt många stora [musik]artister från tiden som är med. Nu kan jag inte komma på en enda men min man brukar hojta till när situation uppstår.

      Radera
  20. Grattis till hela familjen! Med en liten passus om att genetiken verkat beskaffa den kvinnliga delen av befolkningen med mer verktyg att hantera mycken ledig tid än männen. Jag har ju en helledig make här hemma sen en tid tillbaka och mjaa.. inte stora A på det riktigt. Han kanske inte blivit..varm i ledighetskläderna ännu. Även om mjukisbrallorna sitter som klistrade. Inga fler kommentarer runt det. Fira stort nu!
    Morsan

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror du har en poäng där. Sist hen var ledig blev han ju typ världsmästare i Worm (du kanske minns det enda medföljande spelet i Nokia 3310). Blir nog bra om han får tag i en deltidsanställning när den första ledighetsyran lagt sig.

      Radera
  21. Eller snake https://www.youtube.com/watch?v=D0n9ZNi_gKU

    SvaraRadera
  22. ”föredömligt foglig passagerare”, du menar ”fri”passagerare ? :)

    Grattis till er får man säga!

    Säljs lägenheten nu och en reallokering på riktigt? A la Geo arbitrage? Eller kommer ni åter till storstan?

    /D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej vi hyr ut. Jag har många liv jag vill testa på och lantlivet är bara ett.

      Radera
  23. Underbart inlägg! Kul att du fått med din andra hälft på resan. Också intressant att så många kommenterar avgången med egna reflektioner av ekorre-livet.
    Grattis till er!

    SvaraRadera
  24. Kul!!!!! Grattis till er! Och kul att få se en bild på er båda :)

    SvaraRadera
  25. Jag är en bra man som älskar min fru så mycket, jag har varit gift i 10 år, jag jobbar hårt, jag känner att jag har besviken min fru, för att jag inte har spenderat tid med mitt barn och fru eftersom jag är självständigt av mitt jobb, vi försvann så nu vill hon ha separation och alla mina pengar har jag ingen nu. min mamma fick stroke 4 år sedan sedan efter en lång tid i ett hem dog hon för 2 år sedan min far fick cancer och dog. Nu har jag bestämt att gå vidare med mitt liv till ett annat land, jag har aldrig känt mig så ensam och skäms över mitt misslyckade äktenskap. Jag är en bra person, jag älskar min son, men det är hjärtskärande att lämna honom eftersom mamman tar vårdnad, men jag måste flytta för att vända sidan han är den enda anledningen till att jag vaknar upp för en annan dag. Så jag sökte efter en lösning för att ta tillbaka min ex fru hemma eftersom jag vill att min son ska växa upp med både mig sin far och min fru som sin mor som en lycklig familj, min vän vi arbetar tillsammans rådde mig att kontakta en kärleksspell caster kallad Dr.Oduduwa, han gav mig kontaktadress (dr.oduduwaspellcaster (at) gmail.com) för att kommunicera med kärleks magiska stavningskastern för att få tillbaka min ex kärlek, jag kontaktade spellcasteren, jag tror att sakerna kommer att fungera för mitt gott för att jag har positiv motiv, Dr .Oduduwa svarade på mitt mailmeddelande och han försäkrar mig att han kommer att hjälpa mig att ta tillbaka min fru inom sju dagar, han instruerade mig vad som krävs, och jag gjorde allt han sa, några dagar senare får jag ett telefonsamtal från min fru , hon grät och ber om ursäkt för att hon är så ledsen för att lämna mig och vår son Felix, hon bad mig att acceptera ryggen och hon är redo att ta hand om vårt barn och ta hand om hemmet, jag är väldigt glad idag att min fru är hemma nu med mig och vår son.
    Tack till Dr.Oduduwa för hans kärlek stava makten på jobbet. Jag rekommenderar honom starkt för alla som vill återställa förlorad kärlek idag. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Jag önskar er all lycka till och jag hoppas det kan hjälpa någon annan att vara starkt kom ihåg imorgon är en annan dag framtiden är din. Jag lovade Oduduwa att dela mitt goda nyhetsbevis till alla online och vänner runt mig för att få snabb och snabb lösning till någon kärleksrelationskris.
    Obs! Endast de despirerade som försöker återställa sin kärleksrelation kan snabbt kontakta Dr.oduduwa om brådskande hjälp för att lösa följande livsproblem ...
    * Stava för att säga upp skilsmässa domstolsförfaranden
    * Stava charm att skilja din kärlekspartner
    * Kärlek stava charm att locka ny kärlek
    * Love Spells Win-Back Ex älskare
    WhatsApp nr: +79268011965
    (Dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  26. TACK TO GREAT DR Sunny för att lösa mina problem är hans e-postadress (drsunnydsolution1@gmail.com
    jag heter fröken maria jag var gift med min man i 5 år vi bodde lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till australien för en affärsresa där han träffade den här tjejen och sedan dess hatar han mig och barnen och älskar hennes enda. så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill träffa mig och mina barn igen så han körde oss ut ur huset och han skulle nu till Australien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara hos min mamma och jag behandlade inte bra eftersom min mamma blev gift med en annan man efter min fars död så mannen som hon blev gift med behandlade inte henne bra, jag och mina barn var så förvirrade och jag letade efter ett sätt att få min make hemma eftersom jag älskar och vårdar honom så mycket, så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om denna stavningskrock DR Sunny, vittnesmål delas på internet av en dam och det imponerar på mig så mycket jag tycker också om att prova. Först var jag rädd men när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så kontaktade jag honom och han berättade för mig att stanna lugn i bara 24 timmar att min man ska komma tillbaka till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde DR Sunny och han sa att dina problem har löst mitt barn. så här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Sunny, jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR Sunny och jag kommer även råd för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom, hans email är) (drsunnydsolution1@gmail.com) han är lösningen på alla dina problem och problem i livet. Ännu är hans e-postadress (drsunnydsolution1@gmail.com)

    Han är specialiserad i den följande spellen.

    (1) Om du vill ha din ex tillbaka.

    (2) om du alltid har dåliga drömmar

    (3) Om du vill bli befordrad på ditt kontor.

    (4) Om du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.

    (5) Om du vill ha ett barn.

    (6) Om du vill vara rik.

    (7) Om du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.

    (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.

    (9) Hur du har blivit scammed och du vill återställa du förlorade pengar.

    (10) om du vill stoppa din skilsmässa.

    (11) om du vill skilja din man

    (12) om du vill ha dina önskemål.

    (13) Graviditet stava för att bli gravid baby

    (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsförhållandena och skilsmässa oavsett hur vilket stadium

    (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.

    (16) om du har någon sjukdom (H I V), (CANCER) eller någon sjukdom.

    (17) om du behöver böner för befrielse för ditt barn eller dig själv.

    (18) du vill bota Diabetes botemedel, Herpes botemedel, Hiv och Aids botemedel, Bröstcancer botemedel och Cancer botemedel,
    återigen se till att du kontaktar honom om du har något problem han hjälper dig. hans email adress är (drsunnydsolution1@gmail.com) kontakta honom omedelbart .... ring eller whatsapp honom nummer på +2349030731985

    SvaraRadera
  27. Hej vänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka i mig själv, bara några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar som gjorts av en dam Jennifer från Madrid sa hon en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i ca 2 år har jag separerats. Omedelbart skickar jag ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig, han förklarade för mig att han kände mig väldigt ledsen, jag förlåta honom och tacka honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning för mig, så snabbt jag bevittnar omedelbar kärleksspellresultat på jobbet i mitt liv fram till idag, vi är mycket mer kär än någonsin tidigare, vi kom överens om att starta vår familjeplanering igen. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
    Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: ...
     1) älska stava del för att vinna spel
    2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Makens förtroende makar
    5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
    6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
    7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
    8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
    9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
    Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar mer snabbare bara desperata som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart. WhatsApp mobil: +79268011965

    SvaraRadera
  28. hans är mitt vittnesbörd om Dr Isikolos goda arbete som hjälper mig .. Jag är Nataša Dominik från Stockholm. Och jag är ledsen för att sätta detta på nätet men jag kommer att behöva av den här världens toppspellare som tog tillbaka min man som lämnade mig under de senaste 3 åren, jag träffade så småningom den här mannen på en bloggplats som skickades av en av kunden för hjälp , jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavningskastare som heter DR ISIKOLO som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavningskastern för att berätta för mina problem. På bara 2 dagar var min man tillbaka till mig. Jag vill bara säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga stavningskastern, herre, allt du sa, har skett och tack sir. Vänligen vill jag berätta för alla som letar efter en lösning på problemet, jag rekommenderar dig att vänligen kontakta denna stavningskastare, han är riktig, han är kraftfull och vad stavningskastern säger är vad som kommer att hända, för allt vad stavningskastret berättade jag kom överens. Du kan vänligen kontakta honom på: hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  29. Min man lämnade mig för en yngre kvinna och jag blev förödad. Det var som om hon hade honom under en ond spell, vände Paul sig mot mig över natten utan någon varning. Det hände förra året, jag var desperat så jag använde varje stavgjutningswebbplats som jag kunde hitta utan resultat. En vän skickade mig länken till Dr Ilekhojie-webbplatsen och jag kontaktade honom. Han började jobba med mig i juni. Som ett resultat av allt hans underbara arbete är min man och jag tillsammans igen. Jag är så glad och
    privilegierad att ha en så stor person som du på min sida. Tack! Todds kontakt gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259
    WEBSITE: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    SvaraRadera
  30. PENIS UTFÄRDNING, SVÄRDIG EREKTION, KÄRLEK SOM EN KING I SÄNGEN KRAFTIG LÖSNING MED HELT KONTROLL I SÄTET KAN DU FUCKA EN KVINNOR TILL ORGASM OCH DET SÄKERHET Jag heter Greg Williams från USA, är här idag för att vittna om min sanna livshistoria många män världen över idag lider av liten joystick (PENIS) och svag uppställning av penis. Jag är 56 år och har levt ett mycket ensamt liv på grund av det. Jag kan inte ens titta på kvinnor i ögat på grund av det. Det har orsakat mig stor plåga genom mitt liv. Jag hade sex med många tjejer men hade också många avslag och många tjejer spottade på min storlek. För mig är det inte så att tjejerna stöter på min storlek, men när min fru packade ut ur huset och började se en annan man. Låt oss säga att 85% av männen och ungdomarna över hela världen verkligen lider av en liten joystick (PENIS) och svag uppställning av penis. Några män idag njuter inte längre av sin make, på grund av penisens storlek och svaga uppställning, på grund av denna handling går deras damer ut för att ha sex med de männen att deras penis är större, fortfarande stark och står upprätt. Denna handling bryter äktenskap eller förhållande. Mitt tillstånd har ändrats idag efter att ha kontaktat DR.Ilekhojie, den stora herbalisten. Om du är i samma skick, vänligen kontakta honom via hans e-post: gethelp05@gmail.com .... DU KAN ANVÄNDA ETT E-mail. Du kan också RINGA / ADD HEM UPP PÅ WHATSAPP ANVÄNDA DETTA MOBILNUMMER: +2348147400259 så att du kan känna dig som en riktig man igen och vara glad för livet ......

    SvaraRadera
  31. Hur jag vann $ 273 miljoner med DR, ILEKHOJIE LOTTERY MAGIC SPELL

    Jag är Eileen Murray från New York ... Jag var tvungen att skriva tillbaka och säga vilken fantastisk upplevelse jag haft med Dr, Ilekhojie Jackpot lotteri stavning. Min hjärta fyller med glädje och glädje efter Dr, Ilekhojie kastade Lotteri stavningen för mig, och jag vann 273 miljoner dollar. Hans stava förändrar mitt liv till rikedomar, jag är nu ute av skuld och upplever den mest fantastiska lycka till med lotteri efter att jag vann en stor summa pengar. Mitt liv har verkligen förändrats för gott. Jag vann (två hundra sjuttio tre miljoner dollar) Din lotteri stavning är så verklig och ren. Tack så mycket Dr Miracle för lotteri stavningen som förändrar mitt liv "Jag är helt tacksam för Lottery Spell Dr, gjorde Ilekhojie för mig. Du kan maila honom för att du äger lotteri nummer, eftersom det är den enda hemligheten att vinna lotteri.

    E-posta honom: (gethelp05@gmail.com)
    WhatsApp; +2348147400259

    SvaraRadera

  32. Jag grät och sköt dag och natt tills det blev så dåligt att jag inte kunde bära den längre. och jag räckte ut till människor som kan hjälpa, jag stötte på den riktiga saken, och det är Dr Ilekhojie. jag gav nästan upp och försökte få min ex-man tillbaka och ha en nöjd familj igen .. jag hade försökt så mycket jag visste och med stavar, välsignelser och extraordinära magiska krafter gjorda, och omedelbart efter 2 dagar kom min ex man tillbaka till mig och han var penitent för allt han gjort. Och
    nu är mitt liv balanserat och jag är glad igen. Han gav en bra tjänst, och jag tror inte att folk hade känt till Dr Ilekhojie tempel och hans magiska krafter. Du är diamantens grova. Tack Dr Ilekhojie Du är begåvad och du ger dig så fri som du gjorde mot mig. Tack för att du vävde dina magiska kärleksförklaringar för mig. Min man är tillbaka till mig precis som det var när vi först träffade .. från djupet av min själ! Jag är oerhört glad nu. Tack och gud välsigne dig så mycket herrn. nu är min man tillbaka till mig bara på 48 timmar, som du har sagt det .. om jag är fullt belönad. Tack så
    mycket, många uppskattningar .. Här är Doc Ilekhojie Email: gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259
    WEBSITE: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    SvaraRadera
  33. Hej vänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm - Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka i mig själv, bara några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar som gjorts av en dam Jennifer från Madrid sa hon en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) för brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i ca 2 år har jag separerats. Omedelbart skickar jag ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
    Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: ...
     1) älska stava del för att vinna spel
    2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Makens förtroende makar
    5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
    6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
    7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
    8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
    9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
    Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar mer snabbare bara desperata som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart. WhatsApp: + 79268011965

    SvaraRadera
  34. Min relation om 3 år sjönk och jag blev förödad. Min fiance bröt från mig och jag fick inga förklaringar från honom. för mig att få honom tillbaka, jag måste hitta en lösning, jag gick till 3 olika stavhjul som de alla misslyckades med att ta tillbaka min älskare, jag var verkligen inte säker längre om stavar var verkliga så som jag gjorde en sökning en morgon såg jag några bra recensioner om DR ISIKOLO (isikolosolutionhome@gmail.com), jag var lite skeptisk först men en vän bad mig att försöka se vad som händer, så jag bad om en kärlek stavning från denna stavningskastare, sa han att han skulle ta hans tid att göra en kärleksspell som kommer att få min man tillbaka till mig, efter 2 dagar min älskare stämde med mig, det kände mig bra att få min älskare tillbaka, när han kom tillbaka sa han att han aldrig skulle lämna mig igen. Jag såg honom förvandla från en kille som ville ut till en kille som alltid ville vara med mig. nu är min älskare mer öppen, med Dr Isikolo Jag vet att kärleksspell är riktig, tack till Dr Isikolo för att få mig min man tillbaka. Jag uppskattar all sin tid, ansträngning och energi som han lägger under stavningen. du kan kontakta honom via det här mejlet ärikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  35. Min pojkvän bröt upp med mig för 2 månader sedan, för han kände att jag fuskade på honom med en manlig vän av mig, jag försökte allt jag kunde förklara för honom men han betalade döva öron, jag var emotionellt förödad för att jag verkligen älskade honom tills Jag såg ett inlägg på internet om Dr Ben, som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade älskare, först tvivlade jag om det var verkligt för att jag aldrig trodde på sådana saker men jag bestämde mig för att försöka, jag kontaktade honom och han sa mig vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en kärleksspell för mig, han återställde mitt förhållande inom 48 timmar och min pojkvän ringer och ber om att kompensera med mig igen om du behöver hjälp för att reparera ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans kontakt, ring / WhatsApp honom på: +2348159101215, Email honom (goodwillspelltemple@gmail.com)

    SvaraRadera
  36. hur jag fick en stavningskrock online och han är helt enkelt det bästa du någonsin kan se.
    Detta är ett vittnesbörd som jag kommer att berätta för var och en att höra. jag har varit gift fyra år och i femte år av mitt äktenskap hade en annan kvinna en stavning för att ta min älskare ifrån mig och min man lämnade mig och barnen och vi har lidit i 2 år tills jag menade ett inlägg där detta mannen Dr Isikolo har hjälpt någon och jag bestämde mig för att försöka hjälpa mig att få min älskling hem hemma och tro mig att jag bara skickar min bild till honom och min man och efter 48 timmar som han har sagt till mig såg jag en bil körde in i huset och såg att det var min man och han har kommit till mig och barnen och det är därför jag är glad att göra var och en av er i likhet med att träffa den här mannen och få din älskare tillbaka till dig själv. : isikolosolutionhome@gmail.com du kan också kontakta honom eller Whatsapp honom på denna +2348133261196 tack så mycket

    SvaraRadera
  37. Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
    Det här är en del av lösningen som han kan
    1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
    2. Återställ hälsa för de sjuka
    2. Ta tillbaka ex kärlek
    3. Stoppa någon från att störa din relation.
    4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
    5. Snabbt äktenskapsförslag
    6. Rengör all luck och återställ din lycka till
    7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
    8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
    9. Rengör dig själv från varje ond spell
    10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
    kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
    snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa

    SvaraRadera
  38. Dr Ben är helt enkelt den bästa stavningskastaren och hjälpen.
    Mitt namn är Klara Niko. Utan respekt för dig och dina förklaringar måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit på andra stavhjul utan att se något resultat. Jag ville bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex make var borta i ett år och jag gick överallt och andra stavhjul för hjälp men inget resultat tills min vän presenterade mig för Dr Ben Efter att kärleksspell var klar fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans stavar fungerade underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor och sa att jag skulle förlåta honom, jag var verkligen flabbergastad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är väldigt kortfattad av ord och glädje, du är en Gud som skickas till mig och hela familjen .. Och nu är jag en glad kvinna igen. Tack så mycket Dr Ben För alla som letar efter en riktig stavningskast bör kontakta dr ben på goodwillspelltemple@gmail.com eller whatsapp honom på +2348159101215.

    SvaraRadera
  39. Efter 9 år i äktenskap med min fästman med 3 barn började min man gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skilja sig från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, var jag helt förödad och förvirrad tills en gammal vän av mig berättade för en stavningskrock på internet DR Ben som hjälper människor med sitt förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksförloppens krafter, tvivlade jag först om sådant någonsin existerade men bestämde mig för att ge det en försök när jag kontaktade honom hjälpte han mig att stava en stavning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med damer och han är med mig för gott och för riktigt. Det är svårt och konstigt men det är den enkla sanningen att det finns stora människor som Dr Ben där ute välsignade med krafter för att hjälpa människor som behöver lösningar på sina problem. Kontakta den här stora stavningskastern för ditt förhållande eller äktenskapsproblem via: goodwillspelltemple@gmail.com du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

    SvaraRadera
  40. Jag har varit i stor trängsel i nästan 2 år som lider i en cheating mans händer, vi var glada och lämnade väl tills han menade sin gamla tjejvän och han började träffa henne utanför vårt äktenskap innan du visste att han slutade bry sig om och ta hand om sin egen familj var det i den utsträckning att han nu planerade att gifta sig med henne och skilja sig från sin egen fru, jag har gråtit och rapporterat honom till sin familj men han lyssnade aldrig på någon utan att skära min historia kort i kom i jakten på en riktig stavningskastare som kunde förstöra sitt förhållande och få honom att komma tillbaka till sin fru och 2 barn på min sökning såg jag att folk gjorde vittnesmål om hur deras äktenskap där återställdes av DR ISIKOLO jag hämtar hans email och jag berättade för min historia till honom och han gick med på att hjälpa mig och efter att ha stavat på den tredje dagen hade de båda en strid och han slog sin flickvän upp och han kom hem och bad om att jag och mina små barn skulle förlåta honom att hans ögon är klara nu när han kommer aldrig göra någonting Det kommer att skada sin familj igen och lova att vara en vårdande far och aldrig fuska igen. Jag är så så glad att jag inte tappade honom till tjejen. Alla uppskattningar går till DR ISIKOLO, för du är en stor stavningskastare och till vilken det här kan vara om du har en otrogen man eller fru kan du också maila DR ISIKOLO honom på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på 2348133261196

    SvaraRadera
  41. DR BEN den bästa spellcasteren online återställer mitt brutna förhållande och jag rekommenderar starkt DR BEN till alla som behöver hjälp!
    Min man lämnade mig för en annan kvinna för 3 månader sedan och sedan dess har mitt liv varit fyllt av smärtorsorg och hjärtbrist, för att han var min första kärlek som jag har spenderat hela mitt liv med. En vän av mig sa till mig att han såg några vittnesmål av en stavningsrullare som heter Dr Ben, att han kan ta tillbaka älskaren inom några dagar, jag skrattar ut det och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, gjorde hon rådfrågade den stora prästen på min vägnar och till min största överraskning efter 2 dagar ringde min man för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han gjorde att jag gick igenom. Han kom tillbaka till mig och nu är vi lyckliga tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är mycket otroligt. Tack DR BEN för att få tillbaka min älskare och också till min underbara vän som interceded på min vägnar, för den som kanske behöver hjälp av denna stora präst här är e-postadressen: goodwillspelltemple@gmail.com du kan WhatsApp honom genom är mobilnummer +2348159101215

    SvaraRadera
  42. Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat för att jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet kom jag över ett visst vittnesbörd om det här bra. Dr Isikolo hjälper till att få ex tillbaka snabbt och sluta skilja sig eller skilja sig och så vidare, så jag kände att jag skulle ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag ska göra och jag gjorde det då gjorde han en (återvänd kärlekstavling) för mig. 48 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om förlåtelse. Idag är jag så glad och jag vill rekommendera den här stora stavningskanalen till någon som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes brutna relationer och äktenskap, maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Kontakta bara den stora "Dr Isikolo" Om du har några problem kontakta honom och jag garanterar dig att han kommer att hjälpa dig., gråta inte längre, kontakta den här kraftfulla stavningskanalen nu. Tack Dr Isikolo för att rädda mina trasiga relationer och tog min pojkvän tillbaka till mig! "Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  43. Dr Noble (templeofjoyandprosperity1@gmail.com) Tack för att du tog dig tid att lyssna på mig och svara på alla mina e-postmeddelanden. Jag känner mig känslomässig stark igen. Mitt självförtroende är tillbaka och jag ser tydligt fram min framtid. Jag är alltid tacksam för din hjälp för att återförena mig med min gamla kärlek.
    Kontakta honom via templeofjoyandprosperity1@gmail.com
    Whatsapp nummer +1 {405} 990-5764

    SvaraRadera
  44. Jag är mycket överraskad för den mirakulösa erfarenheten och underverk av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpt människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att ta tillbaka ex-älskare tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för ca 8 månader sedan och lämnade hem med allt jag hade, jag var förvirrad när han bara berättade för mig att le och ha ett viloläge som försäkrade mig om att Han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro på mina öron, han bad verkligen om att förlåta honom och göra löften på telefon, Han kom hem och fick mig också en väldigt trevlig gåva för honom för att bevisa hans kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han berättade bara att jag skulle dela de goda nyheterna över hela världen, Tja, om du behöver en effektiv och riktig stavning för någon p Roblem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans email: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  45. Efter att ha varit i relation till honom i sju år bröt han med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt , Jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för någon online och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som heter DR BEN som skulle kunna hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att försöka det skickade jag stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan två dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen var det runt 04:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskanalen som hjälpt mig med mitt eget problem och som skiljer sig från alla de falska de där ute. Vem som helst kan behöva hjälp av stavningskanalen, hans email: goodwillspelltemple@gmail.com du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

    SvaraRadera
  46. Lauriane När jag hittade Dr. Ilekhojie var jag i desperat behov av att föra min ex älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr.Ilekhojie via hans hemsida och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att ha försökt få det han ville ha han en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans . Strax efter att han gjorde sin stavning började min pojkvän skriva mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och sedan började han spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr.Ilekhojie hjälpte mig, är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ilekhojie till alla som behöver hjälp. E-post: gethelp05@gmail.com, Ring honom eller lägg till honom på whatsapp via: +2348147400259

    SvaraRadera
  47. Jag kan inte tro det med ett telefonsamtal jag gjorde till Dr Ilekhojie, jag fick min ex tillbaka till mig inom 48 timmar intervall. Jag hade läst några saker om Dr Ilekhojie innan jag ringde honom men jag visste inte att alla dessa saker var så exakta tills jag fick min ex tillbaka. Efter att ha fått min ex tillbaka lärde jag mig klokt att dela mitt vittnesbörd med var och en på den här webbplatsen som Dr Ilekhojie är en riktig och kraftfull stavningskrock som återuppbygger ett brutet förhållande eller ett äktenskap med kärleksspell. Har du gärna kontakt med Dr. Ilekhojie via Call eller Whats-App +2348147400259. eller email: (gethelp05@gmail.com)

    SvaraRadera
  48. Amelia Johansson26 juni 2019 kl. 08:35

    Hej alla, jag är Susan Stewart Från Los Angeles Kalifornien, jag är här för att vittna om min botemedel mot cancer. Jag trodde aldrig att Dr. JACOB DOUGLAS kunde bota min cancer; tills jag var botad med sina växtbaserade läkemedel, försökte jag nästan allt, jag kunde inte hitta någon lösning på min sjukdom, jag spenderade mycket pengar på att köpa droger mot cancer på sjukhus. och många mediciner, men till ingen nytta tills jag surfar på Internet när jag hittade ett utmärkt budskap från fru Paula Anderson som verkligen sa att hon hade diagnostiserats med cancer och hade botats av Dr. JACOB DOUGLAS i veckan. med hjälp av hans växtbaserade medicin undrar jag verkligen varför folk kallar honom den stora läkaren, jag visste inte att det var allt och det perfekta jobbet han gjorde, så jag kontaktade snabbt och han frågade mig några frågor och han sa en sak Jag kommer aldrig att glömma: Den som har kontaktat kommer att botas på mindre än tre veckor, så jag blev bedövad att höra honom säga det. Så jag gjorde allt han bad mig göra och han förberedde växtmedicinen och skickade den. till mig av DHL COURIER LEVERANS SERVICE. Jag fick växtmedicin efter 3 dagar. Han förklarade också för mig hur man använder örtmedicinen. Efter bara 3 veckors användning, jag var botad av cancer som han sa att jag skulle botas, den här sjukdomen dödade mig nästan, så jag gick till sjukhuset för ett test och doktorn sa att jag är negativ, jag är väldigt nöjd med läkning av DR . JACOB DOUGLAS, en infödd i antika Afrika. Tack, herrn, för ditt utmärkta arbete. Om du också behöver hjälp för någon typ av sjukdom, kan du kontakta honom via hans e-post ultimatesolutionspellcaster@gmail.com eller du kan ringa eller Whatsapp honom på +2348050676586.

    DOKTOR JACOB DOUGLAS KAN OSS BEHANDLA FÖLJANDE SJUKDOM:
    1. Hiv / aids
    2. HERPES
    3. KRAFT
    4. SLA
    5. Hepatit! B
    6. RAPPORTERA ÄLSKAR FÖR ATT LIKA DIG
    7.Kastning av kärleksspell
    8.Reparera brutna relationer genom sin kraftfulla stavmagi

    SvaraRadera
  49. Vänligen läs och kontakta Dr Ben om du behöver en kraftfull kärleksspell för att fixa ditt trasiga förhållande.
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade argumenterat och kränkt nonstop sedan dagen vårt första barn var tänkt, ingen kärlek eller lita på honom längre så han skilde mig. Och alla dessa har jag försökt på alla sätt för att få tillbaka honom, jag försökte också göra några olika stavtrådar här i mitt hemland, men ingen av dem kunde få Andro tillbaka till mig. Det var bara Dr Ben som garanterade mig en brådskande 48 timmars stavgjutning, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att tacka dig och tacka dig för att hålla dina löften och för att använda dina begåvade och stora makter för att få honom tillbaka hemma. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herre, för att hjälpa mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att vara en så stor stavning och för att ge mig en kärleksspell som har fört mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksspell för att ta tillbaka din ex vänliga kontakta Dr. Ben just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. goodwillspelltemple@gmail.com
    Whats-App eller ring honom +2348159101215

    SvaraRadera
  50. Mina namn är David Roko vill vittna om denna stora kärleksspellare som hjälpte mig att ta tillbaka min ex fru. Min ex fru och jag var där med ett missförstånd som ledde till vår uppbrytning, men jag åkte till henne flera gånger för att förlåt och acceptera mig tillbaka eftersom jag vet att jag förolämpade henne men varje gång jag åkte känner jag mig alltid mer djupt i smärta och plåga eftersom hon går alltid ut på mig och vill inte lyssna på vad jag måste berätta och jag kände mig så tom inuti mig, min ensamhet blev värst, tills denna trofasta dag jag surfar på internet såg jag ett vittnesbörd på internet som vitnade om Dr Isikolo bra jobb, jag kontaktade honom som han försäkrade mig inom 48 timmar för ett omedelbart resultat. Precis samma 48 timmar som han lovade min fru kom nu hemma och bad om förlåtelse att älska och vårda henne och barnen för alltid, är så glad och tacksam för Dr Isikolo. Min fru är galet kär i mig igen. Om det finns någon kropp där ute som är i svårigheter och behöver hjälp, vänligen kontakta Dr. Isikolo: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp / Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  51. Jag vill erbjuda råd till någon som söker hjälp om hur man återställer sin tidigare älskare efter en uppbrott eller skilsmässa! Dr. EZOMO är utan tvekan den bästa spellcasteren, och resultatet är 100% garanti. Efter 12 års äktenskap har min man och jag varit i flera slagsmål, en dag lämnade han mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte bara vara stark för barnen, men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fullt av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och varje kväll tänker jag på honom och jag skulle alltid vilja att han kom tillbaka med mig. Jag var verkligen upprörd och behövde hjälp, så jag letade efter hjälp på nätet och hittade en webbplats som föreslog att Dr. EZOMO kan hjälpa honom att komma tillbaka snabbt. . Då kände jag att jag skulle försöka. Jag kom i kontakt med honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde allt han sa att jag skulle göra, faktiskt följer jag ledtrådarna och gjorde en (kärleksspell) för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen och sa till mig att han saknade mig så mycket som de barn som jag trodde var en dröm, men när han ringde mig insåg jag att det är en verklighet, inte en dröm, Det var fantastiskt! Så här återvände han till mig och våra barn 2 dagar senare, med stor kärlek och glädje, och ber om ursäkt för hans misstag och för den smärta han hade orsakat mig och barnen under dagen var han borta från hemmet. Sedan, från och med den dagen, var vårt äktenskap redan starkare vid gryning före, allt tack vare Dr EZOMO. Han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min historia på Internet, att Dr. EZOMO är en sann och kraftfull spellcaster som alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn vid tidpunkten för besvär, om han är här och behöver sin Ex eller om din man flyttade med en annan kvinna, gråta inte längre, kan du också skicka det via e-post till: doctorkingtemple@gmail.com. Du kan också ringa det eller lägga till det i WhatsApp med detta nummer +1 (619) 512 9826, Dr EZOMOis en far för alla

    SvaraRadera
  52. Hej gråter du att din fru har lämnat dig och barnen till en annan man, du behöver inte gråta längre eftersom jag var i samma position tills jag hörde om DR ISIKOLO hur han har hjälp så många människor i deras relation idag jag kan djärvt rekommendera Dr, ISIKOLO till alla som behöver hjälp. Han misslyckades inte med mig, jag tror också att han inte kan misslyckas med dig också. han är verkligen en mirakelarbetare. Jag har försökt så många stavhjul och psykiska efter att min älskare lämnade mig. DR ISIKOLO var den enda stavningskastern som kunde hjälpa mig. Det här är verkligen ett välståndstempel där du kan få tillbaka din ex-älskare. DR ISIKOLO kastade en kärleksspell och min fru förändrades för gott, han gjorde henne till en bättre kvinna och distanserade alla hennes hemliga älskare. Jag är glad att ha en enad familj, det kunde inte vara möjligt utan DR Isikolos ansträngning. Min fru är tillbaka med full av kärlek och uppriktighet och det hände bara på 48 timmar. Ta kontakt med DR ISIKOLO för relationshjälp Skicka honom till;
    isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp / Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  53. Vem som helst som har upplevt känslomässigt hjärtat kommer att förstå hur jag känner och kommer att förstå hur jag gick till någon längd för att få älska livet i mitt liv tills jag träffade Dr Isikolo, det kände allt omöjligt och jag har börjat förlora hoppet på att få Patrik tillbaka eftersom han lämnade och sa till mig att han aldrig ville se mig igen i sitt liv och jag har varit häxan bakom hans brist på framsteg och han kan inte utvecklas i livet. men efter att ha träffat den stora dr Isikolo för att uppfylla sina krav på mitt arbete, gav han mig min älskare tillbaka inom 48 timmar och det var något jag aldrig kände mig möjligt längre eftersom jag blev ett skrattlager till alla hemma och jobbar även med hans verksamhet associerat skrattade åt mig och kallade mig namn men nu är han tillbaka till mitt liv. nu ler jag när mitt äktenskapsinbjudan ges till dem för att även få hjälp från den här god manens email på isikolosolutionhome@gmail.com och berätta för honom att Magret länkar dig och jag tror att du gör det så att det kommer att få ett slut på hela ditt förhållande problem eller Whatsapp / Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  54. Detta är mitt vittnesbörd om Dr Isikolos goda arbete som hjälper mig. Jag är Mihaela Vid från Grekland. Och jag är ledsen för att sätta detta på nätet men jag kommer att behöva av den här världens toppspellare som tog tillbaka min man som lämnade mig under de senaste 3 åren, jag träffade så småningom den här mannen på en bloggplats som skickades av en av kunden för hjälp , jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavningskastare som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavningskramen för att berätta för mina problem. På bara 2 dagar var min man tillbaka till mig. Jag vill bara säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga stavningskastern, herre, allt du sa, har skett och tack sir. Vänligen vill jag berätta för alla som letar efter en lösning på problemet, jag rekommenderar dig att vänligen kontakta denna stavningskastare, han är riktig, han är kraftfull och vad stavningskastern säger är vad som kommer att hända, för allt vad stavningskastret berättade jag kom överens. Du kan vänligen kontakta honom på: hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  55. Hej jag är Allison Howarts Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. email: ogagakunta@gmail.com du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall eller vad är han på +2348069032895
    1) kärleksspell
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässa Spells
    4) Äktenskapsstavar
    5) bindande stavning
    6) Breakup Spells
    7) Förbanna en förälskad älskare
    8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
    9) vill tillfredsställa din älskare
    Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
    ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  56. När jag hittade Dr. Paul var jag i desperat behov av att föra min ex-älskare tillbaka. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så fort och jag hade inte något i situationen alls. Han dumpade mig efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr.Paul genom hans hemsida och han berättade för mig vad jag måste göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag försett vad han ville ha, kastade han en kärleksspell för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans . Strax efter att han gjorde sin stavning började min pojkvän skriva mig igen och kände mig hemsk för vad han bara satte mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i sitt liv och han vet det nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och sedan började han spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr. Paul hjälpte mig, är min partner mycket stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Paul till någon som behöver hjälp. E-post: astoriashrine @ gmail com, Ring honom eller lägg till honom på whatsapp via: +2349051441669

    SvaraRadera
  57. Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt i mitt liv och jag behöver dela detta stora vittnesbörd. Mitt tack går till den stora Dr Isikolo för att ta mig tid för att hjälpa mig att kasta stavningen som tog min man hem till mig, som plötsligt förlorade intresse för mig efter en månad engagemang, men idag är vi lyckligtvis gift med ett barn och vi är mer lyckligare än aldrig tidigare, jag var verkligen chockad och förvånad när min man knäböjde sig för förlåtelse och för att jag skulle acceptera honom tillbaka. Jag är väldigt kortfattad av ord och glad och jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till du Dr Isikolo du är en Godsent att återställa brutna förhållandet. han tycker om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få sina exälskare tillbaka, sluta missbrukande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsvänner och mer, kontakta honom idag och låt honom visa dig underverk och förvåning över hans kärlek Stavningssystem. Han levererar resultat till sitt bästa i riktigt stavgjutning, maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp / Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  58. TESTIMONY ON HOW I GOT PREGNANT. I was married at 26 and immediately tried to get pregnant. When I was unable to conceive I had blood tests for fertility and was told that I had an FSH (follicle stimulating hormone) of 54 and would not be able to have children. Even though the doctors knew that I had been diagnosed with Hashimoto's thyroiditis since age 20, no one bothered to check my thyroid levels. my TSH was measured at .001. My Synthroid dosage was lowered. a friend advise me to contact a Herbal doctor D ISIKOLO who help with fertility with her medicine, i collected her contact an explain my situation to her she prepared for me a herbal medicine which i took as describe I by her. became pregnant very quickly, I had a successful pregnancy. I have my baby March 2017. to get pregnant at age 35 with my 2nd child in May 2019, thank you sir , this is her email contact if you require her help isikolosolutionhome@gmail.com. you can email him if you need his assistance in your relationship or any other Case.
    1) Love Spells
    2) Lost Love Spells
    3) Divorce Spells
    4) Marriage Spells
    cure for CANCER,
    ASTHMA,
    IMPOTENCE,

    Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
    through isikolosolutionhome@gmail.com or call or whatsapp him his direct line +2348133261196

    SvaraRadera
  59. Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa trasiga förhållanden tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  60. Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa trasiga förhållanden tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  61. Mitt namn är martin Marisa från Kanada, jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig onlinespel som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig, När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min make som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa trasiga förhållanden tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsmål, graviditet stavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  62. Jag är här för att ge vittnesbörd om hur den här kraftfulla stavagaren som heter Dr Ilekhojie hjälpte mig att fixa mitt förhållande. Jag var hjärtbruten när min fästmö sa till mig att han inte längre är intresserad av att gifta sig med mig eftersom en annan dam har använt en svart magi på honom. Jag grät och grät varje dag, tills det blev så illa att jag räckte till Internet för att få hjälp, det var när jag läste en recension om det stora arbetet för Dr Ilekhojie och sedan kontaktade honom för att få min kärlek och mitt liv tillbaka, han hjälpte mig att kasta en kraftfull kärleksförtrollning och till min största överraskning efter 24 timmar med att göra den kärleksförtrollen kom min fästman tillbaka på knäna och bad mig förlåta honom. Vi är nu lyckligt gift och all tack till Dr Ilekhojie Wonders för att hjälpa mig rädda min relation kan du kontakta Dr Ilekhojie via hans e-postadress: gethelp05@gmail.com eller WHATSAPP honom på +2348147400259

    SvaraRadera
  63. Jag är här för att kommentera mitt personliga möte med en stavbeslag som har hjälpt mig att återställa harmonin i mitt äktenskap och han har också gett mitt liv en ny mening. Jag vill att ni alla ska veta att prästmanuka hjälpte mig att återställa freden i mitt äktenskap som förstördes återställdes och min man är tillbaka till huset och har tagit fullt ansvar för familjen och även han har blivit befordrad på kontoret med hjälp av präst manuka ord är helt enkelt inte tillräckligt för att säga tack. Du är verkligen en välsignelse för människovänlig prästmanuka. om du vill träffa den här mannen och få ditt problem att lösa hans e-postadress är lovesolutiontemple1@gmail.com Mrs.barbara

    SvaraRadera
  64. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp 2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

    SvaraRadera
  65. Jag vill tacka Dr Isikolo, en mycket kraftfull stavagare som hjälper mig att föra min man tillbaka till mig, för några månader sedan har jag ett allvarligt problem med min man, så långt han lämnade huset, och han började träffa en annan kvinna och han stannade hos kvinnan, jag försökte allt jag kan för att få honom tillbaka, men all min ansträngning var värdelös tills den dag då min vän kom till mitt hus och jag berättade för henne allt som hade hänt mellan mig och min man, då berättade hon mig av en kraftfull stavskärare som hjälper henne när hon var i samma problem. Jag kontaktar sedan Dr Isikolo och berättade för honom alla tänkande och han sa till mig att inte oroa mig själv igen att min man kommer tillbaka till mig efter att han har kastat en stava på honom, jag trodde att det var ett skämt, efter att han hade avslutat kasta trycket, berättade han för mig att han just hade slutat kasta trycket, till min största överraskning inom de två dagarna, min man kom verkligen tillbaka och bad mig förlåta honom, om du behöver hans hjälp kan du kontakta honom med hans e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller VIBER honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  66. Dr Isikolo är en riktig stavbeslag, han är så kraftfull, unik och fantastisk. Dr Isikolo återställde lyckan i mitt liv igen genom att föra min man tillbaka till mig med sina krafter. Jag kontaktade honom och han gav mig fullständig information om förfarandena för hur han återförenar mig och min man igen och jag följde och han återförenade oss igen om 48 timmar och min make avbröt skilsmässa som han redan började. Dr Isikolo är en begåvad och en mycket kraftfull god man och om inte för honom, vad skulle mitt liv vända sig till? Dr Isikolo får dina goda gudar fortsätta att välsigna dig för dina goda gärningar. Dr Isikolo-ord kan inte uttrycka hur mycket du har gjort för mig och jag tror att till och med tusen ord inte kommer att räcka för att beskriva dina bra bra verk. Om du står inför något andligt problem rekommenderar jag att du inte gråter, bara kontakta Dr Isikolo på hans e-postadress eller hans webbplats och han kommer att lösa alla dina problem. Kontakta honom på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta honom och få din lösning nu. Tack Dr Isikolo för att du verkligen är mirakulös.

    SvaraRadera
  67. Jag är verkligen glad att jag har blivit botad från herpes simplex-virus med örtmedicinen från DR ISIKOLO. Jag har lidit av denna sjukdom de senaste 2 åren och 7 munnen utan lösning tills jag kom över e-postmeddelandet till denna läkare som har botat så många människor med sin örtmedicin, jag väljer också att ge honom en chans att hjälpa mig och min man, han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det vänligt, och han gav oss sin örtmedicin och riktade mig till hur jag använder den, Jag följer också hans bruksanvisning och han ber oss ta en kontroll efter 1 vecka och 4 dagar som jag gjorde, till min största överraskning vårt resultat blev negativt, vi är verkligen glada att det finns någon som den här läkaren som är redo att hjälpa när som helst varje dag. Till alla läsare och tittare som tvivlar på detta vittnesmål, sluta tvivla om det och kontakta denna läkare om du verkligen har en och se om han inte kommer att hjälpa dig. Jag är inte en dum kvinna som jag kommer ut till allmänheten och börjar säga vad någon inte har gjort för mig och jag vet att det finns vissa människor där ute som verkligen lider och skadar sin familj bara på grund av dessa sjukdomar. Han berättade också för mig att han har botat mot dessa sjukdomar som listas nedan: DIABETER, cancer, HEPATITIS, HIV / AIDS SIPHILIS, humant papillomavirus (HPV), cerebrospinal meningit, Chagas sjukdom, Alzheimers sjukdom, schizofreni eller någon typ av sjukdom alls. så du kan skicka honom till isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  68. Jag läste en kommentar online från en USA-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
    Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    lyckligtvis för mig kom jag över Dr.Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
    Jag är gift i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
    kontakta honom via hans personliga amail {herbalisthome01 @ gmail. com}
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare och vara rik.
    * Magi för framgång och marknadsföring och Bär ditt eget barn.
    * lycklig charm - BUSINESS STAR, Penis and Breast Enlargement.
    * avdelningar - SKYDDSHAK, och lång livslängd.
    * förbannelse upplösning, fri från kidnappning och att döda.
    * andlig rening, fettförbränning och bantning.
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN, Stroke and Virgnal decharge.
    * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
    Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    {Herbalisthome01 @ gmail. com}

    SvaraRadera
  69. Jag läste en kommentar online från en USA-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
    Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    lyckligtvis för mig kom jag över Dr.Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
    Jag är gift i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
    kontakta honom via hans personliga amail {herbalisthome01 @ gmail. com}
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare och vara rik.
    * Magi för framgång och marknadsföring och Bär ditt eget barn.
    * lycklig charm - BUSINESS STAR, Penis and Breast Enlargement.
    * avdelningar - SKYDDSHAK, och lång livslängd.
    * förbannelse upplösning, fri från kidnappning och att döda.
    * andlig rening, fettförbränning och bantning.
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN, Stroke and Virgnal decharge.
    * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
    Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    {Herbalisthome01 @ gmail. com}

    SvaraRadera
  70. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa den här artikeln just nu. Efter att ha varit i ett förhållande med Abeg Erickson i flera år, han gick upp med mig, men jag ville ha honom tillbaka så mycket, för jag älskade honom , Jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag har förklarat att jag hellre skulle kontakta ett stavar som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag hade den typen av person som aldrig tänkte på en stava inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det var ett problem innan tre dagar, han kastade Love stavningsdelen i luften och förvånansvärt andra dagen var det omkring 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att han svarade på telefonsamtalet och han var så ledsen för allt som hände . Jag var så glad att vi började leva tillsammans lyckligt. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  71. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i juni i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Jag heter Alenka Egon från USA. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om en stavbeslag eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 år utan kontakt. Jag läste om DR ISIKOLO från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän till mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag ​​och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, Kontakta DR ISIKOLO för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Skicka e-post till honom på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp / Viber honom på: +2348133261196

    SvaraRadera
  72. Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
    Jag fick äktenskapet Spell casting-programmet av en andlig far Dr.Oduduwa var mycket hjälpsam som min äktenskap healer
    Han kunde föra tillbaka min ex man hem till mig, det var en överraskning för mig, jag vill gärna förklara hur det hela händer,
    Min make var väldigt kärleksfull och omtänksam till en början, men han ändrade för några månader sedan han fick ett nytt jobb i Stockholm stad och han flyttade till att bo där han träffade en ny dam, de blev kär och började fuska på mig varje gång han flyttade in att bo med henne i ringde mig på telefon för att be om ursäkt precis omedelbart efter den dag kärleksförtrollen lanserades, mitt ex kom tillbaka hem för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir mer bättre, intressant och söt. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail com)
    Idag är alla mina bekymmer över. detta är en positiv avsikt jag måste dela här här, eftersom jag tror så mycket att Dr.Oduduwa kärlek stavkanal kommer att hjälpa någon här att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden.

    SvaraRadera
  73. min ex man återvänder hem till mig efter att ha läst en liknande historia kommentar online blogg hur man återställer trasiga kärleksförhållanden.
    Jag visste aldrig kärlek stavning del för att återvända ex kärlekspartner tillbaka förrän för några dagar sedan min ex kom hem hem ber om ursäkt till mig.
    Slutligen hittade jag en omedelbar lösning för att förena tillbaka till ex kärlekspartner. det fungerar för mig .. Jag är säker på att det kommer att fungera för dig också om du provar idag ...
    (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)

    SvaraRadera
  74. Goddagskompisar, mitt namn heter Antonio Laura från Lund-Sweden, en professionell lektor, undervisar vid Stockholms universitet, jag är 45 år Läs mitt sanna livsvittnesbörd om hur jag återställde tillbaka kärlek och förtroende i mitt äktenskap, jag har goda avsikter att denna information kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka trasigt hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka att älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och några muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inga problem att allt kommer att gå bra innan tre arbetsdagar, jag följde noggrant all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad för min man har vägrat att ringa mig eller sms till mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt till mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig har han blivit ringd och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och fram till idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)

    SvaraRadera
  75. Min ex och jag blev 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de berättade för mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var eländig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon visste om en kraftfull stavstång som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han skulle hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta trolldomen så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa kom till. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  76. Mitt namn Jönsson Björkman, form, Kristianstad (Sverige) Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i den ena gräset tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans e-postadress: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera
  77. Kontakta Dr Isikolo på isikolosolutionhome @ gmail om du vill få din make, fru, pojkvän och flickvän tillbaka nu och återfå din lycka.
    Jag är verkligen nöjd med den här tjänsten Dr Isikolo tillhandahåller mig. Jag är en av de människor som sa, jag kommer aldrig att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst ”för att hjälpa mig med mina problem minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag Jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter Dr Isikolo. Jag skulle aldrig på en miljon år ha trott att jag skulle skriva ett brev som det här, men när jag nästan förlorade Andre i en av våra dumma slagsmål (han bröt upp med mig), Jag trodde att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. Jag läste ett vittnesbörd av en man som heter Taylor Borg om honom som säger att hur Dr Isikolo hjälper honom att komma tillbaka är ex-hustru inom 48 timmar. Jag skickar snabbt e-post till honom. Han gjorde en (Lover spell) för mig. 48 timmar senare kom min (ex pojkvän) till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala och vår kärlek är nu starkare att han inte kan göra utan att vara med mig. Jag och min pojkvän bor tillsammans lyckligt igen. Dr Isikolo är den bästa onlinespel som är kraftfull och äkta. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur denna magi fungerar, men allt jag vet är att det fungerar !! Andrew och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam över att Dr Isikolo skickar e-post till honom isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  78. Hej allihopa!
    Min ex och jag blev 1 år och 2 månader sedan och jag var sex månader gravid. Vi båda älskar varandra och det var en chock för mig och det bröt verkligen mitt hjärta. Jag försökte ringa honom och båda hans linjer kopplades bort. Jag försökte nå honom på sociala nätverk men han raderade mig från dem. Jag försökte nå hans föräldrar och de berättade för mig att deras son sa att han inte älskar mig och inte vill se mig och att de inte vet vad som är fel. Jag grät och grät varje dag för jag älskade honom väldigt mycket. Tills jag födde och barnet var ett år gammalt kunde jag inte få min kärlek tillbaka. Återigen var jag förvirrad. Jag vet inte vad jag ska göra och jag tappade också jobbet och jag har inga pengar att ta hand om barnet. Jag var olycklig i livet så jag grät till min syster och berättade för henne mitt problem och sa att hon kände till en kraftfull stavhjul som hjälpte henne när hon inte kunde bli gravid. Jag kontaktade honom via e-post och han sa att han kommer att hjälpa mig och berättade för mig att en kvinna kastade en besvärjelse på min man och sa att han skulle hjälpa mig att bryta stava så min man kommer tillbaka till mig och blir min för alltid. Det var en stor överraskning för mig att allt det han sa inträffade på 48 timmar. Min man kom tillbaka till mig omedelbart och sa att jag skulle förlåta honom. Jag skickar ett mycket stort tack till den här kraftfulla och riktiga stavskäraren. Jag ber för honom att leva länge och göra mer av hans underbara arbete. Om du har någon form av problem som stör dig i livet måste du kontakta den här kraftfulla stavskäraren! Han kan hjälpa dig. Han kommer inte att göra dig besviken, jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  79. Goddag vänner, mitt namn är Antonio Laura från Israel, jag är en läkare av yrket Kirurg, jag är 45 år, läs noga mitt vittnesbörd om hur jag återställde ex kärlek inom två dagar av kärleksdel ljus stavningsbön, jag har goda avsikter att dela denna goda nyhet här ute, för jag vet att den här informationen kommer att hjälpa någon som läser detta just nu att läka brustet hjärta och återställa förlorat kärleksförhållande inom två dagar. Min stoy kan vara likadan, jag var gift med Antonio fyra år, förra månaden han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket eftersom vi hade två små barn tillsammans och jag älskar honom så mycket att jag inte kan leva utan honom, jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på jobbet, hon är min goda vän och hon rådde mig att snarare kontakta en kärlek stavningskärna som kan hjälpa mig att stava kärlek tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller kan fungera, jag hade inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalens e-postmeddelande som hon gav mig och få muniter efter att jag fick ett svar Dr.Oduduwa sa till mig att han kan hjälpa mig att få tillbaka min man, det var inga problem att allt kommer att gå bra innan tre arbetsdagar, jag följde noggrant all hans instruktioner om vad jag ska göra hemma under mitten av natten kärlek spell bön. Oduduwa lanserade en Love-stavningsdel i luften och förvånansvärt andra dagen var den omkring 06.00. Min make kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad eftersom min man vägrat att ringa mig eller smsar mig de senaste tre veckorna, plötsligt ringde han för att be om ursäkt för mig och han sa att han kommer att återvända hem för att besöka mig och mina barn snart. Ända sedan den första dagen han ringde mig, han har ringt och smsat mig varje dag, idag ringde han att jag svarade på telefonsamtalet och han sa igen att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle förlåta och återvända till honom som kärlekspartner, att han älskar mig så mycket. Jag är så glad och fram till idag började vi leva tillsammans lyckligt som en familj. min djupa tacksamhet går till Dr.Oduduwa för hans begåvade krafter för att återställa trasiga äktenskap och föra tillbaka ex kärlekspartner inom två dagar kärlek stavning bön som fungerar. Jag rekommenderar honom varmt för alla som söker brådskande återställande av kärlek (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  80. mitt namn är raheal från Seattle WA. Jag har varit frånskild i 2 månader efter att jag var gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. Hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tänkte att min make skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i california berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrade att lämna tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att han försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. Det har gått fyra dagar nu och han vill ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. Han sa att han skulle dö och om jag inte skulle ta tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

    SvaraRadera
  81. Jag är mycket överraskande för den mirakulösa upplevelse och underverk av Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen, hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att föra tillbaka exälskaren tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan, och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och ha en vila för att försäkra mig att han hanterar allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro på mina öron, han bad verkligen att jag skulle förlåta honom och löfte på telefon, Han kom hem och fick också en mycket trevlig gåva bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig. Jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Isikolo och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Tja, om du behöver en effektiv och verklig stavagare för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e-post isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp / Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  82. Jag är fru SARAH ANTHONY från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv till var och en. Jag var gift med min make Anthony, jag älskar honom så mycket att vi har varit gift i sju år med två barn. När han åkte på semester till Frankrike, hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han sa till mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag berättade för henne mitt problem. Hon berättade för mig att inte oroa mig för att hon hade ett liknande problem förut och presenterade mig för en man som heter profeten TAKUTA som kastade en förtrollning på sin ex-pojkvän och förde honom tillbaka till henne efter 3 dagar. Maria ber mig att kommunicera med profeten TAKUTA. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få min man tillbaka och han ber mig att inte oroa mig för att hans förfäder gudar slåss för mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man till mig och berättade för mig att han letade efter saker med mig igen, han förvånade mig när jag såg honom och han började gråta förlåtelse. För närvarande är jag den lyckligaste kvinnan i världen med vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans e-post: (takutaegbedie@gmail.com) .eller whatsapp .. honom i detta nummer. (+ 2348165186811) . Kontakta honom om alla problem, till exempel:
    (1) Om du vill att ditt ex ska komma tillbaka
    (2) om du alltid har dåliga drömmar.
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill ha ett barn.
    (5) växtbaserade läkemedel
    (6) Du vill bli rik.
    (7) Du vill binda din man / hustru för att vara hans för alltid.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Låt människor lyda dina ord och göra vad de vill
    (10) ETC-fall-lösning
    Kontakta honom igen på (takutaegbedie@gmail.com) eller whatsApp .. honom på detta nummer. (+ 2348165186811). och välsigna

    SvaraRadera
  83. HUR JAG HAR MITT EX EX KONSEKVIK MED HJÄLPEN AV DR ODION ...... Hej alla, jag heter Robert Jason, efter 15 års äktenskap bodde jag och min fru lyckligt tillsammans vi älskade varandra så mycket och jag älskade min familj de var min högsta prioritet, tills en morgon hade jag och min fru ett litet argument som jag vet att alla par har eftersom det inte finns några perfekta par i den här världen efter argumentet jag gick på jobbet när jag kom hem kunde jag inte hitta min fru och våra barn, hon packade också sina väskor och barnens och lämnade jag försökte ringa henne men jag kunde inte nå henne, jag gick till hennes väns hus men de kunde inte säga mig var de skulle hitta henne, jag var frustrerad Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började dricka alkohol varje dag och natt. Jag slutade gå på jobbet, det var en svår sak för mig eftersom hon och mina barn betyder allt för mig att det var som att en del av min kropp lämnade mig, jag kunde inte fungerar bra, en dag surfar jag på internet när jag såg ett vittnesbörd om någon som vittnade om en man c alled Dr. ODION och hur han tog tillbaka sin fru inom tre dagar, jag tänkte inte två gånger om det jag messaged honom och berättade för honom allt som hände mellan mig och min fru och han sa att han tycker att mitt problem är mycket lätt för honom att lösa han sa också att jag skulle lita på honom att min fru kommer tillbaka och jag sa till honom att jag litar på honom och han bad om lite information som jag gav honom, 3 dagar senare kom min fru hem hem med barnen att jag var så förvånad över att se henne att det var som en dröm för mig började hon gråta och ber om ursäkt för mig. Jag sa till henne att det är okej, jag förlåter henne att hon är glad att hon är tillbaka, vi lever nu lyckligt tillsammans. Om du är hjärtbruten för att din fru eller make lämnade dig, kontakta honom via hans e-post för någon form av dödsstavning, skyddsstavning och även för att lösa rättsfall. (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

    SvaraRadera
  84. Vad kan jag säga, jag skottas av ord om inte för Dr Isikolo jag skulle inte ha varit nöjd nu, han gjorde en underbar sak för mig att jag inte kan hålla mig ensam är inte den typen av människor du kommer att hjälpa efter bra arbete de kommer att rena bort att varför jag varje dag låter människor där ute veta att det finns en mäktig stor man som du, som någonsin kommer att tro att Rita min flickvän fortfarande kan komma tillbaka till mig och tigger om knäna efter att ha levt mig på 7 månader Dr Isikolo gjorde ett jobb för mig som fick mig att tro att det finns verkliga kraftfulla stavskärare där ute men är bara tålmodig att ha en kraftfull som Dr Isikolo jag kan bevisa det för alla som vill kontakta den här stora mannen kommer inte att ångra det för Dr Isikolo tog tillbaka min älskare inom 48 timmar efter att jag har blivit lurad av de onlinespel som har letat efter människors pengar men just nu planerar jag att gifta mig med henne är så glad tack mycket tack Dr Isikolo jag uppskattar verkligen jag ber att du gör samma sak för människor som behöver hjälp f rom dig. än en gång tack mina vänner där ute i alla slags problem du försöker kontakta Dr Isikolo och diskutera det med honom och se vad som kommer att hända härnäst, här är e-postmeddelandet: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på 2348133261196.

    SvaraRadera
  85. Vänligen läs och kontakta även DR ISIKOLO om du behöver en kraftfull kärleksformulär för att fixa ditt trasiga förhållande.
    Jag fick en skilsmässa från min man när jag var sex månader gravid med mitt andra barn. Vi hade kranglat och grälat oavbrutet sedan dagen som vårt första barn blev undfanget, ingen kärlek eller förtroende från honom längre så han skilde sig från mig. Och alla dessa whiles, jag har försökt alla olika sätt att få honom tillbaka, jag har också provat några olika trollspelare här i mitt land, men ingen av dem kunde föra Richard tillbaka till mig. Det var bara DR ISIKOLO som garanterade mig en brådskande casting av 48 timmar, och han försäkrar mig att min man kommer att vara med mig igen. Jag skriver för att ge mitt tack och djupa tacksamhet till dig för att ha hållit dina löften och för att använda dina begåvade och stora krafter för att föra honom hem. Jag var glad att veta att du är specialiserad på att återförena älskare. Tack, herr, för att du hjälpte mig genom de värsta tiderna i mitt liv, för att du var en så stor stava caster, och för att ha gett mig en kärlek som har gett mig så mycket glädje i mitt äktenskap. Min man är tillbaka och lovar att aldrig lämna mig igen. Om du tvivlar på hans förmåga, lita på mig. Du borde ta en chans. Det lönar sig på sätt som du aldrig ens kunde föreställa dig. Om du är deras just nu och du behöver en kraftfull och brådskande kärleksformulär för att få tillbaka ditt ex vänligen kontakta DR ISIKOLO just nu är han det enda svaret för att återställa ditt trasiga förhållande eller äktenskap. isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196

    SvaraRadera
  86. Hur den här stora mannen som heter Dr Isikolo hjälpte mig att få tillbaka min älskare inom 48 timmar. min älskare som gick upp med mig sedan i maj i år och all min ansträngning mot honom visade sig vara abort. Jag älskar honom så mycket att när jag ser honom med en annan tjej kommer jag att bli arg. så en dag gick jag igenom internet när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna hur det här stora mannamnet DR ISIKOLO hjälpte henne att komma tillbaka med sin man, så tur för mig han tappade kontakten med mannen, så jag ringde snabbt till nummer han inte valde jag mailade honom efter ca 2 timmars tid då han ringde tillbaka mig och han svarade min e-post. Jag förklarade allt för honom och han gav mig fullständig information om processen och vad jag skulle göra. så han berättade att han behöver vissa saker för att göra bönerna för mig som jag gjorde jag gjorde mitt bästa för att få för honom för att säkerställa att mina böner är klar och inom 48 timmar när han redan försäkrade mig kom min älskare tillbaka till mig och bad Jag ber om förlåtelse, han älskar mig nu, vårdar mig och han lovar att han aldrig kommer att lämna mig igen. allt tack vare DR ISIKOLO, du kan också skicka e-post till honom: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196 och vara säker på lösningen eftersom han helt enkelt är den bästa du kan hitta var som helst.

    SvaraRadera
  87. Hej alla jag är Valentina och är här för att dela det underbara arbete som Dr ODION gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr ODION som hjälper människor med relation och äktenskapsproblem genom kärlekens magt, till att börja med tvivlade jag på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

    SvaraRadera
  88. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    SvaraRadera
  89. Hej, jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Mohammed kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Mohammed. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Mohammed verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: monicaspiritualtemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: +2348134493948

    SvaraRadera
  90. Min pojkvän lämnade mig för en annan tjej. Jag behövde honom desperat tillbaka eftersom jag älskade honom så mycket. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. när jag bläddrade via internet, stötte jag på ett särskilt vittnesbörd om denna bra DR EDO-hjälp att få ex tillbaka snabbt och stoppa en skilsmässa eller uppdelning och så vidare, så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (return Love spell) för mig. 28 timmar senare kom min pojkvän tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Idag är jag så lycklig och jag vill rekommendera den här stava spellisten för alla som verkligen behöver en brådskande lösning på hans eller hennes trasiga relationer och äktenskapet skicka e-post till honom på: edolovespelltemple@gmail.com. Kontakta helt enkelt den stora "DR EDO". Om du har problem kontaktar du honom och jag garanterar att han kommer att hjälpa dig. gråt inte längre - kontakta den här kraftfulla stavhjulet nu. Tack DR EDO för att du har räddat mina trasiga relationer och tagit min pojkvän tillbaka till mig! ”Maila honom till: edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

    SvaraRadera
  91. För bara några veckor sedan gick jag igenom samma relationproblem / massor av missförstånd med min make, vi har varit gift i över 6 år, det var verkligen sött och ibland sent förra året var det så hemskt eftersom min man började fuska på mig och tittade för ett sätt att skiljas från mig, vi delades upp tre månader efter och vi kom tillbaka igen första kvartalet i år, precis förra månaden han helt lämnade mig med våra två barn bakom utan att säga ett ord. Jag var så förvirrad och undrade vad som kunde ha gått fel. Tidigare deltog vi båda par i äktenskaplig rådgivning / seminarier och slutligen bestämde jag mig för en terapeut men till ingen nytta, jag älskar den här mannen och jag vill ha honom tillbaka så desperat om inte på grund av mig själv men för barnens skull kommer de att sakna honom och jag vet inte hur jag kunde förklara saker för att förstå dem. Jag läste en inläggskommentar på nätet hur en Los Angeles-baserad journalist hittar verklig kärlek efter 9 års förhållande hjärtslag och hon gifte sig omedelbart några veckor efter att Dr.Oduduwa lunchade en förtrollning för henne att hitta sann kärlek och gifta sig. Jag hade turen att har tillgång till den personliga e-postadressen till den andliga helaren och en kärlek-spell-caster.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. så jag skickar ett meddelande till Oduduwa e-postadress jag kopierade på blogginläggets kommentar. Jag förklarar min relationssituation till oduduwa och han lovade att hjälpa mig att föra min man hem. Jag försökte för det finns inget annat jag kunde ha gjort för att få honom tillbaka hem omedelbart på kort tid. så överraskande fick jag ett telefonsamtal från min man efter tre månader att han lämnade hemmet utan ett ord eller ett meddelande, jag var så glad och jag plockade snabbt upp hans telefonsamtal och han försäkrade mig att han kommer att komma nästa dag, lo och se han kom hem igen igår och ber om ursäkt, men framför allt är jag glad idag är han hemma till mig och våra vackra barn, detta är min största glädje i året. Jag bryr mig inte riktigt om vad som betyder att det blir gjort men jag tror att jag inte ens spenderade mycket pengar som folk kanske tror. Jag följer bara Oduduwas instruktioner och jag gjorde vilken uppoffring eller stavningsprocess som krävs för att jag gjort det. nu när jag pratar med dig nu bor jag och min man båda lyckligt tillsammans för alltid.Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek. Jag gjorde allt mänskligt för att föra honom hem för att älska mig igen, jag fick hjälp och hjälp av Oduduwa, den inhemska spirituella helaren med en magisk förtrollning.
    Jag är tacksam och tacksam till den stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker. Dr.Oduduwa personliga mobila Whassap-nummer:
    Endast WhatsApp: +79268011965

    SvaraRadera
  92. Hej och välkommen till Spotcap Global Loan Services, jag heter Claudia Klein, jag är långivare och även lånekonsult.

    Behöver du stort finansiell förstärkning? behöver du ett lån för olika ändamål? om ditt svar är ja, kommer jag att råda dig att kontakta mitt företag via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | och ha ett lån på ditt konto inom 24 timmar eftersom vi tillhandahåller utmärkta lånetjänster över hela världen.

    Vi erbjuder alla typer av lånetjänster, vi erbjuder både långa och kortfristiga lån och du kan också låna upp till 15 miljoner euro. Mitt företag hjälper dig att uppnå olika mål med ett brett utbud av låneprodukter.

    Vi vet att det alltid har varit ett enormt problem att få ett legitimt lån För individer som har ekonomiska problem och behöver lösning på det, tycker många att det är så svårt att få kapitallån från sina lokala banker eller andra finansinstitut på grund av högt intresse ränta, otillräcklig säkerhet, skuld till inkomstkvot, låg kreditpoäng eller andra skäl

    Inga fler väntetider eller stressande bankbesök. Vår tjänst är tillgänglig dygnet runt - du kan få ett lån och slutföra dina transaktioner när och var du än behöver

    Vi tillhandahåller lånetjänster i världsklass 24 timmar. För frågor / frågor? - Skicka ett mail till | spotcapglobalservices@gmail.com | eller meddela oss på WhatsApp: +4915758108767 | & Få ett svar på ett ögonblick.

    Din familj, vänner och kollegor behöver inte veta att du har lite kontanter, bara skriva till oss så får du ett lån.

    Din ekonomiska frihet är i dina händer!

    SvaraRadera
  93. Jag heter Antonio luara, från Stockholm - Sverige, jag är läkare av yrke. Detta är en väldigt glad dag i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min sanna kärlekspartner hemma. Dr. Oduduwa hjälpte mig med magiskt kärleksförtryck för att återställa min ex pojkvän tillbaka efter 2 års separation. Han är hemma till mig nu vi älskar varandra mer än någonsin tidigare. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp från honom via kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
    Jag rekommenderar uppriktigt Dr. Oduduwa att kontakta denna spiritualist - Love spell portion till ....
    * få tillbaka din ex kärlekspartner,
    * återställa kärleksförhållande mot förlust
    * förena trasiga äktenskapsförhållanden
    * magisk kärlek för att komma tillbaka
    * sluta skilsmässa
    * Älskar stava för att undvika att fuska par
    * Älskar stava för att sluta dela
    * Talisman ring för kärlek dominans.
    * magisk stavring för kärlek. etc.
    e-postmeddelande kommunikation med Dr.Oduduwa alla dina problem är över inom några dagar efter att kärlek stavning delaktivering för dina räkning.
    Jag gjorde det ett försök, magiska kärlek stavning del tillbaka min ex kärlekspartner inom 2 dagar. det fungerar till mitt bästa.

    SvaraRadera
  94. Godvänner, jag heter Anna Sjoberg, från Stockholm, jag är läkare på Sahlgrenska universitetssjukhuset i Sverige. Jag är gift i över 6 år med två barn, mitt förhållande till Sjoberg, min man var till en början söt, romantisk och senare blev mardröm fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskar på mig och letade efter ett sätt att få en snabb skilsmässa, vi uppbruten före 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek. Jag älskade min man så mycket. Jag vill inte förlora honom till en annan dam. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att känna sig illa mot mig längre .. Jag ville bara att han skulle vara hemma för att älska mig för alltid. Jag förklarade min situation för en vän på jobbet, min vän Jennifer hon berättade för mig att snarare kontakta hjälp av en kärleksstiftare som heter Dr.Oduduwa från afrikana nation med magisk kärlek spell del bön för att återvända tillbaka ex love, att han har kraftfull begåvad charm för att få tillbaka kärlek och förtroende i alla trasiga äktenskap eller trasiga kärleksförhållanden, jag trodde och provade och det fungerar för mig, jag skickar e-postmeddelande till Dr.Oduduwa via hans personliga mailkontakt nedan;
     {Dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}.

    Dr.Oduduwa svarade på mitt meddelande, han sa att kan hjälpa till att få tillbaka min ex kärleksman med omedelbar charm kärleksdel på två dagar, jag var mycket glad att hitta den här mannen som hjälpte mig, jag följde alla hans instruktioner noggrant steg för- stegböner och besvär som jag själv gjorde i mitt hus med ljus på natten. Oduduwa berätta allt jag kan göra hemma under nattbönerna älskar stavningsprocessen. Jag gjorde allt enligt anvisningarna. det började fungera för mig eftersom jag inom några timmar senare fick ett telefonsamtal från min man, jag var så förvånad och chockad eftersom han har slutat ringa eller skicka meddelanden till mig sedan de senaste 3 månaderna, nu gör jag omedelbart en kärlek stavningsböner min make Andrea kom hem för att be om ursäkt för mig, jag är så glad över hur kärleksdel fungerar positivt på min man inom 2 dagar han är hemma. Just nu lever min man och jag båda lyckligt tillsammans i kärlek mer än någonsin tidigare. Jag är glad åt den stora mannen Dr.Oduduwa för hans begåvade talanger. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa.
    Jag rekommenderar uppriktigt Dr.Oduduwa till alla som vill återställa förlorade kärleksförhållanden eller kärleksförhållanden för att hitta verklig kärlekspartner.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  95. Kärlek är vacker när du har någon att dela den med. 💝💝 Dr Ekpen ogiogun är en mycket äkta spellcaster och en mycket unik och kraftfull man av visdom. Jag kunde inte bli gravid eftersom jag hade fertilitetsproblem. Min man skilde mig från det för det. Jag var så orolig och grät alltid och jag tänkte till och med på att döda mig själv, men en vän till mig introducerade mig för en stor man vid namn Dr. Ekpen ogiogun som också hjälpte henne med hennes problem. Hon gav mig sin e-post och jag kontaktade henne och förklarade allt. Han försäkrade mig att han skulle hjälpa mig och jag borde inte oroa mig. Dr. Ekpen ogiogun väckte glädje i mitt liv och min familj igen genom att föra min man med hans andliga krafter, genom att göra mig gravid, genom att bota min systers cancersjukdom, genom att även bota min kusins ​​HIV-virus med sina speciella krafter, och han gjorde också min styvbror vinner ett lotteri på 2 miljoner dollar. Dr. Ekpen ogiogu är verkligen en begåvad, fantastisk och mycket bra man som verkligen vet hur man gör sitt jobb bättre och, om inte för honom, hur skulle mitt liv vara? Dr. Ekpen ogiogun, tack så mycket och jag kommer aldrig att sluta prata om hans fantastiska verk. Ord kan inte uttrycka hur mycket bra de har gjort för mig och min familj och jag tror att till och med tusen ord inte räcker för att beskriva deras goda gärningar. Om du behöver andlig hjälp, varför springer du inte till Dr. Ekpen ogiogun? Kontakta bara Dr. Ekpen ogiogun i hans e-post: (ekpenogiogunspellcaster@gmail.com) Och han hjälper dig. Dr Ekpen ogiogun är ofarlig, säker och pålitlig, så kontakta honom nu och få hans lösning. Tack Dr. Ekpen ogiogun, jag är mycket tacksam att kontakta dig nu, ekpenogiogunspellcaster@gmail.com eller ditt WhatsApp-nummer +2348108933275 ..

    Vittnat av Bridget Helen

    SvaraRadera
  96. Detta är mitt vittnesbörd om det goda arbetet med Dr Fasoya som hjälper mig, jag är Alberto Grace från Spanien. Jag är ledsen för att ha lagt detta på nätet, men jag kommer att behöva, av den här världen topp stavaggregat som förde tillbaka min man som lämnade mig under de senaste tre åren träffade jag så småningom den här mannen på en bloggsida som skickades av en av kunderna för hjälp. Min man gav ut alla tecken på att han hade en affär men jag valde att leva i förnekelse och ignorera dem. Han behandlade mig dåligt och slutade visa mig den kärlek och tillgivenhet som fick mig kär i honom i första hand

    Jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavhjul som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavskärmaren för att berätta för honom om mina problem på bara två dagar var min man tillbaka till mig, jag bara vill säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga stavskärmaren, allt jag berättade för mig har kommit fram och tack, herr, snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, jag råder dig att vänligen kontakta detta stava caster, han är verklig, han är kraftfull och oavsett vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt vad stava caster berättade för mig kom till. Du kan vänligen kontakta honom på: hans e-postadress är (fayosasolusionhome@gmail.com) eller direkt på whatsapp +2348151918774

    SvaraRadera
  97. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  98. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation igen. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  99. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

    SvaraRadera
  100. HUR MY EX-WIFE ÄR TILLBAKA MED HJÄLP AV DR ALASHIRA Hej alla, jag heter Robert Jason, efter 15 års äktenskap bodde min fru och jag lyckligt tillsammans, vi älskade varandra så mycket och Ilovedmy familj, det var min prioritet , fram till morgonen när min fru och jag hade ett litet argument att alla par vet väl eftersom det inte finns några perfekta par i världen efter argumentet att jag gick på jobbet när jag kom hem kunde jag inte hitta min fru och barn, hon också och det från barnen och vänster.Jag försökte ringa henne men jag kunde inte nå henne. Jag gick till hennes väns hus men de kunde inte säga mig var de skulle hitta henne. Jag var strukturerad. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började dricka alkoholevery day och på natten slutade jag gå på jobbet.Det var en svår sak för mig eftersom hon och mina barn betydde för mig att det var som om en del av min kropp hade blivit smäll. Jag kunde inte fungera bra, en dag tittade jag på Internet när jag såg vittnesbörden från någon som vittnade för en man c sa läkaren Alashira och hur tog tillbaka sin fru på tre dagar, jag tänkte inte på det två gånger. Jag skickade honom ett meddelande och berättade för honom allt som hade hänt mellan mig och min fru och han sa att han fann mitt problem väldigt easytosolve, healso toldme totrusthim att min fru skulle komma tillbaka och jag berättade för honom att jag litade på honom och han bad om information som jag gav honom. Tre dagar senare återvände min fru hem med barnen. Jag blev så förvånad över att se att det liksom drömde för mig, undvika att gråta och ber om ursäkt, jag sa till henne att det är okej, jag förlåter henne att jag är glad över att hon är tillbaka, vi lever nu lyckligt tillsammans. Om ditt hjärta är trasigt eftersom din fru eller din man släpper efter dig, alla stava, skyddsstav och alsoto resolvea fall kontakta den här kraftfulla mannen som heter Dr ALASHIRA, contacthim via e-post; (dr.alashirao1@gmail.com) eller så kan du också använda det på whatsap +2348034395438

    SvaraRadera
  101. Det är sant att många av stavhjulet är falska, det här är den enda kniven som kunde återlämna min flickvän till mig förra veckan efter att några falska trollspelare tog mina pengar. Försök att kontakta Dr Alashira han hjälper dig att tro mig E-MAILdr .alashirao1 @ gmail.com eller whatsapp / viber +2348034395438 om du behöver hans hjälp ... Tack.

    SvaraRadera
  102. Efter 5 års äktenskap med min man med 2 barn, började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig en kär kärlek, flera gånger hotar han att skiljas från mig om jag vågar låta mig fråga om hennes affär med andra familjer , Jag var helt förödad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en internet-caster som heter DR.Alashira som hjälper människor med problemförhållanden och äktenskap med kärleksformuleringarnas krafter, jag tvivlade till en början på om det finns något sådant, men jag beslutade att prata , när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att starta ett ut ur kärlek och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra kvinnor och hans med mig för gott och på riktigt.Kontakt denna kärlek caster för att lösa ditt förhållande eller äktenskapsproblem idag via: dr.alashirao1@gmail.com eller direkt WhatsApp: +2348034395438

    SvaraRadera
  103. Drygt ett år trodde jag att mitt äktenskap var över efter en enorm kamp med min fru, hon tittade på mig i ögonen och sa att det var över mellan oss, jag var deprimerad i mer än en månad jag kunde inte göra någonting, jag kunde inte gå till mitt arbete heller. min fru flyttade ut och umgås med en annan man i en grannstad, jag bad om ursäkt och pratade förnuft i henne men hon skulle inte lyssna på mig längre. Jag älskar henne så mycket och vi hade två vackra barn tillsammans, jag vill ha henne tillbaka men jag visste inte hur möjligt det kommer att bli. Jag fortsätter söka överallt och söker råd och råd för äktenskap för att vinna tillbaka hennes kärlek. Jag har spenderat så mycket pengar på trollspelare att de alla misslyckades mig förrän nyligen, en vän till mig som heter Maria från USA, introducerade mig för en riktig magisk kärlek spellcaster Oduduwa från Afrikan nation. Jag har också läst bra kommentarer på bloggar om Oduduwas stora krafter för att återställa tillbaka kärlek och förtroende för äktenskap, få tillbaka förlorad kärlek och sluta skilja sig. Jag skickar e-postmeddelande till Oduduwa för att få tillbaka min fru hem. Jag tackar Oduduwa, en spirituell helare för att ha gett mig de verktyg och hjälp som jag behövde för att rädda mitt äktenskap. Två dagar senare efter spell lunch, ringde min fru på telefon för att be om ursäkt, hon kom tillbaka exakt som Oduduwa sa det. Idag är jag själv och fru, vi är glada i kärlek mer än någonsin tidigare, vi är tillbaka tillsammans som lycklig familj.
    Vilken underbar upplevelse att dela kärlek med min själsfrände. Oduduwa är den som gjorde detta möjligt med sin magiska kärleksstava som kan utföra följande magiska stavläkning och restaurering; ...
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare
    - Tända ljus Kärleksförtroll för att föra tillbaka ex make / return ex fru
    - Honey Spell för att sluta fuska och sluta ligga i ett förhållande
    - Fred Love Spell för att få tillbaka Förtroende för din relation
    - Stavekrafter om du vill föda ditt eget barn
    - Vit magisk trollformulering för att stoppa skilsmässa / separationsformulär.
    - röda ljusstakar stavar för att betala tillbaka pengar som någon äger dig
    - Goog-luck spell spell.
    - stavning för att få snabb jobbfrämjande på kontoret.
    - Examinationsframgång Stava.
    - Traditionella örter och rötter för att bota cancersjukdomar och botas mot HIV / AIDS
    Dr.oduduwa personlig på en kommunikationskanal via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  104. Allt tack vare Dr Ajayi kunde jag återfå min man, det verkar som en dröm när det hände för att vi var separerade i nästan ett år och den perioden var bland min värsta stunder i livet eftersom jag verkligen älskar min make. Jag säckade honom för att komma hem för att vara med mig och mina barn men han vägrade. Min vän Doris berättade för mig hur hon kunde vinna tillbaka sin man med hjälp av stavagern Dr Ajayi eftersom de gick igenom skilsmässa, hon sa att han hjälpte henne att få tillbaka fred i sitt hem. Jag har inget annat val än att ge stavbeslagen Dr Ajayi ett försök, jag skrev honom på hans WhatsApp-nummer: +2347084887094 och förklarade saker för honom. Han berättade för mig att vara lugn och vissa saker som behövs för att återfå mitt hem följde jag hans instruktioner, efter tre dagar av trollformeln kom min man hem med en stor nallebjörn och bad mig förlåta honom för alla hans fel och utifrån det till denna dag har min familj fyllts av kärlek. Kontakta Dr Ajayi stavsagare idag, han har lösningar på alla livsproblem, var inte blyg för dina problem, du bör kontakta honom på WhatsApp: +2347084887094 eller E-post: drajayi1990@gmail.com för en varaktig lösning.

    SvaraRadera
  105. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  106. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  107. Jag tycker om att läsa några trevliga artiklar på andra liknande bloggar som detta, att dela information över gloden är kraftfulla verktyg för att rädda vår värld. fin vacker blogg och all information på denna blogg är utbildande, inspiration och bra att läsa. För några dagar sedan läste jag om kärlek, äktenskap och relationer och hur man kan få det att fungera efter parets separering på en blogg, jag fick reda på hur man återställer trasiga äktenskapsförhållanden med kärlek spell magi för att återvända ex kärlekspartner, jag trodde aldrig riktigt på magiska kärleksstava skulle återställa min man så snabbt som möjligt, jag hade rädsla för tvivel och jag har också kontaktat kärlek spell caster online och även se på youtube kanaler hur man gör kärlek spell i mitt eget hus helt själv, jag har gjort ett par kärlekspolicy, men ingen fungerar kanske fick jag inte rätt. För bara några dagar sedan tittar jag på youtube-kanalen hur man fångar tillbaka ex love partner; (Https://www.youtube.com/watch?v=NTICYzyITLA)
     
    Jag bevittnar samma omedelbara resultat efter att ha utfört kärleksstava på min ex man att återvända hem till mig och två barn som vi hade tillsammans, efter två dagar vi utför kärlek stavningsprocedur med ljus sticks ljus och andra material, jag började se positiva förändringar i min make , han började ringa mig på telefon och skicka textmeddelanden med ursäkt och han fixade ett datum för att träffas för middag i går kväll, det var därför jag tyckte att det var rätt att dela mitt vittnesbörd om hur jag fick min man att återvända hem efter 2 månader av separationen. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig också. Jag är så glad över att ha min man hemma och mina barn är så glada som en familj.

    Notera; Kärleksförtryck fungerar direkt för de människor som är allvarligt beslutna i hjärtat att återställa tillbaka ex och stärka kärleksförhållanden / äktenskap och familjens hem att återförenas som en.
    Magic Love Spell-praxis är väldigt enkelt, enkelt och säkert utan någon bieffekt, det finns inga sidofara i kärleksstavning för att få tillbaka tidigare kärlekspartner hem, det är mycket bra för gifta par att leva lyckligt under en livstid. Kärlek stavning incantation bön är vad alla eller enskilda individer kan göra på egen hand respektive hemma, så att du kommer att bli guilded och ge instruktioner från varje steg för steg i kärlek stavningsprocedur .. Kanske har du gjort lite kärlek stavning lansering tidigare och du gjorde inte få några bra svar för att föra tillbaka din ex kärlek hemma, då är du väldigt tur att läsa den här artikeln online här, skicka snabbt meddelande till kontaktinformationen här ute för att kommunicera med stormästaren Oduduwa som hjälper dig och ger dig all moral och instruktioner som hjälper dig genom alla kärleksstämningsprocedurer med rätta innan några timmar du är klar, omedelbart börjar du se ett bra resultat, först kommer din ex-kärlekspartner att ringa dig på telefon för att be om ursäkt, och omedelbart berätta honom vad han ska göra , han kommer att lyda och svarar på vad du säger honom att göra, de följer, du har kommando över honom att börja komma hem. mer är möjliga genom att få brådskande lösning, hjälp och rådgivning genom förfarandet för kärlek stavning vänligen kontakta (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  108. Muchas gracias Dr. Ilekhojie! Estoy tan sorprendido con el gran resultado de tu hechizo. El hechizo de amor que hiciste por mí comenzó a manifestarse de inmediato. Mi esposo regresó a mí ahora con tanto amor y felicidad. Se arrepintió de su acto y prometió quedarse conmigo para siempre. ¡Nunca he tenido tanta alegría! Dr. Ilekhojie, sus hechizos son los mejores! Las palabras no pueden agradecerle lo suficiente. "” ¿Necesita ayuda?

    WhatsApp Dr Ilekhojie en +2348147400259 o envíe un correo electrónico a info@gethelps.online y gethelp05@gmail.com Sitio web: https://gethelps.online

    SvaraRadera
  109. Tack så mycket Dr Ilekhojie! Jag är så chockad över ditt fantastiska trollresultat. Kärleksförtrycket du gjorde för mig började omedelbart manifestera Min man är tillbaka till mig nu med så mycket kärlek och lycka. Han var ångerfull för sin handling och lovade att stanna hos mig för alltid. Jag har aldrig haft så mycket glädje! Dr Ilekhojie dina trollformler är störst! Ord kan inte tacka dig tillräckligt. "" Behöver du hjälp?

    WhatsApp Dr Ilekhojie på +2348147400259 eller e-post info@gethelps.online och gethelp05@gmail.com Webbplats: https://gethelps.online

    SvaraRadera
  110. Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... Jag är Ann Earnis från norra Carolina USA. med hjälp av denna stavmästare kom min man som lämnade mig ut de senaste 3 åren tillbaka, jag träffade så småningom den här mannen på en bloggsida av en av är klienter för hjälp, jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavhjul som han visste om och han gav mig sin whatsapp att skriva till stavskärmaren för att berätta för honom mina problem. På bara två veckor kom min man tillbaka till mig. Jag vill bara säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga spellagaren, sir allt du berättade för mig har skett och tack sir. Snälla, jag vill berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, att vänligen konsultera denna stavcaster, han är verklig, han är mäktig och vad stava caster berättar är vad som kommer att hända, eftersom allt vad stavcasteren berättade för mig kom att passera. Du kan vänligen kontakta honom på: whatsapp +2349015088017

    SvaraRadera
  111. Det här är mitt vittnesbörd om chef Eli Dodorus bra arbete som hjälper mig .... Jag är Ann Earnis från norra Carolina USA. med hjälp av detta stavmästare kom min man som lämnade mig ut de senaste tre åren tillbaka, jag träffade så småningom den här mannen på en bloggsida av en av är klienter för hjälp, jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavhjul som han visste om och han gav mig sin whatsapp att skriva till stavskärmaren för att berätta för honom mina problem. På bara två veckor kom min man tillbaka till mig. Jag vill bara säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga spellagaren, sir allt du berättade för mig har skett och tack sir. Snälla vill jag berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, att vänligen konsultera den här stavskärmaren, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stavskärmaren berättar är vad som kommer att hända, för allt det som stavstjärnan berättade för mig kom att passera. Du kan vänligen kontakta honom på: whatsapp +2349015088017

    SvaraRadera
  112. Hej, jag är här för att sprida denna goda nyhet till hela världen om hur jag fick min exkärlek tillbaka. Jag blev galen när min kärlek lämnade mig för en annan tjej förra månaden, men när jag träffar en vän som presenterar mig för DR ISIKOLO, den stora budbäraren till orakelet som han tjänar, berättade jag mitt problem till DR ISIKOLO om hur min ex kärlek lämnade mig och hur jag behövde få ett jobb i ett mycket stort företag. Han sa bara till mig att jag har kommit till rätt ställe om jag skulle få min hjärta önskan utan biverkningar. Han berättade för mig vad jag behöver göra, efter att det hade gjorts. Under de kommande två dagarna ringde min kärlek till mig på telefonen och sa ursäkta att jag levde mig innan nu och även under en vecka efter att min kärlek ringde mig till Jag ber om förlåtelse, jag kallades till intervju i mitt önskade företag om jag behövde arbeta som verkställande direktör. Jag är så glad och överväldigad att jag måste berätta detta för hela världen att kontakta DR ISIKOLO på följande e-postadress isikolosolutionhome@gmail.com och få alla dina problem att lösa .. Inget problem är för stort för att han ska lösa..Kontakt honom direkt på isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  113. TACK Dr Isikolo för att restaurera min lycka och min familj tillsammans. WHATSAPP +2348133261196.
    Hej, jag är Rosa Antoine. Efter att jag har varit i ett fackförbund som kallas äktenskap med min make i flera år, misshandlade han och förstörde kärleken vi delade och lämnade mig. Jag gjorde allt för att komma tillbaka till honom men allt var förgäves, jag ville ha honom så illa tillbaka för jag älskade honom. så jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en stavhjul som hjälpte henne att skicka en trollformel som fick henne gravid och föra tillbaka sin man. Jag hade inget annat val än att prova det. Jag skickade med trollstavstjärnan som heter Dr Isikolo på whatsapp och han försäkrade mig att det inte fanns några problem och att allt kommer att gå bra. Han berättade för mig allt som krävdes som jag presenterade och så han kastade trollformeln för mig och förvånansvärt efter 48 timmar kallade min man mig aplogizing för allt som kom som en enorm och överväldigande glädje. Jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt att han ville att jag skulle återvända till honom. Han sa också att han älskade mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. så alla som behöver hjälp vid alla slags problem kan också kontakta den här riktiga och väldigt äkta spellaster på isikolosolutionhome@gmail.com. Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196 kontakta denna fantastiska man idag och få dina problem löst 100%.

    SvaraRadera
  114. Jag läste några vittnesbörd om en kärleksstava av Dr Isikolo om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina exälskare inom 48 timmar. Med vänlig hälsning tänkte jag bara om det var verkligt och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom eftersom jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit isär i ett par månader, jag saknade verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få honom tillbaka men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig under de kommande 48 timmarna, Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade ögonen för att föreställa sig hur mycket vi har delat tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. Som jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var till och med före vår bryt upp. Allt tack till Dr Isikolot för det överdrivna arbete som han har gjort för mig genom att hjälpa mig att komma tillbaka med min ex pojkvän. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolo postadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontakta honom om du har en älskare som du verkligen vill ha så illa tillbaka, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  115. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

    SvaraRadera
  116. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

    (1) Sluta skilsmässa.
    (2) End Barrenness.
    (3) Lycka till stava.
    (4) Äktenskapspell.
    (5) Bli av med andliga problem.

    SvaraRadera
  117. Efter 5 år i äktenskap med min make med 2 barn, började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem med kärleksformuleringarnas krafter, jag tvivlade till en början på om det någonsin existerar men beslutade att prova, när jag kontaktar honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: (isikolosolutionhome@gmail.com) eller direkt Whatsapp +2348133261196

    SvaraRadera
  118. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  119. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  120. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  121. VERKLIGA OCH KRAFTFULLA KÄRLEKAR SPELLER SOM FUNGERAR SNABBT VITTNESTER OM DR. DAVIS ENIBOKUN SPELL CASTER.

    JENNIFER WASHINGTON FRÅN USA,
    läka från krossat hjärta "Kärleksförtrollning från DR. ENIBOKUN tog tillbaka min man" kontakta enibokunspelltemple@gmail.com för att hjälpa dig att få din ex-älskare tillbaka snarast efter upplösning / skilsmässa "Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i ett gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle träffa sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt med sorger och smärtor för att jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han kunde komma tillbaka till mig, jag var verkligen orolig och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag kom över en webbplats som föreslog att Dr Enibokun kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt. Så jag kände att jag borde ge honom ett försök. Jag kontaktade honom och han sa till mig vad jag skulle göra och jag gjorde det gjorde han en kärleksförtrollning åt mig. 28 timmar senare, min man rea lly ringde till mig och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och barnen. Sedan från den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Enibokun. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Enibokun är den verkliga trollformeln som jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa sina barn i svårigheter, om du är här och du behöver ditt ex älskare tillbaka eller spara ditt äktenskap snabbt. Gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla trollformeln Dr. Enibokun nu. Här är hans kontakt: enibokunspelltemple@gmail.com, (Webbplats: https://enibokunspelltempl.wixsite.com/website-1Cell, Phone / Whatsapp: +1(941)217-7764).

    SvaraRadera
  122. Detta är ett stort ögonblick i mitt liv på grund av den hjälp som Excel har gett mig genom att hjälpa mig att få tillbaka min man med sin magiska kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Excels e-post på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min nuvarande. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Excel verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP DAN KONTAKTA LÄKARE EXCELERAR NU VIA E-POST: Excellovespell@hotmail.com.com ring / whatsapp +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  123. Detta är ett stort ögonblick i mitt liv på grund av den hjälp som Excel har gett mig genom att hjälpa mig att få tillbaka min man med sin magiska kärleksförtrollning. Jag var gift i 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte skilsmässa men när jag kom över Excels e-post på internet förklarade jag min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu för att min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara med mig och kan inte göra någonting utan min nuvarande. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilket fantastiskt firande. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Excel verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP DAN KONTAKTA LÄKARE EXCELERAR NU VIA E-POST: Excellovespell@hotmail.com.com ring / whatsapp +1 (859) 429 1007

    SvaraRadera
  124. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverk av Dr Igbinovia som har spridit sig på internet och över hela världen, hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex-älskaren, jag berättade för honom om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade, jag blev förbryllad när han bara sa till mig att le och vila för att försäkra mig om att han kommer att hantera allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen ringde min man till mig, jag blev bara så chockad, jag svarade på samtalet och trodde inte mina öron, han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade i telefon, han kom hem och fick mig också en mycket trevlig gåva bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig, jag var så glad att jag var tvungen att ringa Dr Igbinovia och tackade honom, han sa bara att jag skulle berätta de goda nyheterna över hela världen, ja, om du behöver ett effektivt och riktigt pariserhjul för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Igbinovia på hans e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller ring / WhatsApp / Viber honom +2349071864129. Ge inte upp den du älskar Oavsett vad ......

    SvaraRadera
  125. Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  126. Jag heter Dion, jag vill dela med mig av min erfarenhet av hur jag får tillbaka min man efter uppbrottet och jag vill att alla kvinnor ska luta sig och kopiera min lösning eftersom det kommer att hjälpa dig mycket.
    Efter 5 år att gifta sig med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och träffa andra damer och visade mig, kall kärlek, vid flera tillfällen riskerar jag skilsmässa om jag vågar höra om hans affär med andra damer, jag blev helt förstörd och förvirrad tills min gamla vän berättade om en trollkarl på nätet som heter Dr.Sango som hjälper människor med äktenskapsförhållanden genom kärleksformulär, jag tvivlade inledningsvis om en sådan sak ens fanns, men jag bestämde mig för att prova det när jag kom i kontakt med honom, hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu slutade han att träffa de andra damerna och mig med mig i bra och verklig Kontakta detta fantastiska budskap om kärleksformulär för att få ditt förhållande eller äktenskapsproblem löst idag, kontakta Dr Sango via; spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  127. Jag är från Ghana mitt namn Parle, jag kommer att låta världen få veta om den store mannen
    Dr.Sango har gjort det för mig igen, vilket hjälpte kvinnan att hitta sin man tillbaka. Jag vill låta världen veta om Dr.Sango, som förde mig tillbaka till min tidigare älskare när jag trodde att det redan var förlorat hopp. Dr.Sango använde all sin kraft för att trolla fram ett leende i mitt ansikte, så han tog Micheal fru till sitt hjärta, tänkte jag för mig själv, som det verkade för mig när min fru kom tillbaka till mig och bad mig att knäböja och be henne . i slutet av mitt liv har jag blivit älskad mer än jag någonsin har väntat, och så har jag gått med på att låta världen veta om Dr.Sango, så det här är en fantastisk trollformulering. Hur som helst, vad jag gjorde var att mejla upp honom och han hjälpte mig, och upp till 48 timmar fick jag resultatet, vilket fortfarande förvånar mig. Har du problem med återhämtning? din partner gick upp med dig och du älskar och vill alltid? Har du problem med ekonomin? behöver inte hjälp från någon annan, kontakta Dr.Sango idag, jag ger dig 100% garanti, det kommer att hjälpa dig mycket, det hjälpte mig mycket. Dr.Sangos e-postadress är: spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  128. Mitt namn är Alimot från Albanien
    Citerar du smärtsam skilsmässa eller skilsmässa? Ta in din tidigare vän, din tidigare vän, din tidigare make, din tidigare make och skydda henne för alltid. Min man lämnade mig för 4 månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts med sjukdom, sorg och sorg, så det här var min första smek, som jag har strävat efter hela mitt liv. En av mina vänner berättade för mig att senare, när han såg några bevis, ringde tränaren Dr.Pellar. OCH. Jag har saknat honom i fyra månader och han är redan så het att han inte vill se att jag försökte allt för att få tillbaka honom och all min ansträngning misslyckades, jag skickade min far och mamma till honom, jag skickade alla mina vänner till honom gick jag till och med till hans land för att be hans familj till honom och till min förvåning är att en av min vän som jag bad om att tigga honom för mig är huvudpersonen som träffade min pojkvän bakom mig. snälla lita aldrig på någon i det här livet.
    En av våra anställda på kontoret presenterar mig för Dr.Pellar och hon sa att han var personen som fick tillbaka sin man men jag samlade e-postadressen men jag trodde inte att jag bara försökte och gillar att spela som drama min man pojkvän kom tillbaka och vi är glada nu och vi gjorde vårt bröllop förra året och vet du vad? Jag har nu min pojke och min man köpte mig Rangerover-sport förra veckan. Jag är väldigt glad.
    mitt råd till dig är att när som helst som du står inför några problem i ditt äktenskap eller dina barn eller på ditt kontor försöker du kontakta Dr.Pelar via hans e-post; drpellar@gmail.com

    SvaraRadera
  129. Att bryta upp är smärtsamt, ibland låtsas vi vara bra, men det gör vi inte, genom att kämpa för att få tillbaka vår nära och kära, vi kämpar också för att få tillbaka vår glädje och lycka. När min fyraåriga vän slog sig med mig kunde jag knappt prata utan att gråta. Jag kände mig avvisad och deprimerad och visste inte heller vad jag skulle göra. Jag visste inte om jag kunde få tillbaka honom och ångest var outhärdlig. Jag surfade på internet och när jag läste artiklar och webbplatser om otaliga trollformler, kom jag över en hög herre). Jag ville ha vårt förhållande tillbaka, Dr.Pellar försäkrade mig om att min vän skulle komma tillbaka till mig. Jag följde sedan instruktionerna och planerna som Dr.Pellar har skapat för mig, och inom en vecka var vi tillsammans igen och så kär! Jag vet att det inte alltid händer så snabbt, men Dr.Pellar sa att trollformlerna är effektiva och det hände! socialiseras i trollformlerna som gör en följeslagare gravid för att läka någon sjukdom eller sjukdom, vinna ETC-lotteriet, jag kommer aldrig att glömma hur han hjälpte mig. Maila honom på drpellar@gmail.com så kommer rättegången att övertyga dig

    SvaraRadera
  130. Mitt namn är Alimot från Albanien
    Citerar du smärtsam skilsmässa eller skilsmässa? Ta in din tidigare vän, din tidigare vän, din tidigare make, din tidigare make och skydda henne för alltid. Min man lämnade mig för 4 månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts med sjukdom, sorg och sorg, så det här var min första smek, som jag har strävat efter hela mitt liv. En av mina vänner berättade för mig att senare, när han såg några bevis, ringde tränaren Dr.Pellar. OCH. Jag har saknat honom i fyra månader och han är redan så het att han inte vill se att jag försökte allt för att få tillbaka honom och all min ansträngning misslyckades, jag skickade min far och mamma till honom, jag skickade alla mina vänner till honom gick jag till och med till hans land för att be hans familj till honom och till min förvåning är att en av min vän som jag bad om att tigga honom för mig är huvudpersonen som träffade min pojkvän bakom mig. snälla lita aldrig på någon i det här livet.
    En av våra anställda på kontoret presenterar mig för Dr.Pellar och hon sa att han var personen som fick tillbaka sin man men jag samlade e-postadressen men jag trodde inte att jag bara försökte och gillar att spela som drama min man pojkvän kom tillbaka och vi är glada nu och vi gjorde vårt bröllop förra året och vet du vad? Jag har nu min pojke och min man köpte mig Rangerover-sport förra veckan. Jag är väldigt glad.
    mitt råd till dig är att när som helst som du står inför några problem i ditt äktenskap eller dina barn eller på ditt kontor försöker du kontakta Dr.Pelar via hans e-post; drpellar@gmail.com

    SvaraRadera
  131. Jag heter Josephine. Jag är här för att hjälpa till behöver alla problem har

    en lösning när du fyller rätt
    person !! Var inte rädd för att det finns en stor man från GUD

    och lösare av andliga problem,
    Problemet med äktenskapet, uppdelningen av huset, direkt
    framgång, returnera det du någonsin har tappat etc. WhatsApp på
    +2348115720823
    E-post. dralahalah@gmail.com.
    dina problem kommer att lösas omedelbart. Han gör det

    följande:
    1) Läkning av kärlek
    2) Förlorade kärlek
    3) Skilsmässor
    4) Äktenskapets magi
    5) Anslutningens magi.
    6) Separationsbesvär
    7) Rita en tidigare älskare
    8.) Du vill bli befordrad i ditt kontor / lotteri magi

    WHATSAP +2348115720823 dralahalah@gmail.com

    SvaraRadera
  132. Jag heter Edith Wood, jag vill berätta för alla om Dr. ALASHIRI, den stora mannen som inom 24 timmar återvände min man till mig med sina krafter, som en kraftfull trollformell, om du behöver hjälp på något sätt. Jag råder dig att kontakta honom via WhatsApp eller Viber Chat: +2348115720823. Mail: dralahalah@gmail.com. Hon har makten att lösa alla problem, förhållanden, kärlek eller sjukdomar. Så bra och riktigt att det tog tillbaka min man som lämnade mig för 9 år sedan ... tack för att du delade mitt vittnesbörd med mig. Kontakta dr alalahala .. whatsap-nummer +2348115720823 ..

    SvaraRadera
  133. Jag fick precis tillbaka min före detta man med hjälp av Dr ALASHIRA kärleksspecialister.
    Min man lämnade mig för en annan kvinna, det var bara 3 års äktenskap. Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag ville ha tillbaka honom. Jag lovade honom, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta guiden för att hjälpa mig att trycka trollformeln för att få honom tillbaka, jag hade inget annat val än att försöka. han försäkrade mig om att det inte var några problem och att allt skulle bli bra i 48 timmar. Han förtrollade och återställde kärleken och förbindelsen mellan mig och min man och återvände till mig efter 48 timmar. Jag är fortfarande glad över resultatet av hans arbete. Sluta gråta, kontakta DR ALASHIRA för hjälp. Här är hans kontakt, e -post: dralahalah@gmail.com Du kan WhatsApp honom och på +2348115720823

    SvaraRadera
  134. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Tja, om du behöver en effektiv och verklig stavcaster för problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  135. Det är så ofta; du är kär i någon och vill att de ska lägga märke till dig ... eller så går du igenom ett svårt "uppbrott" och vill att han eller hon ska komma tillbaka ... eller så är du ensam och letar efter någon speciell eller läkare sa att du kan inte bli gravid och du vill bli gravid eller letar du efter tvillingar. Allt beror på vad du vill. Om du är ensam och vill hitta ny kärlek finns det en trollformel för dig. bara kontakta Dr Jasper i Gmail, hon är bäst: doctorjaspermagic@gmail.com, eller kontakta henne på WhatsApp: +2349150316084

    SvaraRadera
  136. hej alla i den här bloggen, jag vill tacka Dr jasper doctorjaspermagic@gmail.com den stora trollformleren som hjälpte mig att få tillbaka mitt ex efter att jag blivit lurad av fyra trollformler som påstår att de är äkta och äkta, jag kontaktade denna fantastiska trollformler vid den punkt då jag tappade hoppet om att jag inte kan få tillbaka min man igen, jag gjorde precis vad den här mannen bad mig göra och till min största förvåning händer allt på det sätt som den här fantastiska trollformaren sa till mig att det kommer att hända. min man som inte har ringt mig den senaste månaden ringde mig precis efter att Dr Jasper Malo förtrollade honom, och jag förvånar verkligen att det fortfarande finns bra trollformler som Dr Jasper Malo som är så kraftfull. Jag är verkligen glad idag att se min man tillbaka till mig och till och med älska mig mer än någonsin innan jag träffade honom. Jag kommer inte att förlåta mig själv om jag lämnar den här bloggen utan att tappa e-postadressen till den här fantastiska trollformaren för de av er som kan behöva hans hjälp att kontakta honom. så här är e-postadressen till denna fantastiska trollformler: doctorjaspermagic@gmail.com kontakta henne nu och alla dina problem kommer att vara borta för alltid

    SvaraRadera
  137. Jag vill att världen ska känna en stor man som de flesta känner som voodoo-herre, som har den perfekta lösningen på problemen med relationer, äktenskap och hälsofrågor. Den främsta anledningen till att jag gick till voodoo lord var för att söka en lösning på att få tillbaka min man och för att bli gravid eftersom min man lämnade mig för att jag inte kunde bli gravid efter 14 års äktenskap. Jag läste nyligen några vittnesmål på Internet om att vissa människor har skrivit om voodoo Lord, och jag blev mycket nöjd och bestämde mig för att be om hjälp. Han gjorde jobbet perfekt genom att få min man att komma tillbaka till mig och be om förlåtelse, några månader senare blev jag gravid. Nu är jag en stolt mamma till tvillingar, en pojke och en flicka, och min man har aldrig slutat älska mig och vi lever väldigt lyckliga tillsammans. Jag kan inte sluta publicera hans namn på Internet på grund av det goda arbete han gjorde för mig. Alla som behöver hans hjälp bör kontakta honom via e-post [voodooconnect60@gmail.com] eller lägga till honom på whatsapp [+234 8097014925]  Du kan kontakta honom idag för att lösa dina problem och förbli lycklig för alltid.

    SvaraRadera
  138. VOODOO LORD är helt enkelt den bästa spellcastern. Av respekt för dig och det genuina jobb du gjorde för mig måste jag sända detta vittnesbörd så mycket jag kan. Jag har kontaktat andra spellcasters utan att se några resultat, jag önskar att jag kontaktade dig tidigare, jag fick allt jag ville ha från dig. Min man var borta i ett år och jag gick till flera ställen, även när jag surfade på internet för att få hjälp kontaktade jag andra spellcasters för att få hjälp men ändå inget resultat, jag slösade bort min tid, pengar och andra resurser tills jag äntligen introducerades till Voodoo Lord. Efter att han förtrollade kärleken fick jag äntligen ett samtal från min man. Hans trollformler fungerade magiskt och min man är tillbaka full av kärlek. Det var ett konstigt, han kom plötsligt tillbaka med blommor och sa åt mig att förlåta honom, jag blev verkligen bedövad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse för att acceptera honom tillbaka. Jag har verkligen ont om ord och jag är fortfarande väldigt förvånad, nu är jag en väldigt glad kvinna igen. Jag uppskattar verkligen ditt goda arbete Voodoo Lord. Till alla där ute som behöver hjälp av en äkta spellcaster mejla voodoo Lord på voodooconnect60@gmail.com eller skriv till honom på WhatsApp på +2348097014925

    SvaraRadera