Skafferistädning

Ciao sucker. Skafferistädning!


Den här videon inspirerade mig till min egen skafferiräd i december. Och det är enligt mig det denna typ av videos syftar till - att få mig inspirerad, inte att beskriva exakt vad jag ska göra. För över min döda kropp att jag tänker ta mig till WallMart för att köpa förvaringsboxar i zink.*

Mvh/
FruEfficientBadass

P.s. Hönsen jag vill ha heter Brahman. D.s.

* "Då tillkommer resan" som min mamma tvångsmässigt säger vid ett sådant uttalande. PLUS om jag får flika in en reflektion så brukar det för mig bli det motsatta resultatet: Jag blir stående med tio glas/plastburkar jag inte längre har användning för när allt obsolet är utrensat.

10 kommentarer:

 1. Ah Brahma är så trevliga! Vi har en Brahmatupp och han är riktigt mysig. Att de kallas för the Gentle Giant kan inte vara mer rätt. Enda bummern (tycker jag) är att de äter så mycket jämfört med vanliga höns och är dyrare i drift, därför blev det bara en sån för vår del. Ska du kläcka egna eller köpa "färdiga"? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Ska du kläcka egna eller köpa "färdiga"?" Ojoj det har jag inte ens tänkt på, spontant tänkte jag väl köpa färdiga, finns en på orten som säljer dessa. Men nu när du säger att de är dyra i drift kanske jag nöjer mig med ett par, bara för show-off, och kompletterar med ett par frosttåliga Hedemora och...vad mer tycker du?

   Radera
 2. Haha, dött i kommentatorsfältet idag. ;-) Jag har ett överskåp + en rullvagn som skafferi. Önskar att jag hade mer plats, men då hade jag bara samlat på mig mer skräp...

  Gjorde fö blåbärsglass idag (ska ätas på nyårsafton) och herrejösses så gott det var med kondenserad mjölk! Fick lust att bosätta mig i burken några dagar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vet, man vill riktigt rulla runt där i smeten. Tänk på att ta fram den runt 40 min innan.

   Radera
 3. Ja, har väl aldrig varit med om att jag checkat in här så här dags med tre 3! kommentarer bara.
  Om folk inte är ute o shoppar som läser här (don't think so) så kanske de är fullt upptagna med att arbeta övertid pga årsbokslutet som är runt hörnan *räcker upp handen
  Kryddpåfyllaren

  SvaraRadera
  Svar
  1. Pest eller kolera. Till deras försvar har det ju inte varit så roliga inlägg kryddis.

   Radera
  2. Tycker VERKLIGEN om dina inlägg med städ och declutter-inspo. Men man blir ju för busy med att rensa upp i sin egna röra istället för att kommentera.

   God fortsättning, Hanna

   Radera
 4. Haha, jobbdag. Motivationen var inte på topp efter tre veckors sjukstuga så hela aftonen har jag bälgat vin med grannfru för att komma in i modet igen. Har egentligen massor att säga om det. Speciellt då preppern i mig fått härja lite för mycket. Minst 4 kilo salt har jag alltid hemma. Allt går att salta. Om det kukar ur och jag måste börja snara björn. Haha. Men utläggen för alla snajdiga burkar och korgar, brrr.
  Men såg din Insta, tänkte exakt samma! Synd för folk som förlorar jobben men tack gud för att dessa plastutlämningsställen stängs.
  Morsan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Motsan morsan. ”Om det k***r ur måste jag börja snara björn”, you’re back! F ö kan jag då INTE rekommendera Bird Box med Bullock på Netflix (ifall du har Netflix). En riktig zombierulle. Men kom att tänka på den eftersom Bullock verkar ha legat i salt de senaste decennierna, hon ser Exakt Likadan Ut.

   Radera
 5. Och jag menar inte att filmen är dålig tvärt om (har ju en av mina favoriter Malcovich), men inte bra för Morsans psyke.

  SvaraRadera