Han & Hon & FIRE

The FIRE is spreading! I lördags hade vi gäster och när jag sprang ut för ett sista ärende på ICA såg jag Oskar & Maribel på AB-löpet från i fredags (men det är emot min religion att köpa kvällstidning för fjugofem [25] kronor men jag kan gissa mig till ungefärlig take-away) och under middagen framgick att våra gäster, som på ytan verkar vara vilka skärgårdshus- och båtsuckers som helst, var totalt mottagliga för FI och de lämnade vår lägenhet först efter midnatt med post-its med MMM-poster på sig. "Det här var så inspirerande!" som frun sa, som känner att "Jag har jobbat i nästan tjugo år men känner att jag inte orkar 20 år till" och mannen, som visade sig vara hard core hemmaman med evil DIY-skills som håller familjens omkostnader nere på ett minimum, sa "Jag som alltid brukar sitta och jamsa med, ikväll har vi haft underbara samtal!" (kort sagt, vi hostade ett anti-home-party). Nuff' bragging about our social skills, vad jag vill lyfta idag är en liten bloggpärla som jag tror att ni inte vill missa nämligen Utbrytningen av Han & Hon (genialt). Låt mig saxa från första inlägget:

"Vi som är utbrytarna är en Han och en Hon i 30 års åldern, utan barn, men med husdjur, som flyttade till en bostadsrätt i utkanten av Stockholm på grund av våra jobb. Båda är akademiker med fasta anställningar inom staten och med en gemensam bruttolön på + 65 000 kr i månaden.

De senaste åren har vi levt på ett sätt som inte känns okej för oss längre. Vi har levt över våra tillgångar; konsumerat och levt som om det inte fanns någon morgondag. Lägg till detta noll kunskaper om ekonomi som i kombination med höga löner och dyra intressen lett till att vi nu sitter där vi sitter. Vi har en lägenhet med en alldeles för hög belåningsgrad, 224 000 kr i konsumentkrediter, ett alldeles för litet sparande, överfulla skåp och förråd med saker som vi inte behöver och en växande vilja att bryta oss loss från samhällets normer och det liv som vi själva har skapat.

För ungefär ett år sedan började de första tankarna på ett annat liv att slå rot i våra huvuden. Behöver vi verkligen ha alla sakerna? Måste vi verkligen gå på varje konsert, eller boka varje resa? Och vad gör vi om någonting händer? Har vi beredskap så att både vi och våra husdjur klarar ett längre strömavbrott? Går det verkligen att tjäna pengar på börsen? Vi har läst, begrundat och diskuterat i många timmar, dagar och veckor. Vissa steg har vi redan tagit, andra återstår. [...] Välkomna att följa med oss på vår resa mot ett friare liv!"


Tillåt mig att vara elitistisk när jag säger att en av de stora förtjänsterna med FIRE-rörelsen är den språkliga och intellektuella stringensen. Men så se då ovan! Varken stavfel eller exklamationstecken-abuse ("Välkommna!!!!!"), omotiverad användning av bokstaven z ("Välkommna att följa oss på vår underbara reza!!!!!!") eller aspergerhjälpmedel a.k.a. smileys ("Välkommna att följa oss på vår underbara reza ;)3]%(!!!!!!!") . Förutom att vara välformulerat är det förbaskat kul skrivet och jag skrattade högt när de beskrev sin Insurance Company Badassity. Jag sträckläste hela bloggen under gårdagen (vilket inte var så svårt, de började i december) och det finns mycket göttigt där (jag har exempelvis redan anmält mig till Ipsos intervjupanel). Något som slår mig är att de första bloggposterna på en FIRE-blogg har något speciellt. En person, ett par eller en familj har tagit ett beslut och man befäster det genom att starta en blogg. Här hörs energin, frihetslängtan, beslutsamheten, ja allt det där som är FIRE är så tydligt. Några andra bloggstarter jag kan rekommendera är:


Utdelningsbagaren formulerar det så fint i sin första bloggpost:
"Under ett par år tid har jag blivit inspirerad av människor inom FI communityn. Det genom bloggar, poddar, youtubers, böcker, twitter och instagram. Det är människor som längtar efter något annat än långa kontorskorridorer, bundna av orubbade arbetstider, heltidsnormen, som söker större frihet i livet, ekonomisk trygghet, sökande efter något annat än vad majoriteten i denna värld sysselsätter sig med om dagen och identifierar sig med. Nu drar jag mitt strå i stacken för den Svenska FI communityn som växer så det knakar. Det behövs fler som sprider FI-andan, likt ett politiskt parti behöver medlemmar."
Några fler som är på g? Minns ett par som grunnade på att starta blogg i den ohemult långa kommentatorstråden i detta inlägg, har ni kommit igång eller eller eller?

Mvh/
FruEfficientBadass

114 kommentarer:

  1. Det är både roligt och tillfredställande att skriva av sig i en blogg. Kan varm rekommendera det till er som funderar på att börja. Dessutom är det så trevligt när folk i kommentarsfältet engagerar sig och kommer med tips och delar med sig av sina erfarenheter och spartips. Det har redan berikat mitt liv och jag har inte bloggat i mer än ett par månader.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt inne på din linje. Dessutom är det ju kul att det öppnar vägar till umgänge som man inte annars kommit i kontakt med. Det är grymma människor i ett otroligt positivt och inspirerande community.

      Trillade över denna: www.frugalism.se

      Radera
    2. @Simplicitas: "Dessutom är det så trevligt när folk i kommentarsfältet engagerar sig och kommer med tips och delar med sig av sina erfarenheter och spartips." Ja visst är det fantastiskt! Vardagsaltruism! Jag är typ skyldig Studenten A tusen spänn i månaden för lukrativa hacks och kompletta listpriser Lidl. Jag laggar med din blogg dock, såg att jag missat massor av göttiga inlägg sen sist.

      @IGMR: "Dessutom är det ju kul att det öppnar vägar till umgänge som man inte annars kommit i kontakt med." Like totally. Det roliga är att det verkar vara samma mekanismer oavsett var i världen Frugal Communities poppar upp. Man har en gemensam nämnare och det är att man vill ha lite mer slack och frihet och vips kan man umgås obehindrat med alla andra i samma grupp. kan bero på att jag själv aldrig varit begiven på någon form av sekt innan så jag vet inte hur det känns.

      Radera
    3. @IGRM och www.frugalism.se verkar grym! Har lagt till i länklistan.

      Radera
    4. @Fru EB Haha tack för komplimangen, går nog även att utöka listan med ännu mer bra grejer, har själv upptäckt fler bra varor. Dock så har du gett minst det beloppet och ännu mer tillbaka!

      Radera
    5. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han slöt mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollstavarna, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började bo tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett relationsproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) Älska trollformler
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässor
      4) Giftermål
      5) Bindande trollformler
      6) Uppdelningar
      7) Dödsförtroll
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
    6. Mitt namn är Dr AZIBA, växtbaserade produkter är 100% garanti för Penisförstoring tillväxt och tjocklek du kan kontakta mig via e-post Priestazibasolutioncenter@gmail.com För bästa naturliga manliga förbättringsprodukt med 100% garanterade resultat. Jag förbereder topp örtförsäljningsprodukter för manlig förbättring med örtformel och inga biverkningar Och även för andra sjukdomar eller virus som HPV, HSV, HERPES, HEPATITIS, DIABETES, Cancer och mycket mer, kontakta mig via e-post: Priestazibasolutioncenter@gmail.com och WhatsApp +2348100368288 Eller webbplats https://naturalherbsmedicine.webs.com/

      Radera
    7. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)




























      Radera
  2. Jag har funderat på detta i över ett års tid och redan lagt mig till med domän och frän bild. Får se om jag också får tummen ur.

    ~Frilosofen

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då är halva jobbet redan klart. Bara att börja leverera verbala knogmackor mot konsumtionssamhället!

      Radera
    2. @Frilosofen exakt, har man skaffat bild så är man ju praktiskt taget klar! Fire it away Frilosofen.

      Radera
  3. Tack så mycket för de fina orden! Det är ju ändå så eminenta bloggar som din egen som inspirerade oss till att faktiskt påbörja resan själva. :)

    https://utbrytningen.blogspot.com

    SvaraRadera
  4. Tack för alla dina tips om bra bloggar. Det är extremt glädjande att se så pass många kloka människor som redan tidigt i livet börjar bygga goda vanor och ett frihetskapital. Och de fantastiska kommentarsfälten fyllda av gott humör, peppande och bra idéer.

    Ju fler som kan nås av "budskapet", ju fler som kan välja mer frihet med sin tid och sitt yrkesliv.

    Det är ju sorgligt att inse att så många är genuint chockade av att jag kan säga upp mig och "göra ingenting" vid 58 års ålder och förvirrat fråga vad man ska göra för att få den möjligheten.

    Och sanningen är ju tyvärr att det handlar om att sluta konsumera hela lönen och spara och se till att få avkastning på kapitalet. Och sen göra det uthålligt under ett stort antal år.

    Den sanningen lär ju inte glädja den som är femtio+ och belånad upp över öronen....

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Den sanningen lär ju inte glädja den som är femtio+ och belånad upp över öronen...." Nej precis...Det anmärkningsvärda är att det verkar komma som en stor chock för folk vad man behöver göra. "Va? Måste man röra på sig och äta nyttigt för att inte bli tjock, vaffan har ingen SAGT något för?"

      Kaktus tipsade om en deppig dokumentär igår med amerikaner av det slag du nämner ovan. Man får sätta kudde för ansiktet med jämna mellanrum för det är så plågsamt. "Först hade jag vahetter massa pengar på min IRA och sen så vahettere kraschade börsen och då tog jag ut allt och nu så vahettere har jag inga pengar kvar buhu".

      Radera
  5. Tack för omnämnandet!

    Nu är det dags ta det hela to-the-next-level, jaga sponsor på scenuppbyggnad, mic, högtalare så ska vi anordna att du får hålla ett frälsande tal om FIRE på MoS nästa lönehelg. The fiiiire is spreading and can't be extingushed.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nuförtiden görs det med Patreon, kickstarter mfl
      Sponsor är så 00-tal

      Radera
    2. Och MoS kommer att ta emot oss pro bono för att de sympatiserar med syftet

      Radera
  6. Tittar ut och ser att mina grannar inte har gardiner, ingen av de åtta br-grannlägenheterna närmast har några gardiner. Tittar lite mer noggrant på husen längre bort och ser att knappt hälften av lägenhetsfönstren har gardiner.
    Har på bilder sett att FruEB har gardiner hemma i lägenheten, men hur är det med er andra, är det ett ett frugalt tecken månne, eller är det bara "ljust och fräscht" och annan mäklarjargon synlig på hemnet som med kraft slagit igenom. Är gardinbranschen slagen i spillror, är gardinavdelningen på IKEA borttagen - är det möjligen så att det är bland gardiner det går att göra riktiga fynd, ett gardinspecial hos antikrundan framöver?

    SvaraRadera
    Svar
    1. För min del är det nog mest lathet. Lägenheten har inga gardinstänger och att behöva borra lockar inte. Sedan kräver det ju att man gör val avseende gardiner för min nuvarande lägenhet har högre takhöjd än min gamla hade. Jag fick ett fint anbud på 4000 kr med måttbeställda gardiner uppsatta. Kändes inte riktigt aktuellt att hosta upp så mycket.

      Radera
    2. @Anonym 12:07: Du vet att vi OT-märker kommentarer innan vi byter från exempelvis källskatt till vetebullar (eller bloggande till gardiner)? Annars har jag inga åsikter direkt. I mina kvarter har alla gardiner för we sind schwingersch.

      Radera
    3. Förstår att det blir kvarsittning, jag vet att jag varit en olydig höna men jag kan väl få slippa rottingen, snälla FruEB

      Radera
    4. En gång är ingen gång men jag håller ögona på dig.

      Radera
  7. Kommer inte att börja blogga. Har alltid haft problem med att skriva korrekt svenska och svårt att förklara mig i skrift. Istället höjer jag er andra till skyarna. Är så glad att ni finns och får mig att känna att jag faktiskt inte är ett Ufo i fikarummet på jobbet. Har ibland lite lätt tagit upp ämnet på jobbet och bland kompisar men jag känner att jag inte når fram. Eller det handlar väl om att ingen i min närhet är mottaglig utan istället tex asgarvar när jag säger att jag inte kommer arbeta till 65 och inga frågor på hur vår familj gör då vi har 30-50% av deras matkostnad Lite småtrist också när en av de närmaste tycker att man måste hela tiden "unna sig" och att man "inte vet om man lever imorgon". Blir lite svårt komma igenom muren då. Men nu har jag släppt detta och funderar mer på mig själv än andra ej (ännu?) mottagliga i min närhet. Är därför så glad att ni finns och inte behöver känna mig ensammast i världen./kvinna45

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Kvinna45, jag jag märker att du har stora problem att formulera dig på korrekt svenska så det är nog bäst att du låter bli att blogga heheheheee. Jag håller med om det du skriver och blir lite rörd. Internetz är bra fantastiskt ändå.

      Radera
    2. Alltså nu måste jag fråga. Internetz med z, anspelar det på något som jag som 49 åring är för gammal för att fatta? Varför detta Z? Som används lite nedsättande känns det som. Ser att det är ett väldigt vanligt ord för internet på ekonomi och sparbloggar. Likaså undrar jag lite över marknadsföringssvengelskan som många dito bloggare använder lite sådär ironiskt/arrogant. Är ni alla ekonomer? Eller har den någon funktion från FIRE-rörelsen som jag inte heller begriper? Hur som helst, intressant för en kommunikatör att se hur ert språk skapar samhörighet (och distans).

      Radera
    3. Jag säger aldrig internetz, anser det vara omotiverad användning av bokstaven z ;) (Nej Fru EB, jag har inte asperger, vill bara förtydliga att jag är lite ironisk.) Marknadsföringssvengelska? Typ?

      Radera
    4. Nej det var IGMR som börja och sen kan jag inte sluta.

      Radera
    5. Jag vill bara vara lite cool och sånt. Tror det är något jag snappat upp när jag slösurfat på the interwebz.

      Radera
  8. Har ingen plan på blogg. Däremot plan på anti-home-party, det ligger i tiden. Läste för övrigt just detta:

    https://www.svt.se/nyheter/inrikes/manga-inspireras-av-den-japanska-stadtrenden

    Tydligen en känslig sak det där. Som om vanlig hederlig städning bara var för rika och priviligerade. Var det inte gnäll nyss om man köpte städning istället? Man behöver ju inte dissa något bara för att man själv inte orkar leva upp till något man ser som omöjligt. Man kan istället artigt lyfta på hatten och gå vidare på sin egen väg.

    /Eva

    SvaraRadera
  9. Eva you are killing me. "Men psykologen Lina Bodestad menar att det finns anledning att problematisera trenden." Men så släpp kometen över oss då o Herre, vi har kommit till vägs ände med Mänskligheten. Julkalendrar för hundar, trådning av ögonbryn, psykologer som vill problematisera städning, skjut oss!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller som kulturpekpinnarna på reklammedia skriver:

      "Marie Kondos städmetod gör mig provocerad. Vad är det här för japansk fascism på export?"

      Jojo, Margit Richert gör allt hon kan för att få klick och därmed behålla sin överbetalda anställning på SvD.

      Radera
  10. OT FruEB det är perfekt brodd-väder, när får vi höra mer om dina eskapader med stålförsedda spikskodon masserande Stockholms oskuldsfulla gatubeläggning

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det går åt SKOGEN. Jag blir på riktigt dåligt humör faktiskt. De billga Dollar Store-exemplaren trillade av illare än kvickt för att återfinnas framåt maj och nu går jag runt i mina curlingkängor där broddarna slipats av utan broddar men tack och lov är det så mycket snö att man har svårt att halka plus att man landar mjukt.

      Radera
    2. Ser på apotekets hemsida att de har flera olika modeller, så i vanliga apoteketbutiker på stan borde det även finnas, det är ju säsong och de gillar ju att kränga prylar de har bra mark-up på.
      I affär i priserna 200-300 kr ungefär för helfot, beställning på nätet ca halva priset ungefär vid en snabb koll.

      Radera
    3. Jag tycker det är på tiden att du kör ett till broddinlägg. Kanske kan få spons av icebug eller göra mitt/gubbens diybroddande med tvåkomponentslim och grus.

      Radera
  11. Vad många härliga FIRE-bloggar det finns nuförtiden! Det blir bara fler och fler. Själv försöker jag sprida (infektera på det allra mest positiva sätt) det i min närmiljö bland vänner och bekanta...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan du inte tewaka in lite hos patienterna också? Det är ju så modeernt att skriva ut flummiga saker som motion och meditation, kan du inte lägga huvet på sned och till din sönderstressade patient säga "Vet du, vad jag tror att du behöver är ett rejält FU-kapital, så ska du se att stressen rinner av dig. Här: Testa 30% sparkvot in i Spiltan Investmentbolag Aktiefond och Avanza Zero under ett halvår..."

      Radera
    2. Det är lite som Åsa Axelsson - från boken ”Jag lämnar ekorrhjulet” - sa när hon var med i P1:s plånboken:

      - Vad har varit den största vinsten med att skala ner så här?
      - Att jag blev frisk från alla mina stressymptom, allt har läkt ut, tex magkatarr och halsbränna som jag hade tre år i sträck, det är bara borta. Jag behöver inte äta några mediciner

      OBS, risk för skämskudden när man hör den naive och med fördomar fylld journalist ställa frågor, speciellt tonfall andning och pauser. Rörliga bilder till detta hade antagligen visat något helt annat än vad som tycks höras här.

      från 7:17
      https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2778&artikel=7138402

      Radera
    3. @Anonym 17:07: Aaah, Plånboksreportage tackar man ju inte nej till, de har ju ett track record av att intervjua arbetsvägrare (https://efficientbadass.blogspot.com/2018/01/skattar-mest-ar-bast.html). Får bli morgondagens hundrunde-treat. Senaste avsnittet?

      Radera
    4. Helt ärligt så jo... hade faktiskt diskussionen med en eller två patienter när jag var på VC och det var innan jag blev FIRE. Nu när jag återgår till VC om några månader kommer jag nog inte kunna hålla mig (just nu föräldraledighet så inte så många patienter)! Det är helt uppenbart att många har det som problem, åtminstone delvis.

      Radera
  12. Men!? Jag scrollar och läser, läser och scrollar. Ingenstans ser jag dig berätta mer om detta fantastiska att din man sagt upp sig!!! Går in på din Insta via datorn ibland (har inte appen) och såg nyheten där. Tell me more...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Perks for Instacrowd baby. Inlägg kommer inom tid.

      Radera
  13. Katarina, FruEB har ju en räcka med inlägg som är skrivna i förväg, upp till en månad i förväg, och ligger i kö i väntan på att bli publicerade.
    Förr hade hon ju ofta några rader i avvikande färg och teckenstorlek i början på ett inlägg och som hon la in som "flash" med något aktuellt, men hon fick ju kritik för det, så hon slutade med det.
    Det är ju därför bloggen inte känns lika up-to-date längre, utan man får lusläsa kommentarer och Fruns svar där.

    SvaraRadera
  14. Tack för omnämnandet. Bra karma comin' at ya!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Aaah härligt! Älskar karma! Det bästa är att det stämmer!?

      Radera
  15. Hej vänner, jag är Antonio Laura från Heidelberg, jag är en sjuksköterska. För några dagar sedan läste jag online-postad kommentar på en relationsrådgivningsblogg. en kvinna från München-Italiensk baserad journalist avslöjar hur hon permanent Cured Weak Erection & Quick Ejaculation inom tre veckor efter att hans fru lämnade honom på grund av sjukdomen medan hon fortfarande läste sin historia sa hon ... mannen som hjälpte henne att uppnå allt detta heter Överstepräst Oduduwa tar tillbaka sin exkvinna efter separation. Jag har tur att kopiera Dr.Oduduwa personlig kontaktadress för att kommunicera med honom personligt för hjälp (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Jag kommunicerar med samma präst Oduduwa på grund av mina utmaningar i äktenskapslivet behöver hjälp mirakulöst.
    För sju månader sedan såg min man Anderson rakt mot mitt ansikte och sa att det var mellan oss att vi var färdiga med vårt äktenskap, han tog bort min son Felix och reser vårt land för att bo i Spanien, sedan dess har jag försökt att ringa och skicka meddelanden till honom via telefoner, sociala medier och e-post men helt blockerade min linje från att nå honom, jag var så frustrerad och behövde hjälp att åtminstone prata med vår son Felix, jag läste att be om ursäkt även när vi båda vet att han har felit mig, han tog min son bort från mig i över 7 månader inga ord inget brev. denna situation dödade mig varje dag jag var deprimerad och jag behövde desperat akut hjälp och lösning för att lösa detta problem så jag kontaktar e-postadressen till Dr.Oduduwa som jag tror att han bara kan hoppas
    för att hjälpa mig att ta tillbaka min make hemma med min son tillbaka. DrOduduwa försäkra mig om att han kan hjälpa mig med att ta honom hem, jag lyda och följa hans instruktioner steg för steg, 2 dagar Efter att Droduduwa hade lunchat en Magic Love-stavning på min vägnar i sitt tempel ringde min man Anslund mig på mobiltelefon för att be om ursäkt, han var ledsen för allt han gjorde för att skada mina känslor och han återvänder hem till mig med son Felix, jag är så glad idag att jag har återställt min familj och min man och jag älskar varandra mer än någonsin tidigare nu. Tack vare Dr.Oduduwa kärleksspell för att få tillbaka min mans hem. Jag och min kärlekspartner är alltid tacksamma för Oduduwa-biståndet.
    Jag lovar att dela mitt goda vittnesbörd om att berätta om världen om Droduduwa förmåga att återställa äktenskapet tillbaka till livet, jag insåg att det skulle vara bra att dela ut här som jag vet att det kommer att inspirera andra också som jag finner i mig nyligen, Jag är medveten om att det fungerar för mig, min man återvänder hemma inom sju dagar älskar stavningsproceduren.
    Oduduwa har en lösning för att lösa följande kärleksproblem
    * Love Spells Win-Back Ex älskare
    * Framgång och främjande magisk stavning
    * Lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDD HÖG
    * förbannelseupplösning, andlig rensning från ond ande.
    * Traditionella rötter och örter för att bota sjukdom, Cure to Cancer Disease, Cure HIV
    * Fruktbarhet magi - FRUITS OF WOMEN har barn.
    * Dekretiserande magi, SPEL LOTTERI & VINSPEL SPEL
    här kan du skicka meddelande till Oduduwa för att hjälpa dig direkt lösning inom 42 timmar
    Oduduwa personlig e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    WhatsApp nr: +79268011965

    SvaraRadera

  16. Det här meddelandet är för de som är hjärtbrutna eftersom deras fru eller make lämnade dem, jag vet hur det känns för att jag en gång kände mig som du, det är därför jag vill rekommendera dig till den här kraftfulla kärleksspellaren som heter Dr Ilekhojie som kan ta med tillbaka din fru eller make inom 24 timmar maila honom via e-post på gethelp05@gmail.com eller meddela honom på WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  17. Detta är den mest underbara sak jag någonsin har upplevt. Jag besökte ett forum här på internet den 17 juni 2018, och jag såg ett underbart vittnesbörd på forumet om de goda verken Dr Ilekhojie. Är från USA. Jag trodde aldrig det, för att aldrig ha hört någonting om sådant mirakel tidigare. Ingen kropp skulle ha kunnat övertyga mig om det förrän Dr Ilekhojie gjorde ett fantastiskt arbete för mig som återställde mitt äktenskap med 4 år genom att få tillbaka min skilda fru inom 48 timmar, precis som jag läste på internet. Jag blev verkligen chockad när min fru kom hem och bad om förlåtelse att acceptera ryggen. Är verkligen kortfattad för att visa min uppskattning till Dr Ilekhojie. Ty han är en Gud som skickas till mig och hela min familj för gudomlig återupprättelse av äktenskapet. Behöver du någon hjälp alls? Tveka inte att komma i kontakt med honom nu. Han specialiserar sig också på följande;

    Skilsmässaförsoning
    Äktenskapsförsoning
    Affärsutveckling
    Främjande på din arbetsplats / kontor
    Göra banker att bevilja lån
    Botemedel av sjukdomar som; Cancer, HIV, aids, zika virus E.T.C.
    Få din EX / lover tillbaka
    Få din fru / man tillbaka
    Få din pojkvän / flickvän tillbaka

    E-post: gethelp05@gmail.com

    Mobilnummer: +2348147400259

    SvaraRadera
  18. Jag är fru Condilla. Vincent från Förenta staterna, jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för var och en. Jag var gift med min man Anthony, jag älskar honom så mycket att vi har varit gifta i sju år med två barn. När han gick på semester till Frankrike hänvisade han till en kvinna som heter Ashley, han berättade för mig att han inte längre är intresserad av vårt äktenskap. Jag var så förvirrad och letade efter hjälp, jag vet inte vad jag ska göra förrän jag träffade min vän Maria, och jag sa till henne mitt problem. Hon berättade för mig att hon inte skulle oroa sig för att hon hade ett liknande problem tidigare och presentera mig för en man som heter profeten TAKUTA som slog en spell på sin ex-pojkvän och tog honom tillbaka till henne efter 3 dagar. Maria ber mig att kommunicera med profeten TAKUTA. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig att ta min man tillbaka och han ber mig att inte oroa sig för att hans förfäder gudar slåss mot mig. Han berättade för mig att han efter tre dagar skulle gå med mig och min man tillsammans. Efter tre dagar ringde min man mig och sa till mig att han letade efter saker med mig igen, han överraskade mig när jag såg honom och han började gråta för förlåtelse. Vid denna tidpunkt är jag den lyckligaste kvinnan i världen av vad den här stora profeten gjorde för mig och min man, du kan kontakta hans email: (takutaegbedie@gmail.com). Eller whatsapp .. honom i det här numret. (2348066574752). Vänligen kontakta honom om något problem, till exempel:
    (1) Om du vill att din ex ska komma tillbaka
    (2) om du alltid har dåliga drömmar
    (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Om du vill ha ett barn.
    (5) växtbaserade läkemedel
    (6) Du vill vara rik.
    (7) Du vill knyta din man / fru för att vara hans för evigt.
    (8) Om du behöver ekonomisk hjälp.
    (9) Låt folk lyda dina ord och göra vad de vill ha
    (10) ETC-falllösning
    Kontakta honom igen på (takutaegbedie@gmail.com) eller whatsApp .. honom vid det här numret. (2348066574752). och bli välsignad.

    SvaraRadera
  19. Restore your broken home and relationship with the help of this great Man Dr Goodluck of ( goodluck05spellcaster@gmail.com )

    My self and my girlfriend have been getting into little arguments which then later escalate. a lot of which are my fault but i never thought i would lose her because we are in love. she told me weeks back that she loves me but she is done. that the fights keep hurting her too much. i can’t believe i hurt her like that and would love nothing more than another chance to prove to her and myself that i will cut out my insecurities that I’ve brought into this relationship. It wasn’t until i lost her that my eyes really opened in what i was doing. i asked for another chance and she said she cannot do that right now. i asked if she is done with my forever and she said she doesn’t know what will happen down the road but right now she needs space. I’m lost, confused, heart broken. i feel like it’s all my fault and i don’t want to lose her, all she told me was that the relationship is over, she blocked me on whatsapp. i went no contact. she unblock me. i still maintain no contact she blocked me again. 1 week of no contact. will she come back? we were very close. she may not be the best looking girl. but i love her. now i begged her to consider me but she’s did listen, she left and i was frustrated, i began searching for help and answers, then i heard about a man that can cast a spell to remind her of all the things we have been through together and show her how much she love me, at first I was scared then i decided to give it a try,and i still cant believe it that just 17hours after this great man Dr Goodluck of goodluck05spellcaster@gmail.com casted the spell my Ex called and beg for also hurting me and promise never to leave me again it was a dream come through and i promise myself never to ever hurt her again and all thanks to you Daddy at goodluck05spellcaster@gmail.com for all you help i swear you are a great blessing on earth. anyone facing any kind of relationship problem, cure to sickness, lottery spell ETC i just cant say contact this great man and he will help you solve your problem of any kind i am a living testimony of his powers, do not hesitate to email
    him...Email goodluck05spellcaster@gmail.com
    Call or Whats-app him: +2347038374420
    website:http://drgoodluck.simplesite.com


    (1) CANCER
    (2) PENIS ENLARGEMENT
    (3) HIV&AIDS
    (4) URINARY TRACT INFECTION
    (5) YOU WANT YOUR EX BACK OR WANT TO STOP DIVORCE OR SAVE YOUR RELATIONSHIP HE CAN HELP YOU ALSO
    (6) IMPOTENCE
    (7) BARENESS/INFERTILITY
    (8) DIARRHEA
    (9) ASTHMA
    (10) DIABETES
    (11) HERPS
    (12) IF YOU NEED PROMOTION IN WORK HE CAN ALSO HELP
    (13)lottery spel E.T.C

    SvaraRadera
  20. Återställ ditt brutna hem och förhållande med hjälp av den här fantastiska mannen Dr Goodluck of (goodluck05spellcaster@gmail.com)

    Jag själv och min flickvän har kommit in i små argument som sedan senare eskalerar. många som är mitt fel men jag trodde aldrig att jag skulle förlora henne eftersom vi är kär. Hon berättade för mig veckor tillbaka att hon älskar mig men hon är klar. att kamparna fortsätter att skada henne för mycket. Jag kan inte tro att jag sårade henne så och skulle älska inget annat än en chans att bevisa för henne och mig att jag kommer att skära ut min osäkerhet som jag har tagit med i detta förhållande. Det var inte förrän jag förlorade henne att mina ögon verkligen öppnade på vad jag gjorde. Jag bad om en annan chans och hon sa att hon inte kan göra det just nu. Jag frågade om hon är färdig med mig för alltid och hon sa att hon inte vet vad som kommer hända på vägen men just nu behöver hon utrymme. Jag är förlorad, förvirrad, hjärtbruten. Jag tycker att det är allt mitt fel och jag vill inte förlora henne, allt hon sa till mig var att förhållandet är över, hon blockerade mig på whatsapp. jag gick ingen kontakt. hon blockerar mig. Jag behåller fortfarande ingen kontakt, hon blockerade mig igen. 1 vecka utan kontakt. kommer hon att komma tillbaka? vi var väldigt nära. hon kanske inte är den snyggaste tjejen. men jag älskar henne. nu bad jag henne att överväga mig men hon lyssnade, hon lämnade och jag var frustrerad, jag började söka efter hjälp och svar, då hörde jag om en man som kan kasta en stavning för att påminna henne om alla de saker vi har gått igenom tillsammans och visa henne hur mycket hon älskar mig. Först var jag rädd då bestämde jag mig för att prova, och jag kan fortfarande inte tro att det bara 17 timmar efter den här stora mannen Dr Goodluck av goodluck05spellcaster@gmail.com gjutnade stavningen min Ex som heter och ber om att jag också skadar mig och lovar att aldrig lämna mig igen, det var en dröm, kom igenom och jag lovar mig själv aldrig att någonsin skada henne igen och allt tack vare dig pappa på goodluck05spellcaster@gmail.com för allt du hjälper, jag svär att du är en stor välsignelse på jorden. någon som står inför någon form av relation problem, botemedel mot sjukdom, lotteri stavning ETC jag bara kan inte säga kontakta den här stora mannen och han hjälper dig att lösa ditt problem av något slag jag är ett levande vittnesbörd om hans krafter, tveka inte att maila
    honom ... E-post goodluck05spellcaster@gmail.com
    Ring eller Whats-app honom: +2347038374420
    webbplats: http: //drgoodluck.simplesite.com


    (1) CANCER
    (2) PENIS UTGÅNG
    (3) Hiv och aids
    (4) URINÄR TRAKTISINFEKTION
    (5) DU ÖNSKAR DIN EXBACK ELLER ÖNSKAR ATT STOPPA AVDELNING ELLER SPARA DIN RELATIONSHIP HAN DU KAN HJÄLP DIG OSS
    (6) IMPOTENCE
    (7) BARENESS / INFERTILITY
    (8) DIARRHEA
    (9) ASTHMA
    (10) DIABETER
    (11) HERPAR
    (12) Om du behöver arbete i arbetet kan han också hjälpa till
    (13) lotteri stavning E.T.C....

    SvaraRadera
  21. Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
    Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
    Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
    Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

    E-post: nosaugotemple@gmail.com
    WhatsApp: +34631686040

    SvaraRadera
  22. Hej, jag heter Olivia Mike. Jag vill dela min fantastiska upplevelse med den största trollspelaren Dr Ilekhojie, min man lurade på mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som ledde till att han fyllde för en skilsmässa grät jag och blev sjuk när Jag letade efter kärleksoffer på nätet. Jag såg folk prata om honom och hans fantastiska arbete vars fall liknade min. De lämnade hans kontaktinfo. Jag kontaktade honom och han sa att jag inte skulle oroa mig att han efter 24 timmar skulle avbryta skilsmässan och vara tillbaka till mig efter att jag gjorde allt han bad mig göra till min största överraskning nästa dag kvällen var det min man som han knälade och bad mig att acceptera honom tillbaka, tack än en gång Dr Ilekhojie du är verkligen en välsignelse för mig han kan också hjälpa dig kontakta honom;

    Skicka e-post till honom på: gethelp05@gmail.com
    Whats-app honom på: +2348147400259
    Webbplats: https://ilekhojie-solutions.webnode.com

    SvaraRadera
  23. Jag är här för att kommentera mitt personliga möte med en stavspelare som har hjälpt mig att återställa harmonin i mitt äktenskap och han har också gett mitt liv en ny mening. Jag vill att ni alla ska veta att prästmanuka hjälpte mig att återställa freden i mitt äktenskap som förstördes återställdes tillbaka och min man är tillbaka till huset och har tagit fullt ansvar för familjen och även han har blivit befordrad på kontoret med hjälp av präst manuka ord är helt enkelt inte tillräckligt för att säga tack. Du är verkligen en välsignelse för människovänlig prästmanuka. om du vill träffa den här mannen och få ditt problem att lösa hans e-postadress är lovesolutiontemple1@gmail.com Mrs.barbara

    SvaraRadera
  24. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler, men jag bestämde mig för att prova och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra i dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skickar du ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp 2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

    SvaraRadera
  25. Det är stav läkare, som du kan skicka e-post om du behöver hjälp i ditt förhållande thegreatitoyahtemple@gmail.com
    Läkare whatapp nummer +2348059017448
    Jag lovar er att dina problem omedelbart löses.
    Efter att ha varit i förhållande med min make i sju år lämnade han mig, jag gjorde allt för att honom skulle komma tillbaka, men allt var förgäves. Jag ville efter den kärlek jag känner för honom, jag bad, men han vägrade
    Jag förklarade mitt problem med någon online och hon föreslog att jag hellre skulle skicka e-post till en trollkarl som kunde hjälpa mig med en stava som skulle få honom tillbaka, men jag är kvinnan som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova, jag kontakta den här läkaren omedelbart via sitt e-postmeddelande och gjorde allt han bad mig att göra, läkaren sa att inget problem allt skulle gå bra på tre dagar, min ex tillbaka till mig inom tre dagar, överraskande, på min andra dag, som var cirka 4 : 00 pm Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, svarade på telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen på grund av allt som hände, min man sa att han ville komma tillbaka till mig, han sa också att han älskade mig väldigt mycket. Jag var så glad och förvånad. Sedan dess löfte jag att alla jag känner aldrig kommer att ha ett problemproblem. Jag kommer att hänvisa till stavhjulet för hjälp. Vem som helst kan behöva hjälp av gjutmaskinen, din e-post thegreatitoyahtemple@gmail.com
    Läkare whatapp nummer +2348059017448
    Han gjorde också många trollformler,
    (1) Han vill ha sin ex tillbaka.
    (2) Du har alltid mardrömmar.
    (3) För att bli befordrad på ditt kontor.
    (4) Vill du ha ett barn?
    (5) Vill du bli rik?
    (6) De vill hålla sin man / hustru att vara ensam för alltid.
    (7) behovet av ekonomiskt stöd.
    8) Vill du ha kontroll över bröllopet?
    9) Du vill bli lockad av människor
    10) Brist på barn
    11) DU BEHÖVER ETT HUSBAND / Hustru
    13) Hur tjäna din LOTTERI
    14) FRÄMJANDE
    15) SKYDDSMAGIK
    16) FÖRETAGSBELL
    17) Bra stavarbete
    18) bot mot all sjukdom / HIV
    Kontakta honom idag på: thegreatitoyahtemple@gmail.com
    Läkare whatapp nummer +2348059017448

    SvaraRadera
  26. Min ex-man slutade vår relation för 6 månader sedan efter att jag anklagade honom för att ha sett en annan kvinna och förolämpa honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv, men han vägrade att ha någon kontakt med mig. Han ändrade sin linje, blockerar mig från att skicka honom e-post och ringa honom. Jag var så förvirrad och vet inte vad jag ska göra. Så jag räcker till Internet för att få hjälp och jag såg ett vittnesbörd om hur denna kraftfulla stavskärmhjälp hjälper människor att få tillbaka sitt ex. Så jag kontaktar stavskäraren vars namn är Dr Ilekhojie och förklarar mitt problem för honom och han kastade en förtrollning för mig och försäkra mig om att mitt ex kommer tillbaka till mig, och till min största överraskning den andra dagen som min ex kom och knackade på min dörr och ber mig förlåta honom. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen. Än en gång tack Dr Ilekhojie, du är verkligen begåvad och begåvad. Skicka e-post till Dr Ilekhojie, han är det enda svaret på dina problem. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte att sluta publicera hans namn för det bra arbete han gjorde för mig och folk pratar fortfarande om honom på Internet. e-post: gethelp05@gmail.com eller Whats App honom på +2348147400259

    SvaraRadera
  27. Mitt namn Jönsson Björkman, form, Kristianstad (Sverige) Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i den ena gräset tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera
  28. Hej herr fru
    När man står inför ett problem är det alltid en lösning.
    Jag är en specifik långivare, specifik och seriös.
    Jag erbjuder finansiella lån på 5 000 till 8 000 000 euro till alla seriösa människor som verkligen behöver det, med en ränta på 3% per år. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina klienter inom två dagar efter mottagandet av begäran.
    Om du är intresserad, tveka inte att kontakta mig på min e-post: Mrfrankpoterloanoffer@gmail.com

    SvaraRadera
  29. mitt namn är raheal från Seattle WA. Jag har varit frånskild i 2 månader efter att jag var gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. Hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tänkte att min make skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i california berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrade att lämna tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att han försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. Det har gått fyra dagar nu och han vill ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. Han sa att han skulle dö och om jag inte skulle ta tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

    SvaraRadera
  30. HUR JAG HAR MITT EX EX KONSEKVIK MED HJÄLPEN AV DR ODION ...... Hej alla, jag heter Robert Jason, efter 15 års äktenskap bodde jag och min fru lyckligt tillsammans vi älskade varandra så mycket och jag älskade min familj de var min högsta prioritet, tills en morgon hade jag och min fru ett litet argument som jag vet att alla par har eftersom det inte finns några perfekta par i den här världen efter argumentet jag gick på jobbet när jag kom hem kunde jag inte hitta min fru och våra barn, hon packade också sina väskor och barnens och lämnade jag försökte ringa henne men jag kunde inte nå henne, jag gick till hennes väns hus men de kunde inte säga mig var de skulle hitta henne, jag var frustrerad Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag började dricka alkohol varje dag och natt. Jag slutade gå på jobbet, det var en svår sak för mig eftersom hon och mina barn betyder allt för mig att det var som att en del av min kropp lämnade mig, jag kunde inte fungerar bra, en dag surfar jag på internet när jag såg ett vittnesbörd om någon som vittnade om en man c alled Dr. ODION och hur han tog tillbaka sin fru inom tre dagar, jag tänkte inte två gånger om det jag messaged honom och berättade för honom allt som hände mellan mig och min fru och han sa att han tycker att mitt problem är mycket lätt för honom att lösa han sa också att jag skulle lita på honom att min fru kommer tillbaka och jag sa till honom att jag litar på honom och han bad om lite information som jag gav honom, 3 dagar senare kom min fru hem hem med barnen att jag var så förvånad över att se henne att det var som en dröm för mig började hon gråta och ber om ursäkt för mig. Jag sa till henne att det är okej, jag förlåter henne att hon är glad att hon är tillbaka, vi lever nu lyckligt tillsammans. Om du är hjärtbruten för att din fru eller make lämnade dig, kontakta honom via hans e-post för någon form av dödsstavning, skyddsstavning och även för att lösa rättsfall. (drodion60@yandex.com) eller så kan du också appa honom på +2349060503921.

    SvaraRadera
  31. Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att Dr Ilekhojie tog tillbaka min man som skilde sig med mig i ett bra år. Jag kommer från Island. Trots att jag har mun i hela kroppen räcker det inte att tacka Dr Ilekhojie för hans hjälp i mitt liv. Min man skilde sig med mig i ett år och har varit i ont och smärta utan honom. Så jag sökte efter hjälp överallt men ingenting fungerade förrän jag menade Dr Ilekhojie. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 timmar så långt som mitt hjärta fortfarande slår för honom. Jag trodde på honom och han förberedde en trollformel för mig och min make ringde mig exakt när Dr Ilekhojie sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp bör kontakta honom. E-post: gethelp05@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348147400259

    SvaraRadera
  32. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Ilekhojie kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 28 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Ilekhojie. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Ilekhojie verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom på: gethelp05@gmail.com eller ring / WhatsApp honom +2348147400259

    SvaraRadera
  33. Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner där ute, är här för att berätta lite om hur jag fick min man tillbaka med hjälp av en stor man som heter Dr.Amiso. Är Alice Lucas, efter att ha varit i förhållande med honom i tio år, min make bröt med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka på grund av den kärlek jag har till honom, bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän på nätet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta Dr.Amiso, den stora stavmästaren som kunde hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än för att pröva det, mailade jag Dr.Amiso, och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt kommer att vara okej innan 48 timmar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan 48 timmar, han kastade trollben och överraskande under den andra dagen, det var cirka 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände, att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom, det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, vem som helst kan behöva hjälp av Dr.Amiso stavmästaren, hans e-postadress är (herbalisthome01@gmail.com) du kan maila honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller cancer, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässoärenden, hälso- eller äktenskapsproblem, vad som helst, ge inte upp, kontakta honom på herbalisthome01@gmail.com

    SvaraRadera
  34. Kontakta DR PEACE på doctorpeacetemple@gmail.com om du vill få din make, fru, pojkvän och flickvän tillbaka nu och återfå din lycka.

    Mitt namn är bara ovando från Antlanta. Jag är verkligen nöjd med denna tjänst som DR PEACE tillhandahåller för mig. Jag är en av de människor som sa: "Jag kommer aldrig att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR PEACE jag aldrig på en miljon år skulle ha trott att jag skulle skriva ett brev som det här, men när jag nästan förlorade Andrew i en av våra dumma slagsmål (han bröt upp med Jag trodde att jag hade tappat allt.Jag grät hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste ett vittnesbörd av en man som heter Taylor Borg om honom som säger att hur DR PEACE hjälper honom att komma tillbaka är EX hustru inom 48 timmar. Jag mailar honom snabbt. Han gjorde en (Lover spell) för mig. 48 timmar senare kom min (ex-pojkvän) till mig och bad om ursäkt för de fel som han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Sedan dess har allt återgått till det normala och vår kärlek är nu starkare att han inte kan göra utan att vara med mig. Jag och min pojkvän bor tillsammans lyckligt igen. DR PEACE är det bästa stavaggregatet online som är kraftfullt och äkta. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra tjänst för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det eller hur denna magi fungerar, men allt jag vet är att det fungerar !! Andrew och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag är alltid tacksam över att DR PEACE skickar e-post till honom doctorpeacetemple@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348059073851 Viber: +2348059073851 för all slags hjälp är mycket kapabel och pålitlig för hjälp.

    SvaraRadera
  35. Godvänner, jag heter Molly Leo från Eskilstuna, Sverige, jag är läkare av yrke, 47 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon som läser den här artikeln just nu att återställa bruten äktenskap och återställa förlorade kärleksförhållanden inom två dagar. Efter att ha varit i förhållande med Ludvig i flera år, han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag har, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min kollega på jobbet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en kärlek stavspelare som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag är den typen av person som aldrig trodde att kärlek stavning del existerade eller fungerar, jag hade inget val men för att pröva det, mailade jag spellcaster-kanalen och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt skulle gå bra innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade Love spell-delen i luften och överraskande andra dagen var klockan 3.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att jag svarade på telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och det var så vi började leva tillsammans lyckligt. så här kan du nå honom om du behöver hjälp E-post: doctorpeacetemple@gmail.com whatsapp på +2348059073851 eller så kan du också kontakta honom på viber på +2348059073851 ta saker för givet och det tar från dig ..

    SvaraRadera

  36.  Hälsningar till alla som läser detta vittnesbörd. Jag har blivit avvisad av min man efter tre (3) års äktenskap bara för att en annan kvinna hade en förtrollning på honom och han lämnade mig och barnet att lida. en dag när jag läste igenom webben såg jag ett inlägg om hur denna stavcaster på den här adressen gethelp05@gmail.com, har hjälpt en kvinna att få tillbaka sin man och jag gav honom ett svar på hans adress och han sa till mig att en kvinna hade en stava på min man och han sa till mig att han skulle hjälpa mig och efter två dagar att jag kommer att få min man tillbaka. Jag trodde på honom och idag är jag glad att låta er alla veta att den här stavskärmaren har kraften att föra älskare tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. Tack för Dr Ilekhojie. Tack! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

    SvaraRadera
  37. Detta är mitt vittnesbörd om chef Eli Marks bra arbete som hjälper mig .... Jag är Ann Earnis från norra Carolina USA. med hjälp av detta stavmästare kom min man som lämnade mig ut de senaste tre åren tillbaka, jag träffade så småningom den här mannen på en bloggsida av en av är klienter för hjälp, jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavhjul som han visste om och han gav mig sin whatsapp att skriva till stavskäraren för att berätta för honom mina problem. På bara två veckor kom min man tillbaka till mig. Jag vill bara säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga spellagaren, sir allt du berättade för mig har skett och tack sir. Snälla vill jag berätta för alla som letar efter någon lösning på deras problem, att vänligen konsultera den här stavskärmaren, han är verklig, han är mäktig och oavsett vad stavskärmaren berättar är vad som kommer att hända, för allt det som stavstjärnan berättade för mig kom att passera. Du kan vänligen kontakta honom på: whatsapp + 2349015088017, e-post: markmonroy869@gmail.com

    SvaraRadera
  38. Jag är överväldigad när jag delar min erfarenhet här för att låta hela världen veta om en man som räddade min relation och denna stora man heter Dr. IZOYA. Han har verkligen visat mig genom att föra tillbaka min ex-älskare som lämnade mig och lovar att aldrig återvända till mig igen helt enkelt för att han började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen. Med detta har jag insett att det att ge Dr. IZOYA-detaljer till världen kommer att göra mycket bra för dem som har brutit hem eller förhållanden för honom att fixa det trasiga förhållandet eller äktenskapet till er. Du kan nå honom via hans e-postadress: drizayaomosolution@gmail.com. Ta kontakt med honom och se hur ditt problem kommer att lösas inom 24 timmar. Han är också specialiserad på följande frågor ...

    (1) Du vill ha din ex tillbaka ..
    (2) Du vill att män / kvinnor ska följa dig ..
    (3) Du vill ha ett barn ..
    (4) Du behöver andlig hjälp ..
    (5) Sluta skilsmässan ..

    SvaraRadera
  39. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

    SvaraRadera
  40. Jag är här för att hjälpa dig lösa dina andliga och fysiska problem med hjälp av de förfäder krafter som jag verkligen ärvt från min farfar. Jag kan hjälpa dig att återförenas med ditt ex, återställa dina äktenskapsproblem, bota för HIV {AIDS} och alla typer av sjukdomar, jag kan också hjälpa dig att återfå din förlorade älskare och också kassera följande stavningar som skilsmässa, äktenskapspell, bindande staveform, sluta med fusk, skyddsform, hämnd och dödsstava. Du kan kontakta min e-post idag via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller whatsapp +2348159058141

    SvaraRadera
  41. Livet kan vara knepigt och tro mig, livet har spelat många knep på mig, jag tror aldrig på voodoo eller stavningskastningar även om jag har läst några böcker om dem. En speciell man som heter Dr Ajayi bevisar för mig att voodoo / spell-casting är verkligt och existerar. Jag heter Sarah och jag är 45 år med tre barn och en kärleksfull man som make. i 8 goda månader var jag i ett deprimerat tillstånd eftersom min man vaknade en viss morgon och lämnade huset med några av sina kläder utan någon förklaring, jag väntade på att han skulle komma hem den dagen men han var inte någonstans att hitta, jag ringde och sa att han inte längre var intresserad av vårt äktenskap igen eller barnen, detta förde kylda på min hud och jag var i chock eftersom jag inte kan komma ihåg att vi hade några problem, jag fick senare reda på att han var med en annan kvinna, alla samtal och ansträngningar för att få honom att komma hem igen var ett misslyckande, han uppträder som om han aldrig har känt mig förut. Jag läste en artikel på en webbplats när jag såg ett vittnesbörd om en kvinna som hävdar att Dr Ajayi hjälpte henne att lösa sina familjeproblem och hon tappade hans kontakt. Jag valde kontakten och meddelade stavmästaren Dr Ajayi, jag förklarade mina problem för honom, han sa att jag inte borde oroa mig för att allt kommer att gå bra. Jag tvivlar på det men bestämde mig för att ge det ett skott. Jag fick höra vissa saker att göra som jag gjorde, vet du att 3 dagar efter trollformningen på en morgon hörde jag en bank på dörren, det var min man som stod utanför, han sa att han inte visste vad han gjorde och kan inte ens komma ihåg hur lång tid har varit ute i huset, jag är väldigt glad att få min man tillbaka och alla tack för Dr Ajayi, stava caster, sedan jag kontaktar honom, har mitt liv gått smidigt och jag vill ha folk där ute går igenom mitt tidigare villkor för att få en snabb hjälp och det är därför jag delar mitt vittnesbörd. Så om du går igenom någon form av livssvårigheter, kontakta Dr Ajayi via e-post: drajayi1990@gmail.com eller Whatsapp: +2347084887094 och du är glad att du gjorde det.

    SvaraRadera
  42. Hej alla jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavspelare som heter Dr Ilekhojie. Jag är Caroline och jag bor i USA, min man och jag hade lite slagsmål på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker på nätet efter hjälp och jag såg mycket människors vittnesmål om hur Dr Ilekhojie hjälper dem och kom med positiva resultat som skilsmässor, cancer, lotterier, fertilitet och andra. Så jag mailade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 28 timmar sa han till mig att han är klar med trollformeln och min man kommer inte längre att skilja mig och när min man kom tillbaka från arbete han sa till mig att han inte kommer att skilja mig mer han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Ilekhojie för hans hjälp Om du behöver Dr Ilekhojie hjälp maila honom på gethelp05@gmail.com eller WhatsApp eller ring honom nu: +2348147400259

    SvaraRadera
  43. Jag vill tacka mannen som står bakom mina leenden idag genom att återförena mig och min man efter att han skilde sig från mig, Dr Ilekhojie, som är en mycket kraftfull stavagare och han förde min man tillbaka till mig och fick honom att tigga mig till förlåt honom för allt han gjorde mot mig, jag saknade honom verkligen så mycket och älskade alltid honom. Jag är glad över att ha honom tillbaka i mitt liv och alla mina uppskattningar går till Dr Ilekhojie för att ha hjälpt mig och återfört min man till mitt liv med sina stora krafter. Mina vänner där ute som går igenom äktenskapsproblem och skilsmässor kan jag försäkra dig om att du kan få din älskare tillbaka till ditt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Du kan nå honom på: (gethelp05@gmail.com) eller så kan du ringa och WhatsApp honom på +2348147400259. Jag kommer att fortsätta att publicera hans namn på internet på grund av det bra arbete han gjorde för mig ...

    SvaraRadera
  44. Jag heter Jehonna Bekteshi från Lund. Sedan den 21 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, precis direkt efter Covid-19s utbrott har min make agerat så fruktansvärt fusk mot mig, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så dyrt och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemman, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, Jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus tänder a och andra material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en bra man som heter Dr.Oduduwa love spell channel, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt detta krävs och procedur för att delta i kärlek stava framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering har lyckats. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom mycket nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
    kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  45. Hej, jag vill dela mitt underbara vittnesbörd. Efter att ha varit i relation med mannen i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom bad jag honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag e-postade stavskärmaren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen, det var omkring 16.00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problemproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
    kan du skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall

    Älska trollformler
    Tjäna bra pengar eller vinna ett lotteri.
    Uppnå framgång i affärer.
    Andliga problem.
    Vinn rättsfall.
    Leta efter din livspartner.
    Få ett välbetalt jobb.
    Få kontroll över ditt äktenskap.
    Få tjänst och få attraktion från människor.
    Få tillbaka förlorade pengar.
    Läka dig av alla sjukdomar. både härdbara och obotliga.
    Lös graviditetsproblem och välsigna dig med spädbarn osv ...

    Kontakta denna fantastiska man om du har problem med en varaktig lösning
    via babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551
    Viber: +2348136951551

    Tacka mig senare

    SvaraRadera
  46. Mitt namn är Dr AZIBA, växtbaserade produkter är 100% garanti för Penisförstoring tillväxt och tjocklek du kan kontakta mig via e-post Priestazibasolutioncenter@gmail.com För bästa naturliga manliga förbättringsprodukt med 100% garanterade resultat. Jag förbereder topp örtförsäljningsprodukter för manlig förbättring med örtformel och inga biverkningar Och även för andra sjukdomar eller virus som HPV, HSV, HERPES, HEPATITIS, DIABETES, Cancer och mycket mer, kontakta mig via e-post: Priestazibasolutioncenter@gmail.com och WhatsApp +2348100368288 Eller webbplats https://naturalherbsmedicine.webs.com/

    SvaraRadera
  47. Mitt namn är Dr AZIBA, växtbaserade produkter är 100% garanti för Penisförstoring tillväxt och tjocklek du kan kontakta mig via e-post Priestazibasolutioncenter@gmail.com För bästa naturliga manliga förbättringsprodukt med 100% garanterade resultat. Jag förbereder topp örtförsäljningsprodukter för manlig förbättring med örtformel och inga biverkningar Och även för andra sjukdomar eller virus som HPV, HSV, HERPES, HEPATITIS, DIABETES, Cancer och mycket mer, kontakta mig via e-post: Priestazibasolutioncenter@gmail.com och WhatsApp +2348100368288 Eller webbplats https://naturalherbsmedicine.webs.com/

    SvaraRadera
  48. Mitt namn är Dr AZIBA, växtbaserade produkter är 100% garanti för Penisförstoring tillväxt och tjocklek du kan kontakta mig via e-post Priestazibasolutioncenter@gmail.com För bästa naturliga manliga förbättringsprodukt med 100% garanterade resultat. Jag förbereder topp örtförsäljningsprodukter för manlig förbättring med örtformel och inga biverkningar Och även för andra sjukdomar eller virus som HPV, HSV, HERPES, HEPATITIS, DIABETES, Cancer och mycket mer, kontakta mig via e-post: Priestazibasolutioncenter@gmail.com och WhatsApp +2348100368288 Eller webbplats https://naturalherbsmedicine.webs.com/

    SvaraRadera
  49. Mitt namn är Dr AZIBA, växtbaserade produkter är 100% garanti för Penisförstoring tillväxt och tjocklek du kan kontakta mig via e-post Priestazibasolutioncenter@gmail.com För bästa naturliga manliga förbättringsprodukt med 100% garanterade resultat. Jag förbereder topp örtförsäljningsprodukter för manlig förbättring med örtformel och inga biverkningar Och även för andra sjukdomar eller virus som HPV, HSV, HERPES, HEPATITIS, DIABETES, Cancer och mycket mer, kontakta mig via e-post: Priestazibasolutioncenter@gmail.com och WhatsApp +2348100368288 Eller webbplats https://naturalherbsmedicine.webs.com/

    SvaraRadera
  50. När jag hittade Dr. Ogume, var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume via hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag hade gett vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma tillbaka tillsammans. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän att skicka mig igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:
    1) Kärleksformer
    2) Lost Love Spells
    3) Skilsmässor
    4) Giftermål
    5) Bindande stav.
    6) Uppdelningar

    SvaraRadera
  51. Jag kan inte tacka Dr EKPEN TEMPEL tillräckligt för att hjälpa mig återställa glädje och sinnesfrid i mitt äktenskap efter många frågor som nästan leder till skilsmässa, tack gud för att jag menade Dr EKPEN TEMPEL vid rätt tidpunkt. Idag kan jag säga till dig att Dr EKPEN TEMPLE är lösningen på det problemet i ditt äktenskap / förhållande, med Dr EKPEN TEMPLE kärleksförtryck kommer du säkert att le mer i din relation. Kontakta honom på (ekpentemple@gmail.com)

    SvaraRadera
  52. När jag gifter mig med min fru för 15 år sedan fick hon en pojke åt mig efter några månader.
    Vi bodde lyckligt tillsammans som familj, men hon hade aldrig gillat mitt jobbs natur.
    hon klagar alltid på att jag inte tillbringar mycket tid med henne och hon vill att jag ska sluta jobbet.
    Jag sa till henne att jag snart kommer att gå i pension, jag ber henne att klara mig just nu och hon instämde med mig.
    Så en dag gav jag ett uppdrag att åka till Pakistan för 4 månaders jobb,
    Jag berättade för henne om det hon accepterade på ett villkor att jag måste komma hem för att besöka 3 dagar efter någonsin tre veckor. Detta var vårt avtal innan jag åkte till mitt uppdrag, så efter två veckor ringde min son till mig på telefon och han ledsen pappa snälla skynda tillbaka hem, mamma ser en annan man, kommer hem varje kväll för att tillbringa tiden, jag tror mamma fuskar på dig. Jag var så orolig och jag rusade hemma just den dagen bara för att hitta min fru
    med en annan man som har en kärleksaffär med en annan man. Jag var så arg och ledsen i chock i två dagar vilket ledde mig till sjukdom. Hon kom till mig och sa att hon ville skilja sig från mig, jag trodde aldrig att min underbara fru skulle sluta med mig så plötsligt. Hon visste att det var min son som berättade om det när hon tog min son till skolan nästa dag
    han kallade min son Bastard i presenten av sina vänner och alla hans vänner kallade honom Bastard från den dagen
    och min son grät alltid hem och sa till mig att han vill sluta skolan igen, och han sa att han inte vill träffa sin mamma längre
    Jag måste be honom så att han kan fortsätta med sina studier. Jag hör av honom via e-post en gång i taget,
    de senaste tre åren har jag inte riktat blicken mot honom på grund av mitt jobb. Jag älskade fortfarande min fru och jag vill att hon ska älska och ta hand om vår son, jag vill inte att min son ska skiljas från sin mor. så jag kontaktade Dr. Oduduwa Love stavning Caster för att hjälpa mig med en magisk kärlek stava charm för att få min fru att återvända till sina normala sinnen och att älska mig och vår son som tidigare.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  53. Mitt namn är Michael Janice, jag bor från Lund, Sverige, (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)
    Jag är skild med en son och min sons namn är Felix han är 12 år gammal nu, jag hade en dålig upplevelse i mitt tidigare förhållande, det är en mycket lång historia men jag kommer att skära det kort för dig att förstå det ibland måste vi göra ett personligt beslut för att få det som tillhör dig.
    Min fru skilde mig att gifta mig med en annan man som bor i samma stad. Jag bad om ursäkt för henne och jag bad henne att återvända till mig och till vår son, hon vägrar att komma tillbaka till mig. ,
    För några dagar sedan läste jag en artikel om relation blogg postat av Maria Anderson från Sverige, hon delade en livsförhållande upplevelse på en blogg och hon skriver ut e-postadressen till Dr.OdeDuwa kärlek stava caster som kan återställa tillbaka brutet kärlek äktenskap och ta med Tillbaka ex kärlekspartner inom 3 dagar.
    Jag trodde aldrig på magi, tills min son sa att jag skulle hellre ge det ett försök att få sin mamma hemma.
    Jag skickar mailmeddelande till den postadress som finns på bloggen för att kontakta Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Jag förklarade för honom allt som hänt mellan mig och min ex fru.
    Jag fick ett svarmeddelande att han kan hjälpa mig att ta tillbaka henne hem att älska och lita på mig som mer än någonsin, jag gav det ett försök och jag var glad att följa alla instruktioner från Dr.Odeuduwa Love Spell Caster. Bara några dagar efter att jag fick ett telefonsamtal från min ex fru Laura, ursäktade hon mig, Laura Creturned hemma, hon grät och ber om ursäkt till vår son Felix för att lämna honom så länge.
    Det fungerar som magi verkligen för att det är så fantastiskt hur kärleks stavning fungerar så effektivt inom tre dagar stavningsbön.
    Jag rekommenderade starkt någon som läser detta vittnesbörd som går igenom relationsproblemet att söka efter hjälp för att återställa sant kärlek och lita på kärleksförhållande. Oavsett hur länge din partner lämnade dig kan de fortfarande återvända till dig.
    Det fungerar för mig och så många andra har sagt bra kommentarer om den här stora mannen Dr.ODUDUWA (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  54. Hjälp mig att fira Dr Isikolo för hans stora hjälp. Jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkten där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr Isikolo kärlek stavning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt. och få också tillbaka min man med sin kärlek. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig för att han är ärlig. Du utförde en mycket bra service för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur denna kärleksförtrollning fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man återvände till mig på 48 timmar som han lovade mig !! Davis, min man och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. mejla honom för alla typer av hjälp som är mycket skicklig och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  55. Hej, jag heter Cynthia, jag var gift i flera år tills det började bli fult och vi bråkade och bråkade nästan varje gång... det blev värre vid ett tillfälle när han ansökte om skilsmässa... Jag gjorde mitt bästa för att få honom att byta sinne och stanna hos mig. Han flyttade hemifrån och gick ändå vidare för att ansöka om skilsmässa... Jag vädjade och försökte allt men fortfarande fungerade ingenting. Genombrottet kom när någon introducerade mig för denna underbara, fantastiska trollformler som så småningom hjälpte mig... Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta, men jag bestämde mig bara för att försöka motvilligt eftersom jag var desperat och hade inget val... Den här fantastiska baba mukuru gjorde speciella böner och andra saker han var tvungen att göra... Inom 2 dagar ringde min man mig och var ledsen för alla känslomässiga trauman han hade kostat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel baba mukuru och den tro jag hade på honom gjorde för mig och min familj. Jag har introducerat honom för många par med problem över hela världen och de har fått goda nyheter ... Jag tror starkt att någon där ute behöver hans hjälp. så ansträng dig extra för att rädda ditt äktenskap/förhållande om det verkligen är värt det. kontakta honom via e -post på (babamukuru61@gmail.com)
    du kan kontakta honom via WhatsApp ..+2348075362900 .....

    SvaraRadera
  56. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Om du behöver en effektiv och verklig stavning för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e -post isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  57. Jag fick min ex kärlekspartner att återvända till kärleken och lita på mig mer än någonsin tidigare. Hela mitt liv har jag aldrig trott att kärleksförtrollningstrollkarm kunde få tillbaka min ex kärleksman Andrew, tills min vän introducerade mig för den riktiga trollformeln, tidigare har jag kontaktat några trollformler för att hjälpa mig men ingen av dem kunde hjälpa mig , några krävde mer pengar tills jag följer enkla instruktioner från stor kärleksförtrollare via hans personliga e-post, jag kunde kommunicera och få omedelbar hjälp av honom för att återställa mitt äktenskaps kärlek och lycka. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) vem som helst kan likaväl få samma hjälp från honom idag för att få tillbaka förlorad kärlek eller återställa ett brutet förhållande och frånskild partner kan återvända till kärleken. det är möjligt eftersom det fungerar för mig inom 2 dagar, min ex kärleksman ringde mig på telefon för att be mig om ursäkt och just nu lever vi båda tillsammans i kärlek och lycka. tack till Dr.Oduduwa för hans begåvade och begåvade krafter att få tillbaka ex inom 34 timmar. WhatsApp-kommunikationsnummer: +2349129715420

    SvaraRadera
  58. DR ISIKOLO har gjort det igen för mig efter att ha hjälpt mig att få tillbaka min man. Jag heter Vanesa Erik och jag vill berätta för världen om DR ISIKOLO den stora trollformlern som förde tillbaka min estrandade make till mig när jag trodde att allt hopp var förlorat. så jag kontaktade honom och följde allt han sa åt mig att göra och jag fick faktiskt resultatet inom 48 timmar som han försäkrade mig. DR ISIKOLO använde sin kraftfulla besvärjelse för att få ett leende på läpparna genom att få tillbaka min man med sin besvärjelse, först trodde jag att jag drömde när min man kom tillbaka till mig på knä och bad mig att förlåta henne och acceptera henne tillbaka och till och med sedan dess älskar han mig mer än jag någonsin förväntat mig, så jag lovade mig själv att jag kommer att låta världen veta om DR ISIKOLO eftersom han är en fantastisk man. Har du problem i ditt förhållande? har din partner gjort slut med dig och du fortfarande älskar och vill ha honom eller henne tillbaka? eller behöver du hjälp av något slag, kontakta DR ISIKOLO idag för jag ger dig 100% garanti för att han kommer att hjälpa dig precis som han hjälpte mig. DR ISIKOLO e-postadress är: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp/Viber honom på: +23481333261196.

    SvaraRadera
  59. DR ISIKOLO är helt enkelt den bästa trollformaren och hjälparen. Jag heter Loreta Emilio, av respekt för dig och dina trollformler måste jag göra detta vittnesbörd känt för alla. Jag har varit hos andra trollformler utan att se något resultat. Jag önskade bara att jag kom till dig tidigare, jag fick det bästa av dig. Min ex man var borta i ett år och jag gick överallt och andra trollformler för att få hjälp men inget resultat förrän min vän presenterade mig för Dr Isikolo efter att kärleksförtrollningen var klar, fick jag äntligen ett samtal från honom. Hans besvärjelser gjorde underverk och min man är tillbaka med full av kärlek. Det är ett mirakel! Han kom plötsligt tillbaka med blommor som sa att jag skulle förlåta honom, jag blev verkligen förbluffad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och att jag skulle acceptera honom tillbaka och detta hände efter 48 timmar när han gjorde jobbet och uppriktigt, kärleken och lyckan återställdes. Tack så mycket Dr Isikolo. Till alla som letar efter en riktig trollformel bör kontakta DR ISIKOLO hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  60. Jag är mycket förvånad över Dr Isikolos mirakulösa upplevelse och underverk som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare, jag berättade för honom om min man som övergav mig för cirka 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och ha en vila i sinnet och försäkrade mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig, blev jag bara så chockad att jag valde samtalet och kunde tror inte mina öron. Han bad mig verkligen att förlåta honom och gav löften på telefon, han sa bara till mig att dela de goda nyheterna över hela världen. ell om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196

    SvaraRadera
  61. Var bara glad! Var älskad och älska! VAR den bästa versionen av dig själv FÖR dig själv!!! . Ville bara dela med dig av en framgångssaga! Jag har precis fått tillbaka min man med hjälp av äkta kärleksförtrollare DR, Ilekhojie .. Ända sedan DR, Ilekhojie hjälpte mig, är min man väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Du kan också kontakta denna trollformel och få din relation fixad. Här är hans kontakt,
    WhatsApp honom: +2348147400259
    Maila honom på: (gethelp05@gmail.com

    SvaraRadera
  62. Jag är så glad att mitt trasiga äktenskap har återställts. ”Vi gjorde upp nyligen, även om det var svårt. Det har gått mer än en månad nu och allt känns som att det har återgått till det normala. Han har börjat behandla mig bättre, och det har varit en läkningsprocess för oss båda. Mardrömmen som varat i nästan 2 år innan vi bröt upp är äntligen över. Det är som att vi blev kära igen! Vi har båda lagt det förflutna bakom oss och försöker gå framåt – och för första gången på länge ser framtiden mycket ljusare ut. Jag kan inte beskriva med ord hur tacksam jag är Ilekhojie! Det är som att vi äntligen har återupptäckt de där sakerna om varandra som fick oss att bli kära från första början. All oro och stress har helt enkelt försvunnit. Tack Dr Ilekhojie för att du räddade mitt trasiga äktenskap och förde tillbaka min man till mig!”. Jag och min man bor lyckliga tillsammans igen.. Allt tack vare Ilekhojie. Kontakta honom för att återställa ditt äktenskap eller lämna tillbaka din före detta älskare. E-post: gethelp05@gmail.com/ Ring eller Whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  63. LOTTO, lotteri, jackpott. Hej, jag heter Diana Zocfic och jag är mycket glad över att få dela med mig av dessa fantastiska vittnesmål. Det bästa som någonsin har hänt i mitt liv är hur jag vann lotteriet i miljoner euro megajackpott. Jag är en som tror att jag en dag kommer att vinna på lotteriet. Äntligen gick mina drömmar i uppfyllelse när jag mailade DR ISIKOLO. och sa till honom att jag behövde lottonumren. Jag har spenderat så mycket pengar på en biljett bara för att vara säker på att jag vinner. Men jag visste aldrig att det var så lätt att vinna förrän den dagen jag träffade trollformlern på nätet som så många har pratat om att han är väldigt bra på att kasta lotteriförtrollningar, så jag bestämde mig för att prova. Jag kontaktade den här fantastiska doktorn och han gjorde en trollformel och han gav mig de vinnande lottonumren. Men tro mig när dragningarna var ute var jag bland vinnarna. Jag vann 578.000 euro. DR ISIKOLO du är verkligen bäst, med dessa fantastiska Dr kan du vinna miljontals pengar genom lotteriet. Jag är så mycket glad över att träffa denna stora man nu, jag kommer för alltid att vara dig tacksam DR ISIKOLO. Maila honom för dina egna vinnande lottonummer via: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp honom på +23481333261196

    SvaraRadera
  64. Jag kommer för alltid att stå i tacksamhetsskuld till den store DOKTOR ISIKOLO för att han fixade mitt trasiga äktenskap. Jag heter Maria Artur. Efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i 3 månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min man tillbaka bara inom 48 timmar efter att ha kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han har också specialiserat sig på skyddsbesvärjelser, lotteribesvärjelser, höjdtrollformler E.T.C. Bli kontaktad med DOCTOR ISIKOLO nu, hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  65. Det finns inte många sätt att hitta relationshjälp på ett lugnt sätt från ditt hem eller den plats du väljer. Ge det ett försök och lycka till! dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    För bara några dagar sedan bröt min man kärleksförhållandet med mig, vi har varit gifta i mer än 5 år och vi hade två barn tillsammans, bara för att han reste till en annan stad för ett jobb, sedan träffade han en prostituerad, den andra damen har redan använt mörk magisk kärleksförtrollning för att få tag på min man, detta får min man att glömma mig och våra två underbara barn, jag har försökt så många sätt att få honom att komma tillbaka till mig och till våra barn för jag kan inte stå för alla utgifter ensam och ta hand om mig själv och barn. Jag gjorde allt för att få tillbaka honom men inget fungerade, tills jag stötte på samma blogginläggskommentar från en kvinna som bor i USA, delade hon ett vittnesbörd om hur Dr.Oduduwa kunde få tillbaka sin ex kärlekspartner efter så många år av äktenskapsskillnad. Jag försökte kontakta kommunikationen med samma kärleksförtrollare som heter Oduduwa, jag har läst så många bra saker om den här mannen och hans stora krafter för att återställa ett trasigt hem och få tillbaka ex kärlekspartner inom några dagar. Jag skickar också e-postmeddelande till Oduduwa och inom några sekunder fick jag ett svar, han försäkrade mig att inom 24 timmar kommer min ex man att ringa mig på telefon för att be om ursäkt. Jag trodde inte riktigt på det först men jag gav det ett försök, och lol och se precis som han sa det, några timmar efter att jag aktiverade min kärleksförtrollning, fick jag ett telefonsamtal från okänt nummer och det var min man som pratade med mig och han bad om ursäkt för att han lämnade mig med barnen ensam, och han lovar att komma tillbaka hem nästa dag, bara tidigt nästa dag knackade min man på min dörr och han föll på knä och bad om min förlåtelse, jag släppte snabbt in honom i huset och vi pratade om allt och jag förlät honom och låt honom träffa våra barn, just nu lever jag lyckligt med min man och alla barn tillsammans i ett hus. Jag tackar Dr.Oduduwa för hans kraftfulla hjälp och jag rekommenderar honom starkt till alla som försöker få tillbaka ex kärlekspartner och även återställa kärlek och tillit till äktenskap och hem.
    skicka meddelande till Oduduwa personliga Whatsap-nummer länk nedan;
    https://wa.link/q5f107
    (+2349129715420)

    SvaraRadera
  66. Hej jag heter Annie Nathalie. Livet har ingen mening när du förlorar din älskade och kämpar mot känslomässiga trauman som blir outhärdliga. Tack till DR ISIKOLO som kom till min hjälp och gav mig en lösning när allt hopp var ute. Inför mina ögon lämnade min man mig för en annan kvinna och jag försökte på alla sätt få tillbaka honom men lyckades aldrig. Jag var tvungen att söka hjälp tills jag fick reda på DR Isikolo. Han gav mig den maximala uppmärksamhet och stöd jag behövde och han gjorde sitt bästa och fick min man tillbaka till mig och resultatet efter 48 timmar förvånar mig fortfarande. Nu har vår kärlek och lycka återupplivats och för att fungera bättre för oss. Få inte panik längre eftersom DR ISIKOLO kan hjälpa dig också. Sms:a honom bara via WhatsApp +234-8133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  67. Ord räcker inte för att tacka Dr Joe för att han hjälpte mig med mina relationsproblem. Jag reste utomlands för ett officiellt uppdrag och innan jag kom tillbaka fick jag information om att min fästman skulle ut med min vän. Jag blev chockad och kunde inte tro att jag blev förrådd av en vän. Först trodde jag att det var min fästman som var problemet. Jag fick veta att han blev charmad och hypnotiserad av min vän när jag kontaktade Dr Joe för att få tillbaka honom. Jag blev förvånad över att veta hur långt en vän kan gå för att förråda dig och göra dig lös vad betyder livet för dig. Dr Joe hjälpte mig att rädda situationen och rensade min fästman från charmen och fick honom tillbaka till mig. Jag kan inte säga mindre än att tacka honom varje dag. Kontakta honom bara för han är pålitlig. Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  68. Jag har precis fått tillbaka min före detta man med hjälp av DR JOEs experter på kärlekstrollformler. Min man lämnade mig för en annan kvinna. Detta var bara 3 år av vårt äktenskap. Det mest smärtsamma är att jag var gravid med vårt andra barn. Jag ville ha tillbaka honom och jag gjorde allt inom min räckhåll för att få tillbaka honom men allt var förgäves. Jag bad honom med allt, jag gav löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformler som kunde hjälpa mig att besvärja honom för att få tillbaka honom. Jag hade inget annat val än att prova. Jag skickade ett meddelande till trollformaren som heter DR JOE och han försäkrade mig att det inte var några problem och att allt kommer att vara okej innan 48 timmar. Han förtrollade och överraskande 48 timmar senare ringde min man mig. Jag var så överraskad. Jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hade hänt. Han ville att jag skulle återvända till honom och då visste jag att kärleken och lyckan vi delade var helt återställd. om du är här och din älskare avvisar dig, eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta Dr JOE för hjälp nu..Här hans kontakt, WhatsApp honom: e-post: drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330 694 6798

    SvaraRadera
  69. Jag hade en vacker och fantastisk kontakt med min man och vi var så kära och blev avundsjuka på alla omkring oss. Jag visste aldrig att hans familj aldrig stödde vårt äktenskap eftersom hans mamma hade en specifik kvinna som de ville att han skulle gifta sig med men han insisterade på att han skulle gå för mig och ingen annan. De hade sitt sätt att förvirra min man och se till att han skiljer sig från mig och när de lyckades blev jag förkrossad och min man lämnade mig och min dotter. Jag var deprimerad och miste nästan mitt liv längs linjen. Min syster var tvungen att hitta ett sätt för mig att se till att jag fick tillbaka honom och vi kontaktade DR JOE. Han kom till min räddning och gjorde allt han kunde för att säkerställa att problemet löstes. Han räddade min man från hypnosen de gav honom för att säkerställa att han övergav mig och kärleken vi delade. Jag är så glad nu att han är tillbaka till mig precis som DR JOE försäkrade mig. Ord räcker inte för att tacka honom för att han finns där för mig. Hans e-post är (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  70. Hej allihopa. Jag heter Agata Alexius och jag är en av de för många människorna här för att vittna för världen att Dr Isikolo verkligen är en godhjärtad man som gör sitt bästa för att hjälpa människor även när allt hopp är förlorat i jakten på att få en lösning på deras problem. Mina egna problem skiljer sig verkligen inte från andra eftersom jag har min fästman tillbaka till mig efter 48 timmar när Dr Isikolo arbetade för mig. Jag kunde inte hantera hjärtesorg när jag visste att jag förlorat min fästman till en annan kvinna. Jag var vilse i mörkret och jag är tacksam mot Gud att ärliga människor som Dr Isikolo verkligen existerar bara för att torka bort tårarna från de hjärtbrutnas ansikten. Jag är 100% garanterad och säker på att han inte kommer att svika dig när du söker hans hjälp för att få lösningar på dina problem, antingen äktenskap eller relation eller andra livsrelaterade frågor. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +234-813 326 1196.

    SvaraRadera
  71. Detta är ett djupt uttryck för min tacksamhet till Dr Joe för hans osjälviska tjänster till mig och alla andra han har hjälpt. Jag heter Nora Valentijn och jag hade själv en fruktansvärd förening med min man. Vi slogs så många gånger på grund av tvivel och osäkerhet på båda sidor. Vi byggde vårt hem och vårt företag tillsammans. Problemen höll i sig så länge att vi blev totalt främlingar för varandra. Jag blev mer förvirrad och deprimerad över situationen och allt min man kunde göra var att lämna och lovade att aldrig återvända. Jag gjorde allt jag kunde för att återuppliva kärleken och lyckan tills jag hittade Dr Joe som hjälpte mig. Han höll sina löften när jag öppnade upp för honom om vad jag gick igenom. Han gjorde sitt arbete och återställde den kärlek och lycka som jag och min man delade under åren. Han återvände till mig var säker och det hände definitivt efter 48 timmar eftersom vi fortfarande var i samma stad. Nu är mitt hem välsignat med glädje och oändlig lycka och all uppskattning går till Dr Joe för hans nära förestående hjälp till mig. Kontakta honom om du är i behov av hjälp också. Hans e-post är (drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1 330-694-6798

    SvaraRadera
  72. Ord räcker inte för att tacka Dr Joe för att han hjälpte mig med mina relationsproblem. Jag reste utomlands för ett officiellt uppdrag och innan jag kom tillbaka fick jag information om att min fästman skulle ut med min vän. Jag blev chockad och kunde inte tro att jag blev förrådd av en vän. Först trodde jag att det var min fästman som var problemet. Jag fick veta att han blev charmad och hypnotiserad av min vän när jag kontaktade Dr Joe för att få tillbaka honom. Jag blev förvånad över att veta hur långt en vän kan gå för att förråda dig och göra dig lös vad betyder livet för dig. Dr Joe hjälpte mig att rädda situationen och rensade min fästman från charmen och fick honom tillbaka till mig. Jag kan inte säga mindre än att tacka honom varje dag. Kontakta honom bara för han är pålitlig. Du bör mejla honom nu via e-post till honom nu ( drjoesolutionspells@gmail.com) eller hans WhatsApp +1-3306946798

    SvaraRadera
  73. Waoh äntligen hade jag mac tillbaka i mitt liv efter att jag blivit lurad av så många trollformler, men Dr okpa satte ett leende på mitt läppar och visade mig stavningsförmågan, sir du är en fantastisk man tack och ära vare dig Dr okpa, mina vänner där ute, jag vill att du hjälper mig tacka Dr okpa för den hjälp han ger mig genom att återföra mac till mitt liv. du kan nå Dr okpa på hans e-post: okpatempleofsolution@gmail.com eller mobilnummer: +27653527813.

    Sacke Lance
    land: Sverige

    SvaraRadera
  74. Kraft att ta tillbaka kärleken som gick förlorad, eller att attrahera någon som vi älskar. Att utföra kärleksbesvärjelser är en av de äldsta magiska aktiviteterna som människor ägnar sig åt. Love Magic handlar om att få tillbaka lycka, så detta är delen av livet. Det finns alltid inre skäl till varför ett par är (och varför de inte är) i harmoni. Ibland kan det hända att trots kärleken mellan partners saknas harmoni och relationen tar slut. Dr Ibinoba Love magi är en perfekt chans att fixa detta. Har du problem med ditt kärleksliv? slagsmål? Disharmoni? Funderar du på att avsluta ditt förhållande? Ofta kan dessa problem fixas När du inte kan, trots många försök att komma ihop med din drömpartner, heter jag Juliette..Jag är så exalterad över att få tillbaka min före detta älskare med hjälp av denna fantastiska Dr Ibinoba. Den här fantastiska mannen räddade mitt trasiga äktenskap och han har också hjälpt många människor. Min man gjorde slut med mig genom att skilja mig för att gifta sig med en annan tjej. Efter 5 år av brutet äktenskap får jag fortfarande det som är mitt. Med hjälp av dr Ibinoba och nu är jag glad att dela till dig att det finns någon där ute som kan rädda ditt äktenskap och ta tillbaka ditt trasiga hem, ex-förhållande och äktenskap tillbaka till dig om du har något äktenskap eller hälsoproblem som du kan kontakta dig med till den här mannen på hans WhatsApp-nummer: +2348085240869, e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  75. Hej jag är Christiana från USA, jag läste ett vittnesbörd om Dr ibinoba om hur han har hjälpt människor att få tillbaka sitt ex inom 48 timmar..Jag tänkte bara på om det var sant och bestämde mig för att ringa en kvinna som gjorde en vittnesmål och även tappade hennes nummer, så jag ringde henne och frågade henne om Dr ibinoba, hon sa att Dr ibinoba är en pålitlig man och han är redo att ta tillbaka min älskare åt mig, jag var bara så glad och lite lättad att min älskare kommer snart tillbaka till mig. Sedan bestämde jag mig för att kontakta Dr ibinoba vilket jag gjorde, och innan jag kunde dela med mig av mitt problem till honom har han redan berättat för mig vad jag kom för, han sa att allt kommer att bli bra inom 48 timmar som min älskare kommer att vara tillbaka till mina armar, han sa också att han skulle förtrolla, att inom 48 timmar skulle min älskare ringa mig. Så jag hoppades det, verkligen innan 48 timmarna fick jag ett samtal från en man som har lämnat mig de senaste 2 åren och sa att han är ledsen och han vill ha mig tillbaka,jag var glad och jag sa att jag också vill ha honom tillbaka, sen reste jag till Kanada för att träffa Till honom bad han om ursäkt för vad han har gjort mot mig, nu friade han att gifta sig med mig och vi förbereder oss båda för vårt bröllop snart... Allt tack vare den stora och världens bästa trollformleren, Dr ibinoba.. Du kan också lägg till Dr.ibinoba på whatsApp +2348085240869 eller e-post: dromionoba12@gmail.com

    SvaraRadera
  76. SÖKAR HJÄLP ATT FÅ DITT EX TILLBAKA TILL DIG, KONTAKTA DR ISIKOLO NU
    Jag heter Kara Harvey. Av glädjens överflöd talar mitt hjärta mycket om DR ISIKOLO. Han kom till min räddning när mitt liv var förstört i månader. Min älskare lämnade mig för en annan kvinna och jag visste inte att han var sinneskontrollerad och hypnotiserad. Jag gjorde allt jag kunde för att få honom att återvända till mig men utan resultat. Han lämnade staden med damen och jag hörde aldrig från honom eller såg honom ens igen. Jag letade efter hjälp på nätet när jag läste om hur DR ISIKOLO hjälpte andra kvinnor som hade samma problem. Jag kontaktade honom och han berättade för mig allt som behövde göras, vilket jag efterlevde. Precis som han lovade återställdes kärleken och lyckan jag delade med min partner och han rensades från den mörka charmen de lade på honom och återvände till mig efter 48 timmar. DR ISIKOLO är ärlig i att hjälpa människor och han kan hjälpa dig om du idag bestämmer dig för att kontakta honom. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  77. MÖJLIGHETEN ATT FÅ DIN EX-PARTNER TILLBAKA GARANTERAS MED DR ISIKOLO. KONTAKTA HONOM NU
    Jag är Ellinor Lava och på det hela taget visste jag aldrig att det fanns en stor möjlighet för mig att få tillbaka min man tills jag träffade DR ISIKOLO. Det var riktigt tufft för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan kvinna. Jag var förkrossad och kunde inte ta mig tillbaka. Hans vänner och familj gjorde allt de kunde för att återförena oss men det visade sig misslyckat. Jag var ensam i några månader och kunde inte se mig själv älska en annan. Så jag var tvungen att söka hjälp från DR ISIKOLO som gav mig privilegiet att se till att mina hjärteönskningar blev uppfyllda. Han återförenade oss och kärleken och lyckan återställdes. Hans ord är hans bundna och han misslyckas aldrig när han lovar någon 48 timmar att få resultatet vilket förvånade mig när mitt eget resultat manifesterades. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans. Kontakta honom nu. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  78. KONTAKTA DR ISIKOLO NÄR DU LETAR EFTER EN PÅTROLIG STAVNINGSSTYRNING FÖR ATT HJÄLPA DIG ATT FÅ DITT EX TILLBAKA.
    God dag allihopa, jag heter Karin Dahlgren och jag kan säga att det var riktigt tungt för mig när min pojkvän lämnade mig för en annan dam. Jag var känslomässigt förstörd och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom. Jag var i nöd i månader och fortsatte att söka hjälp från överallt tills jag fick veta om DR ISIKOLO. Jag kontaktade honom och förklarade mina problem för honom. Han var villig att hjälpa mig och uppmanade mig att följa procedurerna så att han kan återställa kärleken mellan mig och min man och även se till att vi båda var tillbaka till varandra igen. Jag uppfyllde alla krav och han gjorde sitt jobb. Efter 48 timmar fick jag ett sms från min pojkvän som bad om en dejt så att vi kan slänga saker. Nu är vi tillsammans igen och allt tack vare DR ISIKOLO. Han kan hjälpa dig också om du är villig att tro och vara hoppfull. Maila honom bara via: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  79. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att försona oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  80. Hur kan jag förklara detta för världen att det finns en man som heter DR WALE som hjälpte mig att få tillbaka min före detta älskare och återställda min livmoder. när allt hopp var förlorat. Jag och min älskare har varit gifta de senaste sex åren utan barn, vi levde lyckligt. Tills en dag som vi hade ett missförstånd eftersom jag inte kunde få ett barn för honom, så han bestämde sig för att leva mig för en annan kvinna, jag var så ledsen och frustrerad och jag kunde inte äta på förrän jag en dag bläddrade igenom Internet där jag såg en dam som heter Jennifer vittna om att trollformaren ringde DR WALE som hjälpte henne att ta tillbaka sin man hem, så jag bestämde mig för att försöka kontakta trollformaren DR WALE så jag förklarar allt mitt problem för DR WALE och han sa till mig att jag inte borde oroa mig för att han ska hjälpa mig att lösa mitt problem, att min älskare kommer tillbaka hem, till min största förvåning om bara några veckor började min man ringa mig och vara om förlåtelse, det var verkligen ett mirakel nu vi är tillbaka igen som man och hustru, en vecka efter att min livmoder återställdes och just nu är en månad borta, allt mitt tack går till DR WALE, oroa dig inte längre för DR WALE är här för att hjälpa er alla, jag kommer att göra är en tjänst min hängande hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  81. Idag har varit den lyckligaste dagen i mitt liv efter ett år av sorg och sorg utan att vara med den jag älskar, jag försökte allt jag kunde för att se till att jag gör min älskare glad men det verkar aldrig fungera bra, det var som jag gör allt förgäves men allt tack vare DR WALE för att han kom för att ändra alla mina bekymmer och sorg till Joy. Jag kände den store mannen när jag läste några underbara recensioner om DR WALE och hur han har hjälpt många människor med deras relationsproblem. Jag läste en tidning som sedan såg jag också fantastiska vittnesmål som sedan bestämde jag mig för att inte slösa tid. Jag kontaktade DR WALE och förklarade alla mina problem för honom, han sa till mig att inte oroa mig, han försäkrade mig att allt skulle lösas. Jag trodde så mycket på DR WALE för jag tror att han inte kan svika mig och jag skickade alla mina detaljer till honom. DR WALE har verkligen aldrig svikit mig, min man som lämnade mig för gott för ett år sedan kom tillbaka till mig. Min man och jag har levt nöjda sedan denna trollformel återförenade oss med sina kärlekstroller. Tack så så mycket DR WALE för dina kraftfulla trollformler. uttryck räcker inte för att säga tack. Här är hans WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera