Att ta ett steg tillbaka

Min konstnärliga ledare H ringde mig en dag och berättade att hon - lite inspirerad av blögga men primärt av ett pockande miljösamvete - gjort en vad Gunilla Brodrej skulle kallat "shopstop" sedan jag tror det var i våras. Min vän är på inget sätt en shopaholic men har en historik av välkurerad garderob med många fina märken blandat med lite mer fast fashion givet att hon jobbar i branschen och det tydligen är viktigt att visa att man hänger med etc.

Men efter shop stoppet meddelade hon att hon på riktigt kände sig alienerad i butik. "Det känns så märkligt när jag rör mig i butik nu, spelet känns så uppenbart." Det var väl ungefär den här känslan när jag skrev ett inlägg om att jag blivit som min morfar eller när jag på Instagram* måste dokumentera bilder av krystad butiksexponering.

Paradoxalt nog betyder "wow" i denna kontext "Inte wow"

Det är ett iscensatt spel, komplett med ljus, doft och rekvisita, allt i syfte att varsamt förflytta din nettolön från ditt lönekonto till respektive kedjas resultaträkning och i förlängningen ner i fickorna på de som står bakom företaget (förhoppningsvis äger du åtminstone aktier i retail så slipper du känna dig helt [vulgär synonym till överkörd]). Men det ser du inte förrän du under en rätt rejäl period tagit ett steg ut ur cirkusen för att sedan ta steget in igen. Ungefär som efter det att du slutat med socker. Ett helvete till en början, men efter ett par veckor känns kroppen mer i balans och om du därefter skulle gå tillbaka till tre bitar i kaffet får du sockerchock och måste spy.

På temat "sparande" eftersom detta är en "sparblogg"** har jag, förutom dagligmedia, några områden där jag tagit steget ur och där detta besparat mig stora mängder stålars:

- Slöshopping (kasta in mig i MOS eller random webbutik och se mig vitna)
- Köttbonanza (ta mig på mongolian bbq och du kan se mig bli grön i ansiktet)
- Charter (be mig surfa runt på TUIs hemsida och jag somnar)

Har du tagit steget ur något för att sedan komma tillbaka bara för att förbryllat fråga dig själv  "Vad gjorde jag här förut?".

Mvh/
FruEfficientBadass

*Som auto correct vil göra till "granstam", så rart.
** Om än med oproportionerligt många off topics

233 kommentarer:

  1. Morn!
    Att köpa nya jeans i affärer. Det är svårt att förstå. Tänker "köper folk fortfarande nya jeans alltså?"
    Tydligen finns det oanvända jeans på nätet också. Hittade det här: https://www.zalando.se/boss-casual-taber-jeans-slim-fit-bright-blue-bo122g065-k11.html

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad du menar är att du inte längre köper jeans i butik är det det du menar Kaktus? Eller gillar inte konceptet slitna jeans för 1 700kr? (göbbe)

      Radera
    2. Hehe. Det har visst smygit sig in lite gubbperspektiv.
      Jag menade, trodde jag, att det är så lätt nu att köpa 2nd hand. Jag hittar lätt jeans som är precis som jag vill. Till galne gunnar-pris. Om man har bacillskräck kan man köpa oanvända par.

      Radera
    3. Jaja precis. Det där har jag tänkt på mycket med 2nd hand: plaggen kommer liksom i sin "rätta form". Om du köper ett nytt plagg är det lite grisen i säcken eftersom passform kan ändras med första tvätten. Med 2nd hand är det som ni säger i databranscha: WYSIWYG.

      Radera
    4. Precis. Bättre och billigare. Men på MOS fanns en massa folk som köpte NYA jeans. Jättekonstigt.

      Radera
    5. Kaktus ligger helt i linje med "årets julklapp" - begagnade kläder enligt HUI och som msm mycket villigt trumpetar ut i alla sina kanaler.
      Sägs att det är 1%-2% av befolkningen som är intresserad av HUIs spådom, verkar som om Kaktus är en av dem, äntligen har HUIs julklapp fått ett ansikte.

      Radera
    6. HUI kämpar för sin överlevnad. Kaktus kanske blir vändpunkten.

      Radera
    7. Äntligen!
      Man kan ju förstå att det inte blir samma genomslag som någon ny gizmo, men bara 1-2% som är inne på 2nd hand? Trodde det var mycke mer.

      Radera
    8. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
      1) kärleksspell
      2) Lost Love Spells
      3) Skilsmässa Spells
      4) Äktenskapsstavar
      5) Bindande stavar
      6) Breakup Spells
      7) Förvisa en tidigare älskare.
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
      genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera

    9. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

      Radera
  2. Kanske är fler än jag som den känslan av insikt (skulle inte kalla det alienerad utan mer klarsynt) sträcker sig även bortom shopping. Känslan av att man återfår en kontroll över sitt liv man trodde hade eller inte visste man saknade. Tänker på att lämna passivitets- och offerstadiet till att göra medvetna förändringar i sitt liv för att leva som man vill. Den kontrollen (som nog många självhjälpsgurus lite missriktad paketerar och försöker sälja massorna) är en sagolik känsla av befrielse. Tror nog många här med sina planer på FI går runt med en känsla av en hemlighet. Att man "knäckt koden". Egentligen handlar det nog om att en annan kod har knäckt oss tidigare och n hittar vi bara tillbaka till vår essens.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter underbart. Dit vill jag.

      Radera
    2. @Flow-FI: Du får inte upprepa ord som "kod", då börjar Kaktus att dregla okontrollerat.

      Radera
    3. Flow Fi - du är en stjärna på FIRE himlen.

      "Tror nog många här med sina planer på FI går runt med en känsla av en hemlighet. Att man "knäckt koden". Egentligen handlar det nog om att en annan kod har knäckt oss tidigare och n hittar vi bara tillbaka till vår essens."

      Det gjorde min dag. Nu ska jag snart in i stormöte pga "organisationsförändringar". Ge mig en årslön och jag är outta here.

      Radera
    4. @IGMR: Haha! You wish. Det är folk som utstrålar "ge mig en årslön och jag är outta here" de behåller.

      Radera
    5. You think you are out, and they pull you back in!

      Radera
    6. "@Flow-FI: Du får inte upprepa ord som "kod", då börjar Kaktus att dregla okontrollerat."

      Gör jag? Hö. Borde jag bli programmerare?

      Radera
    7. Pacino i Gudfadern!
      Nix. Jag är Consigliere.

      Radera
  3. Tänker att det finns två varianter av att köpa på sig prylar.

    Det ena är att man har som mål att bygga upp ett hem och skapar trivsel, en elvisp för att kunna göra en födelsedagstårta, handdukar för att torka gräddskålen, till dess att man kanske köper en diskmaskin som kan diska osv. Handlandet har ett mål och när det målet är klart är man förhoppningsvis nöjd med sitt trivsamma hem.

    Resten av alla shoppare har ett stort svart hål som måste fyllas med allt möjligt som man egentligen inte behöver; resor, godis, kläder, sprit, smink, teknik osv. Allt för att stilla oron för en stund, innan den drar igång igen.
    Se er omkring och det blir uppenbart.

    (Ellinor, jag håller faktiskt på att piska upp mig till att börja skriva lite igen..)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt. I det där hålet kan du också slänga ner allt annat som slutar på -"beroende". Jag tänker mig en ny form av DIY-terapi för ALL slags missbruk: Curing by Frugal Stealth (copyright FruEB). Jag menar, jag lyckades till slut göra slut med snuset av en enda anledning: Det sabbade min savings rate. Överför detta till:
      - Nätcasino
      - Droger
      - Plastikkirurgi

      One size fits all! Initial dopaminkick av det som Flow-FI beskriver ovan ("yes, jag kan!"). Sekundär endorfinkick vid "Det öppnar sig nya landskap i framtiden" och till slut en matta av mysig oxytocin när man inser att man inte längre behöver skiten och hellre tar en tur i skogen än till MOS.

      Radera
    2. Make it real med curing!!

      Missbruk är när konsumtion blir som räserbajs, går snabbt igenom och ger ingen kvarstående effekt annat än skulder. Mindre missbruk är att handla tanklöst "bara för att det är bra" eller vad det nu är och som även det i långa loppet inskränker möjligheterna till valfrihet, som de då tycker att de har när de köper, men som inte vi tycker.
      (Fasen vad jag gillar att skriva vi, att ingå i något större när man inser att de är flera med samma tankesätt)

      Radera
    3. @Sejva. Väl talat! Du kan få hålla separat workshop i Curing by Frugal Stealth. Bara för ordningen här: Är Sejva och Ellinor samma person?

      Radera
    4. Nope, vi är inte samma lika, bara två som unnar oss hästar som husdjur. Mina är lite större och du skulle bli förvånad hur mycket de äter varje dag, som man sen måste skotta ut. En evig rundgång.

      Radera
    5. Om man kan lära hästar dressyr, kan man inte lära hästar att gå iväg till ett speciellt ställe när det är dags för dem att släppa ifrån sig?

      Radera
    6. Ja, eller plocka upp efter sig i en sopsäck?

      Radera
    7. Det gör väl hästarna redan, men det vore bättre om man kunde få dom att gå på hemlighuset

      Radera
    8. Jaaaa! Skriv, snälla! Det här gjorde min morgon (mind you, kliva upp 04:40 är inte min grej), var tvungen att logga in på datorn för att skriva, trots att jag borde göra mig klar till konferens med jobbet i Solna. Hua...

      Just nu kravlar jag mig sakta upp mot 12 på klockan och funderar på varför i hela friden jag har tre hästar och varför i hela friden jag bor i Sverige när det är sjutton (!) minusgrader ute. Snart vänder det. Snart.

      Radera
  4. Inredningsmagasin, jag har säkert lagt en årslön på dessa i och för sig trevliga ting men till vilken nytta om jag ska vara krasst ärlig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du fick väl små kickar vid köpet kan en anta?

      Radera
    2. Exakt och gärna tillsammans med ett glas prosecco, numera har inredningsmagasinen försvunnit men icke proseccon.

      Radera
    3. Man kan låna inredningsmagasin på biblioteken eller ta helt gratis ur bibliotekstunnor där folk lämnar sina egna böcker och tidsskrifter. Haft väldigt skoj att där hitta gamla buntar med inredningsmagasin från tidigt 90-tal och framåt. Man märker att väldigt mycket är exakt samma, klassiker är ju klassiker. Det häftigaste är att märka skillnaden i vad och hur man skriver i dessa tidningar. Särskilt intressant att läsa vad de skriver under 1999, folk är tekniknervösa inför millenieskiftet. Det slår en att svensken ter sig som mer oskuldsfull bara tjugo år tillbaka i tiden. Och så alla dessa kuponger och talonger, fick lust att fylla i en kupong och få 5 kr rabatt på mitt gamla favortitkaffe Maxwell House, det står ju inte utgångsdatum för erbjudandet... nähä det finns inte längre....Vart tog det vägen? För nostalgiker finns ännu äldre magasin att läsa på Nordiska museets bibliotek. Ett sant och billigt nöje.

      Kan dessvärre inte komma på något som skulle svara på din fråga i inlägget. Saknar erforderlig erfarenhet. /Eva

      Radera
    4. "Haft väldigt skoj att där hitta gamla buntar med inredningsmagasin från tidigt 90-tal och framåt." Jag hittade en rejäl bunt dyr-glossys i soprummet för ett par månader sedan. Har inte hunnit öppna mer än ett par men något som också slår mig är att andelen redaktionellt material har sjunkit rejält på bara fem år. Men tänk på detta en smula: Vi betalar (rätt dyrt) för att få ta del av reklam. I de tidningen jag scrollade igenom var det runt 80% reklam (d.v.s. antingen renodlad reklam eller plocksidor). Hur sjukt?

      Radera
    5. Du vet väl att du inte får ta något från soprummet...inte ens jag följer den regeln dock, så varande Samvetet så förlåter jag dig Frun. Misstänker att den där 80%arn var Elle(?) Sålde den och Café per telefon under studietiden, jo jag var en hejare till säljare, det har du nog redan fattat att jag är en tuff storsnackare och fick därtill fin provision utöver fast timlön och behövde inte låna inte en krona av CSN på fem år. Ekonomitänk där...

      Tillbaka till saken från min självupptagenhet...jo Elle var förr så full av reklam att jag var förvånad över att någon ens ville betala 149 kr för 6 nummer & kilo ren reklam. Kanske var det ändå premien, någon osäljbar fiiinkräm med (dolt) utgånget bästföredatum som lockade. Redaktionellt material i nyare exemplar nämnde du...var? Måste kolla nästa gång på bibblan... /Eva

      Radera
    6. Det verkar som en del människor har blandat ihop det med att det inte får ta grejer TILL soprummet utan dumpar det litet varsom. Ja, förutom dom som har samlarmani förstås - även de är helt införstådda med att man inte får ta grejer till soprummet

      Radera
  5. Kort och kärnfullt. Jag har inte tänkt på det men du har rätt, illamåendet finns där så fort en butik besöks. Jag ser spelet, jag ser klimatkedjan (råvaror, transport, förädling, transport, butik, byta ut efter en säsong, i bästa fall skänkas) och jag ser människorna bakom som producerar sakerna. Vi har en leverantör till mitt företag i Kina som säger att han ser på floden utanförs färg vilken färg som är på modet just nu. Det är en rovdrift på planeten, människor, plånböcker, tid - ja allt.


    SvaraRadera
    Svar
    1. "Vi har en leverantör till mitt företag i Kina som säger att han ser på floden utanförs färg vilken färg som är på modet just nu." Bläk. Jag lägger till: Brist på perpektiv. Man säger ju att de förbättringar i koldioxidutsläpp de senaste tio åren äts upp av Kinas ökade utsläpp på sju dagar. Ändå prioriterar svenne banan enligt följande: Först åka till återvinningen och sortera plast och kartong tillsammans med baaarnen (det är viktigt att de ser vilka miljöförebilder mamma och pappa är). SEN åker vi till MOS och shoppar röva av oss.

      Radera
    2. Men man måste ju unna sig EB!

      Radera
  6. Nöjesshopping och utemat. Hjälp vad tid, energi och pengar jag har lagt på att gå i butiker, drömma om (och mentalt utrusta) ett annat liv (allt från hipsterstockholmare med inredningsintresse till komplett hästgårdsägare), vänta på bord, vänta på att beställa mat, vänta på mat, vara besviken på mat...

    SvaraRadera
    Svar
    1. "...vänta på bord, vänta på att beställa mat, vänta på mat, vara besviken på mat..." Det är väl därför man bara ska hänga i baren? Det var mycket länge sedan (om alls?) de misslyckades med en cava.

      Radera
  7. Tjena,
    Ja det är många i samhället som skulle må gott av en mer nykter syn på konsumtion. Det spenderas väldigt mycket pengar på skit vi inte behöver. Visst kan man unna sig saker men det finns nog många som kan sansa sig en hel del och ändå unna sig.

    Själv har jag inget stort shoppingsug men spontanköper ibland prylar jag blir sugen på. Turligt nog är jag ganska sansad med vad jag blir sugen på. Bara för att man kan köpa fina saker så måste man inte det. Jag behöver ingen exklusiv klocka tex och vill därför inte ha en sådan. Min sportklocka från Garmin som jag spontanköpte är jag däremot väldigt nöjd med och den ger mig stor nytta och glädje.

    Mvh petrusko

    SvaraRadera
    Svar
    1. @Petrusko: "Bara för att man kan köpa fina saker så måste man inte det." Ja och dessutom är det oerhört tillfredsställande att känna att man faktiskt KAN köpa det mesta. Bara tanken på att jag skulle kunna gå in på NK och ha shopping bonanza resten av veckan gör att behovet tacklar av.

      Radera
  8. Jag testade ett halvår utan shopping. Oklart varför. Antagligen var jag lite uttråkad och ville se om jag kunde. Mer plan än så hade jag inte. De första veckorna var lite jobbiga eftersom jag reagerar dåligt på förbud, även om de kommer från mig själv. Men sedan blev det en vana som faktiskt hänger kvar. Jag behöver ju nästan ingenting av det som finns i butikerna. Och lyfter man upp en pryl och betraktar den utan scenografin omkring, är det ganska lätt att upptäcka att det mesta är meningslöst skräp. Jag menar hur många prydnadskuddar, filtar, krukor och doftljus kan en människa behöva?
    Men å andra sidan. Går jag in på valfri bygghandel vill jag ju ha allt! Och don't get me started on frön och sättpotatis på våren.

    SvaraRadera
    Svar
    1. @DDT jag tror att du sätter fingret på något här nämligen att vi alla har våra akilleshälar. Min är ju stora gröna apoteket, då vill jag ha allt. På vinhyllan alltså, ingen spritfan.

      Radera
    2. Amen to that. Tog mig själv ur ett kostsamt nördintresse och habegär av hantverksöl (dyrt) genom att istället nörda ner mig ännu mer och börja brygga egen öl. If you cant beat 'em, join 'em. Så det är bara att starta vingård! Eller iaf kanske sommarjobba på en som en sidoinkomst någon/några månader om året.

      Radera
    3. Ja! Din gård väl? Skicka koordinaterna så kommer jag, start 1 juni.

      Radera
    4. Här blir det inga druvor! Du kan få komma till humleskörden dock!

      Radera
  9. Lite otroligt att jag skriver detta men jag har sparat stora pengar på att inte köpa böcker. En iPad och bokappar tillsammans med biblioteket gör att jag nästan aldrig köper pappersböcker längre. Jag har inte längre ett behov att äga boken.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stort. Givet att du verkar vara en riktig boknörd (i den allra coolaste bemärkelsen givetvis).

      Radera
    2. Jag brukar säga att jag är en boknarkoman. Och jag bryr mig inte hur ocoolt det är. Jag har sorterar ut stora mängder böcker i de senaste årens flyttar vilket inte hade varit möjligt för 5 år sedan.

      Radera
  10. Asså jag hatar shopping, jag handlar det jag behöver och sen är det bra med det. Samtidigt är det väldigt många som handlar alldeles för mycket onödigt som tär enormt på vårt gemensamma klot.

    "Det mest miljövänliga vore om vi alla var nakna och odlade vår egen mat" (stulet citat) men så långt sträcker sig inte ens Onkel Tom ("Jag har i princip inga kläder som fungerar utanför gården längre.") som fortfarande e påklädd.

    Jag handlar nya jeans på köpcentrat(svär han i kyrkan?!?), säkert ett par varannat år i snitt. Tillhör konsultuniformen på jobbet helt enkelt. En modell som passar (händer lika plötsligt som trissvinsten), av ekologisk bomull, inslitningen sker genom daglig användning ett halvår innan första tvätt (enl tillverkarens instruktioner) och gratis reparation ingår "for life". Återvinns osv. Med planering så hittas dom till 50% rabatt trots storlek som inte alla butiker tar in ens.

    Vad vill jag säga med detta? Vet inte, vart väl kränkt (vit medelålders man som jag är) av jeansdiskussionen högre upp. Lite balans, lite Yang mot all Yin.

    /L

    SvaraRadera
    Svar
    1. "Vad vill jag säga med detta? Vet inte, vart väl kränkt (vit medelålders man som jag är) av jeansdiskussionen högre upp." Haha, älskar dig vita medelålders man med dyra jeansen.

      Radera
    2. Menar du på allvar att du har samma klädesplagg på dig varje dag i ett halvår innan du tvättar det ?
      Skön snubbe......

      Radera
    3. CIS-mannen lägger dem i frysen såklart.
      https://www.expressen.se/leva-och-bo/gor-det-sjalv/husmorstips/darfor-ska-du-stoppa-dina-jeans-i-frysen/

      Radera
    4. Alla ni som har aktieinnehav i tvättmedelsfabrikanter: det är bara att blanka aktierna för försäljningen av tvättmedel kommer att totalt avstanna.
      Skönt att vi slipper se mer reklam för VIA, Ariel Persil osv framöver
      Och ytterligare en pusselbit har lagts till varför reklam-TV går så dåligt nu när tvättmedelsförsäljningen är nere på väg ner på absoluta bottennivåer.

      Har tvätttid i morgon men ska passa på att avboka den och istället lägga in kläderna i frysen. Är det olika tider för olika klädesplagg, hur länge ska tex ett par kalsonger ligga inne i frysen? Nu måste klädesfabrikanterna komplettera tvättråden på lappen som är insydd i kläderna, vad är det för symbol för frys förresten? En balja med istappar?

      Radera
    5. Vad är det jag har missat genom att inte läsa dagligmedia?

      Radera
    6. Haha, snillen cirkulerar, du syftar till min fryskommentar. Jag blev på riktig glad när du skrev att vi skulle slippa tvättmedelsreklamen.

      Radera
    7. Symbol för frys: snöflingor. Tre snöflingor är väl djupfryst - 18 grader. Det passar nog för dina kalsonger, bara de inte ligger så nära glassarna och köttfärsen...

      Radera
  11. Jag tycker den största skillnaden (gentemot "före FIRE-tänket") är att jag nu konsumerar medvetet och bara köper det jag verkligen behöver eller vill ha. Mer konkret har jag släppt utan att sakna:
    - Slentrianmässiga uteluncher som bokstavligen kostade mer än de smakade.
    - Köper fortfarande böcker, men tänker på vilken härlig oläst skatt av böcker jag redan har i våra hyllor.

    Har också upptäckt att frysen är en tillgång att använda, inte bara ett förvaringsutrymme för att stoppa in diverse rester och oplanerade inköp av frysvaror.

    Magnus

    Magnus
    - Hemleverans av mat. Visserligen undvek vi prisfällor som frukt med pris per styck, men man rycktes ändå med och planerade fiffiga leveranstider med låg men inte obefintlig leveransavgift och till och med (hujedamej) hur man snart skulle nå en bonusnivå. Nu veckohandlar vi oftast i lugn och ro på Willys i utmarkerna, till en klart lägre kostnad.

    SvaraRadera
  12. Ja helvete dessa uteluncher. Quel bordel. Och ändå sägs det att de har svårt att få lönsamhet i lunchrestauranger och "en lunch borde kosta 200 kr för att det ska vara reko arbetsvillkor" etc. OMG ge mig en slot en dag i veckan på ett centralt beläget lunchhak och jag ska göra Sveriges bästa omelett med krispig sallad för 50 spänn/p som på förr i ti'n.

    SvaraRadera
  13. Fattar inte, tycker ni uteluncher smakar illa eller? Det finns ju ställen med vanlig husmanskost, flera olika rätter per dag, för 95-110 kr. Är det så mycket att unna sig max en dag i veckan om man har en månadslön? Trodde det var jag var den värsta snåljåpen... Tänker på trevliga stället på Kungsgatan 54 Barbeque Steakhouse & Bar, luncher för 99 kr. Alltid fullt med folk. Varför? Alltid himla trevlig personal (ja de snackar gärna en stund), mycket och god mat, mycket sallad, dryck, kaffe & kaka ingår för 99 kr. Inga märkvärdigheter, men ytterst värdigt. Kalopsen är himmelsk! /Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Serverar de KÖTT??! Aj, aj aj, myndigheterna kommer att se till att de snart får stänga, de har väl knappast klimatkompenserat eller köpt utsläppsrätter, alltså inte efterrätter. KÖTT?? Skojar du med mig...........

      Radera
    2. "tycker ni uteluncher smakar illa eller" Inte 10:10 men runt 7:10 lämnas jag oberörd. 2:10 blir jag besviken, särskilt på köttfronten. Kyckling som känns vatten-injicerad. Nötkött med senor och annat...En gång var jag och en kollega (detta var mycket länge sen men jag minns det som igår) på en restaurang och hon beställde en "räkpasta" till lunch. När pastan kom, utan räkor, frågade min kollegakompis "ursäkta men var är räkorna?" tog servitrisen tallriken och skakade runt den lite. Till slut dök det upp en liten burkräka. "Här" sa hon och ställde tillbaka tallriken.

      Radera
    3. Detta bevisar min tes att det finns tre sorters restauranger. Två av dessa överlever, dels de som serverar mycket mat (och det kombineras sällan med den andra kategorin), dels de som serverar god mat. Den tredje kategorin som som går i konkurs efter ett tag serverar varken stora portioner eller god mat.

      Radera
    4. Ni underskattar min gom, men jag förlåter er. ;) Jag är rätt så kräsen faktiskt. Man beställer inte vad som helst, tvärtom undviker man de uppebara fällorna. Vem tror sig få riktiga räkor för ett relativt lågt pris? Sådant beställer man ej på ställen med lägre prisnivå. Man beställer inte heller kött som man vet har mycket senor, de kommer allid med på lunchmat runt hundralappen. Man går på säkra kort, vilket oftast är fisk, viss kyckling (dock varning för stora vatteninsprutade, torra filéer här) och så denna underbara kalops. Vegetariska rätter på köttrestaurang... gör man bäst hemmavid. Mängd före kvalitet - NEJ! /Eva

      Radera
  14. Nej, visst finns det bra uteluncher, och det är kul att gå ut ibland. Men 5x4x110 hårdbeskattade sekiner per månad tycker jag inte att det är värt. Jag skulle fördomsfullt förkasta ovan nämnda restaurang som en "sylta", men menyn ser riktigt trevlig ut om man gillar husmanskost. Och de klarar mitt hemliga test: Caesarsallad - med korrekt stavning och utan särskrivning.

    Magnus

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha! Yes, "chevré" är ännu värre, för det har gått full circle från felaktig stavning med fel accent över fel vokal till felaktigt uttal baserat på denna felstavning "sjevvré". Föreslår varianten "getost" för den som är tveksam.

      Magnus

      Radera
    2. Tips: Kolla lite roliga omdömet av Henry 2017-08-02 på deras hemsida.
      https://bbqsteakhouse.gastrogate.com/page/99/

      Radera
    3. @Anonym 19:26: Vad är det som händer? Alla ger 4 eller 5 stjärnor ("fem promille" om man har humor som en av gästerna tydligen hade) och så denna defensiva kommentar?

      Radera
  15. Jag blir förvirrad av formuleringen "gjort en vad Gunilla Brodrej skulle kallat 'shopstop'".

    Jag läste boken och förstod inte var i stoppet bestod. Hon shoppade sig ju igenom hela boken och tycktes inte göra minsta begränsning under sitt "stopp" utan handlade massor av onödig mat, kläder, alkohol och presenter.

    Är det så enkelt att bota sin köpmani, tänkte jag, att man säger sig inte handla medan man fortsätter att vara en shopaholic och då är man på något sätt frisk :-).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, vilket lustmord på en kulturarbetares shopstop. Du menar att hon handlade mat och presenter? För jag vill minnas att hon önskade sig nylonstrumpbyxor i födelsedagspresent. Jag minns också en rörande passage där hon beskriver att hennes bank, för att bevilja henne och mannen ett bostadslån, behövde ha 50 papp på ett buffertkonto. Och att detta var lite av ett aber.

      Radera
    2. Jag tyckte att hela boken var en orgie i shopping. Min gissning är att hon sålde in manuset till förlaget utan att reflektera över hur det skulle vara att i skarpt läge leva det liv hon skulle beskriva. Väl där insåg hon att "det här var inte så jävla kul" och sedan gällde det att omformulera alla inköp som nödköp. Kanske hedrar det henne att hon inte sket i alltihop och blåljög rakt av. Men om vi säger så här: Jag tror inte att jag en enda månad i livet haft så höga konsumtionskostnader som hon hade under sitt "shop-stopp" och jag har aldrig shopstoppat.

      Radera
  16. Yes igenkänning på dettta. Besökte ikea igår och kom hem med det jag skulle dvs julblommor, stearinljus och gardiner. Kände bara "nej nej nej" till alla påsklämmor och annat "bra-att-ha-krafs". Samma känsla hade jag inte för säg 3 år sedan.
    Får förresten be om ursäkt att min utlovade hudvårdslista dröjer. Livet och sjukdom har kommit emellan. Läser fortf alla inlägg och njuter av varenda ett :)

    Vill också passa på att tipsa om ett "vinter-hack" jag återkommer till varje år. Detta är typ budgetvarianten av Philips wakeup-light. Sätt en timer till din föntserlampa i den tid på morgonen som du behöver vakna. Mycket lättare att kliva upp när man väcks av ljus!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det funkar riktigt bra, har digitaltimer på en lampa intill sängen som väcker mig med sitt ljus. Sonen önskade sig en wakeup och fick det, testade den men tycker vårt alternativ är effektivare. Pang på, upp och hoppa!

      Radera
  17. @Apotekaren. Du är förlåten, det låter som att du har giltiga skäl. Grattis till din stoiska IKEA-tur. Och tack för lamptipset!

    SvaraRadera
  18. Varje gång jag tittar tillbaka på vad som hänt med mig kommer jag alltid att uppskatta den stora dr Akhen (Akheretemple@yahoo.com) för det han har gjort för mig. Den här stavningskanalen tog tillbaka min finans, som lämnade mig utan anledning. Jag träffade den stora stavningskastaren och han berättade allt jag behöver göra! Nu är glad att Dr Akhere tog tillbaka honom och han älskar mig mer än han brukade! Du kan också kontakta honom på sin aktiva e-postadress (Akheretemple@yahoo.com) eller lägga till honom på Whats-app: +2348129175848.

    SvaraRadera
  19. Tack till DR OKOSUN för återställandet av mitt äktenskap. Vi har separerats under de senaste 3 åren. Jag började söka på nätet för människor som gud återställde sina äktenskap och jag hittade DR OKOSUN den stora stavningskastaren hur han har hjälp så många förhållanden genom hans stavgjutning med sin kontakt, jag kontaktar honom om hjälp plötsligt efter stavningsstansningen min man återvänder hemma bara 2 dagar efter stavningsgjutningen och be om förlåtelse och nu lever vi tillsammans lyckligt igen tack till DR OKOSUN för din hjälp. email DR OKOSUN för hjälp EMAIL via: okosunhomeofsolution@gmail.com eller ring eller whatsaap 2348052523829

    SvaraRadera
  20. Jag är så glad att dela detta fantastiska vittnesbörd om mig. Mitt liv har förändrats helt i 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången i åldrarna. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa ledsen en 48 timmar efter stavningen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig ville bryta upp att han inte kunde hantera känslomässigt bagage som jag bar hela tiden. Han sa att han trodde att han var det negativa inflytandet på mitt liv och tyckte det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag fortsatte att prata om förflutna hela tiden. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har pengar i fickan som äntligen är min egen. (Min kompensationskontroll kom genom att jag fick veta att det var månader kvar. Jag är ett bevis på vad Dr Isikolo kan göra. Jag tackar så mycket Dr Isikolo för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. hjälp vi både kunde se och prata sanningen mot varandra. Jag trodde aldrig att en stava kunde hjälpa ett par innan jag var väldigt glad kontaktade dig och initierade allt detta skulle hända. Alla som har ett problem med förhållandet kan kontakta Dr Isikolo via e-post isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  21. Allt tack går till DR ISIKOLO för att återförena mig och min man tillsammans igen, allting började när jag firade min mamma 10 års jubileum och på den ödesdigra kvällen ringde jag min man för att veta var han var och senare efter att partiet har gått lite långt. jag såg min man promenerade in med en dam jag tittade bort och gick för att hälsa på honom och låtsas att ingenting hände, senare i rummet medan vi skulle sova frågade jag min make som den damen var till honom, plötsligt ropade han på mig att jag borde aldrig fråga honom om hur han levde sitt liv, men jag insisterade på att veta, han lämnade genast sängen och gick bort och sedan dess har jag aldrig sett honom igen, han berättade att det var över, men all min ångest slutade när jag träffade DR ISIKOLO på nätet, som berättade för mig att han kommer att kasta en kärleksspell på honom och inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig och krypa tillbaka till mig, och så var det han gjorde stavningen och i 48 timmar kom min man ber mig och nu lycka och harmoni återställs tillbaka till mitt hem .. kontakta honom idag på hans email; isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  22. Hej jag är här för att uppfylla ett av mina löften till den stora mannen Dr Solo Wise som hjälpte mig att få min man tillbaka efter 4 år av separation. Han lämnade mig och våra barn och gick efter en annan kvinna som Dr Solo sa att hon använde en stark konstig Voodoo på min man. Men tack vare Gud för att använda Dr Solo för att hjälpa till att bryta voodooen och ta tillbaka min man tillbaka. Jag önskar att jag träffade honom tidigare men detsamma är jag tacksam för honom. Han kan också hjälpa dig att lösa något annat problem, hans email är
    drsolowisetemple@gmail.com

    WhatsApp +855976707219 kontakta honom idag och tacka mig senare ...

    SvaraRadera
  23. Kontakta Dr Isikolo på isikolosolutionhome@gmail.com om du vill få din man, fru, pojkvän och flickvän tillbaka och återfå din lycka.

    Jag heter Angel Zetina Cea. Jag är verkligen nöjd med den här tjänsten Dr Isikolo gör för mig. Jag är en av de som sa: "Jag kommer aldrig att ringa en psykisk eller en trollkarl eller vad som helst" för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkt där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter Dr Isikolo Jag hade aldrig i en miljon år trodde att jag skulle skriva ett brev så här, men när jag nästan förlorade Andrew i en av våra dumma slagsmål (han bröt upp med jag trodde jag hade förlorat allting. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer tillbaka till mig igen. Jag läste ett vittnesbörd av en kvinna som heter Anna om honom och säger att hur Dr Isikolo hjälper honom att komma tillbaka är EX fru inom 48 timmar. Jag mailar honom snabbt. Han gjorde en (Lover spell) för mig. 24 timmar senare kom min (ex-pojkvän) till mig och ber om ursäkt för de missförhållanden han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Helt sedan dess har allt återgått i vanligt och vår kärlek är nu starkare att han inte kan göra utan att vara med mig. Jag och min pojkvän lever tillsammans lyckligt igen. Dr Isikolo är den bästa online spell caster som är kraftfull och äkta. Och när jag var mest desperat, utnyttjade han inte mig. Du utförde en mycket bra service för en person i sant behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur den här magiken fungerar, men allt jag vet är, det fungerar !! Andrew och jag är lyckligtvis tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam för Dr Isikolo e-posta honom för någon form av hjälp är mycket kompetent och pålitlig för hjälp.

    Maila honom {isikolosolutionhome@gmail.com}
    {WhatsApp / Call: +2348133261196}
    (Viber: +2348133261196)

    SvaraRadera
  24. hans är mitt vittnesbörd om Dr Isikolos goda arbete som hjälper mig .. Jag är Nataša Dominik från Stockholm. Och jag är ledsen för att sätta detta på nätet men jag kommer att behöva av den här världens toppspellare som tog tillbaka min man som lämnade mig under de senaste 3 åren, jag träffade så småningom den här mannen på en bloggplats som skickades av en av kunden för hjälp , jag förklarade allt för honom och han berättade för mig om en stavningskastare som heter DR ISIKOLO som han hade hört talas om och han gav mig en e-postadress för att skriva till stavningskastern för att berätta för mina problem. På bara 2 dagar var min man tillbaka till mig. Jag vill bara säga tack till den här sanningsenliga och uppriktiga stavningskastern, herre, allt du sa, har skett och tack sir. Vänligen vill jag berätta för alla som letar efter en lösning på problemet, jag rekommenderar dig att vänligen kontakta denna stavningskastare, han är riktig, han är kraftfull och vad stavningskastern säger är vad som kommer att hända, för allt vad stavningskastret berättade jag kom överens. Du kan vänligen kontakta honom på: hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  25. Vet du vad stavhjul har gjort för mig innan jag träffade rätt stavningskastare att kontakta? Jag är Lorena Denis. Många av alla dessa så kallade stavhjul är falska, jag visste inte att de inte hade någon kraft tills jag var klokare att veta vem man skulle kontakta. Jag kommer att berätta för alla idag att denna stavningskrock heter DR ISIKOLO är den bästa och pålitliga stavningsknappen att kontakta och han kommer att hjälpa dig med ditt problem så fort som möjligt. KONTAKTA HEM NU PÅ isikolosolutionhome@gmail.com. När min man skilde mig, har jag kontaktat så många stavhjul och jag har jobbat med dem i över 3 år. Jag har redan hoppat på stavgjutning när jag också läste om DR ISIKOLO. Jag gråter och ville hjälpa till att få min ex make tillbaka till mig och jag träffade den här mycket stavningskastaren och inom 2 dagar ringde min före detta man och han ordnade ett möte. Jag gick ut den dagen och jag träffade honom och han bad oss ​​att återuppta och komma tillbaka tillsammans. Mina önskemål har besvarats med hjälp av DR ISIKOLO, han är en riktig stavningskastare. Jag är glad att förklara hans arbete till andra för det är den mest uppskattade sak att göra precis som andra har gjort. Vänligen träffa denna stavningskanal för att hjälpa dig med något av ditt problem. Jag tror att han hjälper dig också.
    För att kontakta denna stavningskanal är hans email isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber på +2348133261196

    SvaraRadera
  26. SPARA DIN RELATIONSHIP ONLINE MED EN TRUSTED OCH RELIABLE SPELL CASTER
    Jag heter Agata Jadran och jag är mycket glad att DR ISIKOLO för att hjälpa mig att få min ex make tillbaka och det gjorde mig väldigt glad att jag kom online här för att posta om hans arbete. Jag lovade honom att om han fick min ex make till mig om 2 dagar, kommer jag att göra ett bra vittnesbörd och få många människor som behöver hjälp till honom för hjälp. Hans andliga tempel är i Afrika och han har varit i detta arbete och hjälpt så många människor. Han är en stor stavningskastare och kan hjälpa dig oavsett var du är. Min man Petar är nu tillbaka med mig och den här stavningskastaren tog min man tillbaka till mig om 2 dagar efter den nödvändiga processen som stavningen görs, någon som lämnade mig i 2 år nu. Kan du snälla kontakta den här mannen? Han hjälper dig och du kommer att se. Hans tempel är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  27. Tack sir Dr Isikolo för dina äkta stavar. Jag stötte på många vittnesmål om att skriva om DR ISIKOLO, en voodoo-stavningskastare som hjälper dig att kasta en kärleksspell för att ta tillbaka din ex-älskare. Jag och min pojkvän separerades i 3 månader och jag tvungen verkligen tvingade Han tillbaka igen, jag trodde inte det först, men när livet blev värre och jag bestämde mig för att prova, kontakta DR ISIKOLO voodoo spel och till min förvåning gjorde han en kärleksspell för mig och jag och av pojkvän 2år som var sepreted för 3month är nu tillbaka ihop igen och det tog Dr Isikolo bara 48 timmar att återvända honom tillbaka till mig. Vi planerar en semester nu och jag vet att det kommer att bli fantastiskt. nu är jag ett levande vittnesbörd om de goda verken av DR ISIKOLO voodoo kärleksspell, en begåvad man med stormakter och gott hjärta. Det är min hemlighet men jag bestämde mig för att göra världen känd för det eftersom det kan vara en hjälp till någon som är intresserad eller står inför några problem med förhållandet eller äktenskapet. Maila honom idag på isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber på +2348133261196.

    SvaraRadera
  28. HUR JAG FÅR MIN HUSBAND BAKA HEM MED HJÄLP AV EN VERKLIG OCH GENUIN SPELL CASTER DR BEN TEXT ELLER KONTAKTA VIA WHATSAPP +2348159101215 ELLER EMAIL HEM PÅ goodwillspelltemple@gmail.com.

    Jag heter Mirela Boro, jag tog nästan mitt liv på grund av min man som lämnade mig och slutade välja mina samtal som svarade på mina mail och mina meddelanden. Han sa att han inte litar på mig längre, jag försökte övertyga och be honom, men han kommer inte att tro eller svara mig förrän vi hade en kamp och bröt upp i 6 månader, då förstår jag att jag inte kan leva utan honom på grund av kärleken Jag har för honom. Jag försökte allt som var möjligt för att få honom tillbaka, men inte fungerade för mig, några falska stavhjul scammed mig och gick bort med mina pengar tills jag kom över den här mannen som heter Dr Ben han hjälpte mig att göra en stavning och se min man kom tillbaka efter 48 timmar, ber mig om förlåtelse, jag var så förvånad över att stavfel som Dr Ben fortfarande existerar. Om någon här behöver hjälp med all uppriktighet, kontakta Dr Ben idag På goodwillspelltemple@gmail.com Kontakta honom via whatsapp nummer +2348159101215 ja du är en präst tack för att du gör mitt hem till ett gott hem igen. Jag kan aldrig sluta prata om dig herre. Dr Ben är verkligen en bra man du kan kontakta honom för lösning för någon form av

    problem som
    (1) lotteri stavning
    (2) ex tillbaka
    (3) bli gravid
    (4) bota för någon form av sjukdom, sjukdom och infektion
    Och många andra kontaktar den här stora mannen idag och löser dina problem.

    SvaraRadera
  29. Jag är här för att uppskatta det arbete som utförs av Dr Isikolo för mitt liv, han är inte bara bra i växtbaserad medicin utan också bra för att kasta kärleksspell för brutet äktenskap, lycka till stavning, brutet förhållande och så mycket mer. jag hade oroat mig för att min man lämnade mig efter att han började se en dam på sitt kontor och jag konfronterade honom med varför han fuskar på mig och han skrek åt mig och gick hem, jag bad om att jag är ledsen, och han vägrar förlåta eller komma hem hemma, jag var kvar med de stora barnen ensamma att ta hand om, jag kände mig frustrerad med honom och stannade hos en annan kvinna, jag försökte hitta en stavningskastare som kan hjälpa mig, men när jag surfar såg jag så mycket vittnesmål om hur Dr Isikolo har hjälpt många människor, jag sa att jag skulle ge Dr Isikolo en rättegång och verkligen kastade han en kärleksspell som tog tillbaka min underbara make i faktiskt 2 dagar och det var otroligt, och han bad om en överraskning bilgåva som ett symbol för vad han har gjort lämnar mig allt detta samtidigt, och jag förlåter honom och idag är vi lyckliga familjen igen. Vänligen vem som helst som har några svårigheter i äktenskap eller förhållande, vänligen kontakta den här stora herbalisten eftersom jag är säker på att han har botemedel mot eventuella situationer som du kan hitta dig själv. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp eller Viber på +2348133261196. Gud välsigne dig

    SvaraRadera
  30. Jag heter Eleonora Lovrenco och jag bor för närvarande i Sverige. jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag kom tillbaka till min man tillbaka, vem jag svurit att någonsin vara med tills han lämnade mig till en annan kvinna utan anledning och jag försöker få saker att fungera för oss båda ändå saker där det blir värre och jag älskar honom så mycket och det finns inget jag kunde göra för att få min man tillbaka tills jag träffade ett vittnesmål dela av en kvinna som heter Ana Mateovic från Australien på internet och pratar om en kraftfull stavkorsare som heter DR BEN som tog sin man tillbaka inom 48 timmar och jag bestämmer mig för att försöka och till min största överraskning gjorde han det också för mig, precis som han gjorde för Stella och jag har många människor som klagar på falsk stavningskastare men den här jag träffade var en riktig stavningskrockare som hjälp mig att lösa mitt problem, jag har ingen lösning på, jag presenterar många av mina bästa vänner som har liknande problem, och deras problem löstes med den stora hjälpen av Dr Ben. som hjälper dem att få tillbaka sina älskare inom 48 timmar. Jag är så glad att min man är tillbaka till mig igen, och det mest överraskande är att vår kärlek är mycket stark, varje dag är glädje och glädje. och det finns inget som varit med mannen du älskar. jag är så glad min älskade är tillbaka till mig med hjälp av Dr Ben om du har liknande problem kommer jag att råda dig att kontakta honom, han är där för att hjälpa dig och lägga ett leende på ditt ansikte som han gjorde mot mig och andra. kontakta email: goodwillspelltemple@gmail.com du kan ringa / whatsapp honom genom är mobilnummer +2348159101215

    SvaraRadera
  31. Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
    Det här är en del av lösningen som han kan
    1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)
    2. Återställ hälsa för de sjuka
    2. Ta tillbaka ex kärlek
    3. Stoppa någon från att störa din relation.
    4. Ge medicin för stark och långvarig erektion
    5. Snabbt äktenskapsförslag
    6. Rengör all luck och återställ din lycka till
    7. Du vill bli älskad av alla i din familj.
    8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.
    9. Rengör dig själv från varje ond spell
    10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.
    kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702
    snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

    SvaraRadera
  32. Hej jag heter Viola Gonçalo. Jag kommer från Trondheim, men jag flyttade till Waterton Lakes National Park i Kanada med min man. orden kan inte förklara hur upphetsad jag är nu, tack vare Drigbinovia för att ha fixat mitt brutna äktenskap, lämnade min man mig och våra barn till en annan kvinna. Vi var gifta i sju år och under vårt äktenskap hade vi en hård kamp, ​​en trogen morgon berättade för mig att jag vill ha en skilsmässa med mig, så jag försöker mitt bästa för honom men han är att jag inte vill se att jag bor i Australien nu med en annan kvinna. och han gjorde alla meddelanden ogiltiga. Jag lärde mig att mitt liv var slut och mina barn såg aldrig sin far igen. Jag försökte vara stark för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag var säker i sju år eftersom jag verkligen älskade honom. Och jag tänker på honom varje dag och natt, och jag skulle vilja få honom tillbaka i mitt liv. Jag gick bokstavligen galen och behövde gudomligt ingripande. Jag har sagt alla mina problem till mina vänner som har liknande utmaningar i sitt gifta liv. Men hon tog mig till en mycket kraftfull man som heter DrIgbinovia. Hon sa att han var den enda anledningen till att hon var glad, så jag bestämde mig för att få honom att prova att jag gjorde en massage till sitt WhatsApp nummer på +2348144480786 eller du kan också maila honom på doctorigbinovia93@gmail.com då gjorde han en kärleksförtrollning För mig, till mina grejer överraskade, ringde min man för första gången under de senaste veckorna. Och han berättade för mig att han saknar oss lika mycket som barnen. Jag var så förvånad över att mitt hjärta var fyllt av glädje och spänning och han bad om ursäkt för hans misstag och ursäktade mig för smärtan jag orsakade. Så han kom hem med mycket kärlek och glädje tillbaka till oss, och från och med den dagen är vårt äktenskap nu starkare än tidigare. Tack vare Drigbinovia är han en mycket kraftfull man, så jag bestämde mig för att berätta för min historia för någon man eller kvinna som går igenom samma smärta. Jag vill att du ska veta att det finns en lösning. Drigbinovia är lösningen, en riktig och kraftfull trollkarl som bad att hjälpa kvinnor och barn att hjälpa till i deras smärtsamma tid. Och har också en stavning för att bota HIV, cancer, etc tack för din tid

    SvaraRadera
  33. DO YOU NEED HELP TO GET PREGNANT OR SOLVE INFERTILITY PROBLEM. I have been trying for 5years to get pregnant and needed help! i have Been going to the doctors but still nothing. The doctor said that me and my husband are fine and I don’t know where else to turn. Until one day my friend introduce me to this great spell caster who helped her to get back her lost husband back with love spell and also made her pregnant, So I decided to contact this spell caster Dr ISIKOLO on his EMAIL:[isikolosolutionhome@gmail.com] after interaction with him he instructed me on what to do, after then i should have sex with the my husband or any man I love in this world, And i did so, within the next one months i went for a check up and my doctor confirmed that i am 2weeks pregnant of two babies. I am so happy!! if you also need help to get pregnant or need your ex back please contact his email address: EMAIL:[isikolosolutionhome@gmail.com] OR CALL +2348133261196 As HE did it for me, I am now a mother of twins. He will also do it for you. THANKS. HE IS SPECIALIZE IN THE FOLLOWING SPELL.
    1) If you want your ex back.
    2) Stop your marriage or relationship from breaking apart.
    3) You want to be promoted in your office.
    4) Cure for premature ejacuation
    5) If you want a child.
    6) You want to be rich.
    7) You want to tie your husband/wife to be yours forever.
    8) If you need financial assistance.
    9) Cure for herps
    10) Cure for HIV
    11) Cure for Cancer

    Contact this great man if you are having any problem for a lasting solution
    through isikolosolutionhome@gmail.com or call or whatsapp him his direct line +2348133261196

    SvaraRadera
  34. Mitt namn är Katherine Cyril, från USA..Jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 5 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och barn för en annan kvinna. trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Ade kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 2 dagar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Ade. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Ade verkliga och kraftfulla stavagare som jag alltid kommer att be länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom Adespelltemple@gmail.com du kan också ringa / whatsapp honom (+2349025268254) tack för att du läst ..

    SvaraRadera
  35. Mitt namn är Katherine Cyril, från USA..Jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 5 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och barn för en annan kvinna. trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Ade kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 2 dagar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Ade. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Ade verkliga och kraftfulla stavagare som jag alltid kommer att be länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom Adespelltemple@gmail.com du kan också ringa / whatsapp honom (+2349025268254) tack för att du läst ..

    SvaraRadera
  36. Mitt namn är Katherine Cyril, från USA..Jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min make är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 5 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och barn för en annan kvinna. trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Ade kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 2 dagar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Ade. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr Ade verkliga och kraftfulla stavagare som jag alltid kommer att be länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte längre, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontakt: Skicka e-post till honom Adespelltemple@gmail.com du kan också ringa / whatsapp honom (+2349025268254) tack för att du läst ..

    SvaraRadera
  37. Hi everyone I'm here to share the wonderful work Dr Ade did for me. After 5 years in marriage with my husband with 2 kids, my husband started acting weird and going out with other ladies and showed me cold love, on several occasions he threatens to divorce me if I dare question him about his affair with other ladies, I was totally devastated and confused until a old friend of mine told me about a spell caster on the internet called Dr. Ade who help people with relationship and marriage problem by the powers of love spells, at first I doubted if such thing ever exists but decided to give it a try, when I contact him, he helped me cast a love spell and within 48hours my husband came back to me and started apologizing, now he has stopped going out with other ladies and his with me for good and for real. Contact this great love spell caster for your relationship or marriage problem to be solved today via email: Adespelltemple@gmail.com or Call or WhatsApp: +2349025268254
    Contact him for the following:
    (1)If you want your ex spouse back.
    (2)You want to be promoted in your office.
    (3)You want women/men to run after you.
    (4)If you want to have a child.
    (5)You want to be protected spiritually.
    (6)Help bringing people out of prison
    (7)Lottery power ball
    Whats app or call + 2349025268254 (please Ignore if you don't need help)

    SvaraRadera
  38. Hej alla jag är här för att dela det underbara arbete som Dr Ade gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn, började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr. Ade som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksformers krafter, jag tvivlade först på om något sådant någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: Adespelltemple@gmail.com eller Ring eller WhatsApp: +2349025268254
    Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill att din ex make tillbaka.
    (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (4) Om du vill få ett barn.
    (5) Du vill skyddas andligt.
    (6) Hjälp till att få människor ur fängelset
    (7) Lotterikraftboll
    Vad är appen eller ring + 2349025268254 (snälla ignorera om du inte behöver hjälp)...

    SvaraRadera
  39. Hej alla jag är här för att dela det underbara arbete som Dr Ade gjorde för mig. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn, började min man vara konstig och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr. Ade som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem genom kärleksformers krafter, jag tvivlade först på om något sådant någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärleksförtrollning och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt. Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via e-post: Adespelltemple@gmail.com eller Ring eller WhatsApp: 2349025268254
    Kontakta honom för följande:
    (1) Om du vill att din ex make tillbaka.
    (2) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
    (3) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
    (4) Om du vill få ett barn.
    (5) Du vill skyddas andligt.
    (6) Hjälp med att få människor ur fängelset
    (7) Lotterikraftboll
    Vad är appen eller ring 2349025268254 (ignorera om du inte behöver hjälp)

    SvaraRadera
  40. Den som läser detta vittnesmål idag borde fira med mig och min familj eftersom det hela började som ett skämt för vissa människor och andra sa att det var omöjligt. Jag heter Göran Jörgen och är från stockholm, men jag flyttar till Chicago USA med min fru. Jag är lyckligt gift med två barn och en vacker fru. Något hemskt hände med min familj, jag tappade jobbet och min fru lämnade mitt hus eftersom jag inte kunde ta hand om mig själv och familjen. henne och mina barn vid den tidpunkten. Jag lyckades i nio år, ingen fru stödde mig för att ta hand om barnen. Jag försöker skicka ett testmeddelande till min fru men hon hindrar mig från att prata med henne. Jag försöker prata med hennes vän och hennes familj men jag vet fortfarande att någon kan hjälpa mig och jag har skickat begäran senare till så många företag, men ändå ring inte mig, förrän en trogen dag kommer att jag aldrig kommer att glömma i mitt liv . När jag träffade en gammal vän till mig som jag förklarade alla mina svårigheter och han berättade för mig om en bra man som hjälpte honom att få ett bra jobb på Coca cola-företaget och han berättade för mig att det var en caster-charm, men jag är en person som aldrig tror på trollformler men jag bestämde mig för att försöka och Drosagiede instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra under dessa tre dagar av lunchen. Jag följer alla anvisningar och gör vad han bad mig göra bra. Drosagiede se till att allt gick bra och min fru skulle se mig igen efter det underbara arbetet Drosagiede. Min fru ringer till mig med ett okänt nummer och ber om ursäkt och hon sa till mig att hon verkligen saknar mig och våra barn och min fru kommer hem. Och efter två dagar ett företag som jag har skickat mitt tackbrev kallat, nu är jag den föredömliga företagschefen här i USA. Jag rekommenderar att om du har några problem skicka ett meddelande till detta e-postmeddelande: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp +2349014523836 så får du det bästa resultatet. Ta saker för givet och det kommer att tas bort från dig. Jag önskar dig det bästa.

    SvaraRadera
  41. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och gör att du känner dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i
    1 ÄLSKA STAV
    2 VINNA EX TILLBAKA
    3 KVINNENS FRUIT
    4 FRÄMNINGSSTAV
    5 SKYDDSSTAV
    6 VERKSAMHETSSTAV
    7 GODE JOB STAV
    8 LOTTERISK STÄLLNING och STOLTFALLSTAV.

    SvaraRadera
  42. Jag läste en kommentar online från en USA-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
    Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Dr.Amiso eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde på vittnesmål är bevis i verkligheten. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    lyckligtvis för mig kom jag över Dr.Amiso e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Dr.Amiso den storslagna kärleks-stavningen, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi.
    Jag är gift i över 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone det är som det känns).
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att det här fungerar också, 100% säker.
    kontakta honom via hans personliga amail {herbalisthome01 @ gmail. com}
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare och vara rik.
    * Magi för framgång och marknadsföring och Bär ditt eget barn.
    * lycklig charm - BUSINESS STAR, Penis and Breast Enlargement.
    * avdelningar - SKYDDSHAK, och lång livslängd.
    * förbannelse upplösning, fri från kidnappning och att döda.
    * andlig rening, fettförbränning och bantning.
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN, Stroke and Virgnal decharge.
    * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
    Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    {Herbalisthome01 @ gmail. com}

    SvaraRadera
  43. Godvänner, jag heter Antonio Laura från Lund-Sweden, jag är läkare av yrke, 45 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon att läsa den här artikeln just nu. Efter att ha varit i ett förhållande med Abeg Erickson i flera år, han gick upp med mig, men jag ville ha honom tillbaka så mycket, för jag älskade honom , Jag frågade honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag har förklarat att jag hellre skulle kontakta ett stavar som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag hade den typen av person som aldrig tänkte på en stava inget annat val än att prova, jag mailade stavningskanalen och han berättade för mig att det var ett problem innan tre dagar, han kastade Love stavningsdelen i luften och förvånansvärt andra dagen var det omkring 6.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att han svarade på telefonsamtalet och han var så ledsen för allt som hände . Jag var så glad att vi började leva tillsammans lyckligt. (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  44. Mitt namn Jönsson Björkman, form, Kristianstad (Sverige) Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i den ena gräset tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stava caster som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller att din man flyttade till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera
  45. Hej, jag är Theresa Williams. Efter att ha varit i ett förhållande med Anderson i flera år, gick upp med mig, gjorde jag allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, ville ha honom tillbaka på grund av den kärlek jag har till honom, jag bad allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag skulle kontakta en trollformulär som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova, jag kontaktade, trollformuläret, och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han släppte trolldomet och överraskande under den andra dagen, det handlade om 4 sid. m. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad och svarade på samtalet och allt han sa var att han var ledsen för allt som hände att han ville återvända till mig, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med relationen skulle vara till hjälp för den personen om jag rekommenderar honom, som den enda trollkarlen, verklig och kraftfull som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: akheretemplegound@gmail.com kan du skicka ett e-postmeddelande eller whatsapp +2348032960512 om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller i andra fall som.

    1) älskar stavning
    2) Stava förlorad kärlek
    3) Stave skilsmässa
    4) Trollformler
    5) Stava bindande
    6) Trollformler
    7) Förvisa en älskare förflutna.
    8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
    9) du vill tillfredsställa din älskare
    kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning via e-post: akheretemplegound@gmail.com eller whatsapp +2348032960512

    SvaraRadera
  46. mitt namn är raheal från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet ... men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com den här stavspelaren gjorde en trollformel för mig som fungerade på 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

    SvaraRadera
  47. Hej alla jag hade tidigare kämpa med min man tidigare vilket ledde till skilsmässa med min första make. Efter att jag och min ex make blev skild, hade jag en annan chans att gifta sig igen och bara 2 år efter mitt andra äktenskap fanns det en ny skilsmässa som nästan dödade mig känslomässigt. Jag stannade i ytterligare två år varit ogift och ensamstående mamma. Ärligt talat var jag inte riktigt glad för det eftersom varje kvinna behöver en man i sitt liv, det fanns en tid då jag såg min första manfoto och jag insåg hur mycket jag älskade honom och har saknat honom. Jag försökte komma till honom men jag fick höra att han fortsatte med sitt liv och att vi kanske aldrig varit tillsammans igen. Jag grät bitter den natten och tänkte att jag har tappat mannen som jag har haft så mycket kärlek till. Jag bad om råd om vad jag skulle göra och en vän till mig gav mig en kontakt med Dr mohammed Solution Temple, jag konsulterade honom och till sitt allra bästa med sina kraftfulla trollformler han hjälpte mig med en Reunion Gift Love Spell för att återlämna min ex man tillbaka för mig, på bara 6 dagar hade jag förtrollat ​​med en spirituell återföreningsbön med Dr mohammed allt vänder för gott i mitt liv, jag bor nu lyckligt med min första make igen och ordnar skilsmässofrågorna. med hjälp av Dr mohammed, hans en man av visdom och omsorg. Tack och jag uppskattar all hjälp du har gett för att få min exman tillbaka in i mitt liv igen. Jag vittnar här i dag att Dr mohammed är kraftfull att det kan lösa alla problem i en trasig relation med kärlek, återigen kontakta honom för lösningar på alla slags relationsproblem. E-post .... (monicaspiritualtemple@gmail.com) Du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp +2348134493948

    SvaraRadera
  48. Mitt namn är Gunilla Hägglund, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Osagiede kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det då gjorde han en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och berättade för mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Osagiede. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr. Osagiede verkliga och kraftfulla stavskärare som jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i tidens problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller så flyttade din man till en annan kvinna, gråt inte mer, kontakta den här kraftfulla stavagern nu. Här är hans kontaktmeddelande på: doctorosagiede75@gmail.com eller whatsapp på +2349014523836
    eller viber +2349014523836

    SvaraRadera
  49. Min historia är förmodligen typisk, men inom två dagar fick jag en snabb lösning för att återvända min ex kärlekspartner. Min man föll i en affär med en annan kvinna på hans arbetsplats, min kärleksman lämnade mig med två barn som vi hade tillsammans, alla massor av ekonomiska utgifter på mig ensam, han gav inte barn supporr till våra barn, jag vill ha min man tillbaka hem för att älska mig. Jag fick en lösning för att föra tillbaka honom med magiska trollformuleringar från äktenskapspellens trollmagi av en andlig man som heter Dr. Oduduwa. Strax efter två dagars magiska kärlek stavning aktiverades för mina räkning för att föra tillbaka ex love man återvända hem till mig, det var en överraskning att jag inte ens kan förklara hur allt händer, det fungerade som magi, inom två dagar är min kärleksman hemma för att be om ursäkt, be om min förlåtelse, jag var väldigt glad och mina böner svarar, idag är min man tillbaka till mig, vi lever tillsammans som en familj lyckligare i kärlek mer än någonsin tidigare.
     Jag kunde inte ha gjort den här magiska kärleksförtrycket utan hjälp av Baba Oduduwa. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg en annan kvinna, så sa han att vi var klara. Efter att Love stavaktivering ringde min man mig på mobiltelefon vi pratade snyggt och nästa dag återvänder han hem med massor av gåvor till mig och barn.
    Jag är tacksam för denna andliga äktenskapshealer som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom till alla som har liknande äktenskap, förhållandeproblem, att snabbt kontakta kommunikation med Dr.Oduduwa Spiritual spell spellista för att återvända ex love back. via hans personliga kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

    SvaraRadera
  50. Hej, säsongs hälsningar till alla mina vänner jag är här för att berätta lite om hur jag fick min hsnabd tillbaka med hjälp av en stor man som heter baba Amiso. Jag heter Alice Lucas, form, Alingsås, Sverige. Efter 12 års äktenskap har min man och jag varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien för att vara med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp online och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr.Amiso kan hjälpa till att få tillbaka artiklar snabbt. Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det då han gjorde en Love spell för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa till mig att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan den dagen var vårt äktenskap nu starkare än tidigare, allt tack vare Dr.Amiso. han är så kraftfull och jag bestämde mig för att dela min berättelse på internet att Dr.Amiso verklig och kraftfull stångskärare att jag alltid kommer att be för att leva länge för att hjälpa sina barn i en tid av problem, om du är här och du behöver din Ex tillbaka eller din man flyttade till en annan kvinna, vill känna igen i världen eller cancerfrågan, vill gifta sig med älskaren efter ditt val eller skilsmässor, hälso- eller äktenskapsproblem, jobbfrämjande och framgång, vad som helst, gör inte ge upp, inte mer gråta, kontakta denna kraftfulla stavning nu. Här är hans personliga e-postadress på: herbalisthome01@gmail.com

    SvaraRadera
  51. Jag lovar att dela detta vittnesmål över hela världen när min pojkvän återvänder till mig, och idag vill jag med all respekt tacka Dr Isikolo för att ha gett glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en stavbeslag som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av de här sakerna förrän jag tappade min pojkvän, jag krävde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo en trollspelet, och han kastade en kärleksförtrollning för mig, och han försäkrade mig att jag skulle få min pojkvän tillbaka om två dagar efter att besväret har gjorts. Fyra dagar senare ringde min telefon, och så chockerande att det var min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste tre åren och ber om ursäkt för hjärtpausen och sa till mig att han är redo att vara mitt bakben tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har tillsammans. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min fästman lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur det var även före vår uppbrytning. Så därför lovade jag att dela mitt vittnesbörd över hela universumet. Alla tack till Dr Isikolo för det överdrivna arbete som han har gjort för mig. Nedan är e-postadressen om du är i någon situation du genomgår en hjärtsvikt, och jag försäkrar dig att när han har gjort min, kommer han definitivt att hjälpa dig också. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  52. Alla tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från bakslag och skilsmässa.
    Jag heter Sarah Duje. Allt tack till Dr Edo för att ha räddat mitt äktenskap från att skära ihop. Jag känner mig så tacksam och har bara goda ord om en kraftfull stavspelare som heter Dr Edo som hjälpte mig att få tillbaka min man. Vi hade varit isär i 2 år, till att börja med tänkte jag om jag gjorde det rätta genom att kontakta en stavbeslag, men jag älskar så mycket min man och kommer inte att ge upp honom för någonting i den här världen. Jag bestämde mig för att kontakta Dr Edo via hans e-postadress som jag hittade i flera vittnesmeddelanden online, och jag berättade för honom om min situation, han skrattade och sa att min man kommer tillbaka till mig de kommande 48 timmarna. Jag kände att det inte skulle hända till en början Dr Edo som min man ringde till mig och var så angelägen att få mig tillbaka mer än någonting på jorden ... Nu är vi tillsammans och han kan inte göra utan mig och vi båda är glada . Jag känner mig så glad att dela detta vittnesbörd eftersom det inte fanns någon negativ handling i hans arbete. Hans arbete var smidigt och snabbt. Tack till Dr Edo för att jag fick tillbaka lyckan till mitt liv. Jag svär med mitt liv att Dr Edo är en man att lita på och ta dina problem till. Du kan kontakta honom på hans edolovespelltemple@gmail.com, du kan också ringa honom eller lägga till honom på WhatsApp: +2348159452497

    SvaraRadera
  53. Hej alla jag är så glad att dela mitt vittnesbörd för att alla ska veta att det finns en lösning på dina förhållanden / äktenskapsproblem när du kontaktar DR ODION som just har hjälpt mig återställa mitt trasiga hem med sina kraftfulla trollformler. Jag har varit i ett misshandlande äktenskap så länge och har lidit totalt avslag och hat från min fru som brukade älska mig. Hon förvandlades till ett skrämmande monster och alltid slåss med mig. hon fuskar på mig öppet och visar inga ånger. hon ville ha mig ur sitt liv. hon övergav till och med mig och flyttade ut för att bo med en av hans många pojkvän. Jag gick igenom helvetet eftersom jag var tvungen att ta hand om mig själv och barnen bara. Jag kunde inte låta mitt äktenskap bryta eftersom jag verkligen älskar henne men visste inte vad jag skulle göra för att föra min fru hem. Jag stötte på en skrivning online och såg ett inlägg där någon delade ett vittnesbörd om ett liknande problem som löstes av DR ODION så jag bestämde mig för att pröva det lite, jag visste att han bara var svaret på vad jag behövde. kontaktade honom via sin e-post (drodion60@yandex.com). Jag fick ett svar från honom som berättade vad jag hade att göra och omedelbart följde jag. Min fru ringde nästan omedelbart och bad om att återvända hem. När hon återvände såg jag omedelbar förändring i hennes karaktär. Hon förändrades till kvinnan som älskade och tog hand om mig. Idag är vi glada igen. Allt tack till DR ODION som räddade mitt äktenskap. Jag vill att någon som vill ha relation / äktenskap hjälper till att kontakta honom och jag vet att han kan göra sina underverk igen i ditt liv. kontakta honom via hans e-postadress (drodion60@yandex.com) eller så kan du också whatsApp honom på +2349060503921.

    SvaraRadera
  54. Förslag på lån och investeringar
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com
    Jag är en speciell som erbjuder lån till internationella. Med ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån mellan individer på kort och lång sikt som sträcker sig från 2 000 till 500 000 euro till alla seriösa människor som är i verkliga behov är räntan 2% per år. beviljar lån Finansiell, Lånfastigheter, Investeringslån, Autolån, Personligt lån. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina kunder inom högst tre dagar efter mottagandet av ditt ansökningsblankett.
    Ingen seriös person avstår
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com

    SvaraRadera
  55. Förslag på lån och investeringar
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com
    Jag är en speciell som erbjuder lån till internationella. Med ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån mellan individer på kort och lång sikt som sträcker sig från 2 000 till 500 000 euro till alla seriösa människor som är i verkliga behov är räntan 2% per år. beviljar lån Finansiell, Lånfastigheter, Investeringslån, Autolån, Personligt lån. Jag är tillgänglig för att tillfredsställa mina kunder inom högst tre dagar efter mottagandet av ditt ansökningsblankett.
    Ingen seriös person avstår
    E-post: caravellamariepierre@gmail.com

    SvaraRadera
  56. Jag heter Antonio luara, från Stockholm - Sverige, jag är läkare av yrke. Detta är en väldigt glad dag i mitt liv att dela med dig här hur jag fick min sanna kärlekspartner hemma. Dr. Oduduwa hjälpte mig med magiskt kärleksförtryck för att återställa min ex pojkvän tillbaka efter 2 års separation. Han är hemma till mig nu vi älskar varandra mer än någonsin tidigare. Jag rekommenderar att alla kan få samma hjälp från honom via kontaktadress: (dr.oduduwaspellcaster@gmail. Com)
    Jag rekommenderar uppriktigt Dr. Oduduwa att kontakta denna spiritualist - Love spell portion till ....
    * få tillbaka din ex kärlekspartner,
    * återställa kärleksförhållande mot förlust
    * förena trasiga äktenskapsförhållanden
    * magisk kärlek för att komma tillbaka
    * sluta skilsmässa
    * Älskar stava för att undvika att fuska par
    * Älskar stava för att sluta dela
    * Talisman ring för kärlek dominans.
    * magisk stavring för kärlek. etc.
    e-postmeddelande kommunikation med Dr.Oduduwa alla dina problem är över inom några dagar efter att kärlek stavning delaktivering för dina räkning.
    Jag gjorde det ett försök, magiska kärlek stavning del tillbaka min ex kärlekspartner inom 2 dagar. det fungerar till mitt bästa.

    SvaraRadera
  57. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återupprätta bruten relation eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  58. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återupprätta bruten relation eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  59. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återupprätta bruten relation eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan Dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  60. Jag är så glad att dela detta fantastiska vittnesbörd om mig. Mitt liv har förändrats helt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången i åldrar. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Oniha. Han sa förlåt inom 24 timmar efter att trollformeln skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville bryta upp, att han inte kunde hantera känslomässigt bagage jag hade med hela tiden. Han sa att han trodde att det var ett negativt inflytande på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag hela tiden pratade om det förflutna. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har äntligen pengar i min ficka. (Min kompensationskontroll genomfördes. Jag fick höra att det var månader borta. Jag är ett bevis på vad Dr Oniha kan göra. Jag tackar dig så mycket. Dr Oniha för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. Med din Hjälp vi båda kunde se och tala sanningen med varandra. Jag trodde aldrig att en trollformel skulle kunna hjälpa ett par innan jag är mycket nöjd med att kontakta er och initierade att allt detta skulle hända. Den som har ett problem med relationen kan kontakta Dr Oniha via e-post ONIHASPELLTEMPLE@GMAIL.COM Eller hans whats-app nummer +1 (505) 633-6879

    SvaraRadera
  61. Jag är så glad att dela detta fantastiska vittnesbörd om mig. Mitt liv har förändrats helt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången i åldrar. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Oniha. Han sa förlåt inom 24 timmar efter att trollformeln skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville bryta upp, att han inte kunde hantera känslomässigt bagage jag hade med hela tiden. Han sa att han trodde att det var ett negativt inflytande på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Han sa att det var svårt att jag hela tiden pratade om det förflutna. Vi har båda förlåtit varandra. Jag har äntligen pengar i min ficka. (Min kompensationskontroll genomfördes. Jag fick höra att det var månader borta. Jag är ett bevis på vad Dr Oniha kan göra. Jag tackar dig så mycket. Dr Oniha för det underbara du gjorde i mitt förhållande. Jag är så glad nu. Med din Hjälp vi båda kunde se och tala sanningen med varandra. Jag trodde aldrig att en trollformel skulle kunna hjälpa ett par innan jag är mycket nöjd med att kontakta er och initierade att allt detta skulle hända. Den som har ett problem med relationen kan kontakta Dr Oniha via e-post ONIHASPELLTEMPLE@GMAIL.COM Eller hans whats-app nummer +1 (505) 633-6879

    SvaraRadera
  62. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  63. Jag vill snabbt berätta för världen att det finns en verklig stavstång som är kraftfull och äkta. Hans namn är Dr ozalogbo. Han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr ozalogbo kastade han en kärlek för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började be mig att komma tillbaka. han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg. idag är jag glad att låta er alla veta att det här stavaggregatet har befogenheter att återställa bruten relation tillbaka. eftersom jag nu är nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp, kan dr ozalogbo också erbjuda alla typer av hjälp som, botande av alla typer av sjukdomar, domstolsärenden, graviditetstavning, andligt skydd och mycket mer. Du kan kontakta honom via hans e-post ozalogboshrine@gmail.com ringa eller lägga till honom på whatsapp med hans telefonnummer +2348162562991

    SvaraRadera
  64. Jag läste en kommentar online av en Los Angeles-baserad journalist avslöjar hur hon hittar en pojkvän (Mr.Right) 2 månader efter att hennes ex pojkvän bröt upp.
    Jag skickar ett e-postmeddelande för att kontakta samma Oduduwa eftersom jag har dessa kraftfulla avsikter att saker kommer att fungera för mig, jag trodde att vittnesmål är det verkliga livet. Jag insåg att det här skulle vara bra att dela här eftersom jag vet att det kommer att inspirera andra också.
    lyckligtvis för mig stötte jag på oduduwa e-postkontakt i ett blogginlägg. I dag vittnar jag med glädje och lycka till världen ... detta är ett av de mest glada ögonblicken i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Stave, startade en trollformel för min räkning för att återhämta min ex-man med sin trollformel och magi-kärlek.
    Jag är gift i över 6 år och det var så fruktansvärt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter en skilsmässa, vi blev uppdelade för 3 månader sedan och vi kom tillbaka igen efter så mycket tiggeri med trevliga gåvor av kärlek.
    Jag älskar min man så mycket. Jag kunde inte ha gjort någonting för att skada honom eller få honom att måla sig illa längre ... Jag ville bara att han skulle älska mig för alltid. idag lever vi båda lyckligt tillsammans. Jag älskar honom så mycket. Min poäng är att han var min första kärlek (åtminstone så är det som det känns).
    Jag är glad och tacksam för den här stora mannen. Först hade jag rädsla för tvivel, men jag försöker och det fungerar till mitt bästa. Jag är säker på att detta också fungerar för dig, 100% säker.
    kontakta honom via hans personliga amail dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
    han har befogenheter att lösa följande relationsfrågor;
    * Love Spells Win-Back Ex-älskare
    * Magi för framgång och marknadsföring
    * lycklig charm - BUSINESS STAR
    * avdelningar - SKYDDSHOOK
    * förbannelse upplösning
    * andlig rening
    * fertilitetsmagi - FRUITS OF WOMEN
    * dekret magi, STAV LOTTERI & VINN-SPEL STAV
    Internet hjälper verkligen mycket med att ge en snabb och brådskande lösning på livsproblem.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  65. Jag är Laura Dalek från (ALABAMA), När jag så småningom hittade vittnesmål om den här stavspelaren Dr Ilekhojie, hur han hjälpte många människor att få sina älskare och trasiga hem tillbaka, kontaktade jag honom också för att jag var absolut desperat efter att få min älskare tillbaka. Livet utan min älskare var en riktig röra för mig och mina barn. Jag ville ha en dramatisk förändring och jag trodde att kärleksstava kunde vara lösningen. Efter att ha diskuterat resolutionen med Dr Ilekhojie gav han mig hopp om att han kommer att återställa min relation. Jag kände mig säker på att han faktiskt skulle få min älskare att återvända hem och det gjorde han! Det är fantastiskt vad den här stora stavmästaren har gjort för mig, hans hjälp är ovärderlig! Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan Dr Ilekhojie. Han gör sitt jobb så bra att han är organiserad och mycket funktionell. så glad att min älskare återvänder hem. Om du behöver hjälp, kontakta honom just nu genom dessa detaljer nedan: E-post: gethelp05@gmail.com WhatsApp +2348147400259

    SvaraRadera
  66. Hej vänner, uppriktigt kräver det hårt arbete, engagemang och engagemang för att göra ett framgångsrikt äktenskapsförhållande en livstid, här är min verkliga levande vittnesbörd om gudomliga bevis till goda lösningar som jag fick från Dr.oduduwa (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com) kärleksläkaren, som hjälpte mig återställa mitt äktenskap från separationen för några dagar sedan. Mitt namn är Jehona Bekteshi från Stockholm. Efter så mycket kärlek i relation med min make i mer än fyra års äktenskap slutade han mig och han tappade mitt hjärta. Jag gjorde allt för att få honom tillbaka, jag har kontaktkommunikation med några andra spellcaster online men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog för mig att jag föredrar att kontakta en riktig stavmästare som kunde hjälpa mig att kasta en magisk kärlekskarm för att föra min man hem, men jag är den typ som aldrig tänkt på magisk charm kunde Hjälp, jag hade inget annat val än att prova, jag skickar ett meddelande till Dr.oduduwa e-postadress jag kopierade från en vänner bloggsida postade stavkrasch och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar som min ex make man kommer att återvända till mig innan tre dagar är förbi, Dr.Oduduwa hjälpa mig kastade förtrollningen magiska kärlek spell med användning av foton bild och namn jag skickade till honom och förvånansvärt under den andra dagen, det var runt 04:00. Min ex man ringde mig på mobiltelefon för att be om ursäkt för mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtal och allt han sa var att han var så ledsen för allt gjort fel för att skada mig att han var mycket ångerfull och omvände sig, nu vill han ha mig att återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom vilket var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon vet att jag har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med en snabb, snabb lösning för att få tillbaka min kärleksman hem, allt mitt problem är över.
    Alla som går igenom relationskris eller svårigheter måste skicka meddelande till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat kärlekskrisen som följer; ...
    Kärlek magiska trollformler ring för att hitta sann kärlek
    magisk kärlek återvända stava böner för att föra tillbaka ex kärlekspartner
    Skilsmässor (talisman ring för kärlek dominans och kärlek kraft)
    Anslutning till nya find love trollformler
    Örter och rötter botar mot cancer / HIV-stavning.
    Uppdelningsförhållanden Staver
    Att föra tillbaka en tidigare älskande pojkvän med ljusstake bön
    Du vill bli befordrad på kontoret / Lottery spell magisk ring
    Du måste tillfredsställa din fru på sexbädden (älskar superkraft)
    Dr.Oduduwa kärlek stavning incantation bön är praktisk och du kan förstå varje steg för att få kärlek spell fungera. det finns inga avgifter i samband med böner om du har problem för en hållbar lösning, skicka ett meddelande till honom via; dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  67. Jag tror aldrig på ett kärleksförhållande förrän jag träffade en vän som berättade för mig allt om Dr.Pellar som kom med sin ex-pojkvän, även när hon berättade för mig att jag inte trodde henne eftersom jag trodde att hon skulle ha samma falska cykel också att ta bort mina pengar. Även om jag gav henne möjligheten att förklara allt hon har att säga om Dr.Pellar, sa jag till henne att det finns många fuskare som vill ta våra pengar och jag kommer aldrig att bli offer för dem, även om min fästman bör gifta sig med mig. mig några månader bort, jag väntade tålmodigt på en annan kille men jag älskade honom så mycket. Hon sa till mig att den här Dr.Pellar inte är falsk att han har rätt och han har hjälpt många att återfå sin kärlek, jag frågar henne hur fungerar den här stavningen och vilka krav måste jag ställa innan han kan kasta min kärlek roll-on mig? Hon sa till mig att jag skulle maila honom till drpellar@gmail.com och jag borde säga honom vad jag vill. Jag skickade faktiskt honom och sa till honom att jag behövde den tidigare killen igen och sa till honom att det var min vän som ledde mig till honom, varför tvivlar jag på hans arbete? Han sa att hans arbete är 100% säkert och säkerställer att ingen någonsin kom till sitt tempel och är samma sak. Jag var otydlig över hans ord, berättade han för mig, och jag tänkte på hur jag vet detta om allt vi pratade om tidigare. Han sa innan han kunde kliva på mig att jag var tvungen att tro och lita på honom och lämna andra stavningschack och vänta tålmodigt på mig att om jag kan säga att göra allt detta kommer jag att få tillbaka mitt barn om 72 timmar. Jag sa okej, jag lovar att arbeta med dig ensam, sedan gav han mig formuläret att fylla som jag gjorde och skicka det till honom med mina bilder och bilder av min tidigare älskare. Han svarade mig 30 minuter senare och berättade för mig att hans gudar behövde något för att stava på mig och mitt problem är mycket enkelt om jag kan erbjuda dessa saker. När jag frågade honom hur kan jag få det här och hur kan jag skicka det till honom för att kasta kärlekspelet, sa han till mig att jag inte borde oroa mig för att säljaren skulle vara i mitt eget land. få det för mig. Då frågar jag honom hur mycket kostar det att köpa alla dessa produkter? Han berättade för mig vad jag skickade honom med fullt förtroende. Efter en timme senare ringde han till mig och berättade att mitt problem var löst så jag väntar i 72 timmar på att min kärlek skulle be för mig som jag gjorde enligt hans ord när det var cirka 6 på de kommande tre dagarna, min man ringde mig och han sa att han är hemma, han vill träffa mig snabbt. Jag sa till honom att han hoppades att allt var bra att han sa ja när jag sa till honom att han kunde komma, min tidigare kille kom tillbaka till mig och bad förlåtelse för att han visste vad som kom över honom. Nu är jag så glad att jag har återhämtat min älskare igen och vi planerar vår smekmånad snart, jag ringde Dr.Pellar och tackade honom väldigt mycket och frågade honom vad jag skulle göra för honom som ett tack, han sa att jag skulle glömma och behålla min pengar som han inte är ute efter pengar utan att hjälpa människor som behöver hjälp där ute, allt han behöver göra är att ge fler vittnesbörd om honom så att människor där ute som behöver hjälp också skickar honom varför en dag för att ge mitt vittnesbörd. Må din goda herre fortsätta att välsigna honom och ge honom lång livstid och visdom. DETTA ÄR Dr.Pellar E-postadress drpellar@gmail.com

    SvaraRadera
  68. Det är med stor glädje i mitt hjärta som jag vill berätta den här världen om doktorn Pellar, som hjälpte mig att återfå min älskare med min kraftfulla trollformulering, mitt ex och mig när jag hade missförstånd som ledde till vår separation trots att jag bad honom. flera gånger för att be om förlåtelse och ta mig tillbaka för att jag vet att jag har blivit förolämpad, men varje gång jag går känner jag alltid djupare smärta och lidande eftersom han alltid går över till mig och inte ville lyssna på vad jag har att säga men jag, när jag bläddrade, fick jag ett vittnesbörd om en kvinna vars problem inte bara var mitt utan också doktorn Pellars. Doktor Pellarr hjälpte henne med sin förtrollning att jag var lycklig och kontaktade också doktor Pellars hjälpmeddelande och berättade sedan för honom sin historia, men det enda han sa var att jag torkade bort dig med tårar att jag hade tur att ha dig okej som han lovade och nu har jag återhämtat min fästman och vi lever båda lyckligt hela tiden. det finns ingenting som doktor Pellar kan göra med hans trollformulär, och bara genom att lova mig själv fortsätter jag att bevittna på nätet hur doktor Pellar hjälpte mig. Oavsett om ditt problem är större än mitt eller mindre, ger jag dig 100% garanti för att Dr.Pellare kommer att göra det så småningom, kontakta läkare Pellar för att komma i kontakt med honom utan att behöva maila honom. E-post drpellar@gmail.com

    SvaraRadera
  69. DU MÅSTE LÄSA:
    Hej, jag är Michael Traversa. Efter 3 år med Helena, hon gick upp med mig, jag gjorde allt för att få henne tillbaka, men allt var bortkastat. Jag ville ha henne så mycket på grund av den kärlek jag har till henne, jag bad och lovade henne, men hon vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän, och han föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som kunde hjälpa mig att skicka en förtrollning för att få tillbaka den, men jag är den typ som aldrig trodde på trollformler förut, jag hade inget annat val än att ge honom ett försök, jag kontaktade stavskärmaren på hans e-post och sa till mig att det inte fanns något problem, att allt skulle gå bra inom 24 timmar, att mitt ex skulle komma tillbaka till mig inom 24 timmar efter att ha spelat besväret stavning, och överraskande, inom 24 timmar var det omkring 16.00 07.02.2020. Helena (min ex) ringde mig, jag blev så förvånad över att jag tog upp telefonen och sa bara att hon var så ledsen över allt och hon gick med på att bo med mig igen. Jag var väldigt glad och gick till henne, så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett relationsproblem kommer att hjälpa en sådan person genom att leda dem till den enda verkliga och kraftfulla casting spell som har hjälpt mig med mitt problem. Kontakta doktor Sango på hans e-post spellspecialistcaster937@gmail.com "Mitt liv är tillbaka !!! Efter 14 år med trasigt äktenskap lämnade min man mig och våra två tvillingar. Jag kände att mitt liv var över, jag begick nästan självmord, jag var känslomässigt deprimerad under väldigt länge, men tack vare stavningskastaren Doctor Sango, som jag träffade online en trogen dag medan jag surfar på internet och letade efter en bra spell-casting som kunde lösa mina problem, stötte jag på många vittnesmål om just detta stavgjutning Vissa vittnade om att han hade återställt sin älskare Ex, andra vittnade om att han återställd livmodern, botade Herpes och andra sjukdomar, andra vittnade om att han kunde kasta en förtrollning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Jag kom också över ett särskilt vittnesbörd som rörde en kvinna som hette Sonia, vittnade om hur doktor Sango förde sin älskare Ex på mindre än sju dagar och vändde cancereffekterna av sina små pojkar, och i slutet av vittnesbörden tappade jag Doctor Sango e-postadress. Efter att ha läst alla beslutade jag att prova doktor Sangon. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar kom min man tillbaka till mig och vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Doktor Sango är en riktigt begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig casting spell som skulle lösa alla dina problem. Prova när som helst doktor Sango, det kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  70. DU MÅSTE LÄSA:
    Hej, jag är Michael Traversa. Efter 3 år med Helena, hon gick upp med mig, jag gjorde allt för att få henne tillbaka, men allt var bortkastat. Jag ville ha henne så mycket på grund av den kärlek jag har till henne, jag bad och lovade henne, men hon vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän, och han föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavskärare som kunde hjälpa mig att skicka en förtrollning för att få tillbaka den, men jag är den typ som aldrig trodde på trollformler förut, jag hade inget annat val än att ge honom ett försök, jag kontaktade stavskärmaren på hans e-post och sa till mig att det inte fanns något problem, att allt skulle gå bra inom 24 timmar, att mitt ex skulle komma tillbaka till mig inom 24 timmar efter att ha spelat besväret stavning, och överraskande, inom 24 timmar var det omkring 16.00 07.02.2020. Helena (min ex) ringde mig, jag blev så förvånad över att jag tog upp telefonen och sa bara att hon var så ledsen över allt och hon gick med på att bo med mig igen. Jag var väldigt glad och gick till henne, så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett relationsproblem kommer att hjälpa en sådan person genom att leda dem till den enda verkliga och kraftfulla casting spell som har hjälpt mig med mitt problem. Kontakta doktor Sango på hans e-post spellspecialistcaster937@gmail.com "Mitt liv är tillbaka !!! Efter 14 år med trasigt äktenskap lämnade min man mig och våra två tvillingar. Jag kände att mitt liv var över, jag begick nästan självmord, jag var känslomässigt deprimerad under väldigt länge, men tack vare stavningskastaren Doctor Sango, som jag träffade online en trogen dag medan jag surfar på internet och letade efter en bra spell-casting som kunde lösa mina problem, stötte jag på många vittnesmål om just detta stavgjutning Vissa vittnade om att han hade återställt sin älskare Ex, andra vittnade om att han återställd livmodern, botade Herpes och andra sjukdomar, andra vittnade om att han kunde kasta en förtrollning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Jag kom också över ett särskilt vittnesbörd som rörde en kvinna som hette Sonia, vittnade om hur doktor Sango förde sin älskare Ex på mindre än sju dagar och vändde cancereffekterna av sina små pojkar, och i slutet av vittnesbörden tappade jag Doctor Sango e-postadress. Efter att ha läst alla beslutade jag att prova doktor Sangon. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar kom min man tillbaka till mig och vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Doktor Sango är en riktigt begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig casting spell som skulle lösa alla dina problem. Prova när som helst doktor Sango, det kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  71. "Mitt liv är tillbaka !!! Efter 14 år av trasigt äktenskap lämnade min man mig och våra två tvillingar. Jag kände att mitt liv var över, jag begick nästan självmord, jag var känslomässigt deprimerad under mycket lång tid. Men tack till stavgjutningen Doctor Sango, som jag träffade på nätet en trogen dag när jag surfar på internet och letade efter en bra stavgjutning som kunde lösa mina problem, jag stött på många vittnesmål om just denna stavgjutning. Några vittnade om att han hade återställt sin älskare Ex, andra vittnade om att han återställd livmodern, botade Herpes och andra sjukdomar, andra vittnade om att han kunde kasta en förtrollning för att stoppa skilsmässan och så vidare. Jag kom också över ett särskilt vittnesbörd som rörde en kvinna som heter Sonia, vittnade om hur doktor Sango förde hennes älskare Ex på mindre än sju dagar och omvänt cancereffekterna av hennes små pojkar, och i slutet av vittnesbörden tappade jag doktor Sango e-postadress. Efter att ha läst dem alla bestämde jag mig för att prova doktor Sangon.och förklarade mitt problem för honom. På bara tre dagar kom min man tillbaka till mig och vi löste våra problem, och vi är ännu gladare än tidigare. Doktor Sango är en riktigt begåvad man och jag kommer inte att sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig casting spell som skulle lösa alla dina problem. Prova när som helst doktor Sango, det kan vara svaret på dina problem. Här är hans kontakt spellspecialistcaster937@gmail.com

    SvaraRadera
  72. God dag alla, Jag heter Anna Sjoberg från Sverige, en skollärare vid KTHs Kungliga Tekniska Högskola. för några år sedan var jag gift med två slag, förra månaden slutade min make uppbrytande äktenskapförhållande på 6 år med mig, han tittade in i mina ögon sa "det var över mellan oss" det var över, han flyttade ut ur huset till bo med en annan kvinna i nästa stad, jag försökte ringa honom men han blockerade all kontaktkommunikation utan att tänka på våra två barn, jag försökte allt mitt bästa för att kommunicera med sina vänner men ingen kunde prata med honom för att komma tillbaka, Jag var så orolig, deprimerad och kunde inte göra någonting annat än att fortsätta be, tills för några dagar sedan jag tittade på youtube vidoes hur man kommer tillbaka ex love make inom 2 dagar, jag trodde aldrig på magiska kärlek spell charms tills jag tittade på dessa bra YouTube-kanal; (https://www.youtube.com/channel/UCgbgG8pqE03ARa4f3ADFtkg?view_as=subscribber) vittnesmål från olika människor i olika länder i världen sade bra om Dr.Oduduwa magiska kärleksförtrollning är aktivt arbete direkt. Dr.Oduduwa har kunnat återställa ex-kärleksförhållandet. en verklig uppriktig magisk kärlek spell healer Oduduwa, jag håller en bra e-postkontakt kommunikation med stormästare via hans personliga adress, få ögonblick fick jag svar tillbaka och han sa att jag är välkommen till Oduduwa Temple alla mina problem är över, tror jag och gjorde det ett försök att noggrant följa alla hans instruktioner under förfarandet för stavning av kärlek och några timmar senare utför vi båda kärleksförstärkningsbedsavsnitt inom 22 muniter. Min man ringer mig på telefon för att be om ursäkt för mig och sa att han var mycket ledsen för att ha skadat och separerat mig. Jag var mycket glad över att få sitt telefonsamtal och sedan pratar vi så trevligt den dagen, nästa dag vi båda bor tillsammans i mer kärlek till våra två barn, vi är en lycklig familj.
    min djupa tacksamhet till Dr.oduduwa för hans faderliga och moraliska stöd. Jag rekommenderar honom starkt till alla som vill hitta verklig kärlek och / eller alla som vill föra tillbaka ex kärlekspartner även efter många års skilsmässa, de kommer att börja leta efter din kontakt för att kommunicera med dig, någon nära kontakt kan öppnas igen för kommunikation mellan kärlekspartner. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig. Jag önskar er all lycka, stor kärlek tillbaka och alla förtjänar att vara lyckliga i sitt kärleksliv.
    dr.oduduwaspellcaster@gmail. com

    SvaraRadera
  73. Hej alla jag är glad att sprida mitt vittnesbörd om en stark stavspelare som heter Dr Ilekhojie. Jag är Caroline och jag bor i USA, min man och jag hade lite slagsmål på grund av att han ville skilja mig, jag var så rädd för att förlora honom eftersom jag älskar honom väldigt mycket så jag söker på nätet efter hjälp och jag såg mycket människors vittnesmål om hur Dr Ilekhojie hjälper dem och kom med positiva resultat som skilsmässor, cancer, lotterier, fertilitet och andra. Så jag mailade honom och berättade för honom mitt problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det som han instruerade, 28 timmar sa han till mig att han är klar med trollformeln och min man kommer inte längre att skilja mig och när min man kom tillbaka från arbete han sa till mig att han inte kommer att skilja mig mer han sa att han inte visste vad som kom över honom att han är ledsen att jag var så glad och jag tackar Dr Ilekhojie för hans hjälp Om du behöver Dr Ilekhojie hjälp maila honom på gethelp05@gmail.com eller WhatsApp eller ring honom nu: +2348147400259

    SvaraRadera
  74. Jag vill tacka mannen som står bakom mina leenden idag genom att återförena mig och min man efter att han skilde sig från mig, Dr Ilekhojie, som är en mycket kraftfull stavagare och han förde min man tillbaka till mig och fick honom att tigga mig till förlåt honom för allt han gjorde mot mig, jag saknade honom verkligen så mycket och älskade alltid honom. Jag är glad över att ha honom tillbaka i mitt liv och alla mina uppskattningar går till Dr Ilekhojie för att ha hjälpt mig och återfört min man till mitt liv med sina stora krafter. Mina vänner där ute som går igenom äktenskapsproblem och skilsmässor kan jag försäkra dig om att du kan få din älskare tillbaka till ditt liv med hjälp av Dr Ilekhojie. Du kan nå honom på: (gethelp05@gmail.com) eller så kan du ringa och WhatsApp honom på +2348147400259. Jag kommer att fortsätta att publicera hans namn på internet på grund av det bra arbete han gjorde för mig ...

    SvaraRadera
  75. Jag är Agur vid namn; Jag är så glad för det underbara arbete DR ADELEKE kraftfull spell som förde oss samman. Om det inte vore för honom mitt liv skulle ha varit olycklig idag. Tack för all din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap tveka inte att kontakta e-post honom på e-post; (aoba5019@gmail.com) eller ring och whatsapp honom på (+27740386124 )

    SvaraRadera
  76. Tack så mycket Dr Ilekhojie! Jag är så chockad över ditt fantastiska trollresultat. Kärleksförtrycket du gjorde för mig började omedelbart manifestera Min man är tillbaka till mig nu med så mycket kärlek och lycka. Han var ångerfull för sin handling och lovade att stanna hos mig för alltid. Jag har aldrig haft så mycket glädje! Dr Ilekhojie dina trollformler är störst! Ord kan inte tacka dig tillräckligt. "" Behövs hjälp?

    WhatsApp Dr. Ilekhojie på +2348147400259 eller e-post info@gethelps.online och gethelp05@gmail.com Webbplats: https://gethelps.online

    SvaraRadera
  77. En av de bästa beslut jag någonsin gjort var att kontakta Dr Adeleke att hjälpa mig att få min man tillbaka, jag var liv fylld av lycka efter att jag kontaktade Dr Adeleke eftersom han inte bara föra min man tillbaka till mig han också gjort vår kärlek till varandra mer unik och superb. Om du behöver krydda din relation med mer kärlek och romantik kontakta Dr Adeleke på samtal / WhatsApp honom på (+27740386124 ) E-postadress: aoba5019@gmail. Com

    SvaraRadera
  78. Al tack till Dr ADELEKE för att föra min man till mig jag är mycket glad att jag aldrig tror att jag kommer att vara med min man igen en vän till mig berättade för mig om Dr ADELEKE så jag bestämde mig för att ge ett försök och det fungerar innan 48 timmar min man ringa mig och var vädjar mig att förlåta honom det var som en dröm för mig Dr ADELEKE är en riktig spell caster kontakta honom på samtal / WhatsApp +27740386124 eller E-post: (aoba5019@gmail.com) Tack mig senare

    SvaraRadera

  79. Min man har övergivit mig och barnen de senaste åtta månaderna nu och vägrar komma tillbaka för att han höll fast vid en kvinna som han just mötte på sin arbetsplats. Jag själv och barnen har lidit och det har varit en häl för en kamp, ​​men jag bestämmer mig för att se till att min familj samlas som den brukade, sedan gick jag online där såg jag så många bra vittnesmål om den här stava caster Dr Kumar vars e-postadress är (spellcasttemple@gmail.com) så jag var tvungen att kontakta honom och på bara två dagar som han har lovat kom min man hem och hans beteende var tillbaka till den man jag gifte mig med. Jag kan inte tacka stava caster tillräckligt för vad han gjorde för mig, jag är så tacksam. Hans e-post igen är: spellcasttemple@gmail.com Eller så kan du ringa och WhatApp honom på +2347051705853

    SvaraRadera
  80. Jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Oniha kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det, sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Oniha. Jag kommer att fortsätta att berätta för alla om hur din stava fungerar Dr Oniha eftersom du är en Gud som skickas till mig. Du kan också kontakta honom om du behöver hjälp för att lösa ditt problem, han kommer att vara till hjälp för dig. onihaspelltemple@gmail.com. Du kan också ringa eller whatsapp honom på hans nummer +16692213962 Webbplats: http://onihaspelltemple.com.

    SvaraRadera
  81. Jag är så upphetsad att mitt trasiga äktenskap har återställts och min man är tillbaka efter att han lämnade mig och våra två barn för en annan kvinna. Efter 8 års äktenskap har jag och min man varit i en gräl eller den andra tills han äntligen lämnade mig och flyttade till en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin far igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärta som plågar mitt hjärta, mitt hjärta fylldes av sorg och smärta eftersom jag verkligen var kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och önskar alltid att han skulle komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag sökte efter hjälp på nätet och jag stötte på en webbplats som föreslog att Dr Oniha kan hjälpa till att få tillbaka ex snabbt . Så jag kände att jag skulle prova honom. Jag kontaktade honom och han berättade vad jag skulle göra och jag gjorde det, sedan gjorde han en (Love spell) för mig. 48 timmar senare ringde min man verkligen och sa att han saknar mig och barnen så mycket, så fantastiskt !! Så det var så han kom tillbaka samma dag, med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för den smärta han orsakade mig och barnen. Sedan från och med den dagen var vårt äktenskap nu starkare än hur det var tidigare, allt tack vare Dr Oniha. Jag kommer att fortsätta att berätta för alla om hur din stava fungerar Dr Oniha eftersom du är en Gud som skickas till mig. Du kan också kontakta honom om du behöver hjälp för att lösa ditt problem, han kommer att vara till hjälp för dig. onihaspelltemple@gmail.com. Du kan också ringa eller whatsapp honom på hans nummer +16692213962 Webbplats: http://onihaspelltemple.com.

    SvaraRadera
  82. Mitt namn är Jehonna Bekteshi, en läkare av yrket vid Stockholm Teaching Hospital Sweden. Sedan den 21 mars 2019 var mitt kärleksförhållande stort kärleksfullt och förtroende, strax efter utbrottet av Covid-19 har min man agerat så fruktansvärt fusk mot mig, det finns ingen öppenhet och sanning i äktenskapet från min kärlekspartner lurar och ser några andra kvinnor där ute, jag älskade honom så dyrt och jag vill att han ska älska mig på samma sätt, men han fortsätter att fuska, han är inte konsekvent och tar ansvar som hemman, inget barnstöd, vi har två barn tillsammans, Jane och Terry är så härliga barn, de frågar mig hela tiden när kommer pappa att återvända hem, jag måste övertyga dem om att deras far gudar ett jobb i västra länder och de har velat se sin far igen, Jag försökte allt mitt bästa för att söka hjälp för att få honom hem, min man lämnade hemmet för cirka 11 månader sedan, inga textmeddelanden och inga telefonsamtal från honom och han blockerade mig, jag kan inte kontakta honom igen, jag trodde aldrig på kärleksförtryck med ljus och ljus material kan föra tillbaka min man hem, tills min mycket goda vän presenterade mig för en stor man som heter Dr.Oduduwa kärlek stavkanal, jag kontaktade honom och inom några minuter fick jag svar och han berättade för mig allt som är krävs och procedur för att delta i kärlek stavning framgångsrikt. Jag följde noggrant alla hans instruktioner och vägledning under bönprocessen för förtrollning av kärlek. det var enkelt och enkelt att förstå snabba svar är säkra. inom några timmar är det gjort och jag fick ett telefonsamtal från min kärleksman som har så länge inte kunde ringa mig på telefon och han ringde mig direkt omedelbart efter att all kärlek stavaktivering är framgångsrik. detta kan hända med någon om du tror att prova idag. Jag är väldigt nöjd med min familj tillsammans eftersom jag gör alla åtgärder för att få honom tillbaka. Jag älskar min man så mycket, jag var redo att göra allt mänskligt möjligt för att få honom tillbaka till mig. vi har båda framtiden tillsammans och jag kan inte släppa honom. Idag är jag väldigt glad att jag har honom väldigt nära mig just nu med mer kärlek och förtroende för vårt kärleksförhållande mer än någonsin tidigare. Allt tack till Dr.oduduwa kärlekstempel för brådskande lösning för att få tillbaka ex kärlekspartner. han hjälper dig att lära dig och utveckla bättre sätt att hantera de frågor som står i vägen för dina kärlekslivsmål.
    kommunicera e-postmeddelande till Dr.Oduduwa nu (dr.oduduwaspellcaster@gmail. com)
    Endast WhatsApp-meddelande: +79268011965

    SvaraRadera
  83. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    ..

    SvaraRadera
  84. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  85. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  86. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  87. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  88. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    ..,d

    SvaraRadera
  89. Efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man agera konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kallt kärlek, vid flera tillfällen hotar han att skiljas från mig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förstörd och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en stavagare på internet som heter Dr Charles som hjälper människor med förhållande och äktenskapsproblem av kärleksformers makter, till att börja med tvivlar jag på om det någonsin existerar men beslutade För att försöka, när jag kontaktade honom, hjälpte han mig att kasta en kärlek och efter 3 dagar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och riktigt . Kontakta den här stora kärleksförstärkaren för ditt förhållande eller äktenskapsproblem som ska lösas idag via: drcharlesspell@gmail.com WhatSApp: +2348146708557

    SvaraRadera
  90. Min älskare gjorde med mig, jag vet att det var mitt fel som gjorde honom upp med mig, han fångade mig chatta på honom, det var en pojke jag kallar min vän släpade mig och hade sex med mig då min älskare fångade oss, då han gjorde med mig, jag älskar honom så mycket, jag glad i dagar veckor och månader han inte gick med på att acceptera mig tillbaka, Jag läste på nätet hur man får tillbaka min älskare då jag kom över och artikel om hur en kvinna fick tillbaka sin man som skiljer sig från henne, sa hon att Dr Lomi hjälpa henne gjorde några böner och hennes man är tillbaka till henne, då jag kontakta Dr Lomi och förklara vad som hände då han hjälpte mig gjorde några böner och min älskare kom tillbaka vädjar till mig att han var ledsen att han fortfarande älskar mig och idag är vi tillbaka tillsammans och jag lovar att aldrig chatta på honom och idag är vi båda glada, om du också behöver Dr Lomi hjälp kontakta honom på Line of WhatsApp nummer; +2349034287285 du kan också maila honom; lomiultimatetemple@gmail.com för hjälp

    SvaraRadera
  91. HERREGUD!! Detta är verkligen ett chockerande och ett äkta vittnesbörd..Jag besökte ett forum här på internet den 20 AUGUSTI 2020, och jag såg ett underbart vittnesbörd om den här kraftfulla och stora trollformeln som heter Priest Mompha på forumet..Jag trodde aldrig det, för jag har aldrig hört eller lärt mig någonting om magi förut .. Inte en själ skulle ha kunnat påverka mig om magiska trollformler, inte förrän Priest Mompha gjorde det för mig och återställde mitt äktenskap på 8 år tillbaka till mig och tog med min make tillbaka till mig under samma 48 timmar precis som jag läste på internet..Jag blev verkligen förvånad och chockad när min man knäböjde och bad om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag är verkligen brist på uttryck, och jag inte ' Jag vet inte hur mycket jag ska förmedla min uppskattning till dig Präst Mompha, du är en Gud som skickas till mig och hela min familj .. Och nu är jag en glad kvinna än en gång

    E-post: chiefpriestmompha@gmail.com
    WhatsApp: + 62-852-7546-3810

    SvaraRadera
  92. Livet har fyllts med utmaningar sedan min man lämnade mig och gick vidare med en annan kvinna. De flesta gånger hade jag tänkt på att avsluta allt. Saker blev värst när jag förlorade mitt hem, min familj och allt till orkanen Matthew och jag blev flykting i mitt eget land, Rumänien. Den enda egenskapen jag hade kvar var en Internet-aktiverad telefon i fickan. En trogen dag hittade jag en läkare Ilekhojie på Internet, på Face-book. Någon från USA hade vittnat om många fantastiska saker som doktor Ilekhojie hade gjort för henne och hennes familj. Jag kontaktade honom och resten säger de är historia. Idag är jag lyckligt gift med en soldat jag träffade i lägret och jag får tillbaka min lycka igen. Jag kan inte hålla denna lycka för mig själv eftersom jag inte är självisk. Du kan också kontakta Dr Ilekhojie på e-post: gethelp05@gmail.com eller skicka sms till honom på whatsapp +2348147400259

    SvaraRadera
  93. Tjena! Jag heter Elizabeth James kommer från slovenska. Jag förlorade min man till en annan kvinna efter 4 års äktenskap. Vi hade ett härligt äktenskap men han startade ett förhållande med en medarbetare som jagade honom. Han bor i närheten av sitt arbete och vägrade att prata med mig eller komma hem. Jag var så förstörd och hade svårt att klara. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på Internet en dag kom jag över en kommentar av Mary som föreslog att Dr JAJA hjälpte henne att lösa sina äktenskapliga problem, återställa trasiga relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde prova honom. Jag kontaktade honom och han gjorde en förtrollning åt mig. 48 timmar senare kom min man till mig och bad om ursäkt för de fel han gjorde och lovade att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj bor tillsammans lyckligt igen ... Allt tack till Dr JAJA. Om du behöver en trollformel som kan ge en trollformel som verkligen fungerar, föreslår jag att du kontaktar honom. Han kommer inte att göra dig besviken. Jag ger dig 100% garanti för att han hjälper dig. Hans e-post jajaspellcasterstemple1@gmail.com

    SvaraRadera
  94. KONTAKTA EN STOR STAVA CASTER DR JOE FÖR ATT FÅ DIN EX LOVAR TILLBAKA VIA E-POST e-post: zionsolutioncentre@gmail.com eller whatApp nummer +44-7907-629903
    Jag heter Zoe Floris, jag tror aldrig att det någonsin kommer att finnas en lösning på mitt förhållandeproblem med min älskare. min älskare som heter Daan West kastade mig ut ur sitt hus och tog in en annan dam som han nu tycker är bäst för honom. tills jag en dag får ett telefonsamtal från en vän i staden om att min man ska träffa ett datum med en annan kvinna i stan, sa jag till henne att jag också är förvånad, för eftersom Daan West har lämnat mig tänker eller ringer han knappast mig. så efter några dagar ringde min vän Alice mig och berättade att hon har hittat en man som är väldigt mäktig, och att han är en stor herbalist från Afrika, verkligen vet vi alla att afrikaner är välsignade med så mycket växtbaserade krafter som de använder för att hjälpa många människor, så han sa till mig att mannamnet är DR JOE att hon kommer att vidarebefordra sin e-postadress för mig så att jag kan kontakta honom för hjälp, så verkligen skickade hon mig e-postadressen DR JOE och jag kontaktade honom den trogna dagen . han mailade mig efter ett tag att min man kommer tillbaka till mig om jag bara tror på hans arbete, så efter 48 timmar får jag ett telefonsamtal från Daan West, och han började tigga att jag snälla skulle förlåta honom mot allt han hade gjort mot mig .. han bad mig att jag skulle bryta mitt hjärta och han lovar att aldrig släppa taget. nu planerar jag och Daan West att gifta sig så snart som möjligt. vi kommer tillbaka med den stora kraftfulla kärleksförtrollningen och förblindas med DR JOE-förtrollningen, vi är glada och glada. kontakta DR JOE på det här e-postmeddelandet: zionsolutioncentre@gmail.com eller whatsApp-nummer +44-7907-629903

    SvaraRadera
  95. HUR LÄKARE KPUKPU KORRIGERAR MITT BRUTT ÄKTENSKAP.
    Kontakta hans e-post: drkpukpu@gmail.com
    via whatsapp / Viber: 2348124313399

    Hej mitt namn är STEPHANIE WOOD, jag är här för att vittna om en stor och kraftfull trollformel som heter läkare KPUKPU GAFAR. Jag var så förvirrad och förstörd när min man lämnade mig till en annan dam. Jag behövde honom desperat tillbaka eftersom jag älskar honom så mycket. Så jag kontaktade den här fantastiska trollformeln på (drkpukpu@gmail.com) för hjälp. Han hjälpte mig att återge min make och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och grät och bad om min förlåtelse. Läkare KPUKPU släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom tillbaka. Och han öppnade också ögonen för att föreställa sig hur mycket kärlek vi delar tillsammans. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden. Jag vill rekommendera den här fantastiska trollformeln till alla som verkligen behöver en brådskande lösning på ett kärleksuppbrott. E-posta honom på;

    drkpukpu@gmail.com eller WhatsApp / Viber: 2348124313399

    SvaraRadera
  96. Tack Dr Kpukpu för dina äkta trollformler. Det här är verkligen överraskande och chockerande, och jag har aldrig upplevt något liknande i mitt liv. Innan jag kom i kontakt med Dr Kpukpu har jag försökt alla möjliga medel för att få tillbaka min man, men jag insåg faktiskt att ingenting fungerade för mig och att min man hade utvecklat mycket hat mot mig. Jag trodde att det inte fanns något hopp att återförenas med min familj. Men när jag läste bra recensioner om Dr Kpukpus arbete bestämde jag mig för att prova och jag gjorde allt som han instruerade mig och jag litade på honom och följde hans instruktioner precis som han har garanterat mig på 32 timmar, och det var precis när min man ringde mig och bad om ursäkt ... Vi är mer nöjda nu än någonsin. Allt ser perfekt ut, riktigt och så naturligt. Tack så mycket för dina autentiska och obestridliga trollformler. Tack Dr Kpukpu för din hjälp. Om du behöver hjälp i ditt äktenskap eller trasiga förhållande, kontakta Dr Kpukpu direkt för snabb hjälp
    E-post: drkpukpu@gmail.com

    WhatsApp / Viber honom: +2348124313399

    SvaraRadera
  97. Mitt ex dumpade mig efter att jag anklagat honom för att ha sett en annan kvinna och förolämpat honom. Jag vill ha honom tillbaka i mitt liv men han vägrade att ha någon kontakt med mig. Han ändrade sin linje blockerade mig från att skicka e-post och Facebook till honom. Jag var så förvirrad och visste inte vad jag skulle göra. Så jag tittade på internet för att få hjälp och jag såg vittnesbörd om hur den här kraftfulla trollformeln hjälpte dem att få tillbaka sitt ex. Så jag kontaktar trollformeln med namnet Dr ADODO och förklarar mitt problem för honom och han kastade en förtrollning åt mig och försäkrade mig i 2 dagar att mitt ex kommer att återvända till mig, och till min största förvåning den andra dagen kom min ex och bankade på min dörr och be mig att förlåta honom. Jag är så glad att min kärlek är tillbaka igen. Återigen tack Dr. ADODO, du är verkligen begåvad och begåvad. du kan skicka e-post till Dr.Adodo på adodospelltemple@gmail.com. Han är det enda svaret på dina problem. Han kan vara till stor hjälp och jag kommer inte sluta publicera hans namn för det goda arbete han gjorde för mig och folk pratar fortfarande om honom på Internet. kontakta honom också på whatsapp +2348107527833

    SvaraRadera
  98. DR ISIKOLO ÄR DET BÄSTA DU KAN SÖKA HJÄLP FRÅN. Hans webbplats är: https://isikololovetemple.com
    Med så mycket i mitt hjärta är jag här för att uttrycka mig om hur Dr Isikolo räddade mitt äktenskap från skilsmässa. Jag och min man hade ett visst missförstånd och det sönder vårt äktenskap i den utsträckning min man ville få skilsmässa. Så jag har inget alternativ än att gå till internet för att söka efter en lösning på mitt problem, det var där jag kom över Dr Isikolo-detaljer och hur så många människor skrev bra saker om honom och hans underbara verk för dem och om hur han har hjälpt många människor genom att återställa relationen. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig allt jag behövde göra som jag gjorde och på mindre än 48 timmar avbröt min man skilsmässopapper. Nu lever jag själv och min man tillsammans i fred och harmoni tack vare Dr Isikolo för att rädda mitt äktenskap från att bryta upp. Dr Isikolo kontaktinformation är via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  99. DR WALE SÄKER 100% FÖR DIG .. HANS WHATSAPP +2347054019402 E-POST DRWALESPELLHOME@GMAIL.COM
    Jag vill tacka Dr. Wale för att han fått tillbaka min älskare inom 72 timmar. När min älskare lämnade mig var jag så trött och frustrerad tills jag sökte på internet efter hjälp och jag såg så många bra samtal om Dr Wale från (drwalespellhome@gmail.com) och jag bestämde mig för att prova honom och jag kontaktade honom och förklarade mina problem till honom och han kastade en kärleksförtrollning åt mig som jag använder för att få min man tillbaka. Om du vill få tillbaka din älskare kontakta Dr. Wale via WhatsApp: +2347054019402 ELLER E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  100. Behöver du dåligt kärleksförmåga för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? Skicka e-post till DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag hade problem med min man för ett år och sex månader sedan, vilket leder oss ifrån varandra. När han slutade med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få honom tillbaka, jag kände mig så tom inuti. Tills jag kom över DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kort göra den långa historien kort, Innan jag visste ordet, på mindre än 48 timmar, ringde min man till mig och han kom tillbaka till mig och sa till mig att han var ledsen över vad som hände mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att tacka dig DR ISIKOLO för att jag håller dina ord och dina löften om att få tillbaka honom till mig på bara 48 timmar efter din kraftfulla besvärjelse och för att använda dina begåvade och stora krafter föra honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  101. Jag kommer för alltid att vara skyldig den stora LÄKAREN ISIKOLO för att ha fixat mitt trasiga äktenskap. Efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i tre månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min make tillbaka inom 48 timmar efter att jag kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han är också specialiserad på skyddsformler, lotteri, höjdformer E.T.C. Kom i kontakt med LÄKARE ISIKOLO nu, hans e-postadress är isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196. Webbplats: https://isikololovetemple.com

    SvaraRadera
  102. AUTENTISK KÄRLEK STAVAR ARBETEN PÅ 48 TIMMAR
    Jag heter Dennis Ballew. Jag hade min ex-flickvän tillbaka med hjälp av DR ISIKOLO WhatsApp honom via +1(725)240-4536. Jag såg folk skriva vittnesmål om trollformeln de var välsignade med och av vem så jag vill också säga min. Det är också med dessa vittnesmål som jag kontaktade Dr Isikolo och kontaktade honom för att få tillbaka min ex Katrina så att vi kunde tillbringa semestern tillsammans eftersom vi har gått ihop i nästan ett år och mitt hjärta har inte varit detsamma. Jag älskar den här kvinnan av hela mitt hjärta. Med hjälp av doktor Isikolo kom mitt ex tillbaka till mig på 48 timmar efter att jag följde och gjorde vad han krävde att jag gjorde. Det är väldigt verkligt. Jag var också chockad och kunde inte tro att det faktiskt fungerade. Jag skulle be dig att kontakta den här mannen om du vill ha din älskade tillbaka till dig med snabba resultat på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp: +1(725)240-4536

    SvaraRadera

  103. Jag var deprimerad när läkaren sa till mig att jag fick diagnosen herpes ... Jag tänkte på min familj, jag vet att min familj kommer att ha ett allvarligt problem när jag är borta, jag tappade hoppet och grät hela dagen, men en dag letade efter ett kontaktnummer på internet Dr. Wazobia. +2349074303650 Jag ringde till honom och han ledde mig. Jag frågade honom om lösningar, och han startade medicin för min hälsa. Tack och lov, allt är bra nu, jag har återhämtat mig från örtmedicin, läkare i vasobia, jag är väldigt tacksam läkare i vasobia och mycket nöjd med min man och familj. skicka ett e-postmeddelande till drwazobiatemple@gmail.com eller så kan du kontakta honom på WhatsApp +2349074303650. Han kan också bota många sjukdomar {1} Diabetes {2} Epilepsi {3} Blodcancer {4} HPV {5} ALS {6 Hepatit

    SvaraRadera
  104. Jag trodde aldrig på trollformler eller magiker förrän jag träffade den här speciella trollformeln som heter DR ISIKOLO. Mannen som jag ville gifta mig lämnade mig tre månader till vårt bröllop och mitt liv var upp och ner. Han var med mig i 4 år och jag älskar honom så mycket. han lämnade mig för en annan kvinna utan skäl. när jag ringde honom tog han aldrig mina samtal och han ville inte se mig runt honom. så när jag berättade för mannen vad som hände. han hjälpte mig att göra några avläsningar, och efter avläsningarna fick han mig att inse att den andra kvinnan har gjort några besvärjelser över min man och det är anledningen till att han lämnade mig ... han sa att han skulle hjälpa mig att besvärja att föra honom tillbaka. Först var jag skeptisk men jag försökte bara och på två dagar ringde min man till mig själv och kom till mig och bad om ursäkt. Jag kan inte tro att han någonsin kan komma tillbaka till mig igen men nu är jag glad att han är tillbaka och vi är gifta nu och vi lever som en lycklig familj. Skickar detta till forumet om någon behöver hjälp av den här mannen. Du kan kontakta honom via denna WhatsApp: +1(725)240-4536 eller mejla isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  105. Hej, här är en person jag vet att du faktiskt kan ha en privat session och få din civilstånd löst inom ett ögonblick, den personen är den ständigt medkännande doktorn Egwali, en trollformell som har använt sin magiska trollformel för att hjälpa till att förändra livet för så många jag känner idag. Du bara heter det, är det en kärleksformulering, yrkesverksamhet, sjukdomar av olika slag, vad som än är fallet, han har rätt i tid för att ta hand om dig och ge dig sinnesro precis som han gjorde för mitt. Du kan kontakta honom via WhatsApp / Viber + 2348122948392
    Mail: dregwalispellbinder@gmail.com Ha en privat session med honom och var glad. Lycka till!!

    SvaraRadera
  106. Jag föreställer mig aldrig att jag gör det här, men jag är glad och vill att andra ska få sin hjälp. Jag är registrerad sjuksköterska, mitt 5-åriga äktenskap gick ihop, min man lämnade mig och våra barn lämnade huset och andra saker jag hörde, jag hörde att han såg en tjej som jag försökte mitt bästa för att ta med hem, jag bad trots att Jag gjorde inte Jag gjorde inget fel för att få saker att fungera, men han vägrade helt att prata, behandlade mig konstigt och till och med ignorerade barnen. Jag blev besviken och var tvungen att söka hjälp tills jag såg Dr. Egwalis andliga hemfall. Han försäkrade mig att han skulle vara glad och att allt skulle bli bra om några dagar, men jag var verkligen skeptisk. Jag kontaktade äntligen honom igen, vi gick igenom processen tillsammans och blev förvånade över att trollformeln fungerade och min man kom hem efter två års separation. Dr. Egwali, han är faktiskt mannen i hans ord. Om du har problem med ett förhållande eller någon aspekt av ditt liv, kontakta trollkarlen dr. Egwali för långvarig behandling.
    El. E-post: Dregwalispellbinder@gmail.com
    WhatsApp / Viber-nummer: +2348122948392

    SvaraRadera
  107. Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få tillbaka min man med sin erfarenhet och vägledning från honom. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen, och han lovade att aldrig lämna mig och barnen igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag de él och för. Sedan från och med den dagen blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
    nedan - hans kontaktuppgifter ...
    E-post: spellcasterogboko@gmail.com

    SvaraRadera
  108. Ahoj, jmenuji se Angela, byl jsem ženatý několik let, dokud se věci nezačaly stávat ošklivými a měli jsme hádky a hádky téměř pokaždé ... zhoršilo se to v okamžiku, kdy podal žádost o rozvod ... Snažil jsem se ze všech sil, aby ho změnil. mysli a zůstaň se mnou. Odstěhoval se z domu a stále pokračoval v žádosti o rozvod ... Prosil jsem a zkoušel všechno, ale stále nic nefungovalo. Průlom nastal, když mi někdo představil tohoto úžasného, ​​skvělého sesilatele kouzel, který mi nakonec pomohl ... Nikdy jsem nebyl fanouškem takových věcí, ale rozhodl jsem se to zkusit neochotně, protože jsem byl zoufalý a neměl jsem na výběr ... Tato skvělá baba mukuru dělala speciální modlitby a další věci, které musel dělat ... Během 2 dnů mi zavolal můj manžel a litoval všech emočních traumat, které mě to stálo, přestěhoval se zpět do domu a dál žijeme šťastně. jaký úžasný zázrak pro mě a moji rodinu udělala baba mukuru a víra, kterou jsem v něj měl. Představil jsem ho spoustě párů s problémy po celém světě a mají dobré zprávy ... Pevně ​​věřím, že někdo tam venku potřebuje jeho pomoc. věnujte proto zvláštní úsilí záchraně svého manželství/vztahu, pokud to opravdu stojí za to. kontaktujte ho e -mailem na (babamukuru61@gmail.com)
    můžete ho kontaktovat prostřednictvím WhatsApp ..+2348075362900 .....

    SvaraRadera
  109. Tack så mycket LÄKARE ISIKOLO för att du fick min fd pojkvän att komma tillbaka till mig. Jag skriver detta underbara vittnesbörd om den här mannen. Han fick alla mina önskningar att gå i uppfyllelse. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefonen och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans som vi är på väg till. Månader har gått och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte av honom längre och hans mobiltelefon kopplades bort. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har för honom. Jag kontaktade denna fantastiska stavningshanterare eftersom jag aldrig har kontaktat någon tidigare och jag berättar att efter en två dagars kontakt ringde min ex -pojkvän till mig och bad om att få träffa mig och nästa morgon och vi är glada tillsammans med hjälp av denna fantastiska stavningshjul kallad DOCTOR ISIKOLO. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  110. Det här är webbplatsen jag läste om DR ISIKOLO och kontaktade honom för att hjälpa mig att få min ex -pojkvän tillbaka att gifta sig med mig under den här månaden och jag har kommit tillbaka hit för att skriva ett inlägg om honom. jag heter Kristina Anton. DR ISIKOLO hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Inlägg om en stavningshanterare är väldigt konstigt för mig eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavningshanterare för att få tillbaka min ex -pojkvän till mig efter 3 års kontakt. Jag läste om hans voodoo -stavning från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex -pojkvän till mig och jag var glad att han vill komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredagen och han föreslog mig. Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare för att lösa ditt problem åt dig och göra dig nöjd med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Maila honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  111. Jag känner mig så glad idag eftersom jag är en del av dem som gläds över allt på grund av den hjälp DR ISIKOLO har gett mig för att jag fick tillbaka min man. Jag har varit gift i 6 år och det har varit så fruktansvärt eftersom min man var otrogen mot mig och sökte skilsmässa. Men när jag stötte på glädjefyllda vittnesbörd om DR ISIKOLO på internet postat av flera personer. Så jag bestämde mig för att kontakta honom och jag förklarade min situation för honom och sedan söka hans hjälp men till min största förvåning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt ärende för det finns inga problem utan en lösning. han berättade vad jag skulle göra och jag arbetade för mig och min man återvände till mig efter 2 dagar som han lovade och kärleken och lyckan återställdes. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom DR ISIKOLO verkligen är en hjälpare som Gud har skickat för att hjälpa oss alla. Varför inte kontakta DR ISIKOLO nu om du står inför några utmaningar i ditt relationsliv. Du kan kontakta hans e -postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  112. Hjälp mig att fira Dr Isikolo för hans stora hjälp. Jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkten där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr Isikolo kärlek stavning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt. och få också tillbaka min man med sin kärlek. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig för att han är ärlig. Du utförde en mycket bra service för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur denna kärleksförtrollning fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man återvände till mig på 48 timmar som han lovade mig !! Davis, min man och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. mejla honom för alla typer av hjälp som är mycket skicklig och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  113. Effektiv kraftfull kärlek för att få din före detta älskare tillbaka nu, kolla på DR ISIKOLO.
    Jag har precis upplevt underverk av Dr. Isikolo love stavning som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt äktenskap och få tillbaka förlorade älskare och också hjälpa till att vinna lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få min före detta älskare tillbaka, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. DR ISIKOLO sa bara till mig att le 3 gånger och ha en vila i sinnet han kommer att hantera allt på bara 48 timmar, han gjorde jobbet och efter den andra dagen ringde Toni mig och jag var bara så chockad att jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och lovade på telefon. Han kom hem och skaffade mig en ny bil bara för att bevisa sin kärlek till mig. Tja, om du behöver en effektiv och verklig stavning för alla problem i ditt liv kan du kontakta DR ISIKOLO hans e -post: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  114. Jag är så glad att få dela mitt fantastiska vittnesbörd. Jag heter Enora Lucas och mitt liv har förändrats totalt på 48 timmar. Jag kan se mig själv i spegeln och le. Jag har förtroende för mig själv och mina förmågor för första gången på evigheter. Jag har min pojkvän tillbaka i mitt liv med hjälp av Dr Isikolo. Han sa förlåt 48 timmar efter att besvärjelsen skapades. Han sa att han insåg att han aldrig riktigt ville göra slut, han kunde inte hantera känslomässigt bagage som jag bar runt hela tiden. Han sa att han trodde att han var den negativa inverkan på mitt liv och tyckte att det var bäst att lämna. Dr ISIKOLO återställer kärleken och lyckan mellan oss som han lovade och jag är ett levande bevis på vad han kan göra. Jag trodde aldrig att jag kunde få så ärlig hjälp att återställa min kärlek och lycka. Jag är mycket glad att kontakta dig och initierade allt detta att hända. Alla som har ett relationsproblem kan kontakta Dr Isikolo via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  115. Jag läste några vittnesmål om en kärleksförtrollning av DR ISIKOLO om hur han har hjälpt många människor att få tillbaka sina före detta älskare inom 48 timmar. Med vänliga hälsningar, jag tänkte bara på om det var sant och om den här mannen verkligen kunde hjälpa till att få tillbaka min älskare som jag älskar så mycket. Jag bestämde mig för att kontakta honom för att jag älskar min pojkvän väldigt mycket och vi har varit ifrån varandra i ett par månader, jag saknade honom verkligen så mycket, jag har försökt alla andra sätt att få tillbaka honom men kunde inte. Jag kontaktade Dr Isikolo och han berättade för mig att mitt ex kommer tillbaka till mig inom de närmaste 48 timmarna, släppte Dr Isikolo honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. Och öppnade hans ögon för att föreställa sig hur mycket vi har delat tillsammans. Mitt ex är nu tillbaka till mig igen. När jag skriver detta vittnesbörd just nu är jag den lyckligaste tjejen på jorden och jag och min pojkvän lever ett lyckligt liv och vår kärlek är nu starkare än hur den var innan vi gjorde slut. Jag skulle vilja släppa Dr Isikolos mailadress och hoppas att du ser detta vittnesbörd och kontaktar honom om du har en älskare som du verkligen vill ha tillbaka så gärna, Hans mail: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  116. Jag heter Lora Milan och jag lovar att dela detta vittnesbörd över hela världen när min pojkvän återvänder till mig och idag med all respekt vill jag tacka Dr Isikolo för att han gav glädje och lycka till mitt förhållande och min familj. Jag vill informera er alla om att det finns en trollformel som är verklig och äkta. Jag trodde aldrig på någon av dessa saker förrän jag förlorade min pojkvän, jag behövde hjälp tills jag hittade Dr Isikolo som en trollformel, och han återställde kärleken och kontakten vi delade och han försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min pojkvän om två dagar efter att förtrollningen har kastats. 2 dagar senare ringde min telefon och så chockerande nog var det min pojkvän som inte har ringt mig på de senaste 5 månaderna och han bad om ursäkt för hjärtstoppet och sa till mig att han är redo att vara min ryggrad tills resten av hans liv med mig. Dr Isikolo släppte honom för att veta hur mycket jag älskade och ville ha honom. vänligen kontakta DR ISIKOLO om du behöver hjälp E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  117. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken av DR ISIKOLO som har spridits på internet och över hela världen, hur han fantastiskt hjälpte människor över hela världen att återställa sina förlorade älskare. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag berättade för honom om min man och hur han övergav mig för cirka 4 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förbryllad när han bara sa åt mig att le och vila och försäkra mig om att han kommer att klara allt på bara 48 timmar. Jag följde processen och han gjorde sitt arbete. Efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad så jag valde samtalet och trodde inte mina öron. han bad mig verkligen att förlåta honom och lovade på telefon. Det var tydligt att DR ISIKOLO återställde den kärlek och lycka vi hade och att förbli permanent. Om du behöver en effektiv och verklig trollformler för något problem i ditt liv kan du kontakta Dr ISIKOLO på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp honom på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  118. god dag kära vän här ute, jag är glad att kunna dela med mig av fantastiska mirakel och under som hände för bara två dagar sedan min pojkvän som satt i fängelse i nästan ett år släpptes gratis, Dr.Oduduwa trollformaren hjälpte mig med magi stavningskraft att be för min vän och han gjorde alla former av magiska trollformler för att gynna mig. Min vän satt i fängelse i mer än ett år, och jag var orolig för honom och jag ville verkligen ha bort honom men jag har inte mycket pengar att betala för hans borgen eller rättegång, jag förklarade denna situation för mina kollegor på jobbet och hon rådde mig att hellre kontakta En trollformel som kunde hjälpa mig att starta en magisk besvärjelsekraft för att frigöra min vän från fängelset, jag tror aldrig riktigt på magisk besvärjelse tidigare och detta var mitt första försök att göra sådan magi. så jag gav det ett försök och jag kontaktar kommunikation med Dr.Oduduwa via hans personliga e-post (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) och Dr.Oduduwa svarar på mitt e-postmeddelande omedelbart, han lovar att hjälpa mig att starta en kärleksförtrollningskraft till handling som kommer att gynna min vän att släppas från fängelset. Jag följde noggrant alla instruktioner från Dr.Oduduwa som jag fick och jag gjorde allt han bad mig göra, strax efter 48 timmar efter att jag fick ett samtal från min advokat och han sa att min vän har släppts från fängelset utan någon anklagelse. jag blev så glad och jag ringde min pojkvän för att bekräfta om det är sant att han är ute från fängelset, då svarade han på mitt samtal och sa ja att han är ute från fängelset och ville träffa mig, just nu är jag och min pojkvän glada tillsammans och ska gifta sig nästa helg. Jag är så glad och jag uppskattar hjälpen från Dr.Oduduwa och jag rekommenderar honom starkt till alla som vill starta en magisk magi för omedelbart resultat och mirakel.
    att kommunicera med Dr.Oduduwa för att få hjälp skicka meddelande till e-postadressen (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    SvaraRadera
  119. Jag heter Elena Branko och min pojkvän gjorde slut med mig för 2 månader sedan, eftersom han kände att jag var otrogen mot honom med en manlig vän till mig, jag försökte allt jag kunde för att förklara för honom men han betalade döva öron, jag var känslomässigt förkrossad eftersom jag verkligen älskade honom tills jag såg ett inlägg på internet om DR ISIKOLO, som hjälper människor att få tillbaka sin förlorade älskare, tvivlade jag först på om det var sant eftersom jag aldrig trodde på sådana saker men jag bestämde mig för att ge honom ett försök, Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde det sedan gjorde han en kärleksförtrollning för mig. Processen med besvärjelsen för att återförena älskare är mycket enkel och han arbetar osjälviskt människor på samma sätt som han återställde min relation inom 48 timmar och min pojkvännen ringde och bad om att få göra upp med mig igen, om du behöver hjälp med att reparera ditt förhållande eller äktenskapsproblem. Här är hans kontakt, WhatsApp/Viber honom på: +2348133261196, e-posta honom (isikolosolutionhome@gmail.com)

    SvaraRadera
  120. Jag är imponerad och känner mig fantastisk att jag har min före detta man tillbaka till mig. Jag heter Veronica Adrian. Jag är väldigt glad idag över att vara den som skriver om min hjälpare som bad för mig över mitt förhållande. Gud använde verkligen den här mannen för att hjälpa min situation. Snälla, hör mina ord om du letar efter en trollformare som kan hjälpa dig, kontakta DR ISIKOLO. Han är den bästa trollformaren som kan hjälpa dig idag. För några månader sedan hade jag och min man ett enormt äktenskapsproblem som ledde till vår skilsmässa. Det var ett helvete för mig och min pojke att vi var tvungna att flytta till en annan stad. Jag blev ensamstående förälder. Jag träffade Dr Isikolo bara för ungefär en månad sedan när jag berättade för honom om min situation och han sa åt mig att inte oroa mig för det. Inom två dagar kom min före detta man tillbaka till mig. Det hände en tisdagsmorgon när jag fick ett samtal hemifrån (mina föräldrar) att han har letat efter mig. Jag accepterade att han skulle komma till min plats och bad mig om ursäkt när jag knäböjde framför vår son. Jag visste direkt att den här mannen har hjälpt mig. Jag är en väldigt glad kvinna med allt som hänt i mitt liv. Om du vill kontakta en trollformler, träffa Dr Isikolo och du kommer att bli förvånad över de fantastiska förändringarna i ditt liv. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  121. Jag heter Ivanka Fabijan och jag vill dela ett vittnesbörd om mitt liv för alla. Jag var gift med min man Amos Fabijan, jag älskar honom så mycket att vi har varit gifta de senaste 8 åren nu med två barn. när han gick för att jobba i Frankrike menade han en dam som heter Mariam och de blev sammankopplade och när han kom tillbaka sa han till mig att han inte längre är intresserad av äktenskapet längre. Jag var så förvirrad och sökte hjälp och jag träffade kontakten med Dr Isikolo kärlek. Jag kontaktade honom för att hjälpa mig få tillbaka min man och han bad mig att inte oroa mig för att hans fyra fäders gudar kommer att kämpa för mig. Han sa till mig efter två dagar att han skulle återförena mig och min man. Efter två dagar ringde min man och berättade att han kommer tillbaka för att uppsöka saker med mig, jag blev förvånad när jag såg honom och han började gråta om förlåtelse. Just nu är jag den lyckligaste kvinnan på jorden för vad den här fantastiska trollformaren gjorde för mig och min man, du kan kontakta Dr Isikolos e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  122. Jag är en 32-årig kvinna som bor med min mamma och farbrors familj i Lund-Sverige. Jo, jag föddes ensam och kände aldrig mina föräldrar när jag föddes och jag vill träffa en man som kommer att behandla mig som sin drottning eftersom jag också kommer att behandla honom som min kung i framtiden när vi är gifta med varandra förresten enda. Jag är också ett ärligt hjärta som letar efter en stabil relation. Jag förstår att det är viktigt att lägga varaktiga grunder för ett varaktigt förhållande. Jag är en aktiv person som tycker bäst om att cykla och springa. Jag tror att det är viktigt att hålla sig i form. Jag är inte intresserad av spel eller drama. Jag tycker om god mat och jag letar alltid efter någon att dela uppskattningen av god mat och gott vin. Jag är öppen för att prova på olika aktiviteter och klarar av utmaningen. Jag letar efter någon som tror att en äkta intim partner ser ut efter den andra och vice versa när de navigerar i livet tillsammans, jag har läst kommentarsektionen på blogginlägg online om hur Dr.Oduduwa har hjälpt så många människor att lansera kärleksförtrollningar för att hitta sanna älska och gifter dig omedelbart, jag har aldrig trott på magisk kärleksförtrollning tidigare i mitt liv, på grund av arten av min vilja att hitta en man att älska, gav jag det ett försök och så överraskande efter att jag tagit kontakt kommunicera med Dr.oduduwa via hans personliga e-postmeddelande (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) Jag fick ett svar från honom och han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig att starta en kärleksförtrollning som kommer att få rika snygga män att attraheras av mig. Jag följde noga alla hans instruktioner och han berättade för mig vad som skulle göras. Jag gör allt han ber mig att göra och bara några timmar efter att kärleksförtrollningen lanserades började jag träffa riktigt bra män som letade efter en äkta kärleksrelation med mig. för några dagar sedan var jag förlovad och den här månaden slutar jag att gifta mig. Jag tackar Dr.oduduwa för att han hjälpte mig med kärleksförtrollningar att hitta sann kärlek idag. Jag rekommenderar starkt Oduduwa till alla som vill hitta sann kärlek och gifta sig så snart som möjligt. denna kärleksförtrollningsmagi fungerar riktigt bra och snabbt. kontakta oduduwa idag via dr.oduduwaspellcaster@gmail.com

    SvaraRadera
  123. Jag heter Nadia Lapkova och kommer från Göteborg, Sverige. Jag började skriva detta vittnesmål för några dagar sedan och jag satte målmedvetet datumet här så att jag kommer ihåg att det är bara inom 2 dagar efter att jag kontaktade DR ISIKOLO som min länge förlorade relation med min ex man äntligen återställdes. Jag återkopplade med min före detta man den 5 november efter att ha kontaktat DR ISIKOLO på hans WhatsApp-kontakt och inom 2 dagar kom min före detta man tillbaka till mig efter att ha separerat från mig i över 8 månader. Det var ett mirakel eftersom jag aldrig trodde att det skulle vara möjligt. Jag är fortfarande förvånad över att han fortfarande sover i vår äktenskapssäng när jag skriver detta vittnesbörd. Jag är verkligen glad sir. Tack för att du hjälper mig och jag ber att andra underbara människor också ger underbara vittnesbörd om dig. Ta kontakt med DR ISIKOLO Spiritual för att rädda ditt förhållande. på hans WhatsApp/Signal eller Viber honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  124. Utmärkt och fantastisk service om hur du får tillbaka ditt ex.
    För vem det kan beröra, mitt namn är Lana Johannes och jag uppskattade verkligen hur den store DR ISIKOLO använde sin intuitiva vägledning och färdigheter som livscoach och sin empati också för att föra tillbaka min själsfrände till mig. För 100 procent av gratis riktiga synska, konsult för att ta tillbaka ditt ex och lösa alla dina allmänna problem eller problem. min partner lämnade mig på grund av oändliga bråk och gräl och jag var förstörd i månader och fick tillbaka min lycka när jag kontaktade honom. Den enda DR ISIKOLO The Great är den enda som kan hjälpa dig. Han löste mitt problem åt mig. Han tog tillbaka mitt ex inom 48 timmars konsultation. Kom i kontakt med den fantastiska DR ISIKOLO E-post: du kan kontakta Dr Isikolo e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  125. Ja det är sant att DR ISIKOLO är den bästa trollformaren någonstans. Jag heter Marie Lyons och jag var kund för DR ISIKOLO och jag måste säga att han är en riktig trollformler. När jag kontaktade den här trollformaren hade min pojkvän lämnat mig i 2 år och jag har alltid velat ha honom tillbaka till mig. Jag träffade DR ISIKOLO för att hjälpa mig för ungefär en månad sedan och jag har återanslutit till min pojkvän. När min ex pojkvän lämnade mig var det oroligt för mig att jag slog min äldre syster en viss morgon för ingenting. Det här blev en katastrof för mig att jag hade ett fysiologiskt trauma och min familj var mycket orolig för min hälsa. Efter 2 år återställde DR ISIKOLO kärleken och lyckan vi delade. han är frisk och redo att hjälpa alla som kommer till honom. Strax efter 2 dagar ringde mitt ex mig och ville träffas. Jag tackade ja och förberedde mig för att träffa honom och han berättade för mig hur han hade känt sig skyldig för det han gjorde och han ville ha mig tillbaka. Jag berömde DR ISIKOLO för hans fantastiska hantverk och jag kommer att rekommendera honom till alla som behöver en trollformler. Kontakta honom för att hjälpa dig och snabbt på hans e-post E-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  126. Stora chanser att få tillbaka din man till dig och dina barn med hjälp av DR ISIKOLO.
    min man lämnade mig och våra 2 barn i cirka 10 månader. Jag gick igenom mycket smärta jag gjorde allt jag försökte för att få honom att återvända till mig och till barnen men ingenting fungerade. det var verkligen en stressig period för mig eftersom jag aldrig ville gå igenom hjärtesorgen. Jag blev tillsagd att kontakta en kärleksförtrollningsläkare för att hjälpa mig, vilket jag gjorde jag hade turen att få DR ISIKOLO kontakt som kunde hjälpa mig, jag kontaktade honom och förklarade allt för honom och följde hans procedurer och han gjorde det kärleksåterföreningsförtrollning som förde tillbaka min man till mig och hans barn på två dagar. tack så mycket DR ISIKOLO Jag uppskattar verkligen vad du har gjort för mig. Här är hans kontakt om du kan behöva för det genom att lösa dina relationsproblem. e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  127. Hej alla, jag heter Viktoria Andro. Jag trodde aldrig att jag skulle le igen, min man lämnade mig med två barn i ett år och två veckor. Alla ansträngningar för att få tillbaka honom misslyckades. Jag trodde att jag inte skulle träffa honom igen förrän jag träffade en kvinna som hette Christina som berättade mig om en trollformler som heter DR ISIKOLO, hon gav mig hans e-postadress och mobilnummer och jag kontaktade honom och han försäkrade mig att inom 48 timmar kommer min man att komma tillbaka till mig. Om mindre än 48 timmar kom min man tillbaka och började tigga om förlåtelse som sa att det var djävulens arbete, så jag är fortfarande förvånad över detta mirakel, jag tror inte riktigt på några andliga läkare. DR ISIKOLO återställde kärleken och lyckan i min förening och jag är med min man och är för alltid vår. om du behöver hjälp med att få lösningar kan du kontakta honom utan dröjsmål. E-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt på WhatsApp +2348133261196.

    SvaraRadera
  128. Tack DR ISIKOLO den största av allt för det du har gjort för mig. Jag heter Katarina Bennet och jag är så glad att min älskare är tillbaka till mig och att vi nu lever lyckligt tillsammans. DR ISIKOLO kärleksåterföreningsförtrollning är mycket kraftfull och effektiv och den har ingen bieffekt. Eftersom han lovade att hjälpa mig, bestämde jag mig för att ge DR ISIKOLO ett försök när min älskare lämnade mig för en annan kvinna. Han hjälpte mig att kasta en kärleksförtrollning för att återställa kärleken och lyckan för mig och min älskare som förde honom tillbaka till mig i 48 vår som han lovade och försäkrade mig. Det som gör mig mest upphetsad är att min älskare inte ens visste att han befann sig under en trollformel som fick honom att förstöra det vi delat under åren. om du går igenom problem med relationen, råder jag dig att kontakta DR ISIKOLO och du kommer att få ditt problem löst. Kontakta DR ISIKOLO leo idag och få ditt problem löst och om du behöver hans hjälp nedan är hans e-postadress: isikolosolutionhome@gmail.com eller direkt WhatsApp/Telegram: +23481333261196.

    SvaraRadera
  129. Jag heter Ivana Lasse och efter 5 år i äktenskap med min man med 2 barn började min man bete sig konstigt och gå ut med andra damer och visade mig kall kärlek, vid flera tillfällen hotar han med att skilja sig om jag vågar fråga honom om hans affär med andra damer, jag var helt förkrossad och förvirrad tills en gammal vän till mig berättade för mig om en trollformler på internet som heter DR ISIKOLO som hjälper människor med relations- och äktenskapsproblem genom kärlekens krafter, först tvivlade jag på om sådana sak existerar någonsin men bestämde mig för att ge det ett försök, när jag kontaktade honom hjälpte han mig att besvärja mig och inom 48 timmar kom min man tillbaka till mig och började be om ursäkt, nu har han slutat gå ut med andra damer och hans med mig på gott och på riktigt. Kontakta denna fantastiska kärleksförtrollare för att ditt förhållande eller äktenskapsproblem ska lösas idag via: isikolosolutionhome@gmail.com eller sms:a honom via WhatsApp +2348133261196.

    SvaraRadera
  130. Tack så mycket DOKTOR ISIKOLO för att du fick min före detta pojkvän att komma tillbaka till mig. Mitt namn är Nora Pepe och jag skriver detta underbara vittnesbörd om denna man. Han förverkligade alla mina önskningar. Min pojkvän och jag dejtade i mer än 3 år och även om vi hade haft så många bråk men vi tänkte aldrig på ett uppbrott. En dag ringde han mig över telefon och berättade hur han är trött på förhållandet och inte kan se någonstans att vi är på väg till. Det har gått månader och min pojkvän kontaktade mig inte längre och jag hörde inte från honom längre och hans mobiltelefon var frånkopplad. Jag visste att jag måste söka hjälp på grund av den så mycket kärlek jag har till honom. Jag kontaktade denna fantastiska trollformler eftersom jag aldrig har kontaktat någon tidigare och jag säger att efter två dagars kontakt ringde min ex pojkvän mig och bad att få träffa mig och nästa morgon bar han en ring på mitt finger. Jag är väldigt glad eftersom jag snart kommer att bli en gift kvinna med hjälp av den här fantastiska trollformaren som heter DOCTOR ISIKOLO. Jag lovade att manifestera dina verk för alla och kontakta den här mannen för att hjälpa dig på: isikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp: +2348133261196.

    SvaraRadera
  131. KÄRLEKSBETALNINGAR SOM FUNGERAR PERFEKT OCH FÖRVARAR PERMANENTA FÖR EVIGT.
    Jag delar detta vittnesbörd till partners som lider i sina relationer eftersom det finns en varaktig lösning. Jag heter Lucia Alexander och min man lämnade mig och våra 2 barn för en annan kvinna i 2 år. Jag försökte vara stark bara för mina barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta. Jag blev sårad och förvirrad. Jag behövde hjälp, så jag gjorde en undersökning på internet och hittade en sida där jag såg att DR ISIKOLO en trollformler, kan hjälpa till att få älskare tillbaka. Jag kontaktade honom och han gjorde en speciell bön och trollformler för mig. Till mina överraskningar kom min man tillbaka hem efter 2 dagar. Det var så vi återförenades igen och det var mycket kärlek, glädje och frid i familjen. Du kan också kontakta DR ISIKOLO , en kraftfull trollformare för lösningar på hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +23481333261196.

    SvaraRadera
  132. Hej jag heter Dora Florian, jag vill dela min fantastiska upplevelse med den bästa trollformaren DR ISIKOLO. Min man var otrogen mot mig och när jag fick reda på det hade vi ett slagsmål som ledde till att han ansökte om skilsmässa. jag grät och blev sjuk när jag sökte efter kärlekscitat på nätet jag såg folk prata om DR ISIKOLO och hans fantastiska arbete vars fall liknade mitt de lämnade hans kontaktinformation jag kontaktade honom och förklarade allt för honom i djupa tårar och han berättade för mig oroa dig inte för att efter 48 timmar kommer min man tillbaka och han kommer att avbryta skilsmässan och vara tillbaka till mig. efter att jag gjort allt han bad mig göra till min största förvåning, två dagar efter kvällen, det var min man som han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka och jag var tveksam till sådana saker om de någonsin existerar av arbete för någon men här jag jag vittnar om det också. tack än en gång DR ISIKOLO du är verkligen en välsignelse för mig han kan också hjälpa dig. kontakta e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  133. Hej alla. Jag heter Stephanie Lois. Alla vittnesmål som så många människor har skrivit om DR ISIKOLO är 100% sanna och inga lögner om det. Min man blev starkt charmad av en dam med mörk magi och helt plötsligt uppstod kaos mellan oss och han lämnade mig och barnen och i 4 månader. Han besökte eller ringde aldrig och det var en tung börda för mig att gå igenom det känslomässiga traumat och ta hand om barn helt själv. Jag gick så långt som att kontakta spiritister från Rumänien, Indien och Lesotho och de misslyckades alla i strävan att lämna tillbaka honom till mig. Jag såg en artikel om DR ISIKOLO och bestämde mig för att ge honom ett försök och han hjälpte mig och min man var renad och renad från charmen och kärleken och harmonin vi delade återställdes och allt detta hände 48 timmar efter att han gjorde jobbet åt mig . Jag är verkligen förvånad och jag har kommit hit för att också uppmuntra alla som behöver någon form av hjälp att kontakta honom för hjälp också. Hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com och du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  134. Vad skulle jag ha gjort för att få tillbaka min man om inte hjälpt av DR ISIKOLO. Jag är Tamara och jag var helt förvirrad när min man skilde sig från mig och sa att han var trött på mig. Mitt liv var ingenting utan honom och jag försökte allt jag kunde för att få honom att avbryta skilsmässan men han sa att han hade bestämt sig och att vi gick skilda vägar. Jag grät i chock, skam och smärta när min vän när jag sökte hjälp och jag blev tillsagd att kontakta DR ISIKOLO för att få hjälp av en gammal vän till mig när hon hörde vad jag gick igenom och jag kontaktade skyndsamt DR ISIKOLO och förklarade allt för honom och han sa till mig att min man kommer tillbaka till mig och ber mig att acceptera tillbaka honom inom 48 timmar. Senare samma dag ringde min man mig på telefon och grät och vädjade om förlåtelse först, jag trodde att jag drömde tills han kom till huset och tiggde och jag accepterade honom med vetskapen om att jag har gjort allt för att återförenas med honom. Just nu lever vi båda som ett. För fler frågor om hur du kommer i kontakt med DR ISIKOLO via e-post: isikolosolutionhome@gmail.com eller WhatsApp honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  135. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? kontakta DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag heter Melena Marius och jag hade problem med min man för ett år och ett halvår sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kortfattat göra den långa historien kort. Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 timmar, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig DR ISIKOLO för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  136. Min äktenskapsresa började för två veckor sedan när min fru på 12 år bytte ut mig mot en man som var 10 år yngre. Jag är 57 och hon är 55. Jag gick genom öknen och under min resa hittade jag doktor Isikolo. Gud använde honom för att läka mitt krossade hjärta och tog bort mina smärtor med hans kraftfulla kärleksförtrollning. det var svårt för mig att försöka få tillbaka henne hem utan framgång och det blev en plåga för mina barn och jag. Jag litade på DR ISIKOLO och jag vet att han kommer att återställa mitt äktenskap. Jag förklarade allt för honom och han sa till mig vad jag skulle göra och han gjorde sitt och min fru återvände hem till mig och våra barn på mindre än 48 timmar. Vi måste ha tro. Tro är förvissningen om det vi hoppas på och övertygelsen om det som inte syns. Män och kvinnor snälla ge inte upp, Gud kan använda doktor Isikolo för att återställa ditt äktenskap eller din relation. Tappa inte hoppet och han hjälper verkligen människor och jag är vittne. Kontakta DR ISIKOLO via e-post sikolosolutionhome@gmail.com eller hans WhatsApp på: +2348133261196.

    SvaraRadera
  137. Efter att min man lämnade mig för sin älskarinna i 3 månader. Jag trodde aldrig på trollformler förrän min vän presenterade mig för honom. Först var jag skeptisk till honom eftersom jag hörde mycket om falska trollformler men jag lade mina tvivel bakom mig för jag var desperat att få tillbaka min man och jag gjorde enligt vad han instruerade mig att göra. Nu är min man tillbaka bara inom 48 timmar efter att ha kontaktat honom. Jag lever lyckligt med min man igen efter 6 månaders skilsmässa och jag kommer inte att vila förrän han är känd över hela världen. Han är också specialiserad på botemedel mot alla sjukdomar, skyddsbesvärjelser, lotteribesvärjelser, höjdtrollformler E.T.C. Få kontakt med doktorn nu, hans e-post är (gethelp05@gmail.com) Du kan också WhatsApp honom på +2348147400259

    SvaraRadera