FruEB testar filler

Ciao suckerz! För ett par år sedan approcherade mig en vän, låt oss kalla hen O, med frågan hur det kom sig att jag min ålder till trots var så rynkfri. Jag vill inte skryta eller så, men i min familj må vi bli gråhåriga, men rynkiga blir vi relativt sent. Det var alltså med en blandning av fascination och förvåning jag beskådade ett antal "fina linjer" i mitt ansikte fördjupas under höst och vinter. Faktum är att att dessa rynkor verkar ha accelererat sin resa på djupet ganska exakt efter det att jag slutade ha ett regelbundet jobb att gå till. Kanske var det så att kroppen liksom slappande av lite för mycket? Men som Lars von Trier säger: Man får ta det goda med det onda och de flesta problem har en lösning, så även detta.

Missförstå mig inte. Jag kan tycka att rynkor är vackert. Så länge de sitter på någon annan eller om de avporträtteras i konst. Dessutom har tekniken på området gått framåt med stormsteg och med fillers slipper du skalpell, det är ju bara injektioner med spruta. Jag inser nu att flertalet av er reagerar med finansiella spörsmål av typen "Är det inte vansinnigt dyrt?" och "Måste man inte löpande underhålla när man väl börjat?" och så vidare. Låt mig då förklara:


Fillers är när man sprutar in hyaluronsyra under huden för att "fylla ut" där en rynka liksom grävt en grop. Det kostar runt 4 000 kronor per område. De vanligaste behandlingsområdena med fillers är olika partier i ansiktet såsom kring näsa och mun, men man kan även spruta in i själva läpparna. Resultatet ger ett fylligare, slätare och ungdomligare utseende. De områden som jag ser som problematiska är primärt de så kallade nasolabiala vecken (de som går från näsvingarna ner mot munnen) och kring mungiporna. Åtta tusen för att bli av med den här skiten tycker jag att det kan vara värt. Men hör nu på detta - medan jag gjorde min research insåg jag att ansiktet inte är enda stället man kan spruta in hyaluronsyra i. Det går också att applicera på händerna! Jag som i ett antal år fått höra av mina barn att "Mamma du har så gamla händer!". Ha! Bort med det problemet! Ungefär samma pris som för ansiktsvecken. Så jag räknar med att mina injektioner kommer att sluta på runt 12 000 kronor*. Nu har ju jag planerat att utföra dem på ett kvalitativt institut med läkare and such så du kan säkert komma billigare undan om du går till en mindre nogräknad klinik alternativt åker utomlands. Men spontant känns det inte som min grej. Nedan citat hittar jag hos min valda leverantör:
"En skicklig behandlare anpassar behandlingen efter dina specifika behov så att resultatet blir naturligt vackert."

Jag har tidigare nämnt att min frugala strävan tar stopp vid läkarbesök och tandläkarbesök. Även estetisk behandling är ett undantag. Det ska göras kvalitativt. Hellre några tusen mer än att bli sittande med en sprucken läpp och en primärvård som liksom "talk to my hand bitch". Har du testat fillers och vilken var din erfarenhet?

Mvh/
FruEfficientBadass

* I år åtminstone. Fillers behöver fyllas på var sjätte till tolfte månad, lite beroende på var du lägger dem och hur snabbt din kropp bryter ner ämnena.

31 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

   Radera
 2. Längtar tills den här dagen är över för i år! Var illa nog att jag inte visste om den danska tågstrejken var på allvar eller inte och nu detta! :/

  SvaraRadera
 3. Ja, flera gånger... tror säkert att jag vid det här laget har lagt ner en hundrafemtiotusen kr, från min alltmer saggiga hals till min rynkiga panna. Ungdomligt gudomlig är jag trots 6 barn och heltidsjobb. För att hinna med skönhetsbehandlingen går jag på vårt helt magnifika ställe hår på Östermalm som är öppet kvällstid framtill kl ett, kostar förstås en extra dusör men det är det värt, min man går samtidigt, det ger oss lite kvalitetstid tillsammans. Barnvakten kostar också en del(extra tillägg med så många barn)Kan verkligen rekommenderas. Tycker mig ha sett dig här i kvarteren, vill inte verka ofin eller rättfram, lite finess måste ju råda i den här stadsdelen.Men du har låtit det gå alldeles för långt, fårad,kalkonhalsen fladdrar och en bekymmersrynka som lyser lång väg,vill inte gå in på fler detaljer,men det syns verkligen att förfallet har gått långt, och du ser ut att redan vara uppåt femti0.Gå inte ut för guds skull. Puss, puss, puss, puss...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Halsen är svår. Där får man jobba med Hermès-scarves.

   Radera
 4. God damnit! Det går ju inte att lita på ett skit idag!

  Först trodde jag att du hade ramlat omkull på riktigt och sen gick dagens datum upp för mig! :P

  https://utbrytningen.blogspot.com

  SvaraRadera
 5. Puh, ja den gick jag på faktiskt... men har annars ett bra tips mot rynkor: kollagen! Finns att köpa billigt på nätet och har funkat bra på mina rynkor, speciellt på händerna! Bra för lederna också om man har problem med stelhet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okaj. Väntar ivrigt på att Thz ska få kafferast för 2nd opinion på den. Jag vet inte hur mycket kollagen man ska konsumera på en månad, men jag räknade på ett pulver som kostade 228 kronor och tänkte att det går väl åt ett paket i månaden minst? På 20 år i en indexfond är jag uppe i 123 000. Och då tänker jag ta det beloppet och gå all in under kniven...
   (vilket mind fuck va, först tror ni att jag skämtar, och nu kanske jag inte skämtar. Eller eller eller det är första april hela dan)

   Radera
  2. Dricker inte kaffe.....

   Tveksamt om det man äter/ smörjer nu har någon större effekt.....skulle tro att äta extra kollagen är tveksamt (obs dock...jag tror...inte påläst)

   Men att vad vi äter under livet skulle påverka hur huden mår...ja det tror jag definitivt. Samt hur mycket farligt solljus du utsatt den för.....
   Många somrar med riktigt brunbränna.....nej det mår den inte bra av....

   Detta med fillers.....inte nog med att det ser fult ut (personligt tycke) så är de belagt med risker i form av inflamation och infektion.
   Tror mer på (nu är jag långt utanför min kunskapsbas så någon får rätta mig) metoden där man bokstavligen syr upp en del hud för att sträcka ut den. Lite grann som man syr in byxor. Görs genom att knyta en knut av tråd innanför huden så den dras ihop uppe vid öronen...så kinden blir lite mer utdragen och slätare......nip and tuc!

   När jag jobbade på en vårdcentral tog jag en gång bort en hudfläck på en äldre dag som såg otäck ut (fläcken var otäck alltså...inte damen...hon var söt). Resultatet blev att hon blev av med rynkorna på ena sida efter att den hudbiten försvann och syddes ihop....hon kom tillbaka och ville att jag skulle ta en bit på andra sidan också.....

   Med vänlig hälsning
   THZ

   Radera
  3. Kollagen finns i många prisklasser! Billigast (och godast) blir det om du kokar din egen benbuljong och dricker. Kycklingfötter ska tydligen vara riktigt bra för detta...

   Radera
  4. Håller med THZ att undvik solen. Sen mycket fukt. Både invärtes och utvärtes. Har funderat på det där med ansiktslyftning på äldre dagar men osäker. Samtidigt vill man ju se fräsch ut, men inte gjord. Absolut inte fixad för fixar man en sak kommer allt annat se äldre ut. Som de som gör pannlyft, då syns ofta kråksparkarna runt ögonen mer. Mer inne på minilyft då kanske. Får se, inte där än, men när ansiktet börjar falla ihop helt kanske runt 55-60 års åldern kanske man ändrar sig. Viktigast är dock sunt leverne, träning, bra mat, mycket vatten och brännan är bättre fixa med brun utan sol..

   Radera
  5. THZ menar nog trådlyft? Har sett en dam som gjort det, såg inget bra ut men en del kändisar gör. Mycket gambling med skönhetsingrepp. Testat på en del som sagt, även min partner, och en del blir jättebra medan annat ångrar man.

   Radera
  6. Snälla kan någon i sfären skriva ett inlägg om hur man kokar kycklingfötter snart? Det går ju bara inte AN att köpa proteinpulver för 228 krrronor!

   Radera
  7. https://www.youtube.com/watch?v=e4FZkXvAY94

   Kolla in denna 108-åriga kvinna född 1868. Tycker hon ser slät ut för sin ålder och det trots att hon dessutom är smal i ansiktet. Ju smalare man är där, desto mer rynkig blir man väl lätt annars. Man kan undra om damens relativt ungdomliga ansiktshud det beror på den "beauty care business" hon startade som ung.

   Själv tvättar jag aldrig ansiktet med vanlig tvål och nattkräm av olja (jojoba och/eller avokado) är det som gäller under torra vinterhalvåret.

   /Eva

   Radera
  8. Ansiktsgymnastik ska vara bra med men ej testat än.
   Annars är det som pekar mot Eva att ju mer fett desto mindre rynkor. Har en väninna runt 55 med en hel del övervikt men inga rynkor. Samma med de som går ned "för mycket" som äldre. Visst, kropparna blir snygga men huden i ansiktet bara hänger. Vilket gör de ser äldre ut iaf i ansiktet - tyvärr. Funderar själv på om det är bättre lägga sig på "trivselvikt" för - tänka sig - brösten blir ju snyggare och fastare också :) Även konstaterat att många nattarbetande datanördar som inte vistas i solljuset har fin hud. Män har generellt tjockare hud och därmed mindre rynkor. Min partner har en fantastisk hud att döda för. Alla make up artisters dröm.
   Gillar inte vara i solen, lugna hobbies inomhus, fast måste vara en del gener där med för både snusar&dricker vin&kaffe. Jag däremot som lagt en hel del på huden i olika behandlingar, krämer har helt okej hud, men kan inte lura nån jag är 25 år yngre än vad jag är. 10-12 går bra.

   Radera
 6. Men kära du, vad härligt att du unnar dig att må bra. Sanningen är ju att utseendet är det viktigaste så det måste man vara rädd om. Jag lägger in fett i läpparna för att få den eftertraktade profillinjen där läpparna går utanför brösten. Ta da, darling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Lana! Du ökade på mitt skratt ännu mer idag (så en kollega sneglade misstänksamt på mig oups). Är det därför läpparna ska se så stora ut nuförtiden... Har helt missat den trenden (också)... ;-)

   Radera
 7. haha, den var bra, men ja har testat fillers, botox och lite sånt. Skulle säga att 50% av behandlingarna blev bra och då var det bla på akademikliniken det inte blev bra. Är efter det inte jättemycket för behandlingar längre och ser yngre och fräsch ut fast över 40 (träning o vegankost is daz shit), men på sikt vet man aldrig. Skulle jag få en jättedjur rynka mellan ögonbrynen så kanske..
  Kanske också på sikt vill göra brösten. Kunde vara kul o göra läpparna igen, det var ja mest nöjd med av behandlingarna.

  SvaraRadera
 8. Åh, jag blev helt bestört, och tänkte snyft, nu slutar jag att läsa den här bloggen.....men sen kom jag på vilken dag det är :-) / bästa hälsningar från Elize, som fortfarande har förhöjd puls.

  SvaraRadera
 9. Kombinationen av innehåll och datum gör detta inlägg till bloggens mest listiga hittills! :)

  /Eva

  SvaraRadera
 10. Finns den här grejen med filler alltså på riktigt? Det är inte samma sak som botox? Eller skojar du även om själva behandlingen? Låter ju helt galet, men inte orimligt att det skulle kunna existera.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Googla citatet mot slutet av inlägget så kommer du till leverantören. Där finns även före- och efterbilder. Det märkliga är att läppexemplet är snyggare ogjort! /Eva

   Radera
 11. Blev inte det minsta lurad av detta tyvärr. Hade annars kunnat ha jagat upp mig rejält, eftersom halva kontoret (den kvinnliga halvan) pysslar med sånt där och jag tycker det känns som det mest värdelösa ever.

  SvaraRadera
 12. Så här närmare sextio så löser jag rynkproblemet genom att inte ha glasögonen på mig när jag tittar mig i spegeln. Fru med rynkor byter jag mot en yngre vid halvårsskiftet, samtidigt som jag rebalanserar fonder och byter batterier i brandvarnarna.

  SvaraRadera
 13. Tack gode gud att jag läste kommentarerna nu. Läse inlägget imorse och har tänkt på det flera gånger under dagen på jobb - Hur kan man på bästa sätt skriva att det kanske inte är en superide på ett bra sätt. Haha, grundlurad! :)

  SvaraRadera
 14. Läste i morse och fick mig ett härligt skratt! Mer humor behövs, även om jag tycker att vissa skämt varit lite väl uppenbara. Det här fick mig åtminstone att tänka ett varv, innan jag insåg att det var på tok för fånigt att en så vacker kvinna som Fru EB skulle slösa massor med pengar på att bli av med lite fina rynkor.

  SvaraRadera
 15. Om man vill se på mänskligt förfall så kan man besöka valfri flerstjärnig resort i t.ex Malaysia ellet Thailand. Det får en verkligen att fundera hur man ska förhindra en total kollaps.

  Gammal och rynkig är väl inte ett problem om man är rik. Ni kan ju alltid skaffa er en importerad toyboy eller trofefru. ;-)

  SvaraRadera
 16. Jag har mycket glädje och spänning i mig, jag är torpey clare, varit lycklig med mitt äktenskap, inte förrän min make började lyssna på skvaller om att jag inte var trogen mot våra äktenskapliga löften, jag försökte få honom att förstå att de var skvaller och lögner, men han förlorade kärleken, förtroendet och förtroendet för oss. Så vi blev nagande par och ansökte sedan om skilsmässa, senare blev vi separerade. år efter vår skilsmässa försökte jag leva ett normalt liv utan honom men jag kunde inte, så jag började en strävan efter att få tillbaka min ex man, då jag hänvisades till, BaBa ogbogo en stor och mycket andlig man som kastade en älskar stava på mig och fick min EX att återvända till mig. Jag är överväldigad, så jag släpper hans kontakt här för dem som har problem med äktenskap och äktenskap, så att han kan hjälpa till med bra verk. E-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com. Eller hans whatsapp-nummer ... +2349020168697. Ta kontakt med honom, se hur stor och kraftfull han är. Hjälper också i dessa frågor ...

  (1) Sluta skilsmässa.
  (2) End Barrenness.
  (3) Lycka till stava.
  (4) Äktenskapspell.
  (5) Bli av med andliga problem.

  SvaraRadera